Discovery Channels

Беър Грилс помага на 12 непознати да намерят 100 000 долара

0/5

Беър Грилс помага на 12 непознати да намерят 100 000 долара скрити на изостравен остров по Discovery Chanel
Беър Грилс помага на 12 непознати да намерят 100 000 долара скрити на изостравен остров по Discovery Chanel

Беър Грилс се завръща на телевизионния екран с нов сезон на поредицата „Островът на 16-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel. Предаването поставя на изпитание 12 непознати, които са изоставени на отдалечен остров в Тихия океан. В битка с природата и един с друг, те не само трябва да открият дали оцеляват най-силните или най-приспособимите, но и 100 000 долара, които са скрити на различни места на острова. Дали ще ги открият, ще разберем с „Островът на 16-те с Беър Грилс“ от понеделник, 18 ноември, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

В продължение на един месец, обитателите на острова ще бъдат тласнати до ръба на физическите и умствените си способности, докато се опитват да открият съкровището. Дори това не е достатъчно, защото ако си тръгнат преждевременно, няма да задържат и стотинка. Само онези, които останат до самия край, могат да запазят своя дял от плячката.

Да бъдеш изоставен на тропически остров звучи като сбъдната мечта, но в тази поредица се превръща по-скоро в кошмар на живо. Участниците трябва да оцелеят по време на прехода от сухия сезон към сезона на дъждовете. При горещи и влажни условия, периоди на слънчева светлина и тропически бури те ще трябва бързо да се адаптират към променящото се време. За да имат шанс да оцелеят и открият скритите 100 000 долара те трябва да разчитат на собствените си умения за набавяне на храна. Но опасните приливи, мъртвите течения, острите скали и отровните морски обитатели правят дори риболова рисковано занимание. За да избегнат дехидрацията, островитяните трябва да пречистват водата си, но дали ще се справят с паленето на огън?

Едуард (Беър) Грилс е роден на 7 юни 1974 г. в Бембридж. От ранна възраст показва интерес към екстремната страна на живота и от малък се катери и плува. Световноизвестният авантюрист и експерт по оцеляване ще постави за пореден път обикновени хора пред необичайни и изключително опасни изпитания, за да им помогне да открият от какво са направени. Дали ще могат да оцелеят един месец и да намерят скритите 100 000 долара?

Разбери на 18 ноември, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Още за Островът на 16-те с Беър Грилс

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg