ТВ програма Viasat Explore - Утре

00:15Каскадьорска наука Великобритания, риалити поредица, 2017 г. В епизода изваждаме каскада направо от филм на Пиксар, запознаваме се със семейство, отдадено на вертикални скокове във вода и виждаме човек, твърдо решен да осъществи щуро хвърляне от сграда!45 мин.
Шоу
01:00Речни Чудовища Великобритания, документална поредица, 2014 г. Биологът и екстремен рибар Джереми Уайд се опитва да улови легендарен гигант в Амазонка от 20 години. Местните го наричат лау-лау - създание, толкова гигантско, че може да погълне цял човек.50 мин.
Документално
01:50Ловът в Аляска САЩ, документална поредица, 2014 г. Индианският водач Майк и бащата и син ловци Бен и Том проследяват мечка, която тормози селото на Майк. Те откриват мечката, която в този момент убива елен зад колиба.40 мин.
Документално
02:30Австралийски спасителен отряд Австралия, документална поредица, 2018 г. Екипът е нает да отстрани понтон, който постоянно създава проблеми. Духът на екипа не е особено висок, нещата не се подобряват, когато се оказва, че кучето на Люк е болно.45 мин.
Документално
03:15Треска за нефрит Канада, документална поредица, 2017 г. Напрежението кипва, когато Клаудия, Робин и екипът опитват да наемат хора и екипировка за отдалечения им лагер за нефрит в планината.20 мин.
Документално
03:35Австралийски търсачи на злато Австралия, риалити поредица, 2018 г. Дърт догс трябва да преместят операцията си, Голд джипсис няма да се спрат пред нищо, докато не постигнат целта от 80 000 долара, а Рик намира злато на отдалечено място, но си наранява кол45 мин.
Шоу
04:20Каубои в студени води Канада, документална поредица, 2016 г. Във финалните дни на сезона за лов на херинга, капитан Лий Понд и екипажът му на Джейкъб Луиза се надяват да направят удар преди дългата зима, но успехът им се изплъзва.50 мин.
Документално
05:10Каубои в студени води Канада, документална поредица, 2015 г. Екипажът на Seadoo (Сииду) плава в опасните води по края на континенталния шелф. Ако времето се влоши, лодката може да потъне преди да е пристигнала помощ. Капитанът новобранец Рик поема към мор45 мин.
Документално
05:55Шантави возила Великобритания, документална поредица, 2017 г. Разглеждаме спортни автомобили, които комбинират европейска маневреност с американска мощ, кораб на въздушна възглавница, направен от повредени коли и най-голямата колекция от Додж Вайпъри в св25 мин.
Документално
06:20Шантави возила Великобритания, документална поредица, 2017 г. Запознаваме се с братята, известни в цял свят с невероятни реплики на коли от филми, включително от Черният рицар. Вдъхновен от стиймпънка автомобил тръгва на първо пътешествие из Великобритани50 мин.
Документално
07:10GRIP: Автомобилното шоу Германия, поредица на списание за автомобили, 2007 г. Време е за голямото зимно предизвикателство на GRIP! Три тунинговани всъдеходни автомобила, зимен мотоциклет, коли с вериги, джип със 670 к.с., както и легендата Унимог се изпра45 мин.
07:55GRIP: Автомобилното шоу Германия, поредица на списание за автомобили, 2007 г. Матиас и Синди трябва да изберат между Дачия Дъстър и Ленд Роувър Дискавъри, за да се справят с почистването. Няма асфалт и удобства, само затъване до коленете и голяма купчина 45 мин.
08:40Лъскави трошки Великобритания, риалити поредица, 2017 г. Триумф Спитфайър е легенда сред спортните автомобили. Дори и ръждясал и ненадежден, автомобилът си струва. Гъс и Уил откриват един и трябва да свалят цената му достатъчно, за да реализират печалба.45 мин.
Шоу
09:25Големи бесни риби Скочете в лодката на енергичното дуо Нейтън и Милан и се подгответе за епично риболовно приключение, докато те преследват чудовищни риби в дълбоки и плитки води.45 мин.
10:10Чудовищни шарани Великобритания, риалити поредица, 2016 г. След полет до Йоханесбург, момчетата се забавляват с няколко дни сафари, преди да разопаковат въдиците и да се впуснат в риболов на тилапия и сом.50 мин.
Шоу
11:00Речни Чудовища Великобритания, документална поредица, 2014 г. Биологът и екстремен рибар Джереми Уайд се опитва да улови легендарен гигант в Амазонка от 20 години. Местните го наричат лау-лау - създание, толкова гигантско, че може да погълне цял човек.50 мин.
Документално
11:50Ловът в Аляска САЩ, документална поредица, 2014 г. Ловният водач Франк води двама от най-близките си приятели на лов в чест на наскоро починалия му най-добър приятел. Ловът с лъкове се превръща в убийствена игра с огромна мечка.40 мин.
Документално
12:30Ловът в Аляска САЩ, документална поредица, 2014 г. Оцелявайки през първата си нощ на Кодиак сама, Хилари се впуска в игра на котка и мишка с мечката, която я преследва, и се подготвя за лов, който може да се окаже последният в живота ?.45 мин.
Документално
13:15Каубои в студени води Канада, документална поредица, 2015 г. Екипажът на Seadoo (Сииду) плава в опасните води по края на континенталния шелф. Ако времето се влоши, лодката може да потъне преди да е пристигнала помощ. Капитанът новобранец Рик поема към мор45 мин.
Документално
14:00Каубои в студени води Канада, документална поредица, 2015 г. Капитан Рик повежда кораба Crane's Legacy (Крейнс Легаси) към морето в началото на сезона на омарите. След рязък спад в улова той веднага разбира, че бракониерите застрашават неговата дейност.50 мин.
Документално
14:50Треска за дървени къщи Документална поредица - САЩ, 2016 г. Чарли трябва да махне покривите и да добави етажи на две къщи. След това трябва да върне всичко обратно - използвайки само рециклирано дърво.55 мин.
15:45Треска за дървени къщи Документална поредица - САЩ, 2016 г. Предизвикателството пред Чарли е да построи две нови къщи от рециклирано дърво, но не в обичайния стил. Дали ще се справи с тази задача?55 мин.
16:40Австралийски търсачи на злато Австралия, риалити поредица, 2018 г. Планът на Дърт догс е застрашен, Скрапърс най-после се озовават на терен с новата си машина, дъщерята Тайлър се присъединява към търсачите на злато, семейство Тед и Леки Махони.45 мин.
Шоу
17:25Австралийски търсачи на злато Австралия, риалити поредица, 2018 г. Дърт догс се втурват в преследване на двама бракониери на скъпоценен метал и очакват финалните тезултати от тестовете в монетния двор. Крадци нанасят тежък удар на Рик.45 мин.
Шоу
18:10Ловът в Аляска САЩ, документална поредица, 2014 г. Дългогодишната традиция на лова започва на о-в Кодиак, където се запознаваме с обитателката на Аляска Хилъри. Тя се впуска в приключението за пръв път с помощта на баща си.40 мин.
Документално
18:50Каубои в студени води Канада, документална поредица, 2016 г. Капитан Лий Понд и екипажът му на Джейкъб Луиза са на лов за херинга и напрежението е голямо. Лий има нужда от успешен сезон, за да изплати високите вноски за лодката си.50 мин.
Документално
19:40Шантави возила Великобритания, документална поредица, 2017 г. Разглеждаме спортни автомобили, които комбинират европейска маневреност с американска мощ, кораб на въздушна възглавница, направен от повредени коли и най-голямата колекция от Додж Вайпъри в св25 мин.
Документално
20:05Шантави возила Великобритания, документална поредица, 2017 г. Запознаваме се с братята, известни в цял свят с невероятни реплики на коли от филми, включително от Черният рицар. Вдъхновен от стиймпънка автомобил тръгва на първо пътешествие из Великобритани25 мин.
Документално
20:30Треска за нефрит Канада, документална поредица, 2018 г. Финансирайки сезона си сама и решена да започне търсенето на нефрит месец по-рано, Клаудия е принудена да преосмисли стратегията си, когато снегът и прииждането на реката спират движението на екипа.20 мин.
Документално
20:50Треска за нефрит Канада, документална поредица, 2018 г. Робин следва предчувствието си за нов обект в стара мина близо до дома - Нефритена династия. Големите надежди на Джон и кратък сблъсък поставят търпението на Гари на изпитание.25 мин.
Документално
21:15Австралийски търсачи на злато Австралия, риалити поредица, 2018 г. Планът на Дърт догс е застрашен, Скрапърс най-после се озовават на терен с новата си машина, дъщерята Тайлър се присъединява към търсачите на злато, семейство Тед и Леки Махони.45 мин.
Шоу
22:00Австралийски спасителен отряд Австралия, документална поредица, 2018 г. Спасителният отряд има две важни задачи - подводен проблем с тръби и възстановяване на бетонна къща-лодка, но те не знаят, че лодката ще избухне в ядна бъркотия.45 мин.
Документално
22:45Дървесните хора САЩ, документална поредица, 2015 г. Незаконни бракониери заплашват самото съществуване на дървесните хора, но отмъщението може да им струва живота...40 мин.
Документално
23:25Дървесните хора САЩ, документална поредица, 2015 г. Надпреварата да бъдат завършени най-големите проекти, които мъжете някога са предприемали, води до конфронтации. Битката е за оцеляване.40 мин.
Документално

Програма на Viasat Explore за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Viasat Explore за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Viasat Explorer е телевизионният канал, който отвежда зрителя на изпълнено с приключения пътешествие, за да изследва загадките на човека и природата. още...

Популярно в poTV.bg