ТВ програма Viasat Nature - Сряда, 08.04.2020

00:25Животински Ютюб - Леопард има бодлива среща с таралеж, заровен червей Бобит атакува индонезийска риба кардинал от морското дъно, а стадо косатки прави шоу за туристи на разходка с лодка.25 мин.
Документално
00:50Животински Ютюб - Питон се изправя срещу леопард в Националния парк Крюгер, но победителят може да е само един скален питон убива и поглъща антилопа в Масай Мара орангутан взема жена за заложник.25 мин.
Документално
01:15Щуро, истинско, страховито - Внезапни смъртоносни сблъсъци, странни зловещи зверове и страховити нападения на насекоми. Пригответе се да видите най-ужасяващите примери за взаимодействие на хора и животни.45 мин.
Документално
02:00Гигантите на природата отвътре - В Южна Африка екипът прави дисекция на огромен мъжки павиан и установява как в действителност анатомията на павианите е изключително сходна с тази на човека.50 мин.
Документално
02:50Йоркширският ветеринар - Питър бърза да спаси новородено теленце и помага на кучето Бизон, което е развило хормонални проблеми. Джулиан посещава огромния орел Тазмин в център за грабливи птици.45 мин.
Документално
03:35Бебета в зоопарка - Индийският плодов прилеп Еми най-после се възстановява от счупеното си крило и среща колонията си за пръв път в зоологическата градина.30 мин.
Документално
04:05Най-добрият приятел на кучето - Животът на лабрадор ретривъра Саша и двете скинита Шелдън и Спенсър е прекрасен. Австралийската овчарка Линкълн защитава и се грижи за малкото теленце Калвин.25 мин.
Документално
04:30Най-добрият приятел на кучето - Лисицата Роуз и миещата мечка Байнди правят много пакости, а малък доберман и спасено коати си играят като най-добри приятели и дори имат почивки, когато прекалят.25 мин.
Документално
04:55Най-добрият приятел на кучето - Патето Руди няма намерение да позволи на други патици да общуват с приятеля му - голдън ретрийвъра Баркли. Глухата кобила Сплаш си е намерила верни приятелки в лицето на алпийските кози Телма и Луис.20 мин.
Документално
05:15Най-добрият приятел на кучето - Козичката пигмей Били и бременната Уилоу са най-добри приятели в оживената ферма. Спасената котка Дора се превръща в ангел пазител на осиротялото агънце Чарли и му помага да се излекува.25 мин.
Документално
05:40Най-добрият приятел на кучето - Животът на лабрадор ретривъра Саша и двете скинита Шелдън и Спенсър е прекрасен. Австралийската овчарка Линкълн защитава и се грижи за малкото теленце Калвин.25 мин.
Документално
06:05Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура търсят бездомно куче за Калани, бивш морски пехотинец, страдащ от тревожност и постравматично разстройство, което да е с него по време на кризите и да му помогне да си стъпи на краката.50 мин.
Документално
06:55Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура издирват бездомно куче за Томи, страдащ от диабет тип 1, което да му помогне да носи и взема лекарствата си, както и да забелязва падането на кръвната му захар.55 мин.
Документално
07:50Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура търсят бездомно куче за Джеси, ветеран от флота, и куче за Изабела, страдаща от постравматично разстройство и депресия, което да ? помага по време на тревожните ? пристъпи.55 мин.
Документално
08:45Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура търсят бездомно куче за Ед - старши сержант от военновъздушните сили, страдащ от увреждане на мозъка, което да му помага да намира изгубени предмети и да го успокоява, когато има кошмари.50 мин.
Документално
09:35Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура търсят бездомно куче за Даяна, изгубила част от крака си в инцидент по време на скално катерене, за да ? помага в домакинството и да я мотивира да си върне активния начин на живот.55 мин.
Документално
10:30Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лора търсят спасени кучета, за да помогнат на Иманюел - млад мъж, който страда от синдрома на раздрусаното бебе и се нуждае от куче заради чести припадъци.55 мин.
Документално
11:25Бездомни кучета със супер потенциал - Нейт и Лаура търсят бездомно куче за Калани, бивш морски пехотинец, страдащ от тревожност и постравматично разстройство, което да е с него по време на кризите и да му помогне да си стъпи на краката.50 мин.
Документално
12:15Тайните на кученцата - Новородените кученца са слепи и глухи. Ще видим чихуахуа, коли, помощни и спасителни кученца. Всяко трябва първо да се развие, преди да е готово за настаняването си в нов дом на осем седмици.60 мин.
Документално
13:15Тайните на кученцата - Вълшебната история на четири много специални кученца продължава с най-голямата промяна в живота им, когато оставят майките си и другите кученца, за да заживеят в нови домове с нови собственици.55 мин.
Документално
14:10Речни Чудовища - Пътувайки от Лондон до Гренландия и до Норвегия, Джереми е по следите на неизвестно морско чудовище, което иска да залови преди да се разрази свирепа полярна буря.55 мин.
Документално
15:05Смущаващи домашни любимци - Йоркширският териер Моли следва собственичката си Хейли навсякъде, овнето Шон постоянно се опитва да бутне собствениците си, а кученцето Бела не може да спре да ближе когото види.25 мин.
Документално
15:30Смущаващи домашни любимци - Шнауцерът Денис лае по велосипедисти и бягащи за здраве, Джак Ръсел териерът Попи е натрупал килограми, а чихуахуато Бамби отблъсква потенциалните гаджета на собственичката си Джил.30 мин.
Документално
16:00Смущаващи домашни любимци - Гавин се опитва да укроти гневната алпака Гъс, Леон се запознава с мопса Ози, който полудява, когато го изведат с кола. Зайчето Фийби става неудържимо, когато собственичката му Оливия го гушне.25 мин.
Документално
16:25Уличният ветеринар - Скид Роу е с най-голяма концентрация на бездомници в САЩ. Д-р Куейн среща Уолтър и кучето му Динкер, което има рядко заболяване. Уолтър отказва операция, но се съгласява на поддържащо лечение.25 мин.
Документално
16:50Уличният ветеринар - Д-р Куейн се запознава с Тами и нейните приятели - кучето Мади и котката Буги. Момче на име Шай, майка му и кучето им Шило, което има херния, живеят в колата си от месеци.25 мин.
Документално
17:15Суперветеринар: Ноел Фицпатрик - Хиперактивен риджбек има болки в глезена, обожавано семейно куче страда от проблеми с бедрата и коленета, а хаванско коте си е счупило крачето в мистериозен инцидент.55 мин.
Документално
18:10Тайният живот на слоновете - Идва сухия сезон и най-малкото слонче в резервата Бриз е най-уязвимо. Извън резервата също възникват проблеми, защото хората и слоновете влизат в конфликт.55 мин.
Документално
19:05Йоркширският ветеринар - Джулиан трябва да помогне на ламата Рупърт, докато Питър се е отдал на едно от любимите си занимания - установяване на предстоящо майчинство на кравите във фермата на Артър.50 мин.
Документално
19:55Дивите Филипини с Найджъл Марвин - Лусон е най-големият остров на Филипините - земя на контрасти, от градската динамика на столицата Манила до огромни скрити гори. Найджъл опознава животните, обитаващи този район.50 мин.
Документално
20:45Източноафриканска рифтова долина - дивото сърце на Африка - Голямата рифтова долина събира огромно разнообразие от водни пътища - реки, езера, водопади, каустични извори и коралови морета, от Египет до Мозамбик.55 мин.
Документално
21:40Суперветеринар: Ноел Фицпатрик - Хиперактивен риджбек има болки в глезена, обожавано семейно куче страда от проблеми с бедрата и коленета, а хаванско коте си е счупило крачето в мистериозен инцидент.55 мин.
Документално
22:35Речни Чудовища - В първото си разследване за Речни чудовища Джереми беше попаднал в планинска река с морска котка с човешки размер. Десет години по-късно той се притеснява, че може би видът е изчезнал.55 мин.
Документално
23:30Хищни домашни любимци - През 80-те години на миналия век Ранди Милър е известен като каскадьор с уникален талант и уникална колекция от специални животни. Днес е известен като собственика на Роки, 200-килограмов мечок.50 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg