ТВ програма Travel Channel HD - Днес

00:00Странни храни в Америка - Ню Мексико - Андрю Цимерн пристига в Ню Мексико, където все още може да се усети пограничният дух, дори и когато става въпрос за храната.60 мин.
Документално
01:00Мистерии в замъка - Борба за прекосяване на Ламанша, Кралски сватовник, Отвличането на Бьотхер - В живописния регион Йор е Лоар на Франция замъкът Шато де Майбоа (Chateau de Maillebois) някога е бил дом на смел пилот, който е поставил редица рекорди.60 мин.
Документално
02:00Експедиция в неизвестното - Слънчевият камък на викингите - Джош пътува до Великобритания и Норвегия, за да открие тайните на Слънчевия камък на викингите - мистичен кристал, който викингите са използвали, за да завладяват моретата. Преди да го тества, то60 мин.
Документално
03:00Невъзможен хотел - Мирис от морския бряг - Антъни е във Вирджиния Бийч, Вирджиния, в 24-стайния мотел Сий Шел Мотел (Sea Shell Motel), който приема и домашни любимци. Въпреки че се намира на няколко крачки от крайбрежната алея и прекрасния плаж, бизнесът 60 мин.
Документално
04:00Затворени и погребани - Класически, редки и красиви - Хенри Коул и Сам Лавгроув са в Източен Съсекс в търсене на неща, които да купят, възстановят и продадат на печалба. Днес те посещават колекционер на American Iron, който има множество странни превозни 30 мин.
Документално
04:30Затворени и погребани - Най-добрите в Йоркшир - Хенри Коул и Сам Лавгроув са в Мидландс и търсят неща, които да купят, възстановят и продадат на печалба. Днес те посещават майстора на мотоциклети Патрик Уокър. Той им показва някои фантастични редки мотоци30 мин.
Документално
05:00Странни храни в Америка - Ню Мексико - Андрю Цимерн пристига в Ню Мексико, където все още може да се усети пограничният дух, дори и когато става въпрос за храната.60 мин.
Документално
06:00Мистерии в замъка - Борба за прекосяване на Ламанша, Кралски сватовник, Отвличането на Бьотхер - В живописния регион Йор е Лоар на Франция замъкът Шато де Майбоа (Chateau de Maillebois) някога е бил дом на смел пилот, който е поставил редица рекорди.60 мин.
Документално
07:00Търсене на дом по света - Операция Ангуила - Родени в Торонто, Даниел и Дуейн имат красив малък син, голямо и подкрепящо ги семейство, както и професии, които обичат, но те искат нещо повече. Така че, когато Дуейн е приет в медицинско учебно заведение в А30 мин.
Документално
07:30Търсене на дом по света - Преоткриване на Тайпе за семейството и филмите - Диана е филмов продуцент в Ню Йорк, но след смъртта на баща й в Тайпе тя решава да се върне в родното си място. Един приятел от детството й помага да се справи със странния пазар н30 мин.
Документално
08:00Търсене на дом по света - Задочно в Тексас с мечта за цялостно установяване в Осло - Четиричленно семейство напуска Тексас, за да намери втори дом в Осло, така че децата да могат да се запознаят с традициите на предците си. За да може идеята за преместван30 мин.
Документално
08:30Търсене на дом по света - Втори шанс в живота за една млада двойка в Париж - Когато Джошуа получава възможност за работа в Париж, приятелката му Джесика се премества с него. Съвместното им преместване в Париж води до романтично предложение, но след това п30 мин.
Документално
09:00Странни храни: вкусни дестинации - Атланта - В модерния град, известен с южняшкото си гостоприемство, традиционната храна на Атланта е на първо място. От пържено пиле и сладкиш с праскови, до традиционна негърска храна и сладък чай - Андрю Цимерн изследва30 мин.
Документално
09:30Странни храни: вкусни дестинации - Мексико сити - В Мексико Сити живеят повече хора, отколкото във всеки друг град в западното полукълбо и всички те обичат да ядат! Дом на някои от най-добрите улични храни на Земята, Андрю Цимерн изследва вкусни традицион30 мин.
Документално
10:00Невъзможен хотел - Върмонт - Бромли Сън Лодж - Антъни Мелкиори пътува до живописните ски планински курорти в Южен Върмонт, за да помогне на Бромли Сън Лодж (Bromley Sun Lodge) да се върне в играта.60 мин.
Документално
11:00Мистерии в замъка - Дракула, кралицата и метресата, крал Артур - От замъка Бран в Трансилвания идва ужасната история за кръвожаден принц, който е вдъхновил един от най-известните литературни злодеи в света.60 мин.
Документално
12:00Експедиция в неизвестното - Апокалипсисът на маите - Джош намира човешки черепи и жертвени олтари на древните маи в пещерите в джунглите и руините на Мексико, докато проучва падането на забележителната империя на маите.60 мин.
Документално
13:00Търсене на дом по света - Операция Ангуила - Родени в Торонто, Даниел и Дуейн имат красив малък син, голямо и подкрепящо ги семейство, както и професии, които обичат, но те искат нещо повече. Така че, когато Дуейн е приет в медицинско учебно заведение в А30 мин.
Документално
13:30Търсене на дом по света - Преоткриване на Тайпе за семейството и филмите - Диана е филмов продуцент в Ню Йорк, но след смъртта на баща й в Тайпе тя решава да се върне в родното си място. Един приятел от детството й помага да се справи със странния пазар н30 мин.
Документално
14:00Търсене на дом по света - Задочно в Тексас с мечта за цялостно установяване в Осло - Четиричленно семейство напуска Тексас, за да намери втори дом в Осло, така че децата да могат да се запознаят с традициите на предците си. За да може идеята за преместван30 мин.
Документално
14:30Търсене на дом по света - Втори шанс в живота за една млада двойка в Париж - Когато Джошуа получава възможност за работа в Париж, приятелката му Джесика се премества с него. Съвместното им преместване в Париж води до романтично предложение, но след това п30 мин.
Документално
15:00Невъзможен хотел - Върмонт - Бромли Сън Лодж - Антъни Мелкиори пътува до живописните ски планински курорти в Южен Върмонт, за да помогне на Бромли Сън Лодж (Bromley Sun Lodge) да се върне в играта.60 мин.
Документално
16:00Строителство в Аляска - Една грешка с цената на хиляда долара - Предизвикателствата, свързани със строителството на къщи в Аляска продължават. Лий организира доставката на оборудването с мощен хеликоптер.60 мин.
Документално
17:00Странни храни: вкусни дестинации - Атланта - В модерния град, известен с южняшкото си гостоприемство, традиционната храна на Атланта е на първо място. От пържено пиле и сладкиш с праскови, до традиционна негърска храна и сладък чай - Андрю Цимерн изследва30 мин.
Документално
17:30Странни храни: вкусни дестинации - Мексико сити - В Мексико Сити живеят повече хора, отколкото във всеки друг град в западното полукълбо и всички те обичат да ядат! Дом на някои от най-добрите улични храни на Земята, Андрю Цимерн изследва вкусни традицион30 мин.
Документално
18:00Странни храни в Америка - Сан Диего - От диви зеленчуци до диви животни, Андрю Цимерн има възможност да опита вкуса на неочакваното, когато посещава Сан Диего.60 мин.
Документално
19:00Търсене на дом по света - Нова кариера в Берген, Норвегия - Бившият професионален футболист Крис и семейството му си търсят дом в Норвегия. Дали в крайна сметка те ще си купят тиха вила в провинцията или апартамент в града?30 мин.
Документално
19:30Търсене на дом по света - Забавления в Гарабито, Коста Рика - Една вечно млада двойка изоставя сухия климат на Аризона, заради мокрите и диви забавления в Гарабито, Коста Рика.30 мин.
Документално
20:00Търсене на дом по света - В Тулуза - Демелза оставя баща си в Тампа, за да учи икономика в Тулуза, Франция.30 мин.
Документално
20:30Търсене на дом по света - Стария Орлеан, Франция - Джоф и семейството му се преместват от едно малко градче в Айова в град Орлеан, Франция, заради възможност за работа. Той иска да бъде в центъра на града, но Ейдриън предпочита просторните крайградски дом30 мин.
Документално
21:00Търсене на дом по света - Къща с градина и кози на Азорските острови - Мариса и Родриго - и двамата родени в Португалия - напускат студената и снежна Канада, за да намерят перфектния втори дом на красивите Азорски острови. Мариса иска модерно място, докат30 мин.
Документално
21:30Търсене на дом по света - Рисковано ранно пенсиониране Ютила, Хондурас - Кари и Джоди искат да се пенсионират по-рано и да избягат от канадската полярна вихрушка, за да намерят дом на брега на морето в Хондурас. Очаква ги приятна изненада, когато те откри30 мин.
Документално
22:00Експедиция в неизвестното: в търсене на Йети - От нищото - Експедицията на Джош продължава, като търсенето на Йети го отвежда от замръзналите склонове на връх Еверест до изолираните гори на Бутан, където той използва примамка, за да предизвика по-лична ср60 мин.
Документално
23:00Алкохолно пътешествие по скалите - - След като преди години се е запознал с един руснак, който му е разказал за най-великата напитка в историята, Джак пътува до Сибир в търсене на тази специална напитка. Всичко, което е необходимо, е руски национален дух60 мин.
Документално

Програма на Travel Channel HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Travel Channel HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg