ТВ програма Travel Channel HD - Днес

00:00Странни храни: вкусни дестинации - Барселона - Андрю ни отвежда в Барселона - крайбрежен град, който черпи кулинарното си вдъхновение направо от планините и морето. От тапас до крем Каталана, всяка хапка е отражение на историята и културата на този средиз30 мин.
Документално
00:30Странни храни: вкусни дестинации - Мюнхен - Като горда столицата на Бавария - и на пиенето на бира - Мюнхен е създал кухня с обилни ястия, които засищат. От шницел и шпецле да кнедли и торта, Андрю Зимерн представя празника на храната в Мюнхен!30 мин.
Документално
01:00Странни храни: вкусни дестинации - Цюрих - Андрю ще ни отведе в Цюрих - мястото, от което произхождат някои от най-известните храни на Швейцария. От топлото лепкаво фондю до швейцарския шоколад, приготвен с модерен привкус - този град е дом на някои от на30 мин.
Документално
01:30Странни храни: вкусни дестинации - Хонг Конг - Седемте милиона жители на Хонконг ежедневно се роят пред множеството ресторанти, улични колички и заведения с азиатска кухня. От дим сум през конджи до печена гъска, Андрю Зимерн открива кое прави тази дестин30 мин.
Документално
02:00Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Тайните естествени водни басейни за плуване на Америка - Потопете се в най-уединените и екстремни природни зони в страната, за да се разхладите! От зеленикаво сините води на водопада Хавасупай, до един кри60 мин.
Документално
03:00Експедиция в неизвестното - специално издание - В търсене на Шангри Ла - Джош изкачва Хималаите в Непал, за да разследва легендарния будистки утопичен рай, известен като Шангри Ла. Той проучва някои от 10 000-те небесни пещери, издълбани в планините, коит60 мин.
Документално
04:00Експедиция в неизвестното - специално издание - Откриването на Шангри Ла - Джош продължава своето епично приключение в Хималаите, изследвайки древните небесни пещери в региона в търсене на корените на утопичния рай Шангри Ла. Той открива манастир, разполо60 мин.
Документално
05:00Загадки в музея - Танцова епидемия, проследяване на Дядо Коледа и Ани Лондондери - Дон Уайлдман проучва един град, обхванат от странна епидемия, объркването, което създава една празнична традиция, и желанието на една жена да обиколи света с велосипед.60 мин.
Документално
06:00Загадки в музея - Джак изкормвача в Ню Йорк и фалшификаторът Джим - Дон Уайлдмън разследва старо досие и 20-доларова банкнота от миналия век, наред с други предмети и артефакти, разкриващи скритите тайни на Америка.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Всичко е под контрол в Палма де Майорка - В продължение на две години Джошуа и Сара са имали връзка, живеейки на далечно разстояние един от друг, но те се събират заедно в Испания по програма за преподаване. Сара се надява да жив30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Противоположностите се привличат в София, България - Саймън е приел двугодишна работа в София, България, което ще го отдели от партньора му Ричард за първи път, откакто са в отношенията. Ричард придружава Саймън в търсенето на до30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Към Съри, Англия - Аманда, Дейв и двете им момчета се отправят към Съри, Англия, където Аманда е приела работно място като преподавател. Дали те ще могат да намерят подходящия за семейството апартамент, за който са мечтали?30 мин.
Документално
08:30Купувачи на лодки - Риболов и отдих в залива Тампа - Тази двойка от Тампа, Флорида обича да извежда двете си деца на открито, за да се наслаждават на многобройните атракции на брега и на страхотните места за риболов край залива Тампа. Те търсят да закупят30 мин.
Документално
09:00Островни тайни - Мартас Винярд и Нантакет - Островни тайни отправя поглед към историческите скрити кътчета за отдих на Мартас Винярд и Нантакет в Нова Англия30 мин.
Документално
09:30Островни тайни - Нормандски острови - Островни тайни изследва увлекателната история на британските Нормандски острови.30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Пуерто Рико - Карибе плая бийч ризорт - Антъни Мелкиори се отправя на кратка ваканция в островния курорт Карибе плая бийч ризорт (Caribe Playa Beach Resort).60 мин.
Документално
11:00Преобразяване на RV каравани - Вълнуващо преобразяване на каравана в стила на 60-те години - Анна пътува до Колорадо, за да вземе рядка каравана Боулс Еро (Boles Aero) от 1965 г., която тя е намерила онлайн. Продавачът прави трудно сключването на сделка, 60 мин.
Документално
12:00Риболов за Големия шлем с Робсън Грийн - Кенай, Аляска - Робсън е израснал, слушайки истории за река Кенай в Аляска, и този път той е там, сбъдвайки една детска мечта и борейки се за Големия шлем за сьомга (Salmon Grand Slam) в една от най-добрите за рибо60 мин.
Документално
13:00Строителство в Аляска - Положението става напечено - Строежът на Рич е останал с двама работници и това затруднява постигането на планираните цели. Непрекъснатите проблеми могат да срутят обекта на Том, а строежът на Крейг е изпълнен със скъпоструващи гре60 мин.
Документално
14:00Строителство в Аляска - Мускулна сила - При строителството в отдалечени райони често не могат да се използват машини, но това не е проблем, защото екипът на Рич използва груба физическа сила, за да повдигне носеща греда с тегло от 362 кг (800 фунта).60 мин.
Документално
15:00Реставратори - Миньорска къща - Реставраторите пътуват до Куакъртън, Пенсилвания, за да използват артикулите от стара миньорска къща. Те откриват, че голяма част от къщата вече е иззета, но Робърт и Грейсън се борят с подовата настилка, докато Майк изрязв30 мин.
Документално
15:30Реставратори - Къща Фри Уил - Реставраторите пътуват до къща Фри Уил (Free Will - Свободна воля) в Хънтингтън, Западна Вирджиния, където спасяват вана, седяща вана и кухненски шкафове.30 мин.
Документално
16:00Реставратори - Дрейтън Мил - Момчетата пътуват до Дрейтън Мил - бивша текстилна фабрика в Спартанбърг, Южна Каролина. Основните спасени артикули включват голям вентилатор и клапани. Майк също така изгражда ново бюро за офиса си от едно старо самолетно кри30 мин.
Документално
16:30Реставратори - Бившата първа национална банка - Реставраторите се отправят към бившата първа национална банка в Гастония, Северна Каролина. Основните спасени артикули включват подемни части и прозорци със ситна телена мрежа. В работилницата Робърт изгражд30 мин.
Документално
17:00Строителство извън мрежата - Река Йелоустоун - Семейство Лайтхайзер планира да построи своя мечтан дом с изглед към река Йелоустоун. Следвайте пътуването им, докато тези активисти и любители на приключенията се борят със природните стихии, за да построят 60 мин.
Документално
18:00Странни храни с Андрю Цимерн - Перуанската Амазонка: гигантски гризачи и хапещи мравки - Андрю опитва живота извън мрежата в сърцето на Амазония - в Икитос, Перу. Той се бори с гигантска риба арапайма, обикаля из местните пазари в търсене на кокосови ларв60 мин.
Документално
19:00Невъзможен хотел - Пуерто Рико - Карибе плая бийч ризорт - Антъни Мелкиори се отправя на кратка ваканция в островния курорт Карибе плая бийч ризорт (Caribe Playa Beach Resort).60 мин.
Документално
20:00Строителство в Аляска - Шлепът на Ноа - Джере, Бен и Тим се опитват да качат своя шлеп от 112 фута (34 м) на ремарке, а вятър със силата на ураган забавя започването на работата. След това семейството и приятелите на Ник срещат трудности при монтирането н60 мин.
Документално
21:00Загадки в музея - Измамата на маратона в Бостън - Дон Уайлдман разкрива истината зад една от най-дръзките измами в историята на спорта, разследва запазените останки от ужасяващ звяр и инспектира часовник, свързан с президентски скандал.60 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното - Съкровището на Ромел - Изследователят и любител на приключенията Джош Гейтс продължава мисията си да открие истината, която се крие зад най-завладяващите и емблематични неразкрити легенди в света.60 мин.
Документално
23:00Алкохолно пътешествие - Странната Литва - Питие с дявола, езически ритуал, бира с гиганти и лов за митична птица - всичко това е част от странно пътуване из малката постсъветска държава Литва.60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg