Discovery Channels

Тези празници Discovery Channel ти подарява твоите любими предавания

• От 0/5

Discovery Channel
Остани си в къщи тази зима и се наслади на десетте най-добри предавания на Discovery включително „Ловци на митове” и „Оцеляване на предела” в делничните дни от 21:05 ч.

Този декември Discovery Channel ще зарадва своите зрители с десет от най-популярните си предавания за 2009 г. Гледайте най-добрите епизоди на „Ловци на бури”, „Американски дървосекачи”, „Разрушени за секунди”, „Американски чопър”, „Смъртоносен улов”, „Изкривяване на времето”,„Татуировки в Маями” и „Мръсна работа” от 2009 г.

През третата седмица на декември се забавлявайте със спечелилия второ място тази година - Беър Грилс и „Оцеляване на предела” – проследете как той посещава едни от най-екстремните места на Земята като Арктическия кръг или пустинята Баха в Калифорния и вижте как той изяжда най-отвратителните възможни неща на света. Запазете си последната седмица от декември, за да гледате по Discovery Channel най-популярните епизоди на предаването „Ловци на митове” за 2009 г.  Адам Савидж и Джейми Хайнеман ви предоставят най-доброто забавление в края на годината с опитите си да разбият митовете за диетичната Кока-кола и бонбоните Ментос или пък триковете и приспособленията на Джеймс Бонд.Гледайте най-добрите епизоди на предаванията „Ловци на митове”, „Оцеляване на предела”, „Ловци на бури”, „Американски дървосекачи”, „Разрушени за секунди”, „Американски чопър”, „Смъртоносен улов”, „Изкривяване на времето”, „Татуировки в Маями” и „Мръсна работа” в делничните дни от 21:05 ч. по Discovery Channel.

Още за Американски дървосекачи, Американски чопър, Изкривяване на времето, Ловци на бури, Ловци на митове, Мръсна работа, Оцеляване на предела, Разрушени за секунди, Смъртоносен улов, Татуировки в Маями

14:00
25.04.2019
Малки ловци на митове: Епизод 4 (Mythbusters Jr.: Dynamite Air Freshener) Адам Савидж дава на шест талантливи деца възможност да покажат невероятните си умения. Те ще се занимават с митове, свързани с шофиране, експлозии, химия, физика и поп култура.
15:00
25.04.2019
Малки ловци на митове: Епизод 9 (Mythbusters Jr.: Battery Blast) Адам Савидж дава на шест талантливи деца възможност да покажат невероятните си умения. Те ще се занимават с митове, свързани с шофиране, експлозии, химия, физика и поп култура.
16:00
25.04.2019
Малки ловци на митове: Епизод 1 (Mythbusters Jr.: Demolition Dominoes) Адам Савидж дава на шест талантливи деца възможност да покажат невероятните си умения. Те ще се занимават с митове, свързани с шофиране, експлозии, химия, физика и поп култура. PREMIE

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg