Discovery Channels

„Търсачи на антики” с нов сезон по Discovery Channel

Discovery Channel • От 0/5

Търсачите на антики Алън Хаф и Тон Джоунс прекосяват Америка на шир и длъж във вълнуващия нов сезон на "Търсачи на антики". Сериите от третия сезон стартират в събота, 19 януари, от 20.00 ч. по Discovery Channel.


От тундрата на Аляска до хавайските тропици, двамата денонощно търсят предмети с колекционерска стойност.

В САЩ се организират търгове, на които се разпродават над 10 хиляди изоставени предмета ежедневно. Предметите са потенциална златна мина за тези, които изкарват прехраната си с лов на непотърсени вещи без обявена собственост. Предаването „Търсачи на антики” проследява двaма от най-добрите в занаята - Клинтън "Тон" Джоунс, експерт по исторически оръжия и стара валута и Алън Хаф, второ поколение търговец на антики. Двамата водят зрителите през процеса на наддаване и печелене на търгове на изоставени стоки, оценяване на предмети и продажба на най-доходоносните и интересни плячки на експерти и колекционери.
 
Сред откритията в новия, трети сезон на „Търсачи на антики” са спортно оборудване, класически аркадни игри, оръжия от Гражданската война, старинна каляска и дори вуду скрин - предмети, от които Тон и Алън се надяват да осъществят добра печалба. Търговете не са шега работа, включват елемент на хазарт и жестока конкуренция.

От събота 19 януари в 20:00 ч.
18:00
10.02.2016
Търсачи на антики: Пистолетът на Тони (Auction Hunters: Ton`s Got a Gun) Тон и Алън намират игрален автомат от времето на Голямата депресия, уникален мини-велосипед и пистолет Колт от 80те години на 19ти век. Ще им донесе ли някой от тях печалба?
18:00
11.02.2016
Търсачи на антики: Стратокастър (Auction Hunters: Strat`d for Cash) Тон и Алън намират китара Фендер Стратокастър от 70те години, както и рядък мотоциклет от 1936 година. Ще им донесат ли те богатство?
18:00
12.02.2016
Търсачи на антики: Автентичен продукт (Auction Hunters: The Real Thing) На един от търговете Тон и Алън се сблъскват с отдавнашен конкурент. Те печелят класически пикап GMC и намират един от първите автомати за продажба на кока-кола.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg