Discovery Channels

Discovery Channel изследва редица нови загадки в третия сезон на поредицата „Какво може да е това?“

0/5

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега. Снимките, които се намират в комерсиални програми като Google Earth, показват озадачаващи аномалии, чието съществуване не е било известно досега.

 

Добави описание

 

Поредицата „Какво може да е това?“ се завръща, за да изследва и обясни още редица неразкрити загадки на 5-и май, петък, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

 

Добави описание

 

Новите епизоди на предаването изследват легендите на древните гиганти, заобикалящи мистериозен паметник в Светите земи. „Какво може да е това?“ търси причина и за невероятния природен феномен, който привлича туристи от цял свят – ярко розовото езеро Хилиър, разположено на остров Мидъл, в близост до Австралия, което може би съдържа странни неизследвани видове. Учените ще потърсят причината и за странни отпечатъци върху повърхността на отдалечена част от Антарктика, видими от Космоса. С помощта на експерти и свидетели, поредицата продължава да разкрива чудните снимки, направени от Космоса и мистериите, запечатани на тях.
 

02:00
27.04.2019
Какво може да е това?: Епизод 20 (What on Earth?: Mayan Armageddon: The New Evidence) Сателитите обикалят Земята с 27 500 км/ч и понякога заснемат причудливи явления. Те разкриват мистерии и феномени, които не подлежат на обяснение.
02:00
30.04.2019
Какво може да е това?: Изгубеният град в Калахари (What on Earth?: Lost City of the Kalahari) Сателитите забелязват спираловидни маркировки в далечната африканска пустиня, а смъртоносно черно петно заплашва Флорида. Какво може да е това?
02:00
01.05.2019
Какво може да е това?: Тайната на апокалиптичната планина (What on Earth?: Secret of Doomsday Mountain) Сателитите откриват американска тайна технология дълбоко във вътрешността на Китай, а неидентифициран облак надвисва над американските небеса. Какво мо

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg