ТВ програма TV1000 - Вторник, 28.05.2019

00:00Кралят на скорпионите 3: Изкуплението - След издигането му на власт, кралството на Матаюс пропада. Той става наемен убиец и трябва да защити кралство от зъл тиранин и призрачната му армия, за да възвърне славата и могъществото си.1 ч. 50 мин.
Филми
01:50Дракула - Класическата история за любовта на Дракула към една жена и жаждата му за кръв.2 ч. 5 мин.
Филми
03:55На гребена на вълната - Мъж отвлича малкия си брат и бяга в Калифорния в търсене на по-добър живот, след като майка им, която е пристрастена към наркотиците, излиза от затвора с план да си върне семейството.2 ч.
Филми
05:55Боуфингър - Боби Боуфингър е най-неуспешният режисьор в Холивуд. За да спаси кариерата си, той иска да направи филм с мегазвездата Кит Рамзи, но единственият начин да го включи е да го заснеме тайно.1 ч. 35 мин.
Филми
07:30Кони и Карла - Заради проблем с мафията в Чикаго две певици заминават за Лос Анджелис, където измислят идеалния номер: да се представят за травестити на кабаретната сцена.1 ч. 35 мин.
Филми
09:05В какво се превръщат мечтите - Крис Нийлсън умира и отива в един рай - по-удивителен, отколкото някога е мечтал. Има само едно нещо, което липсва: съпругата му. Но след като той умира, съпругата му Ани се самоубива и отива в ада...1 ч. 50 мин.
Филми
10:55Ейс Вентура: Повикът на природата - Ейс Вентура, специалист по животните, се завръща от духовно пътешествие, за да разследва изчезването на рядко срещан бял прилеп, свещено животно на племе в Африка.1 ч. 35 мин.
Филми
12:30Близки срещи от третия вид - Рой Нийри решава да разследва странните обстоятелства, които започват да се случват по света: прекъсване на електрозахранването, НЛО и появата на самолети, изчезнали през 1945 г.2 ч. 15 мин.
Филми
14:45Мумията: Гробницата на Императора Дракон - В Далечния Изток Алекс О'Конъл - син на известните борци с мумии Рик и Иви О'Конъл, открива мумията на Император Хан - променящо формата си същество, прокълнато от вещица преди столетия.1 ч. 50 мин.
Филми
16:35Скот Пилгрим срещу света - Скот Пилгрим трябва да победи седмината зли бивши гаджета на новата си приятелка, за да спечели сърцето ?.1 ч. 55 мин.
Филми
18:30Горещо кънтри - Носителката на Оскар Гуинет Полтроу е кънтри певица в драмата с номинация за Оскар за основната песен, която изпълнява.1 ч. 55 мин.
Филми
20:25Чарли Сейнт Клауд - Известната актриса Ким Бейсинджър играе в романтичната драма за млад мъж, който развива уникална връзка с отвъдния свят, след като оцелява от катастрофа, отнела живота на брат му.1 ч. 35 мин.
Филми
22:00Кралят на скорпионите 4: Походът на силата - След като доверен приятел го предава, Матаюс трябва да събере цялата си сила и лукавство и да надхитри могъщ противник, който няма да се спре пред нищо, за да събуди древна сила.1 ч. 45 мин.
Филми
23:45Мумията - Американец от френския чуждестранен легион е на археологически разкопки в древния град Хамунатра и случайно събужда мумия.2 ч. 5 мин.
Филми

Програма на TV1000 за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на TV1000 за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Основана през есента на 2003-та година TV1000 излъчва 24 часа в денонощие, предлага широк набор от филми, холивудски хитове и шедьоври на световното кино. още...

Популярно в poTV.bg