Discovery Channels

„Търсачи на антики” с нов сезон по Discovery Channel

Discovery Channel • От 0/5

Търсачите на антики Алън Хаф и Тон Джоунс прекосяват Америка на шир и длъж във вълнуващия нов сезон на "Търсачи на антики". Сериите от третия сезон стартират в събота, 19 януари, от 20.00 ч. по Discovery Channel.


От тундрата на Аляска до хавайските тропици, двамата денонощно търсят предмети с колекционерска стойност.

В САЩ се организират търгове, на които се разпродават над 10 хиляди изоставени предмета ежедневно. Предметите са потенциална златна мина за тези, които изкарват прехраната си с лов на непотърсени вещи без обявена собственост. Предаването „Търсачи на антики” проследява двaма от най-добрите в занаята - Клинтън "Тон" Джоунс, експерт по исторически оръжия и стара валута и Алън Хаф, второ поколение търговец на антики. Двамата водят зрителите през процеса на наддаване и печелене на търгове на изоставени стоки, оценяване на предмети и продажба на най-доходоносните и интересни плячки на експерти и колекционери.
 
Сред откритията в новия, трети сезон на „Търсачи на антики” са спортно оборудване, класически аркадни игри, оръжия от Гражданската война, старинна каляска и дори вуду скрин - предмети, от които Тон и Алън се надяват да осъществят добра печалба. Търговете не са шега работа, включват елемент на хазарт и жестока конкуренция.

От събота 19 януари в 20:00 ч.
18:30
22.08.2014
Търсачи на антики: Епизод 21 (Auction Hunters: Episode 21) Алън закъснява за търга и Тон трябва сам да се бори с амбициозен конкурент - жена. Екипът намира огнехвъргачка и ръчно направен лък със стрели. Колко струват?
01:00
23.08.2014
Търсачи на антики: Топ Гън (Auction Hunters: Top Gun Ton) Момчетата се целят високо на поредния търг - те намират самолетче АрСи Вайпър Фанджет и широкоформатна камера от 20-те години. Ще успеят ли да направят печалба?
18:30
25.08.2014
Търсачи на антики: Епизод 22 (Auction Hunters: Episode 22) Момчетата трябва да се справят със сериозна конкуренция в Антелоп Вали, щата Калифорния. Те купуват два евтини контейнера, но не е ясно какво има в тях.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg