Discovery Channels

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

0/5

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

Арон Кауфман се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница "Gas Monkey", за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Проследи неговото ново предизвикателство с „Нови скорости с Арон Кауфман“ от 25-и април, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си.


Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача - да построи най-сложните 4 камиона на планетата - "Арклайт Ултра Фор 4500". Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Още за Бързи и шумни

13:00
20.10.2018
Бързи и шумни: Епизод 6 (Fast N` Loud: Tune It Up) Ричард Роулингс претърсва най-отдалечените кътчета на Тексас за забравени и изоставени класически автомобили, които да купи и реконструира в своя автосервиз Gas Monkey в Далас.
14:00
20.10.2018
Бързи и шумни: Епизод 7 (Fast N` Loud: Shining Up A `59 F-100) Ричард Роулингс претърсва най-отдалечените кътчета на Тексас за забравени и изоставени класически автомобили, които да купи и реконструира в своя автосервиз Gas Monkey в Далас. PREMIERE
07:30
22.10.2018
Бързи и шумни: Събери парчетата (Fast N` Loud: Pickup The Pieces) Момчетата увеличават темпото на работата по техния Шевролет от 1949г. А камионът-гордост на работилницата им се изправя срещу Гробокопача на Денис Андерсон.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg