Discovery Channels

„Търсачи на антики” с нов сезон по Discovery Channel

Discovery Channel • От 0/5

Търсачите на антики Алън Хаф и Тон Джоунс прекосяват Америка на шир и длъж във вълнуващия нов сезон на "Търсачи на антики". Сериите от третия сезон стартират в събота, 19 януари, от 20.00 ч. по Discovery Channel.


От тундрата на Аляска до хавайските тропици, двамата денонощно търсят предмети с колекционерска стойност.

В САЩ се организират търгове, на които се разпродават над 10 хиляди изоставени предмета ежедневно. Предметите са потенциална златна мина за тези, които изкарват прехраната си с лов на непотърсени вещи без обявена собственост. Предаването „Търсачи на антики” проследява двaма от най-добрите в занаята - Клинтън "Тон" Джоунс, експерт по исторически оръжия и стара валута и Алън Хаф, второ поколение търговец на антики. Двамата водят зрителите през процеса на наддаване и печелене на търгове на изоставени стоки, оценяване на предмети и продажба на най-доходоносните и интересни плячки на експерти и колекционери.
 
Сред откритията в новия, трети сезон на „Търсачи на антики” са спортно оборудване, класически аркадни игри, оръжия от Гражданската война, старинна каляска и дори вуду скрин - предмети, от които Тон и Алън се надяват да осъществят добра печалба. Търговете не са шега работа, включват елемент на хазарт и жестока конкуренция.

От събота 19 януари в 20:00 ч.
09:35
01.04.2015
Търсачи на антики: Вижте ме! (Auction Hunters: Pawn Shop Edition: Rock-et to Me!) Алън и Тон заминават за Холивуд, за да заредят стока за своята едва кретаща заложна къща. Но дали жестоката конкуренция за търсени вещи ще им попречи?
16:00
01.04.2015
Търсачи на антики: Дивият запад (Auction Hunters: The Wild West) Търсачите на антики са обхванати от собствена треска за злато в Дивия запад. Тон намира британски револвер от 1880 година, но може да го продаде на печалба само ако стреля.
09:35
02.04.2015
Търсачи на антики: Не се шегувай с мен, братле! (Auction Hunters: Pawn Shop Edition: Don`t Taze Me Bro) Момчетата губят на търг. Междувременно, след бърз търг на ненужни вещи се разкриват шокиращи резултати. Дали ще успеят да спечелят пари, ако купят няк

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg