Discovery Channels

Discovery Channel с 13-и сезон на „Да продадеш колата си”

0/5

Discovery Channel с 13-и сезон на „Да продадеш колата си”

Опитният продавач на коли Майк Брюър и талантливият механик Ед Чайна се завръщат по Discovery Channel за премиерния 13-и сезон на „Да продадеш колата си“ от 1-ви февруари, сряда, от 22:00 ч. Във всеки нов епизод Майк е решен да открие моторно превозно средство с потенциал, което да предостави на Ед за ремонт. Напрежението се покачва, когато Ед вижда колите, някои от които са много стари и съсипани, а желанието на Майк за печалба увеличава риска от механични проблеми.

 

Добави описание


Премиерният епизод от новия сезон на поредицата „Да продадеш колата си” запознава зрителите с една от реликвите на автомобилостроенето от 70-те години на миналия век. Майк търси класическо приключение и го намира в лицето на Ford Bronco от 1970 г. Първото впечатление обаче може да се окаже лъжливо и Bronco много бързо показва истинския си цвят – ръждиво. Ед също намира редица проблеми под вехтия екстериор на автомобила. Дали Майк ще успее да намери решение на тази привидно загубена кауза?

 

Добави описание


Впечатляващите трансформации, които новият 13-и сезон на „Да продадеш колата си” ще представи, включват мощния и лъскав Mercedes 500 SEC от 1983 г. В желанието си да намери кола, която да носи усещане за лукс, Майк се спира на най-скъпия Mercedes от 83-та г.: 500 SEC. Той намира всички нужни елементи, за да модифицира купето по подобие на Mercedes AMG, но Ед ще трябва да вложи още много усилия.

 

Добави описание


Могат ли момчетата да възстановят колите, да им върнат предишната слава и все пак да реализират печалба – ще разберем в „Да продадеш колата си” всяка сряда на февруари от 22:00 ч.

Още за Да продадеш колата си

05:00
05.08.2020
Да продадеш колата си: Епизод 25 (Wheeler Dealers: Episode 25) Майк открива модифициран Меркур XR4Ti от 1985 г. по който да работи. Рядката американска кола се оказва с възстановено турбо и монтиран климатик. (AL)
06:00
05.08.2020
Да продадеш колата си: Ford Mustang GT от 1988 (Wheeler Dealers: 1988 Ford Mustang GT) Майк и Ед решават, че класиката на 80-те - Ford Mustang GT, е идеалният достъпен автомобил за първите опити на млад амбициозен механик. (AL)
07:00
05.08.2020
Да продадеш колата си: Г-ваген (Wheeler Dealers: G Wagen) Майк търси популярния немски джип Г-ваген. Когато го намира, Ед го ремонтира и му инсталира фарове и стопове от 2012 г. Дали ще успеят да го продадат на печалба? (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg