bTV

Извънреден епизод на "Листопад"

bTV • От 0/5

Тази събота, 19 януари, зрителите на bTV ще имат възможност да гледат допълнителен епизод на „Листопад” от 20:00 часа. В тринайсети епизод зрителите ще видят как сватбата на Шевкет и Ферхунде се превръща от щастливо събитие за едни в поражение за други. По стечение на обстоятелствата, Неджля е на път да разбере, че любовта й с Оуз не е приключила. Срещата с Оуз ще бъде изненада не само за Неджля. По време на празненството нервите на Али Ръза го предават и той се поддава на напрежението. За съжаление, вечерта е подготвила още неприятности, които да помрачат събитието.

Извънреден епизод на

Интересът към любовта между Неджля и Оуз провокира феновете да гласуват в анкетата на сайта btv.bg. Над 12 000 души дадоха своя вот коя е най-красивата жена в сериала. С 54% решително победи сравняваната с Монка Белучи Неджля.

Извънреден епизод на

Големият интерес към сериала „Листопад” в България доведе до издаването за пръв път на български език на едноименния роман на Решат Нури Гюнтекин. През януари феновете ще имат възможност да прочетат книгата и да се запознаят с историята на Али Ръза Текин и семейството му.

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Извънреден епизод на "Листопад" (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg