TLC

Нови емоционални сеанси с „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

0/5

Нови емоционални сеанси с „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

Тереза Капуто е като всяка друга майка от Лонг Айлънд с изключение на едно нещо - тя разговаря с мъртвите. Истинският медиум и нейното колоритно семейство се завръщат с нови мистични моменти от света на духовете. Станете част от разтърсващите и емоционални сеанси на „Медиумът от Лонг Айлънд“ от 1-ви март, в 22:00 часа по TLC.

 

Клиенти чакат по две години, за да се срещнат с Тереза, която кара много скептици да повярват в съществуването на духове, като им дава възможност да общуват с душите на починалите им близки. В новия сезон на поредицата Тереза прави емоционален сеанс за някои много шокирани знаменитости, сред които е телевизионната икона Келси Грамър, която се свързва с няколко починали членове на семейството си. Тереза помага на млад мъж, чийто брат е починал при автомобилна катастрофа, да продължи живота си. По-късно тя празнува 50-ия си рожден ден, като участва в състезание по вдигане на тежести! Тази уникална поредица проследява как Тереза и нейното семейство намират точния баланс между семейството, работата и задгробния живот.

 

Добави описание

Проследете вълнуващото ежедневие на „Медиумът от Лонг Айлънд“ от 1-ви март, в 22:00 часа по TLC.

Още за Медиумът от Лонг Айлънд

17:00
21.03.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: На път: Лас Вегас - част 1 (Long Island Medium: On the Road: Las Vegas Part I) Тереза е на път и изненадва свои почитатели със сеанси в Лас Вегас. Цялото семейство Капуто я придружава и опитва от всичко, което Лас Вегас предлага.
07:00
22.03.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: Да сложиш пръстен (Long Island Medium: Put a Ring on It) Когато Лари-младши обявява, че иска да излезе на квартира с приятелката си, Тереза настоява двойката първо да се сгоди. По-късно Тереза предава послание от дух.
07:30
22.03.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: Ново куче, стари номера (Long Island Medium: New Dog, Old Tricks) Цялото семейство все още не може да преодолее загубата на кучето Пийти. По-късно Тереза прави сеанс за скептична жена, изгубила и двамата си родители.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg