ТВ анонси

Неочаквани предизвикателства във втори сезон на „Дневниците на гепардите” по Viasat Nature

Viasat Nature • 0/5

„Дневниците на гепардите” по Viasat Nature
„Дневниците на гепардите” по Viasat Nature

В понеделник, 28 юли, от 19:20 чaса стартира четвъртия сезон на пленителната документална поредица на Viasat Nature - „Дневниците на гепардите”. В него ще станем свидетели на поредица от обрати и рязка промяна в програмата за подпомагане на най-бързите сухоземни животни в света.

Преместване на съоръженията, преждевременна загуба на малко животинче и появата на пет нови живота са само част от предизвикателствата, които предстои да видим в новия сезон по Viasat Nature.

През какви точно вълнуващи ситуации ще преминат героите ще разберем всеки понеделник от 19:20 и 19:45 ч. по Viasat Naturе.

„Дневниците на гепардите” по Viasat Nature

На 20 юли, от 17:35 ч. завладяващата поредица „Микросветове в природата” ще прикове зрителите на Viasat Naturе към екраните, като им покаже загадките на нашата планета по един изцяло нов начин. Невероятната поредица изследва различни микросветове и разкрива какво може да се случи с екосистемите и с планетата като цяло, ако се наруши тяхното деликатно равновесие.

На следващия ден зрителите ще могат да гледат първия епизод от премиерния четвърти сезон на „Патрулиращи кучета”. На 21 юли, от 17:35 ч. по Viasat Nature ще станем партньори на кучето надзирател Тед в откриването на наркотици, скрити на интересно място.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg