Ток - шоу

Димитър Павлов и Радост Драганова приготвят съботен „Мармалад” от 14 февруари по bTV

0/5

Димитър Павлов и Радост Драганова
Димитър Павлов и Радост Драганова

Димитър Павлов и Радост Драганова, ще се появят като тандем в най-новото уикенд развлекателно предаване от 14 февруари в 15:00 часа по bTV.

В съботните следобеди зрителите ще влизат в интерактивното студио на „Мармалад” в компанията на популярни личности, които ще преминават през куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни.

Димитър Павлов и Радост Драганова

Митко и Радост няма да посрещат гостите си на традиционния диван за събеседване, а ще се впускат заедно с тях в забавни игри, ще искат мнението им по актуални и любопитни теми и коментара им върху живота  и навиците на други известни българи. Екипът на „Мармалад” ще забърква провокативни разследвания, пикантни класации и съвети за всеки и всичко. Последните тенденции в спорта, здравословния начин на живот и модата във всяка сфера ще бъдат демонстрирани по иновативен начин с участието на гостите, публиката и самите Митко и Радост.

И още в „Мармалад” - клюки, романтика, изненади, предизвикателства, всичко това подплатено със солидно чувство за хумор, което обещава на зрителите на bTV любопитен, вълнуващ, полезен и забавен съботен следобед.

Още за Димитър Павлов, Мармалад, Радост Драганова

16:00
31.10.2020
Мармалад - токшоу с водещи Радост Драганова и Иво Аръков
16:00
31.10.2020
Мармалад - токшоу с водещи Радост Драганова и Иво Аръков
03:20
01.11.2020
Мармалад

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg