TLC

Нови емоционални сеанси с „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

0/5

Нови емоционални сеанси с „Медиумът от Лонг Айлънд“ по TLC

Тереза Капуто е като всяка друга майка от Лонг Айлънд с изключение на едно нещо - тя разговаря с мъртвите. Истинският медиум и нейното колоритно семейство се завръщат с нови мистични моменти от света на духовете. Станете част от разтърсващите и емоционални сеанси на „Медиумът от Лонг Айлънд“ от 1-ви март, в 22:00 часа по TLC.

 

Клиенти чакат по две години, за да се срещнат с Тереза, която кара много скептици да повярват в съществуването на духове, като им дава възможност да общуват с душите на починалите им близки. В новия сезон на поредицата Тереза прави емоционален сеанс за някои много шокирани знаменитости, сред които е телевизионната икона Келси Грамър, която се свързва с няколко починали членове на семейството си. Тереза помага на млад мъж, чийто брат е починал при автомобилна катастрофа, да продължи живота си. По-късно тя празнува 50-ия си рожден ден, като участва в състезание по вдигане на тежести! Тази уникална поредица проследява как Тереза и нейното семейство намират точния баланс между семейството, работата и задгробния живот.

 

Добави описание

Проследете вълнуващото ежедневие на „Медиумът от Лонг Айлънд“ от 1-ви март, в 22:00 часа по TLC.

Още за Медиумът от Лонг Айлънд

16:00
05.10.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: Духовете на звездите (Long Island Medium: Star Studded Spirit) Тереза прави сеанс за комедийната актриса Роузи О`Донъл, носителката на Оскар Моник и звездата от Майк и Моли Били Гардел.
16:00
08.10.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: Обявявам ви за... (Long Island Medium: I Now Pronounce You...) Тереза получава покана да бракосъчетае двама души, които се срещат на един от груповите й сеанси. По-късно тя изненадва жена на Уолстрийт със сеанс.
16:00
09.10.2018
Медиумът от Лонг Айлънд: Безпокойство след мамография (Long Island Medium: There`s A Lump) Модният експерт Карсън Кресли идва за сеанс при Тереза. По-късно рутинна мамография на Тереза

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg