ТВ програма Viasat Nature - Утре

00:30Животински Ютюб - Делфини подкарват риби към брега и ги изяждат, див кон стъпква алигатор, четири лъва избиват стадо биволи, а подводни камери разкриват живота на гигантската цианеа.25 мин.
Документално
00:55Животински Ютюб - Кенгуру удря в лицето момче в Австралия, подводни камери разкриват как делфини общуват, докато се хранят, а лъвица се бие с лъв, за да защити малкото си.25 мин.
Документално
01:20Щуро, истинско, страховито - Причудливи адаптации за оцеляване, невероятни спасявания от други видове, градска легенда се превръща в реалност. Всяка история е по-невероятна от предишната. Урокът е ясен: стойте на разстояние.50 мин.
Документално
02:10Гигантите на природата отвътре - Багери, камиони и - не особено охотно - един местен арборист се присъединяват към екипа, за да направят дисекция на тялото на едно от най-феноменалните създания на планетата: кашалотът.1 ч. 15 мин.
Документално
03:25Йоркширският ветеринар - Джулиан трябва да посети Гъс - лама с ужасяващо болезен проблем. Когато Ейми попада в схватка, как ще се справи Джулиан без помощта на любимия си другар?45 мин.
Документално
04:10Бебета в зоопарка - Осиротелите животни често се привързват към определен пазач, но гвенона на Диана Зафира трябва да си намери нов приятел. Междувременно биволите и бантенгите имат нови бебета.25 мин.
Документално
04:35Най-добрият приятел на кучето - Връзката на ястреба Аспен и Ошис - смесица между нюфаундленд, бордър коли и бигъл, е най-симбиотичната, която сте виждали. Кравата Джери открива приятел в лицето на Грейси - магаре с характер.25 мин.
Документално
05:00Най-добрият приятел на кучето - Козичката пигмей Били и бременната Уилоу са най-добри приятели в оживената ферма. Спасената котка Дора се превръща в ангел пазител на осиротялото агънце Чарли и му помага да се излекува.25 мин.
Документално
05:25Най-добрият приятел на кучето - Животът на лабрадор ретривъра Саша и двете скинита Шелдън и Спенсър е прекрасен. Австралийската овчарка Линкълн защитава и се грижи за малкото теленце Калвин.50 мин.
Документално
06:15Тайните на кученцата - Новородените кученца са слепи и глухи. Ще видим чихуахуа, коли, помощни и спасителни кученца. Всяко трябва първо да се развие, преди да е готово за настаняването си в нов дом на осем седмици.60 мин.
Документално
07:15Тайните на кученцата - Вълшебната история на четири много специални кученца продължава с най-голямата промяна в живота им, когато оставят майките си и другите кученца, за да заживеят в нови домове с нови собственици.55 мин.
Документално
08:10Кучешкият топ 100: Любимци на нацията - Класацията започва с преглед на местата от 100 до 68. Ще видите бордър териер, стафордширски бултериер, салуки и мн.др.25 мин.
Документално
08:35Кучешкият топ 100: Любимци на нацията - Продължаваме обратното броене в класацията от 67 до 43. В епизода ще видите кеърнтериер, немски дог и шар пей.30 мин.
Документално
09:05Кучешкият топ 100: Любимци на нацията - Завръщаме се, за да видим кой е на места от 42 до 26. В епизода ще видите английски булдог, далматинец и спрингадор.25 мин.
Документално
09:30Кучешкият топ 100: Любимци на нацията - Наближавайки финалната десетка, трябва да разберем кой е пропуснал на косъм да се класира сред избраните, като ви покажем местата от 25 до 11.25 мин.
Документално
09:55Кучешкият топ 100: Любимци на нацията - Почитаме любимите кучета на нацията с последните 10 породи в петия и последен епизод на поредицата.30 мин.
Документално
10:25Речни Чудовища - Специалният епизод разкрива какво се е случвало зад кадър по време на целия сезон на Речни чудовища в морето.55 мин.
Документално
11:20Речни Чудовища - Древна рибарска общност на вулканичен остров в Тихия океан е тероризирана от нещо неизвестно във водата. Дали Джереми ще разкрие самоличността на коварния нападател?55 мин.
Документално
12:15Речни Чудовища - Сулавеси, Индонезия: турист и няколко местни рибари са убити или ранени от мистериозно морско чудовище, което пронизва жертвите си. Джереми отива да разследва на място.55 мин.
Документално
13:10Речни Чудовища - Когато двама мъже изчезват в отдалечено езеро в Малайзия, Джереми тръгва по следите на възможния убиец. Доказателствата сочат към стар противник - речно чудовище, което не е успял да залови.55 мин.
Документално
14:05Речни Чудовища - Джереми се завръща в смъртоносната р. Фицрой в Австралия на най-трудната си задача - да улови речна акула, една от най-редките риби в света. Тя е толкова неуловима, че е била открита едва наскоро.55 мин.
Документално
15:00PREMIERE - Уелс: Дивата земя - Първият ден на пролетта е, но зимата още не си е отишла и страната е покрита със сняг. Слънцето се завръща и размножителният сезон най-накрая може да започне.55 мин.
Документално
15:55Магическата Австралия - Австралия е един континентите с най-голямо биоразнообразие. От покритите ? със сняг върхове, до древни тропически гори и тропически савани, откриваме как крайностите благоприятстват животните.60 мин.
Документално
16:55Магическата Австралия - В епизода откриваме, че трите океана, заобикалящи континента - Южен океан, Тихи океан и Индийски океан, създават уникална среда за океански преселници от всякакъв вид.60 мин.
Документално
17:55Магическата Австралия - Въпреки малобройното население на Австралия, мащабът на предизвиканите от човека промени е драматичен. Вижте примери за природен успех и създания, които изостават от динамичните промени.60 мин.
Документално
18:55Най-дивото оцеляване - Открийте как някои от най-необикновените животни в света са и най-малките. Епизодът ще ви отведе дълбоко в тропическите гори, под океаните и в огромните пустини.55 мин.
Документално
19:50Най-дивото оцеляване - Най-интелигентните видове, които иначе често биха се превръщали в плячка, са развили уникални умения, за да се укрият, да надхитрят враговете си и когато всичко друго пропадне - да отмъстят.55 мин.
Документално
20:45Страна на големи котки - Дъждовният сезон е приключил и лъвовете се събират край р. Луангва в Източна Замбия. Филмовият екип на Нейтън Пилчър и Сам Дейвис пристига в долината, без да знае какво ще открие.55 мин.
Документално
21:40Климатични феномени - Земята се затопля, нагрява струйния поток и смразяващите полярни температури слизат на юг, водейки до епични виелици, взривоопасни циклони и ледени цунами.50 мин.
Документално
22:30Дивата Австралия - Европейските заселници построяват австралийските градове на заливни равнини, въпреки предупрежденията на аборигените. Водните пътища са част от природата, но могат да доведат до смърт и опустошение.50 мин.
Документално
23:20Животински Ютюб - Стадо лъвове поваля жираф, алигатор изяжда потомството на съперник, а двойка е много изненадана, когато слон се облекчава пред тях.25 мин.
Документално
23:45Животински Ютюб - Делфини подкарват риби към брега и ги изяждат, див кон стъпква алигатор, четири лъва избиват стадо биволи, а подводни камери разкриват живота на гигантската цианеа.25 мин.
Документално

Програма на Viasat Nature за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Nature за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Viasat Nature” излъчван в България е международна версия на скандинавския платен тв канал „Viasat Nature”. още...

Популярно в poTV.bg