Discovery Channels

Discovery Channel изследва редица нови загадки в третия сезон на поредицата „Какво може да е това?“

0/5

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега. Снимките, които се намират в комерсиални програми като Google Earth, показват озадачаващи аномалии, чието съществуване не е било известно досега.

 

Добави описание

 

Поредицата „Какво може да е това?“ се завръща, за да изследва и обясни още редица неразкрити загадки на 5-и май, петък, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание

 

Новите епизоди на предаването изследват легендите на древните гиганти, заобикалящи мистериозен паметник в Светите земи. „Какво може да е това?“ търси причина и за невероятния природен феномен, който привлича туристи от цял свят – ярко розовото езеро Хилиър, разположено на остров Мидъл, в близост до Австралия, което може би съдържа странни неизследвани видове. Учените ще потърсят причината и за странни отпечатъци върху повърхността на отдалечена част от Антарктика, видими от Космоса. С помощта на експерти и свидетели, поредицата продължава да разкрива чудните снимки, направени от Космоса и мистериите, запечатани на тях.
 

01:00
25.03.2018
Какво може да е това?: Стоунхендж на Светите земи (What on Earth?: Stonehenge Of The Holy Land) Легенди за древни гиганти се носят около тайнствен паметник в Светите земи. А сателитни снимки помагат при разследването на изчезване на малко момче.
02:00
25.03.2018
Какво може да е това?: Намерихме ли полет 370? (What on Earth?: Did We Find Flight 370?) Следователите намират нова улика за полета на малайзийския самолет, който изчезна през 2014. А астронавт забелязва нещо странно в пустинята Сахара.
00:00
31.03.2018
Какво може да е това?: Епизод 2 (What on Earth?: Episode 2) След 70 години могат ли сателитните снимки да идентифицират скритото място на златния влак на нацистите? Кървавочервена река в Сибир показва катастрофална степен на замърсяване.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg