ТВ анонси

ПРЕМИЕРА: Мексиканска кухня с Пати | Pati's Mexican Table - Сезон 6

0/5

ПРЕМИЕРА: Мексиканска кухня с Пати | Pati's Mexican Table  - Сезон 6
 © 24KITCHEN

 

Поредицата разкрива разнообразието на мексиканската кухня и креативните възможности на автентичните местни продукти.

Водещата Пати Джинич споделя своите вкусове от детството и други кулинарни приключения от Мексико.

Пати разказва личната си история от живота в Мексико, докато споделя ценна информация за най-добрите ресторанти, будки, пазари и лозови насаждения в мексиканския регион.

Вдъхновена от всичко това, тя се връща в кухнята, за да създаде впечатляващи и изключително лесни за приготвяне ястия. Пригответе се за рецепти като мексикански шоколадови понички, Тех Мех с чили, ребърца с мед, ананасови маргарити на грил и много други.

Пати е автор и на книга–бестселър със същото заглавие, готвила е за президента Барак Обама и е популярно лице в американската телевизия. Тази поредица приканва готвачи от всякакъв калибър по света да бъдат изобретателни в своите мексикански рецепти.

 

  • Шести сезон на кулинарното предаване изпраща шеф Пати Джинич в един от най-посещаваните и популярни мексикански региони – Оахака. Известен като топ кулинарна дестинация, Пати поема на задълбочена обиколка, опитвайки всичко – от шоколад до сирене – за да открие най-доброто от това кътче на света. Този нов сезон разкрива нови вълнуващи пътешествия и безумно вкусни рецепти, които не са за изпускане.
06:00
01.10.2020
Мексиканска кухня с Пати
06:00
02.10.2020
Мексиканска кухня с Пати
06:10
03.10.2020
Мексиканска кухня с Пати

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg