ТВ програма Viasat Nature - Неделя, 24.03.2019

00:0510 кученца и ние Великобритания, документална поредица, 2017 г. Запознаваме се с 32-годишната телефонна врачка Делия. Тя си търси голямо породисто куче, което да живее с нея в тристайния ? апартамент в Лондон.60 мин.
Документално
01:05Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. Хелоуин е и в Чърчил целият град обединява усилията си за организирането на граждански патрул, който да пази улиците безопасни за уязвимите деца, обикалящи из къщите за сладкиши в нощта на праз30 мин.
Документално
01:35Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. Келси предприема пътешествие, за да спаси майка, затворена на Хелоуин и мечето ?. Денис организира експедиция за проучване на развалините на влак, където товари от зърно привличат гладни мечки.25 мин.
Документално
02:00Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. Брайън иска да привлече финансиране, за да храни потомство ескимоски кучета. Той става домакин на атракцион с полярни мечки в къщата си, под зоркото наблюдение на организация за опазване на вид30 мин.
Документално
02:30Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. След злостна вълча атака, Брайън бърза да премести своите ескимоски кучета на по-сигурно място. Денис води група от неподготвени музиканти от Флорида на епично снежно приключение през Мечата ал25 мин.
Документално
02:55Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. Денис и негов клиент се придвижват през окото на буря, която заплашва да смрази залива и да прогони белите мечки. Келси и негов клиент виждат мъжка мечка, която преследва женска и нейното малко25 мин.
Документално
03:20Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. След като заливът Хъдсън замръзва и белите мечки са готови за преселението си, Денис примамва Келси и пилот да търсят полярната мечка, която е вдъхновила кариерата му на водач.25 мин.
Документално
03:45Градът на бялата мечка Канада, документална поредица, 2015 г. За да засили бизнеса си, Денис се решава на епична експедиция към неоткрити мечи бърлоги. Келси вижда уникалните първи стъпки на новородени мечета, които излизат за пръв път от своята бърлога.25 мин.
Документално
04:10Щуро, истинско, страховито САЩ, документална поредица, 2018 г. Освирепели спасители, замаскирани убийци, дебнещи в засада и създания, които са толкова странни, че изглеждат нереални: мимикрии, които ще ви накарат да се запитате какво е истина и какво - из50 мин.
Документално
05:00Пол О'Грейди за любовта към кучета Великобритания, документална поредица, 2017 г. Пол среща двама престарели лабрадори, които не могат да понесат да са разделени за една секунда, стафордширски бултериер, който мрази да го оставят сам, и малко кученце с по25 мин.
Документално
05:25Пол О'Грейди за любовта към кучета Великобритания, документална поредица, 2017 г. Пол помага на стафордширски бултериер, който тежи 4 пъти повече от нормата, да влезе във форма и се запознава с френски булдог, осакатен от алчни стопани.25 мин.
Документално
05:50Пол О'Грейди за любовта към кучета Великобритания, документална поредица, 2017 г. Пол и екипът използват нетрадиционна техника да успокоят превъзбудено куче. Той среща млада немска овчарка със скрити здравословни проблеми.30 мин.
Документално
06:20Пол О'Грейди за любовта към кучета Великобритания, документална поредица, 2017 г. Пол се запознава с гигантски булмастиф, крал на лигавенето, с много особени звездни капризи. Освен това се среща и с двойка кръстоска между чихуахуа и мопс със странни семей25 мин.
Документално
06:45Пол О'Грейди за любовта към кучета Великобритания, документална поредица, 2017 г. Пол се запознава с куче с нужда от любов и грижа, стафордширски бултериер с необичаен вид, който не може да привлече нов собственик, и английски булдог пред операция на диха30 мин.
Документално
07:15Най-странните двойки животни в света Великобритания, документална поредица за природата, 2013 г. В този първи епизод ние се запознаваме с някои от най-странните животински двойки на Земята. Балу е черна мечка, която е развила малко вероятни приятелски отн1 ч. 5 мин.
Документално
08:20Най-странните двойки животни в света Великобритания, документална поредица за природата, 2013 г. Биологичната необходимостта от майка може да разклати естествения ред до такава степен, че виждаме котки, хранещи патета, и елени, които осиновяват кучета. Ли1 ч. 5 мин.
Документално
09:25Домашни любимци - Диви сърца Великобритания, документален филм от две части, 2015 г. Изследваме дивата страна на игривите ни домашни любимци и разбираме защо хамстерите обичат да тичат в бягащи колела, как кучетата научават правилата на глутницата и защо 60 мин.
Документално
10:25Домашни любимци - Диви сърца Великобритания, документален филм от две части, 2015 г. Науката обяснява защо вълнистите папагали говорят, как котките се изкачват по вертикални стени с помощта на специален нокът и как хамстерите се тъпчат с повече храна, отк60 мин.
Документално
11:25Следвай котката си Германия, документален филм, 2016 г.60 мин.
Документално
12:25Еволюция в действие Франция, документална поредица, 2014 г. Вълците в Британска Колумбия се опитват да овладеят водата, риболова и плуването. Според експерти, вълците са в първа фаза на процес, който може да ги превърне в морски бозайници.55 мин.
Документално
13:20Еволюция в действие Франция, документална поредица, 2014 г. В Москва дивите кучета се делят на две групи: някои живеят заедно с хората в града, други бавно се завръщат в дивата природа. Какво е бъдещето на тези две еволюционни посоки?55 мин.
Документално
14:15Мракът: Природата нощем Великобритания, документална поредица, 2012 г. В Коста Рика експертът по нощни снимки Джъстин Евънс се оказва изключително близо до гигантски мъжки ягуар, а биологът д-р Джордж МакГавин е по следите на паяк, който хвърля мрежи.55 мин.
Документално
15:10Мракът: Природата нощем Великобритания, документална поредица, 2012 г. Експедицията пътува до сърцето на Амазонка. Експертът по едри бозайници Брайзън Войрин среща любопитен ленивец, а операторката Софи Дарлингтън заснема единствената нощна маймунка в све55 мин.
Документално
16:05Мракът: Природата нощем Канада, документална поредица, 2017 г. Заставайки лице в лице с най-разпространената котка в Северна и Южна Америка - пумата, операторката Джъстийн Еванс се опитва да заснеме нощното ? поведение за пръв път.55 мин.
Документално
17:00Големи зверове: Последният гигант Великобритания, документална поредица, 2018 г. Пътувайки от Аляска до Патагония, биологът Патрик Арии се озовава лице в лице с мечки гризли, китове и анаконди, за да изтъкне ключовата роля, която гигантските животни имат 60 мин.
Документално
18:00Голямото американско топене на ледовете Великобритания, документална поредица, 2017 г. Какви са научните причини за зимата в Йелоустоун? Разбираме колко е важна структурата на снежната покривка и защо геологията създава зъбни проблеми на някои пасищни жив60 мин.
Документално
19:00Страна на лъвовете: Ден и нощ Великобритания, документална поредица за природата, 2016 г. Жаждата за приключения на малкото лъвче Пип скоро го вкарва в беля, когато се отдалечава от прайда. Изгубен и самотен млад лъв е лесна плячка за дебнещите леопарди и60 мин.
Документално
20:00Страна на лъвовете: Ден и нощ Великобритания, документална поредица за природата, 2016 г. Териториите на прайдовете се припокриват, което означава, че действията и случващото се в едното семейство лъвове неминуемо ще се отразят на другото.60 мин.
Документално
21:00Шокиращи природни прояви Пазачи откриват шокиращо количество трупове на слонове в Южна Индия. Защо умират, е мистерия. Безпрецедентно и тревожно подозрение на следователите е, че случилото се е дело на сериен убиец.50 мин.
21:50Голямото американско топене на ледовете Великобритания, документална поредица, 2017 г. Какви са научните причини за зимата в Йелоустоун? Разбираме колко е важна структурата на снежната покривка и защо геологията създава зъбни проблеми на някои пасищни жив55 мин.
Документално
22:45Страна на лъвовете: Ден и нощ Великобритания, документална поредица за природата, 2016 г. Жаждата за приключения на малкото лъвче Пип скоро го вкарва в беля, когато се отдалечава от прайда. Изгубен и самотен млад лъв е лесна плячка за дебнещите леопарди и55 мин.
Документално
23:40Страна на лъвовете: Ден и нощ Великобритания, документална поредица за природата, 2016 г. Териториите на прайдовете се припокриват, което означава, че действията и случващото се в едното семейство лъвове неминуемо ще се отразят на другото.60 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg