ТВ анонси

TV7 започва излъчването на сериала “Робин Худ”

ТВ7 • От 0/5

От 31 май  TV7 започва излъчването на първи сезон от приключенския сериал „Робин Худ”. Сериалът на BBC ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20.40 ч. и е с участието на актьорите Джонас Армстронг, Гордън Кенеди и Сам Трутън.

сериала “Робин Худ”

„Робин Худ” е британска продукция от 2006 г. и представлява съвременна трактовка на легендата за едноименния герой по идея на Фоз Алан и Доминик Мингела.

сериала “Робин Худ”В него Робин, граф на Хънтингтън, се завръща у дома след свещената война под командването на крал Ричард. Стъпил на родна земя след дълго отсъствие, Робин скоро разбира, че и тук го очаква не по лека битка. Този път той трябва да се изправи срещу местния пристав, под чието управление обикновените хора изнемогват от непосилни данъци, корупция и терор.

Заедно с група онеправдани мъже, поставени извън закона, Робин повежда битка за правата на бедните и онеправданите хора на Нотингам.

Във връзка с излъчването на сериала, TV7 стартира и специален сайт, посветен на епизодите на адрес robinhood.tv7.bg. На него са достъпни много снимки и информация за актьорите и епизодите. Разработена е и секция с онлайн игри, в които участниците ще могат да влязат в образа на различни герои от сериала и да изпробват своя точен мерник, съобразителност и бързина.

През 2008 г. сериалът „Робин Худ” е номиниран за „Най добър международен сериал” от Американската филмова академия за научна фантастика и фентъзи.

Още за Робин Худ

13:00
18.07.2020
Робин Худ: Принцът на разбойниците - United States - 1991 -
12:10
21.07.2020
Експедиция в непознатото (Series 2): Истинският Робин Худ (Episode 2)
12:10
21.07.2020
Експедиция в непознатото (Series 2): Истинският Робин Худ (Episode 2)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg