Zone Reality

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Спасители

CBS Reality • От 0/5

Спасители(LIFELINE)

Това са историите за някои от най-рискованите битки в съвременната медицина, видени през очите на учени, лекари и изследователи, както и на пациентите и техните семейства. Премиерната поредица на Zone Reality „Спасители” дава на зрителите детайлна картина на медицинските и научните въпроси, които са засегнати. Темите включени в поредицата са: очакването на донори за спешни трансплантации, увеличаващия се брой успехи в битката с рака при децата и много други.

В първия епизод зрителите ще се срещнат с момиченцето Тейлър Уинстън, на което се прилага изключително модерно лечение срещу тежките й изгаряния. Засегнатите части от кожата на Тейлър са покрити със синтетична мембрана, която има функцията на истинска кожа и позволява на тялото на малкото момиче да се възстановява съвсем нормално, изключвайки опасността от инфекция.От 17 май, всеки делничен ден, 15:45 и 20:50
19:15
18.07.2020
Спасители на ЖИВОТни: Слонът на Катрин
20:10
18.07.2020
Спасители на ЖИВОТни: Любимото шимпанзе на Естел
16:00
19.07.2020
Спасители на имущество: Потъващата лодка (Salvage Dawgs: Lakeside Marina) Майк, Робърт и екипът на Блек Дог пътуват до Смит Маунтайн Лейк във Вирджиния, за да спасят части от потъваща лодка. (AL)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Спасители (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg