Discovery Channels

„Търсачи на антики” с нов сезон по Discovery Channel

Discovery Channel • От 0/5

Търсачите на антики Алън Хаф и Тон Джоунс прекосяват Америка на шир и длъж във вълнуващия нов сезон на "Търсачи на антики". Сериите от третия сезон стартират в събота, 19 януари, от 20.00 ч. по Discovery Channel.


От тундрата на Аляска до хавайските тропици, двамата денонощно търсят предмети с колекционерска стойност.

В САЩ се организират търгове, на които се разпродават над 10 хиляди изоставени предмета ежедневно. Предметите са потенциална златна мина за тези, които изкарват прехраната си с лов на непотърсени вещи без обявена собственост. Предаването „Търсачи на антики” проследява двaма от най-добрите в занаята - Клинтън "Тон" Джоунс, експерт по исторически оръжия и стара валута и Алън Хаф, второ поколение търговец на антики. Двамата водят зрителите през процеса на наддаване и печелене на търгове на изоставени стоки, оценяване на предмети и продажба на най-доходоносните и интересни плячки на експерти и колекционери.
 
Сред откритията в новия, трети сезон на „Търсачи на антики” са спортно оборудване, класически аркадни игри, оръжия от Гражданската война, старинна каляска и дори вуду скрин - предмети, от които Тон и Алън се надяват да осъществят добра печалба. Търговете не са шега работа, включват елемент на хазарт и жестока конкуренция.

От събота 19 януари в 20:00 ч.
13:00
24.05.2015
Търсачи на антики: Чудатости (Auction Hunters: Pawn Shop Edition: Flying Ton, Creeping Allen) Момчетата отиват в Чайнатаун, където няколко местни хулигани се опитват да осуетят плановете им. Дали в малкия Китай не се крие голямо съкровище?
13:30
24.05.2015
Търсачи на антики: Разбъркай добре (Auction Hunters: Pawn Shop Edition: Whip it Good) На много оживен търг момчетата срещат своя стара приятелка и бивша служителка. Дали нейната самоувереност ще доведе до конфликт с момчетата по време на търга?
16:00
25.05.2015
Търсачи на антики: Меки банкноти (Auction Hunters: Cold Hard Cash) След оспорвано наддаване, момчетата се сдобиват с контейнери от разпродажба в Анкоридж, Аляска. Ще отговори ли съдържанието им на цената, която Тон и Алън са платили?

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg