ТВ програма National Geographic Channel - Вторник, 26.03.2019

00:00Арестувани зад граница - Опасен приятел - Лемар Бъртън, морски офицер от САЩ, е зарязан от жена си - той се връща към безкрайните купони заедно с приятеля си Дом. Военноморските сили го разжалват, а дълговете му се трупат. Дом му предлага да изкара лесни 60 мин.
Документално
01:00Арестувани зад граница - Арестувани зад граница - Най-напрегнатата поредица се завръща. Новият сезон включва необичайните приключения на Дейвид Кънкъл, пренасящ 45 кг хашиш от Афганистан, историите на грешно осъдения Карлос Кихас и на взетия като заложник55 мин.
Документално
01:55Летищна сигурност: Перу - Епизод 11 - Екипите по сигурността на летището в Лима работят денонощно за спирането на нелегални дейности. Най-голямата заплаха е трафикът на кокаин. Двама украинци са заловени с кокаин. Единият може би е измамил другия, а полиц45 мин.
Документално
02:40Разглоби ме 2 - Извън рамката - Двата екипа се състезават да спечелят повече пари от покупки на стари коли, разглобяването им и продажбата им на части.45 мин.
Документално
03:25Лудите учени - Косачка на въздушна възглавница - Джон и Гари Слот се опитват да направят машина на въздушна възглавница от две косачки.25 мин.
Документално
03:50Уличен Гений - Удар - Научните експерименти на Тим Шоу изследват как работи светът: проучва холивудските преследвания с коли и разбиващата сила на звука.20 мин.
Документално
04:10Разглоби ме 2 - Извън рамката - Двата екипа се състезават да спечелят повече пари от покупки на стари коли, разглобяването им и продажбата им на части.45 мин.
Документално
04:55Лудите учени - Косачка на въздушна възглавница - Джон и Гари Слот се опитват да направят машина на въздушна възглавница от две косачки.20 мин.
Документално
05:15Уличен Гений - Удар - Научните експерименти на Тим Шоу изследват как работи светът: проучва холивудските преследвания с коли и разбиващата сила на звука.20 мин.
Документално
05:35Brain Games 4 - Въображение - Често асоциираме въображението с креативност и изкуства, но не осъзнаваме колко е важно то в ежедневия живот. Ще видим как можем да използваме въображението за решаване на ежедневни проблеми и ще надникнем в процесите на въоб25 мин.
Документално
06:00Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик - Тайни гласове - Присъединяваме се към най-добрите фотографи на Нешънъл Джиографик, за да надникнем зад кулисите на заснемането на най-сензационните снимки.20 мин.
Документално
06:20Мегаполиси - Париж - Поглед към канализационната система на Париж с тунели с дължина над 2000 км, през които всеки ден изтичат над 10 милиона галона отпадна вода. Вижте как екип опитни работници полага километри оптичен кабел с помощта на робот.20 мин.
Документално
06:40Изоставени - Мелница в Мериленд - Екипът е в Уестминистър, Мериленд и търси изоставени реликви в мелница от 18-ти век, изоставена от десетилетия.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Японският остров на смъртта - Септември 1944. След претърпените катастрофални поражения в Тихия океан японците построяват отбранителна мегаструктура на о. Пелелиу - истинска убийствена зона. Следва едн60 мин.
Документално
08:00Морски вълци - Не напускай редовната си работа - В Глостър е време за турнир и неопитни рибари са пренаселили морето - търговската флотилия трябва да се справя с допълнителни спънки в печеленето на пари. Но въпреки хаоса, предизвикан от любителите, някои 60 мин.
Документално
09:00Морски вълци - Дим над водата - През седмата седмица от риболовния сезон лодките се обединяват, за да обменят информация с цел по-успешен улов. Капитан Пол Хъбърт помага на капитан Ти Джей от Хот Туна, но решението му може да даде неочакван резултат.60 мин.
Документално
10:0090-те: Десетилетието, което ни свърза - Без защита - Започва обратното броене за края на десетилетието - треската преди милениума се засилва, а Осама Бин Ладен обявява война на Америка.60 мин.
Документално
11:00Спасителен отряд в ада - Дълбока река - В Норвегия, далеч на север, всеки зимен ден бригада на пътна помощ се бори пътищата да са отворени и безопасни. Контролът върху щетите е ключов фактор. Ако нещо бъде унищожено по време на изтеглянето, ще трябва да с60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Смъртоносно изпитание - Добре обучен екипаж тества пътнически самолет в полет над Франция. Но, докато се подготвят за кацане, капитанът внезапно губи контрол.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Ужас в рая - Самолет по полет за Таити катастрофира и всички на борда загиват. Следователите установяват неочаквана причина за катастрофата.60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Последната офанзива на Хитлер - Последният опит на Хитлер да спечели Втората световна война е изненадващо зимно нападение срещу най-слабо отбраняваната фронтова линия на Съюзниците - Ардените. Предвожд60 мин.
Документално
15:00Морски вълци - Две на добра цена - След седмицата, в която няколко лодки си партнираха, за да подобрят шансовете си за улов, някои от съюзите са продължават да са силни, но други се разпадат.60 мин.
Документално
16:00Морски вълци - Флотилията отвръща на удара - След необичайно слабото начало на сезона, шампионът от предния сезон капитан Дейв Караро се завръща на върха. Но за много хора от флотилията, и специално за капитан Ти Джей От, доминацията на Караро е нежелана 60 мин.
Документално
17:00Мегаколи - Рейндж Роувър Евок - Афзал Кан има идея за прототип, базиран на кола, която му е много позната - Рейндж Роувър Евок. Планът му е да превърне този градски кросоувър в истинска кола за офроуд, вдъхновена от 4х4 колите в ралито Париж -Дакар.60 мин.
Документално
18:00Мегаколи - Нисан GTR - Ралф и Ранен имат за задача да сбъднат мечтата на Афазл Кан - да направят една от най-бързите коли в света. Кан ги предизвиква да проектират кола, която ще изпревари Бугати Вейрон на 400-метрова писта. При това само за 3 седмици раб60 мин.
Документално
19:00Сам на скалата - Сам на скалата - Алекс Хонълд, най-изявеният соло катерач в света, се готви за най-дръзкото си приключение до днес - изкачването на високата 1000 м скала Ел Капитан в Национален парк Йосемити без въже или предпазна екипировка.2 ч.
Документално
21:00Екстремният Китай - Съгунян - Бен Хортън, приключенец фотограф от National Geographic, обединява сили с китайски изследователи за едно дръзко пътешествие до три отдалечени района в търсене на общности, които не само оцеляват, но и процъфтяват в екстремна 60 мин.
Документално
22:00Сървайвър: Обратно към примитивното, Китай - Буйна река - Хейзън Одел се присъединява към коренните жители на долината на р. Дулун в югозападен Китай. Справяйки се с буйни води и гори, населени с мечки и отровни змии, те се отправят на мисия до заснеженит60 мин.
Документално
23:00Свободен живот: Реално и отблизо - Да се храниш в дивото - Съвременните заселници трябва да ловят, да събират и да хващат с капани съдържанието на менюто си. Торн се опитва да лови жаби. Колбърт се захваща с лова на елен. Тони и Амелия изваряват морска во60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg