ТВ програма Travel Channel HD - Днес

00:00Странни храни: вкусни дестинации - Рим - Андрю Цимерн пътува из целия свят в търсене на най-емблематичните храни за съответното място. Той разкрива тайните истории зад легендарните ястия.30 мин.
Документално
00:30Странни храни: вкусни дестинации - Дубай - Андрю Цимерн пътува из целия свят в търсене на най-емблематичните храни за съответното място. Той разкрива тайните истории зад легендарните ястия.30 мин.
Документално
01:00Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Горещите извори Даймънд Форк - Гмурнете се в най-уникалните и екстремни места за плуване! Търсачите на силни усещания изминават разстояния, катерят се и скачат по пътя си към най-невероятните водни приключ60 мин.
Документално
02:00Строителство в Аляска - Форт в гората - Безстрашни хора се борят с екстремните условия и свирепи крайности на климата в пустошта на Аляска, за да построят къщите на мечтите си.60 мин.
Документално
03:00Ловци на духове по света - Светият дух - Екип от изследователи на паранормални явления пътува по света в търсене на най-обитаваните от духове места. От Англия до Перу, те се впускат в какви ли не злокобни приключения.45 мин.
Документално
03:45Кралете на басейните - Този басейн се издига нагоре - Когато става въпрос за мечтания басейн, група от професионалисти в освежаването на задния двор знаят как да създадат зашеметяващи оазиси за своите клиенти.20 мин.
Документално
04:05Кралете на басейните - Райско кътче в Тексас - Когато става въпрос за мечтания басейн, група от професионалисти в освежаването на задния двор знаят как да създадат зашеметяващи оазиси за своите клиенти.20 мин.
Документално
04:25Препродаване и преместване в Тексас - Кейси превръща стара къща в домашен офис - Нахъсени отбори от опитни предприемачи в областта на недвижимите имоти от Тексас се конкурират в състезание за смяна на жилища.45 мин.
Документално
05:10Загадки в музея - Президентски домашен любимец и още загадки - Дон Уайлдман проучва причудлив подарък, криза със сирене и шпионин, който отива на пазар за тайни.45 мин.
Документално
05:55Най-тайните естествени водни басейни за плуване - Шампейн Пулс, Австралия - Гмурнете се в най-уникалните и екстремни места за плуване! Търсачите на силни усещания изминават разстояния, катерят се и скачат по пътя си към най-невероятните водни приключения.45 мин.
Документално
06:40Търсене на дом по света - Разногласия по отношение на стила на живот в Окинава, Япония - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?20 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Стюардеса каца в Сицилия - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Сериозно търсене в Гуанкасте - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Семейство от Мисисипи се мести - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Тексасци вдигат стандарта си - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
09:00Търсене на дом по света - Двойка от Юта търси семейна къща за туристи в Мексико - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
09:30Търсене на дом по света - Млад автор в търсене на бъдеще - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
10:00Търсене на дом по света - Младо семейство напуска Хавай - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
10:30Търсене на дом по света - Семейство се мести от Вашингтон в Гуда - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
11:00Търсене на дом по света - Двойка прави компромис за първия си дом - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
11:30Търсене на дом по света - Двойка от Тенеси започва нов живот - Търсачи на жилища от цял свят си търсят имоти в чужбина и избират между различни архитектурни стилове. Какво ли ще е крайното им решение?30 мин.
Документално
12:00Изгубени легенди с Меган Фокс - Викингите - жени воини? - Меган Фокс пътува до Скандинавия, за да разследва смела нова хипотеза, че викингите всъщност са били могъщи жени воини.60 мин.
Документално
13:00Загадки в хотела - Скандалът с Дъвчащите от Вълшебникът от Оз - Всеки хотел в Америка крие истории за пионери в Дивия Запад, военни дела, тайни шпиони, горещи афери и мафиотски сделки с неочакван край.60 мин.
Документално
14:00Мисия разсекретена - Отвличането на бебето Линдберг - Кристоф разследва отвличането на бебето Линдберг - историята, която създава журналистическата кариера на дядо му. Кристоф проследява изненадваща нова връзка към Германия.60 мин.
Документално
15:00Странни храни с Андрю Цимерн - Да откриеш Кълъмбъс - Андрю Цимерн пътува из целия свят, за да опита най-екзотичните храни в света. Той посещава пазари и ресторанти, за да пробва невероятни и откачени специалитети.60 мин.
Документално
16:00Страхотни места за преяждане - Пица, свинско, палачинки! - Класация на най-уникалните и невероятни места за хранене в цяла Америка. На първо място е сандвич, който трябва да видите, за да повярвате, че съществува.60 мин.
Документално
17:00Купувачи на лодки - Водните пътища на Уилмингтън - Купувачите проучват красиви дестинации и се впускат в диви приключения, докато търсят лодката на мечтите си. Открийте защо животът на лодка е по-хубав.30 мин.
Документално
17:30Купувачи на лодки - Плавателни съдове във Върмонт - Купувачите проучват красиви дестинации и се впускат в диви приключения, докато търсят лодката на мечтите си. Открийте защо животът на лодка е по-хубав.30 мин.
Документално
18:00Невъзможен хотел - Ликвидация по Западното крайбрежие - Антъни Мелчиори е неумолим, когато трябва да подобри условията в западащи хотели. Той пътува навсякъде по света и преобразява дори най-безнадеждните случаи.60 мин.
Документално
19:00Загадки в музея - Трансатлантически цепелин - Дон разследва дръзката мисия на един инженер да спаси летящ цепелин и задачата на живота на друг да открие древния изгубен град на инките.60 мин.
Документално
20:00Екстремни яхти - Дворецът на Александър в океана - Поредицата показва как топ дизайнери и морски инженери създават някои от най-невероятните плавателни съдове, които някога са се подвизавали в открито море.60 мин.
Документално
21:00Строителство в Аляска - Форт в гората - Безстрашни хора се борят с екстремните условия и свирепи крайности на климата в пустошта на Аляска, за да построят къщите на мечтите си.60 мин.
Документално
22:00Строители на къщи сред клоните на дърветата - Откривателска къща сред клоните на дърветата в Масачузетс - Екип от опитни строители и дизайнери пътува през САЩ, за да построи някои от най-вълшебните къщи на дърво по поръчка за семейства и общности.60 мин.
Документално
23:00Кралете на басейните - Този басейн се издига нагоре - Когато става въпрос за мечтания басейн, група от професионалисти в освежаването на задния двор знаят как да създадат зашеметяващи оазиси за своите клиенти.30 мин.
Документално
23:30Кралете на басейните - Райско кътче в Тексас - Когато става въпрос за мечтания басейн, група от професионалисти в освежаването на задния двор знаят как да създадат зашеметяващи оазиси за своите клиенти.30 мин.
Документално

Програма на Travel Channel HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg