Jim Jam

Нови епизоди: Строителят Боб през юли по Jim Jam

JimJam • От 0/5

Bob the Builder (Series 9)

От 1 юли, всеки ден, 09:10, 14:00, 18:15 и 21:40


Строителят Боб  през юли по Jim JamНови епизоди на поредицата за строителя Боб и неговия екип тръгват по JimJam през юли.

Боб и компания са получили задача да възстановят няколко тръби под главния път. Междувременно Джени е в града, за да убеди Уенди да си вземе толкова необходимата почивка. За съжаление има много работа и затова Уенди не може да отдели време за отдих.

Скууп, Джени и машините решават да изненадат Боб и Уенди със специален празничен танц след работа. Скууп се притеснява, че танцовите му умения не са на ниво и моли Дизи за няколко урока. Преди да е успял да потренира, обаче, Боб го изпраща да извърши важни изкопни работи.

Дизи следва непрекъснато Скууп и когато Боб го моли да отиде и донесе няколко нови тръби и конектора, двойката използва възможността да упражни няколко танцови движения. Скууп се убеждава, че никога няма да се научи да танцува. Но двамата с Дизи изгубват представа за времето и забравят, че Боб все още чака изкопните работи да бъдат приключени.

Когато Скууп осъзнава, че е пренебрегнал задълженията си, той бързо се впуска в усърдна работа, опитвайки се отчаяно да навакса изгубеното време. Джени минава наблизо и вижда как Скууп се труди. Тя го обявява за най-добрия диско танцьор, който е виждала някога. Вечерта Скууп танцува сякаш копае ров. Танцът му е удивителен – всъщност толкова добър, че дори Боб, който не обича диско, не може да устои и се присъединява към него.

Още за Строителят Боб

20:10
06.07.2020
Строителят Боб
04:20
07.07.2020
Строителят Боб
20:10
07.07.2020
Строителят Боб

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg