TLC

„Малки хора – свят голям“ по TLC

TLC • 0/5

Любимото семейство малки хора се изправя пред нови предизвикателства от 13-и ноември
Любимото семейство малки хора се изправя пред нови предизвикателства от 13-и ноември

Настъпва нова ера за семейство Ролоф – любимото семейство малки хора на Америка. Отношенията се подлагат на изпитание, а напрежението в семейството нараства, докато те се изправят пред несигурното бъдеще. Семейство Ролоф ще се изправи пред съдбоносни промени, много емоции и купища щастливи моменти в „Малки хора - свят голям“ от 13 ноември, в 22:00 часа по TLC.

„Малки хора – свят голям“ по TLC

Семейството се събира, за да научи пола на бебето на Зак и Тори. Момче или момиче ще е новият член на семейството? Мат и Ейми се опитват да започнат романтични взаимоотношения след развода. Но дали тяхната любов не е изчезнала безвъзвратно? Междувременно Джеръми и Одри се замислят къде да се установят, изправяйки се пред редица трудни решения.

„Малки хора – свят голям“ по TLC

За да избягат от ремонта у дома, Зак и Тори напускат града за уикенда, а Ейми и Крис се изправят пред потенциален проблем в отношенията си по време на пътуване. Само едно нещо е сигурно сред цялата тази несигурност: идва време на големи промени за всички. Как ще се справят с тях и дали няма да се наруши сплотеността на семейството?

„Малки хора – свят голям“ по TLC

Станете част от вълнуващото приключение на семейство Ролоф в „Малки хора - свят голям“ от 13 ноември, в 22:00 часа по TLC.

07:00
21.10.2018
Малки хора - свят голям: Епизод 24 (Little People, Big World: Expect The Unexpected) Любимият пиратски кораб на семейството е доста западнал, така че Мат и момчетата трябва да го разрушат. Междувременно Зак подготвя голяма изненада за рождения ден на Тори
08:00
21.10.2018
Малки хора - свят голям: Епизод 25 (Little People, Big World: The Next Chapter) След 29 години заедно, Мат и Ейми приключват този етап от своя брак с подписването на документите за развод. По-късно Мат получава отчайващи новини за състоянието на врата си.
23:00
22.10.2018
Малки хора - свят голям: Първата Коледа на внуците (Little People, Big World: Grandkids` First Christmas) Това е първата Коледа с внуци за Ролоф и семейството планира как да празнува след развода. Зак и Тори искат още едно бебе.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за „Малки хора – свят голям“ по TLC (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg