Шоу

Club News се завръща в ефира на TV7 като Club News: Десертът

ТВ7 • 0/5

Club News се завръща в ефира на TV7 като Club News: Десертът
Club News се завръща в ефира на TV7 като Club News: Десертът

Club News: Десертът вече стартира в ефира на TV7, където се излъчва веднага след късните новини, а премиерата му по NEWS7 е на 27 октомври, 10:00, където ще се излъчва всяка неделя по това време.

Добави описание

ВИЖТЕ още снимки на Уляна Чан и Ива Василева>>

Красивите репортери от познатата на зрителите рубрика Десертът - Уляна Чан и Ива Василева,  ще водят и предаването, където се появявят с изцяло нова визия и в нови роли. 

Момичетата ще представят всичко актуално от  светските новини и ще отговарят динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях. 

Основният акцент се поставя върху актуалността на информацията и още тази седмица в неделното обзорно издание на Club News: Десертът по NEWS7 гостуват новите носителки на титлата Мисис България, буквално часове след избирането им. С тях в студиото влиза и Мисис България 2003 - Маги Желязкова, с която коментираме дали конкурсите за красота са само един "парад на суетата" или наистина имат смисъл. 

Завръща се и традиционната рубрика "Моден гаф на седмицата"
 

Още за Club News: Десертът, Ива Василева, Уляна Чан

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg