Сутрешен блок

Тази сутрин

bTV • 0/5

Анна Цолова Виктор Николаев

bTV "Тази сутрин" е най-гледаното сутрешно актуално-информационно предаване в българския ефир. То се излъчва всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа. Освен прогнози за времето, пътна информация и сервизни вести "Тази сутрин" включва новини от света и страната. 

Основните цели на предаването са две да събуди бодро и с усмивка зрителите, превръщайки се в техен редовен, но ненатрапчив семеен събеседник; и да синтезира по възможно най-ясния начин информационната картина на прага на новия ден. Благодарение на стабилния репортерски и кореспондентски екип на bTV "Тази сутрин", предаването се превърна в убедителна трибуна за репортажи и интервюта, представящи локалните и човешките измерения на темите и проблемите, дебатирани в националeн мащаб. 

Запазена марка на предаването е раждането на новини. Всяка сутрин в студиото водещите разговарят на живо с пъстра поредица гости, представители на различните сфери на обществения живот: от политици до хора на изкуството. Редовна практика е изказаните в предаването становища и мнения да се цитират в "bTV Новините", а на следващия ден – и в печатните издания. 

Особено интересен за аудиторията е последният четвърт час на предаването, който по традиция е посветен на предстоящи премиери – филмови, театрални и музикални.

 

 

Още за Тази сутрин

06:30
20.06.2018
Тази сутрин - информационно предаване
06:30
21.06.2018
Тази сутрин - информационно предаване
06:30
22.06.2018
Тази сутрин - информационно предаване

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Тази сутрин (27 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg