ТВ програма National Geographic Channel - Четвъртък, 28.03.2019

00:00Арестувани зад граница - Метамфетамини в Тайланд - Джими е пощальон в Оутфорд и мрази работата си. Но изведнъж му е предложено обезщетение при уволнение. Това значи, че той може да сбъдне мечтата си да отвори бар в Тайланд. Заведението е хит, но скоро Джи60 мин.
Документално
01:00Арестувани зад граница - Арест на гръцката граница - През 1969 г. калифорнийците Дейвид и Том започват да пренасят марихуана с куфари до Хаваите. Те бързо минават на по-голяма схема и транспортират 50 кг хашиш от Афганистан до Германия с кола. Всичко върв55 мин.
Документално
01:55Долината на успеха - Инверсия на приоритетите - В поредния сблъсък от Войната на браузърите Майкрософт пакетира всеки персонален компютър с Интернет Експлорър, което е голям удар за Нетскейп. Патерно и Крайзелман действат на изпарения, докато подготвят ли45 мин.
Документално
02:40Разглоби ме 2 - Закарай ме вкъщи - Темата на този епизод са превозни средства за наемане: от класическо лондонско такси до удължена лимузина.45 мин.
Документално
03:25Лудите учени - Водна ракета - Джон и Тим Пикенс започват конструирането на колан с водни ракети, достатъчно здрав, за да може Джон да полети с него над езерото.25 мин.
Документално
03:50Уличен Гений - Под прицел - Научните експерименти на Тим Шоу продължават: тества автоматично оръжие, разглежда лазерен лъч и опитва необичаен начин за правене на пуканки.20 мин.
Документално
04:10Разглоби ме 2 - Закарай ме вкъщи - Темата на този епизод са превозни средства за наемане: от класическо лондонско такси до удължена лимузина.45 мин.
Документално
04:55Лудите учени - Водна ракета - Джон и Тим Пикенс започват конструирането на колан с водни ракети, достатъчно здрав, за да може Джон да полети с него над езерото.20 мин.
Документално
05:15Уличен Гений - Под прицел - Научните експерименти на Тим Шоу продължават: тества автоматично оръжие, разглежда лазерен лъч и опитва необичаен начин за правене на пуканки.20 мин.
Документално
05:35Заложи и разруши - Късмет от опожарената къща - Брайън и Лий пристигат в опожарената къща. Те трябва да свършат работа за един ден, а собствениците искат основите да останат непокътнати.25 мин.
Документално
06:00Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик - Убийствено течение - Природозащитникът Брайън Скери фотографира коралите по крайбрежието на о-вите Финикс за последната си поръчка от сп. Нешънъл Джиографик.20 мин.
Документално
06:20Мегаполиси - Тайпе - Тайпе 101. Това е най-високата сграда на планетата с уникален дизайн и инженерни достижения. Тя се извисява над Тайпе - една от най-активните сеизмични зони на Земята.20 мин.
Документално
06:40Изоставени - Ферма в Мисисипи - Екипът издирва исторически реликви в изоставена ферма. Джей се пазари със собствениците, но те водят доста трудни преговори.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Крепостта Япония - Представяме историята от последните месеци от ВСВ за Япония. Американците заплашват с атака, а японците превръщат родината си в крепост. Разкриват и ново ужасяващо оръжие - пилотите 60 мин.
Документално
08:00Морски вълци - Гръмотевична буря - Преди и след буря рибата тон ловува, така че за капитаните желаещи да поемат риска, печалбата може да страхотна. Тази седмица разликата между топ състезателите в класацията са няколко стотин долара и никой не иска да про60 мин.
Документално
09:00Морски вълци - Рибарски търкания - В средата на сезона заедно със затрудненията в риболова се увеличава и напрежението между капитаните и техните екипажи. Заради печалбите, някои от екипите успяват да се сработят наново, но други започват да се разпадат.60 мин.
Документално
10:00Пресушаване на Алкатрас - Пресушаване на Алкатрас - С помощта на визуални ефекти от последно поколение пресушаваме водите около небезизвестния остров Алкатрас, за да разкрием тайните му. Без вода Санфранциският залив е обаятелно, но и хаотично място.60 мин.
Документално
11:00Спасителен отряд в ада - На ръба на катастрофата - В южната част на Норвегия 40-тонен снегорин се е преобърнал през мантинелата и се е свлякъл 20 м надолу по склона, в замръзнало езеро. За Торд и екипа му това е най-голямата спасителна акция този сезон.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Смъртта на Джон Кенеди Младши - Знаменитият син на Джей Еф Кей изчезва заедно със самолета си през 1999 г. Разследващите скоро откриват останките, но както е свалило самолета?60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Проблем с двигателите - Един от двигателите на самолет на авиолинии Бритиш Мидланд избухва в пламъци, пилотите се опитват да го приземят, но и вторият двигател отказва.60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна: Източният фронт - Епизод 1 - Представяме историята на инвазията на Хитлер в Русия, най-масираната във военната история. Германците попадат на равен противник в Севастопол, едно от най-добре защитените укрепления. Там те 60 мин.
Документално
15:00Морски вълци - Бунт в морето - Водачите в класацията продължават успешния си ход, а мотаенето на последно място усилва напрежението за Уикед Писа - екипажът не е хващал риба вече три седмици.60 мин.
Документално
16:00Морски вълци - Път към изкуплението - Най-неуспешната лодка от миналия сезон - Фиш Хоук, сега трябва да се доказва. Капитан Брад Красовски и помощникът Мат Матсън се раздават максимално в опитите си да наваксат загубите и да детронират шампиона.60 мин.
Документално
17:00Мегаколи - Порше Панамера - Под ръководството на ментора си Афзал Кан, инженерите Ралф и Ранен ще трябва да премоделират едно обикновено Порше Панамера в страхотна екологична високофункционална луксозна кола за китайския пазар.60 мин.
Документално
18:00Мегаколи - Бентли GT - Ралф и Ранен трябва да реконструират Бентли, така че да то да може да пътува офроуд в планините на Шотландия. Ще успеят ли момчетата да превърнат най-луксозанта кола в нещо близко до подсилен кемпер без да съсипят колата и отношения60 мин.
Документално
19:00Истината за… - Атлантида - Присъединяваме се към Робърт Кармайкъл, който се гмурка в района на Бахамите - вероятното местоположение на митичния древен град.60 мин.
Документално
20:00Истината за… - Кристалните черепи - Казват, че истината е някъде там, но можем ли да разрешим най-големите загадки на човечеството? Елате с нас в страната на необяснимото.60 мин.
Документално
21:00Пресушаване на океана: Дълбочини - Потопени градове - Изгубени цивилизации, мистериозни градове и легендарни места са изчезнали под вълните. Може ли пресушаването на моретата да помогне за разгадаването на техните тайни? С помощта на най-новите технологии60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Пежо 504 - Тим и Фъз се заемат с кабриолет Пежо 504 от 1972 г. - рядък френски GT модел, смятан от мнозина за автомобила с най-красив дизайн, произвеждан някога от Пежо. Колата принадлежи на зъболекаря Бари, който я е купил още през 80-те год60 мин.
Документално
23:00Арестувани зад граница: Престъпление и наказание - Излъгани и арестувани - Военният ветеран Ким иска промяна в живота си и пътува с приятел до Тайланд, за да закупят продукти за новия си маникюрен бизнес. Часове преди полета им за връщане, естеството на п60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg