Discovery Channels

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

0/5

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

Арон Кауфман се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница "Gas Monkey", за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Проследи неговото ново предизвикателство с „Нови скорости с Арон Кауфман“ от 25-и април, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си.


Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача - да построи най-сложните 4 камиона на планетата - "Арклайт Ултра Фор 4500". Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Още за Бързи и шумни

13:00
18.08.2018
Бързи и шумни: Епизод 15 (Fast N` Loud: Vs. Street Outlaws: Build To Mega Race Part II) Ричард Ролингс и Арън Кауфман обикалят най-далечните кътчета на Тексас в търсене на изоставени класически автомобили, които купуват и ремонтират в своя Gas Monkey Gara
14:00
18.08.2018
Бързи и шумни: Епизод 1 (Fast N` Loud: Step Vanning Into A New Era) Започва нова ера в автосервиза. Ричард дава на екипа си ван Шевролет P30 от 1973 г. като първо голямо предизвикателство по възстановяването без Арон. PREMIERE
16:00
18.08.2018
Нови скорости с Арън Кауфман: Епизод 4 (Shifting Gears With Aaron Kaufman: Big Rig Gig) Арон Кауфман се завръща! Брадясалото чудо се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница Gas Monkey и Бързи и шумни, за да отвори нов магазин.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg