ТВ програма National Geographic Channel - Неделя, 27.01.2019

00:00Мисия до Слънцето - Мисия до Слънцето - През лятото на 2018 г. НАСА изведе първата си сонда до звезда - исторически проект за изследване на Слънцето. Космическият апарат е най-бързият предмет, произведен от човека. Революционната мисия има за цел да дости60 мин.
Документално
01:00Тайните на космическите совалки - Тайните на космическите совалки - Документален филм от две части представя историята на емблематичните космически совалки на НАСА.55 мин.
Документално
01:55Тайните на космическите совалки - Тайните на космическите совалки - Документален филм от две части представя историята на емблематичните космически совалки на НАСА.45 мин.
Документално
02:40Сервиз SOS 3 - Да живее Ситроенът - Тим и Фъз обикалят Англия в търсене на коли, които са виждали и по-добри времена и на собственици, които имат нужда от помощ в реставрирането им.45 мин.
Документално
03:25Мегаполиси - Париж - Поглед към канализационната система на Париж с тунели с дължина над 2000 км, през които всеки ден изтичат над 10 милиона галона отпадна вода. Вижте как екип опитни работници полага километри оптичен кабел с помощта на робот.25 мин.
Документално
03:50Изоставени - Мелница в Мериленд - Екипът е в Уестминистър, Мериленд и търси изоставени реликви в мелница от 18-ти век, изоставена от десетилетия.20 мин.
Документално
04:10Сервиз SOS - Датсун 240z - Тим и Фъз са в Западен Съсекс, за да спасят една емблематична кола от '70-те - първия успешен японски експорт - Датсун 240z. Пенсионерът Пол притежава колата отдавна, но след време тя започва да изисква повече грижи и е оставена45 мин.
Документално
04:55Не казвайте на майка ми... - Йоханесбург - Диего Бунюел посещава Йоханесбург, за да научи, че най-големият град на ЮАР вече не заслужава лошата си репутация, свързана с престъпност и СПИН.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Фабрика за памук в Джорджия - Екипът открива складирани принадлежности от стара бензиностанция. Но преди да ги вземат, на Джей ще му се наложи да води тежки преговори.20 мин.
Документално
05:35Brain Games - Не се страхувай - Разглеждаме страха и изненадата от научна гледана точка, и изследваме защо получаваме тръпки по гърба.25 мин.
Документално
06:00Изоставени - Призрачен град в Кънектикът - Екипът има изключителната възможност да изследва изоставен град. Джей прави оферта за покупка на цяло училище.20 мин.
Документално
06:20Господари на войната - Пистолет на наемник - Момчетата са в Галвестън, Тексас, където Шон се среща със собственик на джобен пистолет, подобен на този, с който е убит Линкълн.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета - Желязната маска - Черпейки вдъхновение от увлекателните разкази на Волтер, изследователите издирват факти от Франция през 17-ти век за Желязната маска.20 мин.
Документално
07:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Проблем с двигателите - Един от двигателите на самолет на авиолинии Бритиш Мидланд избухва в пламъци, пилотите се опитват да го приземят, но и вторият двигател отказва.60 мин.
Документално
08:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Ники Лауда: Трагедия в небето - Собственикът на авиолинии Лауда - Ники Лауда, и следователите се опитват да открият защо полет 004 пропада стеремително и се разбива.60 мин.
Документално
09:00Мегазаводи: Супер Коли - Нисан GT-R - В завода на Нисан с помощта на аеродинамиката, високотехнологичен дизайн и 6-цилидров двигател се създава суперкола за масовия пазар.60 мин.
Документално
10:00Бугати Широн: Следващата супер кола - Бугати Широн: Следващата супер кола - Проследяваме опита на Бугати да създадат по-добър модел след суперколата рекордьор - Вейрон. След дебюта си през 2005 г. Вейрон се прочу като най-бързата суперкола от серийно про60 мин.
Документално
11:00Тайните на Китай - Динамично крайбрежие - Изучаването от въздуха на източните провинции на Китай ни разкрива начина на живот в най-гъсто населените градове и в селските райони по крайбрежието.60 мин.
Документално
12:00Тайните на Китай - Земя на планини и реки - Въздушното изследване на обширните вътрешни райони на Китай разкрива как живея хората в едно от местата с най-разнообразен релеф на планетата.60 мин.
Документално
13:00Кюриосити: Животът на един марсоход - Кюриосити: Животът на един марсоход - Нови интервюта, графики и анимации допълват филма ни от 2012 г., посветен на марсоходите Опъртюнити и Кюриосити. Откритията и яркият снимков материал на единствените ни емисари на60 мин.
Документално
14:00Марс - Игра на надмощие - Лъкръм сключва сделка с Русия за изключителни права на добив на природни ресурси. В град Олимп настава неловко положение, тъй като командир Майк Глен подрива Хана и в резултат застрашава членовете на колония Лъкръм.60 мин.
Документално
15:00Марс - Разтърсване - Лъкръм отива твърде далеч в корпоративните си интереси и неволно застрашава сигурността на двете колонии. МНФМ се задейства, за да стабилизира положението, но за някои вече ще е твърде късно.60 мин.
Документално
16:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Изчезване - Следователите са озадачени, когато полет 254 на Вариг катастрофира над отдалечена джунгла - с почти 1200 км встрани от курса си.60 мин.
Документално
17:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Касапница в града - Learjet 45, превозващ вътрешния министър на Мексико, се разбива във финансовия център на столицата - загиват всички на борда и девет на земята.60 мин.
Документално
18:00Арестувани зад граница - Метамфетамини в Тайланд - Джими е пощальон в Оутфорд и мрази работата си. Но изведнъж му е предложено обезщетение при уволнение. Това значи, че той може да сбъдне мечтата си да отвори бар в Тайланд. Заведението е хит, но скоро Джи60 мин.
Документално
19:00Лице в лице - Среща с Шварценгер - Чрез оригинални интервюта и архивни кадри Лице в лице ще разкаже историите на успели личности от непоказвана досега гледна точка.1 ч. 5 мин.
Документално
20:05Десетилетията: Ремикс - Нова династия - Животът през 80-те не е лесен за американските жени. Тормозени от шефовете си или закотвени вкъщи, те откриват неочаквано вдъхновение в звездите от сцената и екрана, които ги насърчават да изкажат мнението си и да с25 мин.
Документално
20:30Десетилетията: Ремикс - Алчността е добродетел - През 80-те успехът се изразява в излишък. Пищният начин на живот на измислен нефтен магнат от Тексас завладява въображението на света, и дори го променя. На Уолстрийт нова философия отглежда нов вид капитал35 мин.
Документално
21:051989: Годината на съвременния свят - Зората на цифровия свят - Няма друга година, която да е изиграла толкова ключова роля в оформянето на настоящето ни като 1989 г. Три десетилетия по-късно правим преглед на емблематичните събития, които продължават да г25 мин.
Документално
21:301989: Годината на съвременния свят - Революциите по света - Поредицата представя драматичен преглед на революциите по света през годината. От дръзките протести на площад Тянанмън до падането на Берлинската стена - промените в глобалната политика през 198930 мин.
Документално
22:00Долината на успеха - Грешка в сегментирането - Умиращият Нетскейп предприема драстични мерки, за да се възроди като високо технологичен новатор. Патерно и Крайзелман се опитва да запазят сайта във фокуса на виртуалните общности.60 мин.
Документално
23:00Долината на успеха - Фатална грешка - Андрийсън се установява в АОL. Барксдейл продължава с антритръстовото дело срещу Майкрософт. Патерно и Крайзелман отчаяно се опитват да спасят TheGlobe.com.1 ч. 5 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg