Discovery Channels

Discovery Channel изследва редица нови загадки в третия сезон на поредицата „Какво може да е това?“

0/5

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега. Снимките, които се намират в комерсиални програми като Google Earth, показват озадачаващи аномалии, чието съществуване не е било известно досега.

 

Добави описание

 

Поредицата „Какво може да е това?“ се завръща, за да изследва и обясни още редица неразкрити загадки на 5-и май, петък, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание

 

Новите епизоди на предаването изследват легендите на древните гиганти, заобикалящи мистериозен паметник в Светите земи. „Какво може да е това?“ търси причина и за невероятния природен феномен, който привлича туристи от цял свят – ярко розовото езеро Хилиър, разположено на остров Мидъл, в близост до Австралия, което може би съдържа странни неизследвани видове. Учените ще потърсят причината и за странни отпечатъци върху повърхността на отдалечена част от Антарктика, видими от Космоса. С помощта на експерти и свидетели, поредицата продължава да разкрива чудните снимки, направени от Космоса и мистериите, запечатани на тях.
 

01:00
27.05.2018
Какво може да е това?: Забранените градове на маите (What on Earth?: Forbidden Cities Of The Maya) Момче е в центъра на журналистическото внимание, когато използва сателитни изображения, за да открие изгубени градове на маите. Дърветата в Китай разпростр
02:00
27.05.2018
Какво може да е това?: Проклятието на Мерлин (What on Earth?: The Curse Of Merlin) Митът за Мерлин е свързан с камъни, подредени по особен начин в северна Франция. Може ли сателитни изображения най-сетне да предложат обяснение на древната загадка?
01:00
01.06.2018
Какво може да е това?: Изгубените пленници от Виетнам (What on Earth?: Finding Vietnam`s Lost POWs) Отчаяни знаци от изгубени ветерани във Виетнам са уловени от сателит. Флота от огромни кораби е заседнала в средата на пустиня. Какво може да е това?

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg