Мнения за: Тази сутрин

Мнения за:
Тази сутрин

bTV "Тази сутрин" е сутрешно актуално-информационно предаване. То се излъчва всеки делничен ден от 07:00 до 09:30 часа. Към пълния текст

«123»

28 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Райна драганова

Райна драганова28.07.2020, 08:10:51 ч.

Добро утро дали е добро или не като ги слушам тия да се изказват как неги е срам да говорят само за пенсионерите, а за децата, а за безработните родители какво ще им дадат не ги ли срам тези хора. За тия деца нито коледни, нито великденски им се дават с тези мижави децки добавки нито заради пандемията само за пенсионери се говори а тия деца не са ли български граждани срам и позор

Отговори на Райна драганова

NETI 29.12.2014.

NETI 29.12.2014.29.12.2014, 07:26:00 ч.

Уважаеми господин Калфин, Като говорим за пенсионна реформа считам, че в деня на всеки пенсионирал се, той автоматично трябва да освободи работното място и да излезне в пенсия. По този начин много работни места ще бъдат освободени за хората без никакви доходи, защото при сега действащите закони безработните напускат страната или семействата им живеят в мизерия. И друго нещо НОЙ няма да плаща обещетение за безработни. Администрациите са пълни с работещи пенсионери над 65 годишна възраст. Включително и във Ващо Министерство с нокти и зъби се защитават за да докажат колко са можещи и необходими. Е? Има ли незаменими. Ако се спъне на улицата , кой ще го замести?

Отговори на NETI 29.12.2014.

иван ладжов ПЗ

иван ладжов ПЗ16.01.2013, 10:35:54 ч.

Когато каните повече от един гос и се включвате да говорите всичките заедно защгото се самоистъквате колко може повече на телевизора се чува един ;; кучкарник;; извинявам се но е така.А вие двамата не се надпреварвайте кои по активен да е и даите повече време на зрителите , не се страхуваите че ще ви обидят понякога , това ще ви поправи грешките. Така е във всички телевизии.Приятелски препоръки.

Отговори на иван ладжов ПЗ

stellabankova69

stellabankova6923.04.2012, 20:11:22 ч.

Здравейте,
моля проявете смелост - вярвам, че само вие сте способни на това в сегашните медии - избягайте от грозните ежедневни сензации и започвайте новините с поне една хубава новина, с добро дело, с културно събитие- на всички ни е писнало от лоши вести.... Добрите вести са новини днес.
Успех!

Отговори на stellabankova69

svetlana marinova

svetlana marinova20.01.2012, 09:35:33 ч.

Поздравления за смелостта на екипа на Тази сутрин да поведат кампания срещу БАНКОВИЯ МОНОПОЛ !!! Възмутително отношение на г-н Левон Хампарцунян! Дават ли си сметка нашите политици колко голям е броят на българите напускащи България поради невъзможност да понесат УДАРИТЕ на банките !Това е равносилно на бедствие за страната ни! Аз и моето семейство смело заставаме зад "поробения" от банки и политици народ !

Отговори на svetlana marinova

Сашо Николов

Сашо Николов06.08.2011, 15:35:53 ч.

Аз от много отдавна не гледам българска телевизия и съм си много добре.

Отговори на Сашо Николов

dilov

dilov11.07.2011, 11:51:48 ч.

Здравейте уважаеми зрители и телевизионни труженици,
Преди време писах на шефката на редакция "Новини" Люба Ризова на служебната и електронна поща. По повод на ужасното прекъсване, надприказване на водещите в предаването сутрин. Въпреки, че и аз като всеки нормален човек съм слабо казано вбесен от този начин на водене на актуално предаване, в писмото си до шефката на редакцията запазих добрия тон и не си позволих да правя препоръки, а само да кажа мнението си като зрител и като човек от бизнеса с медиите.
Нищо...
Абсолютно нищо. Нямам отговор вече 5-6 месеца. Какво означава това. Какво означава и факта, че в мрежата има вече множество форуми като този, където зрителите се възмущават и роптаят, а никакви мерки не се вземат. Не само ат страна на телевизията и шефовете и. Ами и самите водещи не си вземат някаква бележка. По нищо не си личи, че им е станало да кажем срамно и поне се мъчат да се поправят малко. На това, мили хора, му се казва безхаберие, незаинтересованост, възможно е да има и шуро-баджанащина намесена. Не зная. Но нещата са оставени "по течението", пък докогато може...
Той Мърдок знае кога да остави една телевизия. Такива хора са тънки познавачи и знаят кога симптомите са опасни...
Резултатът. Винаги има отражение на какъвто и да е процес. Няма да правя някакви специални проучвания или да се позовавам на някакви източници. Гледам моето обкръжение, което никак не е малко. Нека спомена все пак някои цифри. От общо 36 човека от клуба, в който членувам (правихме си вътрешно проучване), 11 души изобщо не гледат телевизия защото считат медиите за манипулативен инструмент, 7 знаят за предаването, но не го гледат, 13 човека превключват на друг канал, 5 гледат предаването. От категориите на гледащите по какъвто и да е начин 16 категорично не одобряват водещите.
На всички е ясно какво се случва. Първо, най-логично е рейтингите да започнат да се сриват, първо бавно, по-късно доста бързо. Вероятно е да се се появи, дали в лицето на съществуващ в момента ТV канал, или новосъздаден от инвеститори такъв, който ще използва "дефектите" на бТV телевизията - това са елементарни, нелогични и прекъсващи водещи, турски и латиноамерикански сериали, промиващи съзнанието филми, лоша програмна схема, натоварващи негативни новини и черни хроники, въртенето на едни и същи физиономии вътрешни хора из предаванията, лош и циничен език, натрапването на нагло поведение чрез реалититата, крещене и пищене на рекламните блокове, вечер, след тежък работен ден телевизията трябва да е занимателна, а това не е така като изключим психясването на хората от сериалите и някои хумористични предавания в два от вечерите на седмицата. Та е възможно някой с добра и стегната концепция и с добри инвеститорски позиции да "отнесе" няколко канала с подобно поведение (също и Нова ТV и тъпото предаване на Гала сутрин) в това число и в крайна сметка да паднат рейтинги, реклама, гледаемост, приходи и прочие.
Гледаемост... Много важен показател от бизнеса на телевизиите! И логично е той да се следи от тях чрез проучвания. Но вероятно проучванията са с резултат какъвто е угоден на стопаните на медиата.
Ще видим. Времето ще покаже.
Аз лично съм вече само на научнопопулярните канали.
И нещо любопитно. Един познат по време на сутрешен блок си счупи телевизора с една ваза пълна с вода...

Отговори на dilov

Севдан Асипова

Севдан Асипова07.07.2011, 16:28:38 ч.

Как е възможно да се допусне Васа Ганчева да умре?
Докога ще се клеветят и погубват най-достойните българи?
Направете нещо!

Отговори на Севдан Асипова

Дима Стефанова

Дима Стефанова03.03.2011, 09:20:57 ч.

По повод цените.Много е лесно.Определя се кой за колко работи.Производителя си е определил цената с ДДС и оттам нататък се определя процента, колко за търговеца на едро, колко за търговеца на дребно.Например;Производителя продава един продукт за 1 лв с ДДС става 1,20 .Купувам го аз търговеца на едро и го продавам с 5процента отгоре или за 1,26 защото съм тъговец на едро и продавам не по една бройка а най малко10 и стигнахме до търговеца на дребно.Той трябва да работи на 20процента и ще го продаде до крайният потребител на 1,51.И това е крайната цена.Но тези проценти трябваше някой да ги определи още преди 20години.Да се знае точно кой за колко работи.Всичко друго е бла-бла.Ще направят още един БОРКОР и какво от това.Ще хванат някой дребен човечец търговец и той ще обере пешкира както си става по принцип.Тези неща се знаят много добре .Както и цената на тока.Не може ти да си представител на държавата или на хората и да не защитиш цената.Ще се пазариш,ще проверяваш ,ако трябва 1година и чак тогава ще аргументираш цената пред хората.Иначе сега Ви харесвам.

Отговори на Дима Стефанова

united188

united18802.03.2011, 10:30:42 ч.

Абе,скъпи водещи,по-добре затворете телефонните линий.Вие за какви се мислите бе?Слушате само това,което ви изнася.Тази сутрин като чухте за ,,Либийския сценариий,,в България как реагирахте само.То бива наглост,ама такова самодоволно раболепие от страна на водещите не бях виждал скоро .Интересно.Чий ли уши гали то?

Отговори на united188

Добави коментар »

«123»

Коментари за "Тази сутрин"
Страница 1 от 3 • Коментари 28

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg