ТВ анонси

Домашни тигри

Viasat Nature • 0/5

Домашни тигри

От четвъртък, 20 юли 2017, в 21.00
6 епизода x 60 мин.
Оригинално заглавие: Tigers about the House

Домашни котки като никои други!

Роденият във Великобритания Джайлс Кларк се отправя към секцията за екзотични хищници в зоологическа градина в Австралия. Той е пътувал по света, обогатявайки знанията си за тигрите, които живеят в плен, и е положил значителни усилия за защитата им в дивата природа. Сега се заема с още по-голямо предизвикатество - отглеждането на две малки суматрански тигърчета.

Родени през август 2013 г., тигърчетата са първите в 43-годишната история на зоологическата градина. Суматранските тигри са силно застрашен вид и Спот и Страйп, двете малки, ще са ключови за повишаването на осведомеността за тежкото положение на дивите им братовчеди. Те ще допринесат и за жизненоважната международна програма за отглеждане. Но преди да се случи всичко това, трябва да пораснат.

"Домашни тигри" показва завладяващата история от раждането на тигърчетата през предизвикателствата и вълнуващите етапи на първата им годинка до момента, в който трябва да напуснат дома и животът им да се промени завинаги.

22:50
23.09.2017
Домашни тигри (Series 1): 101 (Episode 1) (Tigers about the House: 101) Великобритания, документална поредица, 2014 г. Спот и Страйп са две малки тигърчета, които един ден ще станат част от развъдна програма. Те ще прекарат първите четири месеца от живота
22:50
30.09.2017
Домашни тигри (Series 1): 102 (Episode 2) (Tigers about the House: 102) Великобритания, документална поредица, 2014 г. Джайлс посещава джунглата в Суматра, за да разкрие ужасите на бракониерството в естествената среда на тигрите. Тигърчетата са вече на дв

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Домашни тигри (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg