Ток - шоу

Модерно

bTV • От 0/5

Модерно"Модерно" е токшоу с водещ и продуцент Радост Драганова. Нейни помощници са двамата стилисти Добромир Киряков и Августина Маркова-Тути, едни от най-добрите експерти в България, които се грижат за визията на най-влиятелните дами у нас.

Основният акцент ще бъдат дуелите между звезди  за най-стилна визия по конкретната тема на броя. Във всеки епизод на предаването ще гостуват по две известни личности. Те ще разполагат с ограничен бюджет и време, в рамките, на които трябва да изберат за себе си най-идеалния тоалет.

Всяка звезда ще има до себе си по един стилист за помощ. Камери ще проследяват всеки от гостите и стилистите по време на пазаруването по магазините. В края на предаването публиката в студиото ще има възможността да гласува за звездата победител в състезанието за най-модерна визия.

Екипът дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни.
"Модерно" разисква всички теми, които интересуват жените, като ще им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Още за Модерно

11:05
25.06.2016
Невероятни животински приятелства: Модерно семейство Котка помага на другите животни в приют, две кози пигмеи си играят с чихуахуа, а родезийски риджбек отглежда гепард.
09:26
26.06.2016
Най-чудатите твари в света: Експерти в оцеляването Вижте как диви животни използват най-модерно инженерство и заплетени стратегии за бягство, докато се подготвят за опасни ситуации.
10:00
27.06.2016
От скъпо в евтино Голямата ми гръцка пълна промяна Сабрина Сото преобразява гръцка всекидневна в луксозно модерно пространство само за 4500 долара.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Модерно (3 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg