ТВ анонси

И КиноНова в очакване на VIP Brother 2012

KinoNova • От 0/5

Цяла седмица супергерои подгряват завръщането на риалити формата

ЕлектраОсвен зрителите и верните фенове, от следващата седмица в очакване на VIP Brother 2012 ще бъде и КиноНова. В  унисон с рекламната кампания на риалити шоуто, от понеделник до петък, медията ще предложи 7 филмови заглавия, в които главни действащи лица ще бъдат именно различни супергерои. Така КиноНова не само ще предложи невероятни екшън приключения и едни от най-известните телевизионни образи, но активно ще подгрее и завръщането на VIP Brother 2012.

Начало на седмицата ще постави историята за комикс персонажа Хълк – в понеделник /10 септември/, от 21.00 часа, той ще оживее на екрана в едноименната лента. След неуспешен химичен опит един гениален учен превръща себе си в огромно зелено чудовище. Във вторник зрителите ще видят и втората част на историята „Невероятният Хълк”, където гениалният учен ще търси антидот, за да се спаси от чудовищното си второ аз.
 

Невероятният Хълк


Тематиката за супергероите ще продължи с Дженифър Гарнър, която ще докаже, че жените във фантастичните сюжети по нищо не отстъпват на мъжете в две касови заглавия – „Електра” и „Дявол на доброто в сряда и четвъртък. Тематичната седмица ще продължи с истории за въображаеми светове и тайни общества в заглавията „Неуловим” /петък/ и „Пазителите” /събота/, където в ролята на супергерои ще влязат Анджелина Джоли и Джеймс Макавой. Финал на фантастичната сага ще постави една история за свръхестествена война срещу човечеството с екшъна ”Хелбой ІІ: Златната армия” на режисьора Гилермо Дел Торо.

Освен нашествието на супергерои, подгряващи завръщането на VIP Brother, от 14 септември, зрителите ще продължат да бъдат под обсадата на не по-малко динамични сюжети. Причината е премиерният шести сезон на поредицата „Военни престъпления”, който ще се завърти по Нова ТВ.

Определян като много повече от екшън драма, с голяма доза хумор, всеки делничен ден от 22.30 часа, сериалът ще разкрива сложното, но винаги забавно ежедневие на екип агенти, изправени пред различни стресови ситуации. В новите епизоди на „Военни престъпления” предстоят изненадващи промени в отдела. Както винаги обаче, специалните агенти ще имат за задача да разкриват всяко едно военно престъпление във флота по цял свят – от убийства и шпионажи до терористични акции и отвлечени подводници.

Премиерен шести сезон на „Военни престъпления” – всеки делничен ден от 22.30 часа по Нова ТВ

Още за Дженифър Гарнър, Дявол на доброто, Електра, Невероятният Хълк, Хелбой

00:10
07.08.2020
Анджело е върхът - Електра
06:00
09.08.2020
Коледа в страната на чудесата - комедия, криминален, семеен (Канада, САЩ, 2007), режисьор Джеймс Ор, в ролите: Матю Найт, Крист Катан, Камерън Брайт, Престън Лейси, Тим Къри, Патрик Суейзи, Кармен Електра и др.
19:55
09.08.2020
Дявол на доброто - САЩ - 2003 - Екшън/ криминален

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за И КиноНова в очакване на VIP Brother 2012 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg