ТВ анонси

На лов

Viasat Explore • 0/5

На лов
На лов © AETN

Сезон: 1
Брой епизоди: 10 x 30 мин.
Жанр: Документалистика/ риалити
Оригинално заглавие: Chasing Tail

Майк Андронако и неговата устата и шумна бригада определено не са на мястото си в миниатюрното предградие Ню Канаан в Кънектикът.

На лов

Произхождайки от бедни семейства, те се отличават от богатите собственици на скъпи къщи в квартала, но водят тази уникална война с неочаквано агресивен биологичен вид в град под обсада. Те се опитват да се справят с драстично нарастващия брой белоопашати елени, които представляват заплаха за цялата общност.

На лов

Запаленият ловец с лък Андронако и екипът му прекарват зимния ловен сезон от заден двор на заден двор, преследвайки пакостливите елени. Въпреки всички различия, те трябва да намерят начин да се спогодят с местните жители и обикалят от врата на врата, за да искат разрешение да навлязат в частната им собственост в преследване на плячката.

Ексцентричен културен сблъсък, който поражда множество комични ситуации.

06:35
25.05.2019
Ловци на къщи (Series 65): На лов за апартамент в Чикаго (Episode 11) (House Hunters: Condo Hunting In Chicago) Индивиди, двойки и семейства научават тънкостите в избора на дом и какво да имат предвид, когато вземат решението дали да купят дадена къща.
10:20
25.05.2019
Ловци на острови (Series 2): На лов за луксозен остров в Южния Тихи океан (Episode 9) (Island Hunters: Hunting For A Luxurious Island In The South Pacific) Водещият Крис Кролоу се присъединява към ловците на къщи, които мечтаят за най-голямото тропическо
12:50
25.05.2019
Дог и Бет: на лов - 12 еп.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за На лов (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg