ТВ програма National Geographic Channel - Вторник, 29.01.2019

00:00Наркотици ООД: Компилация - Екстремни потребители - Продажбите на наркотици възлизат на милиарди долари в нелегална търговия в цял свят и носят несметни богатства на шепа хора. Но живеещите в разкоша от продажбите рядко се асоциират с ниските прослойки, с60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД: Компилация - Най-добрите в бизнеса - Някои дилъри концентрират усилията си в клиенти от висшето общество, готови да платят много за най-доброто качество, а други се фокусират в количеството и продават на купувачи, които начесват крастата си55 мин.
Документално
01:55Летищна сигурност: Перу - Епизод 11 - Екипите по сигурността на летището в Лима работят денонощно за спирането на нелегални дейности. Най-голямата заплаха е трафикът на кокаин. Двама украинци са заловени с кокаин. Единият може би е измамил другия, а полиц45 мин.
Документално
02:40Сервиз SOS - Рейндж Роувър Вог SE - Тим и Фъз са в Кеймбридж, за да спасят един Рейндж Роувър. Моделът е представен през 1970 и представлява голяма промяна в концепцията на Ленд Роувър. Голяма, удобна и елегантна кола, която е и достоен конкурент на Ленд45 мин.
Документално
03:25Не казвайте на майка ми... - Делхи - В Делхи историята се среща със съвремеността. Голямата миграция към града почти е удвоила населението му за последните 20 години.25 мин.
Документално
03:50Изоставени - Банка в Пенсилвания - Екипът на Джейк издирва съкровища в стара, изоставена банка, строена, за да пази внушителните богатства на нефтените барони на Америка.20 мин.
Документално
04:10Сервиз SOS - Рейндж Роувър Вог SE - Тим и Фъз са в Кеймбридж, за да спасят един Рейндж Роувър. Моделът е представен през 1970 и представлява голяма промяна в концепцията на Ленд Роувър. Голяма, удобна и елегантна кола, която е и достоен конкурент на Ленд45 мин.
Документално
04:55Не казвайте на майка ми... - Делхи - В Делхи историята се среща със съвремеността. Голямата миграция към града почти е удвоила населението му за последните 20 години.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Банка в Пенсилвания - Екипът на Джейк издирва съкровища в стара, изоставена банка, строена, за да пази внушителните богатства на нефтените барони на Америка.20 мин.
Документално
05:35Brain Games - Ползваш или губиш - Поставете мозъка си на изпитание и открийте неподозирани начини да увеличите умствената си гъвкавост, концентрацията и паметта си.25 мин.
Документално
06:00Изоставени - Църква във Филаделфия - Експертите реставратори Джей, Дан и Марк се отправят към историческата част на Филаделфия, за да проучат изоставена готическа църква.20 мин.
Документално
06:20Господари на войната - Денят на черния ястреб - Момчетата попадат на много редки антики: Викърс от 1915, стреме от конквистадорите и американското знаме, ушито в концентрационен лагер през ВСВ.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета 2 - Капитан Кид - Разследваме доказателства за държавна конспирация срещу Уилям Кид - предполагаемият страховит пират, екзекутиран през 1701.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Военните влакове на Хитлер - Мегаструктури от Втората Световна: Военните влакове на Хитлер - Железницата е кръвоносната система на нацистката империя - обширна мрежа, разпространяваща амбицията за контрол над Европа. Пре60 мин.
Документално
08:00Архитектите на древния свят - Архитектите на древния свят - Предаването изследва как древните народи са закодирали тайни в своите най-забележителни архитектурни творения и как съвременните учени се учат да ги разшифроват.60 мин.
Документално
09:00Разгадаването на Атлантида - Разгадаването на Атлантида - Джеймс Камерън е продуцент на филма, в който екип от експерти издирва, разкрива и изследва артефакти като археологически находки, ръкописи, сателитни фотографии и всичко свързано с разгадаването на1 ч. 5 мин.
Документално
10:051989: Годината на съвременния свят - Покажи ми парите - Кое е общото между Барт Симпсън, Батман и Малката русалка? Всички те стават големи звезди през 1989 - годината, която оформя Холивуд такъв, какъвто го познаваме днес. Джеймс Брукс и Питър Губър разкр25 мин.
Документално
10:301989: Годината на съвременния свят - Музикална революция - Няма друга година, която да е изиграла толкова ключова роля в оформянето на настоящето ни като 1989 г. Три десетилетия по-късно правим преглед на емблематичните събития, които продължават да госпо30 мин.
Документално
11:00Летищна сигурност: Колумбия - Прелъстяване в интернет - Наркополицията на международно летище Ел Дорадо арестува мъж, собственик на пълен с кокаин куфар и твърдящ, че е жертва на измама.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - В бурята - Приближаващият се към Шарлот, Северна Каролина, полет 1016 на Юес Еър внезапно е погълнат от интензивен дъжд, затрудняващ видимостта от кабината. Самолетът катастрофира. Оцелелите пилоти настояват пред след60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - Изгубеният самолет - Пътуващият за Катманду самолет на Тай Еъруейз лети буквално над върховете на Хималаите, но се разбива в отдалечена скала на 3500 м надморска височина. Но мястото на катастрофата е твърде далеч от 60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна: Железницата на смъртта - Мегаструктури от Втората Световна: Железницата на смъртта - Най-зловещата функция на железницата е била да улесни Окончателното решение. Хитлер и главният организатор на Холокоста, Химлер, използ60 мин.
Документално
15:00Тайните на свещените кивоти - Тайните на свещените кивоти - Два различни кивота, един разгорещен спор. Наистина ли са съществували? Тези два, вероятно, най-желани библейски артефакти - Кивотът на завета и Ноевият ковчег, са тема на тази компилация за библ60 мин.
Документално
16:00Чернокожите фараони: Империя от злато - Чернокожите фараони: Империя от злато - Представяме земя на пирамиди, злато и древни съкровища. Но това не е Египет. Територията на днешен Судан някога е била дом на прославеното царство Куш. Археолозите ползват все60 мин.
Документално
17:00Произход: Пътешествието на човечеството - Силата на парите - Парите са най-успешното хрумване на човечеството - единствената идея, подкрепяна от всички. От обикновения търговски акт до жаждата за злато и днешната глобална икономика - значението на парите 60 мин.
Документално
18:00Произход: Пътешествието на човечеството - Силата на комуникацията - Комуникациите задвижват съвременния свят. Чрез безжични връзки и мобилни телефони милиарди хора могат да накарат света да чуе гласа и идеите им. Нещо, за което човечеството е жадувало от60 мин.
Документално
19:00Северна Корея - голямата илюзия - Северна Корея - голямата илюзия - След внезапната смърт на Ким Чен Ир през 2011 г. на власт идва синът му - Ким Чен Ун, образован на Запад, фен на баскетбола. Надеждата за демократизация, появила се с новото управление, б60 мин.
Документално
20:00Ким Чен-ун: Неофициалната биография - Ким Чен-ун: Неофициалната биография - Наричат го живия бог на деветата ядрена сила в света. Млад е. Отгледан е тайно, за да поеме командването на режима в Северна Корея - първата комунистическа династия в света. До на1 ч. 5 мин.
Документално
21:051989: Годината на съвременния свят - Зората на цифровия свят - Няма друга година, която да е изиграла толкова ключова роля в оформянето на настоящето ни като 1989 г. Три десетилетия по-късно правим преглед на емблематичните събития, които продължават да г25 мин.
Документално
21:301989: Годината на съвременния свят - Революциите по света - Поредицата представя драматичен преглед на революциите по света през годината. От дръзките протести на площад Тянанмън до падането на Берлинската стена - промените в глобалната политика през 198930 мин.
Документално
22:00Долината на успеха - Грешка в сегментирането - Умиращият Нетскейп предприема драстични мерки, за да се възроди като високо технологичен новатор. Патерно и Крайзелман се опитва да запазят сайта във фокуса на виртуалните общности.60 мин.
Документално
23:00Долината на успеха - Фатална грешка - Андрийсън се установява в АОL. Барксдейл продължава с антритръстовото дело срещу Майкрософт. Патерно и Крайзелман отчаяно се опитват да спасят TheGlobe.com.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg