Discovery Channels

Discovery Channel изследва редица нови загадки в третия сезон на поредицата „Какво може да е това?“

0/5

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега. Снимките, които се намират в комерсиални програми като Google Earth, показват озадачаващи аномалии, чието съществуване не е било известно досега.

 

Добави описание

 

Поредицата „Какво може да е това?“ се завръща, за да изследва и обясни още редица неразкрити загадки на 5-и май, петък, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание

 

Новите епизоди на предаването изследват легендите на древните гиганти, заобикалящи мистериозен паметник в Светите земи. „Какво може да е това?“ търси причина и за невероятния природен феномен, който привлича туристи от цял свят – ярко розовото езеро Хилиър, разположено на остров Мидъл, в близост до Австралия, което може би съдържа странни неизследвани видове. Учените ще потърсят причината и за странни отпечатъци върху повърхността на отдалечена част от Антарктика, видими от Космоса. С помощта на експерти и свидетели, поредицата продължава да разкрива чудните снимки, направени от Космоса и мистериите, запечатани на тях.
 

02:00
19.01.2018
Какво може да е това?: Кървавата тайна на изгубения град (What on Earth?: Bloody Secret Of The Lost City) Структура в близост до град Петра подсказва за кърваво минало. Когато терористи отвличат ученички в Нигерия, спасителите използват сателити, за да ги
02:00
20.01.2018
Какво може да е това?: Изгубената империя на Амазонка (What on Earth?: Lost Empire Of The Amazon) Нови доказателства могат да доведат до откриването на непозната древна цивилизация в джунглата на Амазонка.
02:00
23.01.2018
Какво може да е това?: Адската дупка в Сибир (What on Earth?: Siberian Hell Pit) Огромна пропаст се появява в отдалечена част на сибирска гора. Местните я наричат порта към подземния свят.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg