Discovery Channels

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

0/5

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

Арон Кауфман се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница "Gas Monkey", за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Проследи неговото ново предизвикателство с „Нови скорости с Арон Кауфман“ от 25-и април, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си.


Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача - да построи най-сложните 4 камиона на планетата - "Арклайт Ултра Фор 4500". Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Още за Бързи и шумни

07:30
22.05.2018
Бързи и шумни: Cutlass Lowrider, част II (Fast N` Loud: Cutlass Lowrider, Part II) Екипът вдъхва нов живот и възстановява още събиращи ръжда реликви. Дали ще успее да върне колите на пътя навреме за следващия търг и дали усилията ще си струват?
07:30
23.05.2018
Бързи и шумни: Голям червен кадилак, част I (Fast N` Loud: Big Red Caddy, Part I) Ричард и Арън решават, че размерът има значение и работят по червен Кадилак от 67-а година в опит да го направят луксозен и да привлекат на платежоспособни купувачи.
22:00
23.05.2018
Нови скорости с Арън Кауфман: Епизод 5 (Shifting Gears With Aaron Kaufman: Semi-Charmed Kinda Truck) Арон Кауфман се завръща! Брадясалото чудо се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница Gas Monkey и Бързи и шумни, за да отвори нов магаз

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg