Discovery Channels

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

0/5

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

Любимата поредица „Да продадеш колата си“ се завръща с нови епизоди по Discovery Channel от 4 декември, в 21:00 часа. Механикът Ант Анстед и автомобилният експерт Майк Брюър се заемат за работа. В поредицата Майк има нелеката задача да открие автомобили с потенциал за реализиране на печалба. Той ги предава на Ант, който се занимава с всичко от пребоядисване до смяна на скоростните кутии, за да им възвърне предишния блясък.

Този сезон включва редица невероятни автомобили, включително Opel GT от 1969, Jeep Grand Wagoneer от 1988, Mini Cooper S MC40 от 2004, Alfa Romeo SpiderQuadrifoglio от 1987, International Harvester Scout 800A от 1970, както и много други.

„Да продадеш колата си“ продължава да бъде една от най-силните поредици в гаража ни със съдържание“, заяви Робърт Скенлън, президент на Velocity и TEN Content. „Майк и Ант предоставят информирани автомобилни познания, които всеки мъж или жена могат да използват в ежедневието си.“

От слънчевите плажове на Южна Калифорния до най-студените кътчета на Мейн, поредицата прекосява САЩ в търсене на най-страхотните автомобили за покупка, тунинговане и продажба за чиста печалба. Какви съкровища ще открият и преобразят момчетата в това епично приключение? Разберете от 4 декември, в 21:00 часа по Discovery Channe
 

Още за Да продадеш колата си

17:00
13.12.2019
Да продадеш колата си: Бел Еър (Wheeler Dealers: Bel Air) Майк обикаля Великобритания и Америка в търсене на класически автомобили, които Ед превръща от стари бракми в коли-мечти. (AL)
05:00
14.12.2019
Да продадеш колата си: Субаро Импреса (Wheeler Dealers: Subaru Impreza WRX) Майк намира чист автомобил Субару на добра цена и е решен да подобри вида и скоростните му показатели. Ед е пълен с идеи как да го постигне. (AL)
06:00
14.12.2019
Да продадеш колата си: Джип Уилис (Wheeler Dealers: Willys Jeep - USA) Майк е в Съединените щати в търсене на бащата на всички джипове джипът Уилис. Но дали огромните разходи по ремонта и превоза на автомобила ще намалят крайната му печалба? (AL)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg