ТВ програма Travel Channel HD - Днес

00:00Ловци на духове по света - Армията на мъртвите: Сърбия - Екипът на Ловци на духове по света пристига в Нови Сад, Сърбия, за да разследва крепостта Петроварадин, която се издига над подземни тунели с дължина 12 мили (19 км). Съобщените явления включват усе60 мин.
Документално
01:00Разсекретяване на тъмните тайни на Америка - Д. Б. Купър, Изчезналите мустанги, Тресавището - Пътуване до тъмните кътчета на Америка с безстрашните следователи Майк Бейкър, Бен Макгий и Дейв Филипс, докато те разкриват противоречиви истини, токсични бедст60 мин.
Документално
02:00Загадки в музея - специално издание - Дивият запад: Загадки в музея - Дон Уайлдман разглежда един локомотив, свързан със смел обир, насочва вниманието си към една пушка, принадлежала на смел бандит, и инспектира един ръкопис, който преразглежда легендарна60 мин.
Документално
03:00Загадки в музея - Бягството на Хеди Ламар, близнаците Крей и призрачна светлина - Дон Уайлдман разследва едно от най-драматичните бягства в историята на Холивуд, провалът на най-скандално известните близнаци в Англия и една тайнствена приказка, която от д60 мин.
Документално
04:00Ловци на духове по света - Сенки в мрака: Шотландия - Екипът на Ловци на духове по света е в Единбург, за да разследва известната опера Ашър Хол (Usher Hall), където служителите са толкова изплашени, че вече отказват да работят през нощта.60 мин.
Документално
05:00Мистерии в замъка - Предаването на Уилям Уолъс, голямата любов на Казанова, астрономическо криминале - Открийте тайните, които се крият зад смъртта на Уилям Уолъс, голямата болка на легендарния Казанова и преждевременния край на известен астроном.60 мин.
Документално
06:00Мистерии в замъка - Опит за убийство на кралица Виктория, Чарлз Линдберг, аферата с отровата - Замъците разкриват историите на опасната каскада на кралица Виктория, дръзкото приключение на Чарлз Линдберг и отровен заговор на френски затворник.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Когато сте във Франция - Николай, Джена и малката им дъщеря Оливия се преместват в Клермон-Феран, Франция вследствие на прехвърляне на ново работно място. Мечтата на Николай е да живее рустикален френски начин на живот, но Джена 30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Търсене на жилище в центъра на Франкфурт, Германия - Когато компанията на Кевин му е предложила трансфер на ново работно място във Франкфурт, Германия, Кевин и Джесика са били току що сгодени. Сега бракът на младоженците ще бъде 30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Завръщане в Шотландия - Семейство от Вирджиния търси дом в Абърдийн, Шотландия. Никол е живяла в Шотландия, преди да създаде семейството си, и тя е готова да се премести с тях отвъд океана, за да може да продължи обучението си в 30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Миграция към Улан Батор, Монголия - Крис и Мария иска да се преместят, за да преподават в Монголия. Те са развълнувани да опознаят една от последните номадски култури на Земята, но ограниченият им бюджет ще направи по-трудно нами30 мин.
Документално
09:00Реставратори - Спасяване на къща в Роаноук - Целият екип на Блек Дог Салвидж обединява сили, за да помогне за спасяването на части от къща в Роаноук, Вирджиния.30 мин.
Документално
09:30Реставратори - Фермерска къща в североизточната част - Майк, Робърт и екипът на Блек Дог Салвидж спасяват части от фермерска къща и плевня от началото на 1800 г. в Едисън, Ню Джърси.30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Пределна точка - Антъни Мелкиори е в Сейнт Джон, Ню Брънзуик - най-старият град в Канада. Той се надява да върне блясъка на историческия Чипман Хил Суитс (Chipman Hill Suites).60 мин.
Документално
11:00Препродаване и преместване в Тексас - Бляскавата ловна хижа на Слей срещу претенциозното обновяване на Ранди - Семейство Слей проектират бляскава ловна хижа, докато Ранди поразява с декоративен петел.60 мин.
Документално
12:00Загадки в музея - Автомобилът чудо, Гласхармоника - В автомобилния музей Питърсън в Лос Анджелис, Калифорния посетителите могат да видят ярко жълт автомобил с уникален дизайн, създаден с обещания, които изглежда са били прекалено хубави, за да са истина.60 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - Когато сте във Франция - Николай, Джена и малката им дъщеря Оливия се преместват в Клермон-Феран, Франция вследствие на прехвърляне на ново работно място. Мечтата на Николай е да живее рустикален френски начин на живот, но Джена 30 мин.
Документално
13:30Търсене на дом по света - Търсене на жилище в центъра на Франкфурт, Германия - Когато компанията на Кевин му е предложила трансфер на ново работно място във Франкфурт, Германия, Кевин и Джесика са били току що сгодени. Сега бракът на младоженците ще бъде 30 мин.
Документално
14:00Търсене на дом по света - Завръщане в Шотландия - Семейство от Вирджиния търси дом в Абърдийн, Шотландия. Никол е живяла в Шотландия, преди да създаде семейството си, и тя е готова да се премести с тях отвъд океана, за да може да продължи обучението си в 30 мин.
Документално
14:30Търсене на дом по света - Миграция към Улан Батор, Монголия - Крис и Мария иска да се преместят, за да преподават в Монголия. Те са развълнувани да опознаят една от последните номадски култури на Земята, но ограниченият им бюджет ще направи по-трудно нами30 мин.
Документално
15:00Невъзможен хотел - Пределна точка - Антъни Мелкиори е в Сейнт Джон, Ню Брънзуик - най-старият град в Канада. Той се надява да върне блясъка на историческия Чипман Хил Суитс (Chipman Hill Suites).60 мин.
Документално
16:00Реставратори - Спасяване на къща в Роаноук - Целият екип на Блек Дог Салвидж обединява сили, за да помогне за спасяването на части от къща в Роаноук, Вирджиния.30 мин.
Документално
16:30Реставратори - Фермерска къща в североизточната част - Майк, Робърт и екипът на Блек Дог Салвидж спасяват части от фермерска къща и плевня от началото на 1800 г. в Едисън, Ню Джърси.30 мин.
Документално
17:00Странни храни: вкусни дестинации - Лос Анжелис - Лос Анджелис, Калифорния е столицата на звездите - а това се отнася и за нейната кухня! В един град, известен с такива кулинарни икони като корейските такос и сандвичите Ел Ей Стрийт Дог (LA street dog), Ан30 мин.
Документално
17:30Странни храни: вкусни дестинации - Сан Франсиско - Ако търсите най-добрата храна на Западния бряг, е достатъчно да отидете в Сан Франциско, Калифорния! Започвайки с класики като салата от раци Дъндженес Краб Луи (Dungeness Crab Louie) и хляб с квас, Андрю30 мин.
Документално
18:00Странни храни в Америка - Остин - Андрю Цимерн изследва храните, които поддържат кулинарната сцена на Остин в унисон с мотото на града - Да запазим Остин необикновен.60 мин.
Документално
19:00Търсене на дом по света - Готови за отплаване в град Хорн, Нидерландия - Мариус и Ан-Мари се завръщат в Холандия след години на живот в Аризона. Мариус иска къща до пристанището с място за паркиране на лодката си, а Ан-Мари иска обширно пространство с аме30 мин.
Документално
19:30Търсене на дом по света - Нова работа и по-добър живот за семейството - Учителите Джон и Дженифър са решили да продадат всичко и да се преместят с малката си дъщеря от Вашингтон в Уолонгонг, Австралия. Когато започва тяхното търсене на нова къща, агентът 30 мин.
Документално
20:00Търсене на дом по света - Заселване край река Рейн - Тричленно семейство е готово да се премести за постоянно в област Рейнгау в Германия. Хана има огромен списък с желания, включително луксозни артикули, като климатик, докато доктор Роби има нужда само о30 мин.
Документално
20:30Търсене на дом по света - Пристигане в Гайленкирхен, Германия - Уитни и Пол искат да осигурят на децата си международни приключения и именно това е, което им предлага работата на Пол в Германия. Но намирането на къща за седем души, която да е близо до раб30 мин.
Документално
21:00Експедиция в неизвестното: Лов на извънземни - Разкрития за Розуел - Епичното търсене на извънземен живот на Джош приключва в САЩ, където един легендарен екип за разследване го води към един горещ случай в Арканзас. След това той посещава един изследовате60 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното: След лова - Разкрития за Розуел: След лова - Джош, неговият екип и експертът по НЛО Джеймс Фокс обсъждат своите пътувания, изследвания и зашеметяващи нови разкрития за най-известния случай с НЛО на всички времена - Розуел.60 мин.
Документално
23:00Загадки в музея - специално издание - Дивият запад: Загадки в музея - Дон Уайлдман разглежда един локомотив, свързан със смел обир, насочва вниманието си към една пушка, принадлежала на смел бандит, и инспектира един ръкопис, който преразглежда легендарна60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg