Ток - шоу

Модерно

bTV • От 0/5

Модерно"Модерно" е токшоу с водещ и продуцент Радост Драганова. Нейни помощници са двамата стилисти Добромир Киряков и Августина Маркова-Тути, едни от най-добрите експерти в България, които се грижат за визията на най-влиятелните дами у нас.

Основният акцент ще бъдат дуелите между звезди  за най-стилна визия по конкретната тема на броя. Във всеки епизод на предаването ще гостуват по две известни личности. Те ще разполагат с ограничен бюджет и време, в рамките, на които трябва да изберат за себе си най-идеалния тоалет.

Всяка звезда ще има до себе си по един стилист за помощ. Камери ще проследяват всеки от гостите и стилистите по време на пазаруването по магазините. В края на предаването публиката в студиото ще има възможността да гласува за звездата победител в състезанието за най-модерна визия.

Екипът дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни.
"Модерно" разисква всички теми, които интересуват жените, като ще им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Още за Модерно

12:20
30.07.2016
Модерно семейство - първи сезон 22 1 Глория изненадва Джей за рождения му ден с пътуване до Хавай, но той не остава доволен, когато разбира, че ще дойде цялото семейство. Когато пристигат на летището започват проблеми със забравени паспорти и стр
12:45
30.07.2016
Модерно семейство - първи сезон 23 1 Плановете на Джей да си почива, като не прави нищо, са нарушени от нежелан сблъсък с реалността. Фил се опитва да направи пътуването романтично за Клер, а Мичъл и Камерън спорят за това дали да разглеждат забе
13:10
30.07.2016
Модерно семейство - първи сезон 24 1 Клер се опитва да направи нова семейна снимка, но всички са твърде заети, за да й помогнат. Глория и Мани отиват с Фил и Алекс на мач на Лейкърс и попадат в неловка ситуация. Камерън си намира работа като сват

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Модерно (3 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg