Discovery Channels

Хитовата поредица „Треска за злато“ се завръща по Discovery Channel

0/5

Хитовата поредица „Треска за злато“ се завръща по Discovery Channel

Едно от хитовите предавания на Discovery Channel - „Треска за злато“ се завръща за вълнуващ премиерен 7-и сезон на 9-и януари, понеделник, от 22:00 часа.

С отминаването на поредната зима в Клондайк, през новия сезон миньорите ще поемат още по-големи рискове с надеждата да открият повече злато от когато и да било. Не всеки залог обаче донася солидни печалби в този рискован бизнес, където един погрешен ход би могъл да коства на екипа милиони долари.

 

Добави описание


21-годишният миньор Паркър Шнабел се завръща в поредицата след рекордно печеливш сезон. За жалост Паркър загуби любимия си дядо и ментор Джон Шнабел и ще трябва да продължи бизнеса си без неговите напътствия. Лидерските умения на Паркър ще бъдат подложени на изпитание, тъй като ще му се наложи да се справи с множеството промени в живота си. Тази година той прави най-голямата инвестиция в кариерата си до момента, като поръчва персонализирана машина за пречистване на злато на стойност 600 000 долара. С новата си приятелка от Австралия, Ашли Юл, която също се включва в работата в Клондайк, за Паркър сезонът със сигурност ще бъде коренно различен.

 

Добави описание


Същевременно Тод Хофман поема най-големия риск в живота си, като обръща гръб на Клондайк и премества цялата си техника в Орегон. Стремежите на Тод са да открие огромни късове злато в мината „Хай Бар“, разположена високо в планините. Това е много смел ход, в който Тод е толкова уверен, че си поставя амбициозната цел за добив на 5000 унции – с 2000 унции повече от най-доброто му постижение до момента. С първите резултати, които са много по-ниски от първоначалните му очаквания, Тод започва да се пита дали не е допуснал огромна грешка.  Възможно ли е този сезон да бележи края на екипа на Хофман?

 

Добави описание


Легендарният миньор Тони Бийтс, познат още като „Викингът“, също се завръща и удвоява залозите, като инвестира 2 милиона долара в реставрирането на стара драга за злато – два пъти по-голяма от първата му. Тони се надява, че още веднъж ще постигне невъзможното, но първо трябва да премести 75-годишната изоставена машина от отдалечено място на 150 мили надолу по реката. Дали ще успее да се справи с всички предизвикателства по пътя си? На тези и още много въпроси ще отговори премиерният 7-и сезон на „Треска за злато“ с начало 9-и януари, понеделник, от 22:00 часа по Discovery Channel.

Още за Треска за злато

15:05
26.02.2017
Мисията на дивака: Треска за злато в Призрачния град (Call Of The Wildman: Ghost Town Gold Rush) Ловецът, Нийл и Джейк се заразяват със златна треска в Монтана. А по-късно Ловецът трябва да прогони един нощен нашественик.
16:00
26.02.2017
Треска за злато: Елдорадска мечта (Gold Rush: El Dorado Dream) Синовете на Клондайк се завръщат. Екипът на Хофман се опитва да възстанови репутацията си, времето на Паркър изтича и дали семейство Бийтс отново ще бъде във възход?
21:00
26.02.2017
Треска за злато: Метеж (Gold Rush: Mutiny) Месец след началото на сезона, дали рискът на Тод да се премести в Орегон се оправдава? Развихря се силна буря и Паркър и неговият екип отварят нова страница в своята история.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg