bTV

Култовата поредица „Приятели” се завръща в ефира на bTV Comedy

bTV COMEDY • От 0/5

Една от най-култовите поредици на всички времена - „Приятели” се завръща в ефира на bTV Comedy на 11 май, всеки ден от вторник до петък от 23:00 часа. Зрителите ще имат възможност да си припомнят любимите герои, комичните ситуации, в които изпадат, и техните любови, сблъсъците в кариерата и побеждаващото всичко приятелство.

ПриятелиДженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър изпълняват главните роли в „Приятели". Сериалът е носител на редица награди „Еми” (номиниран общо 63 пъти в различни категории), награди на зрителите в Америка (1995, 1996, 1997, 1999), награди за най-добър ТВ сериал, награди „Златен Глобус” за най-добър телевизионен сериал (1997, 1998), номиниран за любим ТВ сериал в „TV Guide Awards” през 1999, печели „Teen Choice Award” през 2000г., както и наградата на зрителите през 2000г. и много др.

От 11 май зрителите на bTV Comedy ще си припомнят първите срещи с безспорните любимци на зрителите по цял свят – Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос. Рейчъл връхлита в небезизвестното кафене „Сентрал Пърк” с булчинската си рокля, току-що избягала от сватбата си. Старата й приятелка от детинство я приютява и така започва десетгодишното приключение, наречено „Приятели”, покорило милиони зрители по целия свят.

Приятелите:

Рейчъл (Дженифър Анистън) – най-дорбата приятелка на Моника още от ученическите години. Първата истинска работа в живота на Рейчъл е като сервитьорка в «Сентрал Пърк». По-късно мечтата й да работи в сферата на модата се сбъдва. Любовта между Рейчъл и Рос е станала нарицателно за непрекъснати раздели и многократни събирания.

Моника (Кортни Кокс)
– обсесивно-инпулсивна готвачка, която тормози всички със своята мания за чистота и подреденост. Приятелите й обаче не й спестяват шегите си за тази й странност. Моника търси любовта през първите сезони на сериала и я открива в лицето на най-неочаквания човек – Чандлър.

Фийби (Лиса Кудроу)
– ексцентрична масажистка и самоука музикантка. Една от най-запомнящите се песни от сериала – Smelly Cat, е авторско парче на Фийби. Тя е смахнат добряк, който не вярва в любовта докато не среща Майк. Фийби има «зла» еднояйчна близначка - Урсула.

Чандлър (Матю Пери)
– е съкварирант на Джоу. Погледът му към живота е изключително циничен, а непрекъснатите шеги дразнят всички. Никой не може да запомни професията на Чандлър, което го кара да осъзнае, че не е щастлив и напуска работа. В Лондон Чандлър открива най-важното нещо в живота си – любовта в лицето на Моника.

Рос (Дейвид Шиумър)
– по-големият брат на Моника. Рос е палеонтолог, но неговата професия е непонятна и съответно скучна за другите Приятели. Рос става нарицателно за разведен човек – в сериала той се жени и развежда три пъти. От пърявия му брак има син – Бен. Истинската му любов обаче е Рейчъл.

Джоуи (Мат ЛеБланк)
– актьор-непрокопсаник, който все още чака големия си пробив. Това обаче не пречи на огромния му успех с жените. В началото на «Приятели» Джоуи получава главна роля в хитовия сериал «Дните на нашия живот», но по много непукистки начин я губи.

Още за Приятели

06:20
31.05.2020
Семейство Симпсън - Като създател на знаменитата социална мрежа СпрингФейс Лиза е призована на съд, когато манията по сайта ? предизвиква хаос и раздори, а Лиза си припомня историята и обяснява, че създала сайта, когато осъзнала, че няма истински приятели
07:00
31.05.2020
Приключенията на Чък и приятели- аним. сериал
07:30
31.05.2020
Приятели - сериал, с.2 еп.12

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg