Discovery Channels

Хитовата поредица „Да продадеш колата си“ се завръща с нов сезон

0/5

Хитовата поредица „Да продадеш колата си“ се завръща с нов сезон

Хитовата поредица на Velocity – “Да продадеш колата си“, се заема с нова порция коли със специален премиерен епизод за ударно начало на новия сезон. От магазина си в Южна Калифорния експертът по оценка на автомобили Майк Брюър и новият майстор-механик Ант Анстед се заемат с търсенето, реставрирането и продаването на разнообразие от уникални автомобили от производители от Германия, Швеция, Великобритания, Италия, Япония и САЩ.

 

Новият сезон на поредицата ще включва 1972 BMW E9, 1987 Алфа Ромео Spider Quadrifoglio, 1965 Austin Healey 3000 BJ8 Mark iii Phase 2, 1988 Jeep Wagoneer, 1973 Saab 96, 1982 Тойота Супра P и много други. От слънчевите плажове на Южна Калифорния до най-студените точки на Мейн, „Да продадеш колата си“ търси най-добрите автомобили за купуване, поправка, тест и продажба за чиста печалба от 16-и декември, в 19:00 часа по Discovery Channel.


"Да продадеш колата си” има за цел да обогати  автомобилните ентусиасти със знания и увереност да се справят с реалните проблеми и предизвикателства, пред които са изправени с автомобилните проекти в собствените си гаражи", заяви Робърт Сканлон, изпълнителен вицепрезидент и генерален мениджър на Velocity и автомобилното съдържание.

 

“Като второто най-хитово предаване на Velocity, „Да продадеш колата си“  ще продължава да изпълнява своята мисия.Майк и новият ни водещ Ант Анстед са двама души, които са наистина запалени по автомобилите и се заемат със задачата да предоставят на зрителите полезна информация и знания независимо от автомобила, който притежават. Надяваме се, че зрителите са готови да се запознаят в дълбочина с работата на Ант и преобразяването на всички открития, които Майк продължава да докарва  в магазина във всеки епизод.“


Добави описание

Във всеки епизод на „Да продадеш колата си“ Майк търси прилична кола на добра цена – използвайки обяви, интернет търгове, специализирани клубове и гаражи, преди да сключи сделка. Ант поема след като Майк докара колата в работилницата. Той диагностицира проблемите по двигателя, шасито, електрониката и интериора преди да пристъпи към отстраняването им. По време на ремонта Ант запознава зрителя подробно с целия проблем и поправката му, докато колата не стане като нова. Когато ремонтите са завършени, Майк и Ант тестват автомобила на пътя, преди да го продадат на следващия най-добър собственик, който ще оцени стойността му.

Още за Да продадеш колата си

06:00
22.01.2020
Да продадеш колата си: Ауди ТТ (Wheeler Dealers: Audi TT) Майк търси възможно най-евтиния автомобил Ауди Куатро ТТ, който се оказва на финала на 450-километрово пътуване до Корнуол. Дали Ед ще може да го стегне за продажба? (AL)
07:00
22.01.2020
Да продадеш колата си: Мини Купър S MC40 от 2004 г. (Wheeler Dealers: 2004 Mini Cooper S MC40) Майк открива един от едва 1000 MC40, създадени, за 40-ата годишнина от победата на на Мини на рали Монте Карло. Ще успее ли Ант да възстанови оригиналния ? вид?
13:00
22.01.2020
Да продадеш колата си: Най-доброто от Сезон 2 (Wheeler Dealers: Best Of #2) Майк и Ед разглеждат няколко коли в гаража, обсъждайки скорошните си проекти, и разкриват как е протекла работата по тях с непоказвани до момента кадри. (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg