ТВ програма National Geographic Channel - Сряда, 30.01.2019

00:00Наркотици ООД: Дилърите - Наркотици ООД - Нарко дилърите ни водят на пътешествие през тяхното ежедневие: от престреллки, през бягство от ченгетата, до събирането на дългове.60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД: Работещи момичета - Наркотици ООД: Работещи момичета - Най-старата професия се явява и една от най-печелившите. Проститутките получават достъп до луксозни партита, но и често са озовават в най-опасни ситуации. Филмът ни представя свят на 55 мин.
Документално
01:55Северна Корея - голямата илюзия - Северна Корея - голямата илюзия - След внезапната смърт на Ким Чен Ир през 2011 г. на власт идва синът му - Ким Чен Ун, образован на Запад, фен на баскетбола. Надеждата за демократизация, появила се с новото управление, б45 мин.
Документално
02:40Сервиз SOS - Мазда MX5 - Тим и Фъз отиват в Плимут, за да спасят 25-годишен екземпляр на най-продаваната в света кола - Мазда MX5. Тим не може да пропусне възможността да направи няколко модификации по тази японска спортна кола от '90-те, щом веднъж е вля45 мин.
Документално
03:25Не казвайте на майка ми... - Мексико Сити - Основаният от ацтеките преди 6 века Мексико Сити е един от най-старите мегаполиси в Америките и за сега вторият по големина град в света.25 мин.
Документално
03:50Изоставени - Призрачен град в Кънектикът - Екипът има изключителната възможност да изследва изоставен град. Джей прави оферта за покупка на цяло училище.20 мин.
Документално
04:10Сервиз SOS - Мазда MX5 - Тим и Фъз отиват в Плимут, за да спасят 25-годишен екземпляр на най-продаваната в света кола - Мазда MX5. Тим не може да пропусне възможността да направи няколко модификации по тази японска спортна кола от '90-те, щом веднъж е вля45 мин.
Документално
04:55Не казвайте на майка ми... - Мексико Сити - Основаният от ацтеките преди 6 века Мексико Сити е един от най-старите мегаполиси в Америките и за сега вторият по големина град в света.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Призрачен град в Кънектикът - Екипът има изключителната възможност да изследва изоставен град. Джей прави оферта за покупка на цяло училище.20 мин.
Документално
05:35Brain Games - Лъжец! - Повечето хора лъжат до 200 пъти на ден, въпреки че науката твърди, че казването на истината е по-лесно от неврологична гледна точка. Защо лъжем?25 мин.
Документално
06:00Изоставени - Фабрика за коприна в Мериленд - Екипът търси ценности в стара фабрика за коприна. Но собственикът е твърде привързан към фабриката и не желае да се раздели с нищо от нея.20 мин.
Документално
06:20Господари на войната - Джобна пушка - Шон открива нещо, което може да е сандъче от 16-век, използвано от пирати. Шутър тества браунинг М2.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета 2 - Лорънс Арабски - Военен гений или шарлатанин? Изслушваме аргументите за и против важността на Лорънс в Арабското въстание.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Железницата на смъртта - Мегаструктури от Втората Световна: Железницата на смъртта - Най-зловещата функция на железницата е била да улесни Окончателното решение. Хитлер и главният организатор на Холокоста, Химлер, използ60 мин.
Документално
08:00Тайните на свещените кивоти - Тайните на свещените кивоти - Два различни кивота, един разгорещен спор. Наистина ли са съществували? Тези два, вероятно, най-желани библейски артефакти - Кивотът на завета и Ноевият ковчег, са тема на тази компилация за библ60 мин.
Документално
09:00Чернокожите фараони: Империя от злато - Чернокожите фараони: Империя от злато - Представяме земя на пирамиди, злато и древни съкровища. Но това не е Египет. Територията на днешен Судан някога е била дом на прославеното царство Куш. Археолозите ползват все1 ч. 5 мин.
Документално
10:05Уличен Гений - Мастър Бластър - При обиколка на Лас Вегас Тим Шоу запалва пожарогасителни ракети и открива какво се случва, когато човек е опакован във вакуумна опаковка.25 мин.
Документално
10:30Уличен Гений - Изпепеляване - Тим Шоу научава как да спре куршум със скорост 1600 км/ч., изстрелян от магнум, и тества кораб на въздушна възглавница.30 мин.
Документално
11:00Летищна сигурност: Колумбия - Криминален размах - Наркополицията на международно летище Ел Дорадо в Богота има тежка задача - да инспектира багажа на пътниците от 400 полета.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - В кадър - Видеорегистраторът от преминаваща наблизо кола улавя шокиращи кадри от последните минути на полет 235 на Трансазия: самолетът се накланя силно наляво, прелита през виадукт и се забива в река Кийлунг край Тай60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Фатални разговори - Веднага след излитането си от летище в Буенос Айрес Боинг 737, летящ на полет 3142, се разтърсва бурно и след минути се връща на земята, накланя се силно, профучавайки с 300 км/ч пресича натоварено60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна - Италианската крепост на Хитлер - От Монте Касино до Сан Пиетро и защитата на Рим - представяме невероятната история на най-здравите отбранителни структури, създадени от нацистите.60 мин.
Документално
15:00Китайската гробница: Тайните на Теракотената армия - Китайската гробница: Тайните на Теракотената армия - Албърт Лин и National Geographic Channel разкриват ужасните тайни, скрити в гробницата на Първия император на Китай. Теракотената армия охранява стра60 мин.
Документално
16:00Тайните на Великденския остров - Тайните на Великденския остров - Той е сред най-отдалечените населени острови на планетата. Изследваме зората и края на цивилизацията на Рапа Нуи. Някога жизнена островна култура със свое забележително изкуство и ритуали с60 мин.
Документално
17:00Произход: Пътешествието на човечеството - Историята на войната - Статистически погледнато в момента човечеството е в най-мирния си период в историята. И все пак, изглежда, че сме в постоянно състояние на война. Дали това е катастрофален недостатък на вида60 мин.
Документално
18:00Произход: Пътешествието на човечеството - Изграждане на бъдещето - Историята на подслона е и история за начина, по който сме се научили да живеем заедно1 ч. 5 мин.
Документално
19:05Brain Games 3 - Закони на привличането - Интерактивни игри разкриват тайните на привличането. Ще видим как мозъкът ни преценява кое е привлекателно и кое - не.25 мин.
Документално
19:30Brain Games 3 - Стрес тест - Как мозъкът ви се справя със стреса и как стреса се справя с вас? От задръствания до ревящи бебета: да видим защо стресът може да е полезен.35 мин.
Документално
20:05Brain Games 3 - Желание за победа - Ежедневно ние се съревноваваме: с другите или със себе си. Нека видим как мозъкът ни кара да се стремим към победа.25 мин.
Документално
20:30Brain Games 3 - Превъзпитай мозъка си - Заедно с експерти в когнитивната наука, невронауката и психологията изследваме как човешкият мозък възприема света.35 мин.
Документално
21:05Уличен Гений - Изненадващ край - Експлозивните качества на продуктите за коса, стартерната течност и кислорода, който дишаме, са представени по ефектен начин.25 мин.
Документално
21:30Уличен Гений - Шокиращо - Тим ни кани да видим каква е силата на стоманено острие, на пушка и експлозията на самоделна мълния.35 мин.
Документално
22:05Теория на глупостта - Епизод 11 - В този епизод откриваме тайните на нинджа грип, кой е най-добрият начин да се залюлееш и какво да не правиш, когато си с парашут, теглен от лодка.25 мин.
Документално
22:30Теория на глупостта - Епизод 12 - В този епизод научаваме тайните на паркур, опасностите от разместването в лодка и начините, по които можеш да се нараниш, докато скачаш с велосипеда си.30 мин.
Документално
23:00Непознатата планета - Бягство - Астронавтът Крис Хадфийлд е напускал планетата вече три пъти. След като е видял следите, оставени от астероиди по повърхността на Земята, той смята, че единственият ни шанс за оцеляване е да избягаме от тук и да построим ко60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg