Discovery Channels

Ед Стафърд оцелява на 6 от най-екстремните локации на планетата

Discovery Channel • 0/5

Ед Стафърд оцелява на 6 от най-екстремните локации на планетата

Британският авантюрист и изследовател Ед Стафърд се впуска в редица предизвикателства в новата поредица на Discovery Channel. 

„Ед Стафърд: Изоставен“ проследява Ед в някои от най-екстремните райони на планетата, където е оставен съвсем сам и е принуден да открие път обратно към цивилизацията. Премиерният епизод на поредицата е заснет именно в красивите български Родопи, където Ед се сблъсква с другото лице на иначе гостоприемната планина.

Ед Стафърд: Изоставен

Глад, постоянна опасност от диви животни и изключително труден терен посрещат британеца в България. Дали Родопите няма да се окажат прекалено трудно предизвикателство за Ед, разбери в „Ед Стафърд: Изоставен“ на 29-и октомври, от 21:00 часа по Discovery Channel.

Ед Стафърд: Изоставен

Човешкото тяло започва да спира функциите си след около 10 дни в активно състояние без храна, което е и крайният срок за Ед да открие спасителния екип и да се завърне у дома. Използвайки само естествена навигация, Ед трябва да разчита на инстинктите и уменията си за оцеляване, за да прекоси някои от най-трудните терени на Земята. Ще се сблъска с безкрайни дилеми, пътувайки без карта, компас, нож, екипировка за лагеруване, храна или вода. Местоположението му се засича от спасителен екип, но той пътува абсолютно сам и среща множество психологически и физически предизвикателства.

Ед Стафърд: Изоставен

По време на поредицата Ед ще се изправи срещу свирепите пейзажи на пустинята Атакама в Боливия и монголския Алтай. Ще се сблъска с тежки предизвикателства в екзотичен Мадагаскар, както и с един от най-опасните терени в Анамските планини на Лаос. Липсата на вода в най-сухия сезон в Панама ще подложи на тест издръжливостта и уменията за оцеляване на британския авантюрист. 

Шестте епизода проследяват пътешествието на Ед в разнообразни терени, климатични условия и трудности, свързани с местните растения и животни.

„Ед Стафърд: Изоставен“ се продуцира за Discovery Networks International  от „betty“ и „Base Camp Films“. Хелън Хоукън и Ед Сайер са членове на комисията, а Том Горъм е изпълнителен продуцент за Discovery Networks International. Изпълнителен продуцент за „betty“ е Дейвид Харисън, а редактор на поредицата е Тим Уокър.
 

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg