Discovery Channels

„Търсачи на антики” с нов сезон по Discovery Channel

Discovery Channel • От 0/5

Търсачите на антики Алън Хаф и Тон Джоунс прекосяват Америка на шир и длъж във вълнуващия нов сезон на "Търсачи на антики". Сериите от третия сезон стартират в събота, 19 януари, от 20.00 ч. по Discovery Channel.


От тундрата на Аляска до хавайските тропици, двамата денонощно търсят предмети с колекционерска стойност.

В САЩ се организират търгове, на които се разпродават над 10 хиляди изоставени предмета ежедневно. Предметите са потенциална златна мина за тези, които изкарват прехраната си с лов на непотърсени вещи без обявена собственост. Предаването „Търсачи на антики” проследява двaма от най-добрите в занаята - Клинтън "Тон" Джоунс, експерт по исторически оръжия и стара валута и Алън Хаф, второ поколение търговец на антики. Двамата водят зрителите през процеса на наддаване и печелене на търгове на изоставени стоки, оценяване на предмети и продажба на най-доходоносните и интересни плячки на експерти и колекционери.
 
Сред откритията в новия, трети сезон на „Търсачи на антики” са спортно оборудване, класически аркадни игри, оръжия от Гражданската война, старинна каляска и дори вуду скрин - предмети, от които Тон и Алън се надяват да осъществят добра печалба. Търговете не са шега работа, включват елемент на хазарт и жестока конкуренция.

От събота 19 януари в 20:00 ч.
22:30
25.10.2014
Търсачи на антики: Стратокастър (Auction Hunters: Strat`d for Cash) Тон и Алън намират китара Фендер Стратокастър от 70те години, както и рядък мотоциклет от 1936 година. Ще им донесат ли те богатство?
13:30
26.10.2014
Търсачи на антики: Не се шегувай с мен, братле! (Auction Hunters: Pawn Shop Edition: Don`t Taze Me Bro) Момчетата губят на търг. Междувременно, след бърз търг на ненужни вещи се разкриват шокиращи резултати. Дали ще успеят да спечелят пари, ако купят
18:30
27.10.2014
Търсачи на антики: Дизел (Auction Hunters: Diesel Digs) Момчетата намират тежки машини в склад в индустриалната част на Ел Ей. Ще могат ли да ги продадат на печалба?

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg