ТВ анонси

Гранични ветеринари

Viasat Nature • 0/5

Гранични ветеринари

От четвъртък, 27 юли 2017, от 21.50
13 епизода x 30 мин.

Оригинално заглавие: Frontier Vets

"Гранични ветеринари" е южноафриканска документална риалити поредица, която проследява осем студенти по ветеринарна медицина, на които предстои да се квалифицират.

Те са поели отговорността да ръководят селска ветеринарна клиника в малка общност на границата на Националния парк Крюгер. Това е първият им шанс да натрупат истински опит, след като отговорността за животните и поминъка на техните собственици пада на младите им рамене. Сред техните пациенти са кучета и добитък, лъвове, слонове и носорози.

Работейки в напрегнати условия, без да могат да си отспят и в постоянна заплаха от болестите и неизвестността, те трябва да запазят отношенията си с пациентите, собствениците и другите колеги. Сурови учебни занятия на терен, където заплахата от емоционално изтощение е постоянна. Те ще се борят на живот и смърт всеки ден и ще научат уроци, които няма да им преподадат в никоя класна стая.

"Гранични ветеринари" ще ни направи свидетели на драматичното пътешествие и професионалното развитие на пълните с идеали бъдещи ветеринари. Ще преодолеят ли пречките? Как ще ги промени този опит? В какви ветеринари и хора ще се превърнат?

03:00
21.09.2017
Гранични ветеринари (Series 1): Лудият гущер (Episode 5) (Frontier Vets: Lizard Crazy) Южна Африка, риалити поредица за дивите животни, 2014 г. Случаят на Тина с козата отново причинява емоционални проблеми на младата ветеринарка, след като малкото козле
03:25
21.09.2017
Гранични ветеринари (Series 1): Сбогом, Агата (Episode 6) (Frontier Vets: Goodbye Agatha) Южна Африка, риалити поредица за дивите животни, 2014 г. Д-р Грег не е доволен, че групата се завръща да работи с махмурлук и с внезапно неудобство в отношенията на
03:50
21.09.2017
Гранични ветеринари (Series 1): Кучешка линейна (Episode 7) (Frontier Vets: Puppy Emergency) Южна Африка, риалити поредица за дивите животни, 2014 г. Дрю и Агата трябва да се справят с куче със счупен крак, доведено от група младежи без пари.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Гранични ветеринари (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg