Discovery Channels

Вторият сезон на „Земите на мъртвите“ продължава разследването на редица смъртни случаи в Луизиана

0/5

Вторият сезон на „Земите на мъртвите“ продължава разследването на редица смъртни случаи в Луизиана

Първата криминална документална поредица на Discovery Channel „Земите на мъртвите“
се завръща за втори сезон на 24-ти февруари, петък, от 21:00 ч. Детективите Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело продължават да работят неуморно, за да открият виновника за смъртта на младата студентка от университета „Луизиана Стейт“ Юджийн Бойсфонтейн.


Заснет в реално време, първият сезон на „Земите на мъртвите“ ни показа опитите на Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело да намерят справедливост за семейството на Бойсфонтейн, 20 години след смъртта на Юджийн. За съжаление няколко ключови момента от решаващо значение за случая остават неразрешени и детективите продължават детайлното разследване.


Роди Санчез и Обри Сейнт Анджело не се отказват и въпреки трудностите се завръщат за втория сезон на „Земите на мъртвите“, защото преценяват, че намирането на виновника е по-важно от всичко останало. Те не само че продължават да работят по неразрешения случай на Юджийн Бойсфонтейн от 1997 г., но разследват и други престъпления. Сред тях е ужасяващо убийство, при което откриват тяло във варел на човек, изчезнал преди 26 години.


Дали детективите ще разрешат тези заплатени криминални загадки предстои да разберем от втория сезон на „Земите на мъртвите“ от 24-и февруари, петък, от 21:00 ч., по Discovery Channel. 

23:00
24.03.2018
Земите на мъртвите: Тяло в блатото (Killing Fields: A Body in the Bayou) Документален филм по истински случай, проследяващ работата на детективи, които отварят отново случая за млада жена, чието тяло е захвърлено в тресавищата на Луизиана.
23:00
31.03.2018
Земите на мъртвите: Погребани тайни (Killing Fields: Buried Secrets) ДНК резултатите променят своя фокус и екипът на шерифа в Айбървил търси помощта на експертите, за да търси доказателства на местопрестъплението.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg