Discovery Channels

Discovery Channel с нова документална поредица, разкриваща истината за опустошителните вируси

0/5

Discovery Channel с нова документална поредица, разкриваща истината за опустошителните вируси

Вирусите са убили повече хора от всички войни в историята. В завладяващата документална поредица, с помощта на исторически кадри и анимация, се разкрива истината за опустошителните вируси, причинили безброй смъртни случаи, и как науката и медицината са се развили, за да се борят с невидимите убийци. Разберете как вирусите са повлияли на здравето и историята ни и какъв ефект имат върху глобалното общество с „Вирус“ от 13 май, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание

Благодарение на интервюта с водещи експерти, всеки епизод се фокусира върху един от най-големите причинители на зараза, сред които едра шарка, инфлуенца и ебола. Независимо дали хората се страхуват от тези вируси, защото причиняват сезонни пандемии или заради опасността от био-тероризъм, всеки представлява сериозна и индивидуална заплаха. Може ли медицината да се справи с тях завинаги? Ще разберем с „Вирус“ от 13 май по Discovery Channel.

Още за Вирус

23:00
19.09.2018
Вирус сезон 1, епизод 11, ужаси, мистерия, САЩ, 2014
23:55
19.09.2018
Вирус сезон 1, епизод 12, ужаси, мистерия, САЩ, 2014
01:00
20.09.2018
Бързи и шумни: Театър на разрушението: Катастрофален срив (Fast N` Loud: Demolition Theatre: Catastrophic Failure) Ричард и Аарон проверяват някои от най-откачените вирусни видео клипове, включително опит за световен рекорд, който запраща един автомобил к

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg