TLC

„Кажете ДА на булчинската рокля“ с нови епизоди по TLC

0/5

„Кажете ДА на булчинската рокля“ с нови епизоди по TLC

Изборът на булчинска рокля може да се окаже по-труден отколкото очакват бъдещите булки. От нисък бюджет до специални изисквания за материя, кройка и дължина, екипът на „Клайнфелд Брайдъл" в Манхатън ще изпълни изискванията на всяка дама.

 

Добави описание

 

Всеки ден консултантите в този водещ сватбен бутик се изправят пред практически и емоционални предизвикателства, за да предложат на клиентите перфектната рокля точно навреме за големия ден. Станете част от търсенето на идеалната рокля с новите епизоди на „Кажете ДА на булчинската рокля“ от 25-и февруари, в 19:00 часа по TLC.

 

 

Дали тези авантюристични булки ще открият роклята, която ще отговори на най-смелите им очаквания и ще получи най-важното одобрение на техните придружители? Не всичко ще бъде розово и може би ще има сълзи, докато тези дами търсят най-важната рокля, която някога са купували.

Още за Кажете ДА на булчинската рокля

18:00
21.03.2018
Кажете ДА на булчинската рокля: Шаферки: Шаферките не са ангели (Say Yes to the Dress: Bridesmaids: Bridesmaids Are No Angels
18:30
21.03.2018
Кажете ДА на булчинската рокля: Шаферки: Приятелки от колежа и бойни сестри (Say Yes to the Dress: Bridesmaids: Sorority Sisters and Sassy Sisters) Булка има разделено сватбено тържество, защото приятелките й от колежа нападат приятелката й от детството.
22:00
21.03.2018
Кажете ДА на булчинската рокля: Епизод 4 (Say Yes to the Dress: I`m Having A Moment) Вижте как Ранди и екипът на един от най-добрите сватбени салони в света Клайнфелд брайдъл в Манхатън обучават нови консултанти и предлагат нови рокли на свенливи бъдещи б

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg