ТВ програма National Geographic Channel - Четвъртък, 27.06.2019

00:00Табу 7 - Забранена любов - Поглед към необичайни и екстремни любовни връзки, в това число връзка с голяма разлика в поколенията и жена, влюбена в Берлинската стена.60 мин.
Документално
01:00Табу 7 - Ролеви игри - За някои хора границата между фантазията и реалността се губи - ще се се срещнем с мъж, който си преоблича като бебе с памперс.55 мин.
Документално
01:55Изследовател - Лъвовете на Замбия - Фил Коган маркира лъвове в Замбия. Франческа Фиорентини търси причината за поредица от земетресения в Оклахома. Кара Санта Мария проверява дали селекцията на породи кучета може да бъде пагубна за животните, а Раян Дъфи 45 мин.
Документално
02:40Мегаструктури от Втората Световна - Оръжия за отмъщение - Представяме историята на нацистките гении, направили възможни смъртоносните оръжия за отмъщение на Хитлер. След разрушителните бомбардировки над германските градове от съюзническите сили, Хитлер по45 мин.
Документално
03:25Строителна зона - Най-дългият мост в света - Мостът Акаши Кайкио е третият по дължина висящ мост. Той също е и най-високият и най-скъпият, и е построен на твърде несигурно място. За шест години не е създавал проблеми, но дали това ще продължи?25 мин.
Документално
03:50Мигове от катастрофата - Конкорд - При всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават. Разглеждаме тези важни моменти, някои от които са променили самата история.20 мин.
Документално
04:10Мегаструктури от Втората Световна - Оръжия за отмъщение - Представяме историята на нацистките гении, направили възможни смъртоносните оръжия за отмъщение на Хитлер. След разрушителните бомбардировки над германските градове от съюзническите сили, Хитлер по45 мин.
Документално
04:55Строителна зона - Най-дългият мост в света - Мостът Акаши Кайкио е третият по дължина висящ мост. Той също е и най-високият и най-скъпият, и е построен на твърде несигурно място. За шест години не е създавал проблеми, но дали това ще продължи?20 мин.
Документално
05:15Мигове от катастрофата - Конкорд - При всяка катастрофа има поредица от събития, които се съчетават. Разглеждаме тези важни моменти, някои от които са променили самата история.20 мин.
Документално
05:35Десетилетията: Ремикс - Искам всичко - В началото на 80-те години Америка излиза от рецесия и се отправя директно към ерата на разточителната консумация. Широко достъпните кредитни карти възпламеняват треска за харчене, а конкуриращите се марки се борят з35 мин.
Документално
06:10Десетилетията: Ремикс - Сексът през 90-те - СПИН принуждава Америка да говори откровено за секс. Задръжките падат и порното открива пътя си към масовата култура. Евангелисти започват национално движение за въздържание. Междувременно президентът е замесен 25 мин.
Документално
06:35Десетилетията: Ремикс - В кадър - През 90-те е ерата, в която истинският живот завзема телевизията. Раждането на реалити форматите размива границите между факт и измислица, новините се превръщат в забавление, а ежедневният живот се разиграва като драма.25 мин.
Документално
07:00Без закони - Одисея - Зимата пристига на острова, а с нея и борбата за набавяне на всевъзможни предмети от първа необходимост. След поредица от провалени опити за лов, Гари се отправя навътре в пустошта в преследване на кошута. Сам строи пещ за новата жит60 мин.
Документално
08:00Оцеляване в Америка - Дърво! - Джони води момчетата на приключение в сърцето на полуостров Олимпик в щата Вашингтон.60 мин.
Документално
09:00Летището в Дубай - Епизод 1 - Митничарите залавят мултимилионна пратка хероин60 мин.
Документално
10:00Отблизо: Невероятни машини - Нефтена платформа - Над 40 години нефтената платформа Брент Делта извлича нефт и газ от дъното на едно от най-суровите морета на планетата. Тъй като находищата се изчерпват, платформата се разглобява на специално изграден кей 60 мин.
Документално
11:00Космос - Призрачно небе - Изследваме как светлината, времето и гравитацията се комбинират, за да изопачат възприятието ни за вселената.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Ники Лауда: Трагедия в небето - Собственикът на авиолинии Лауда - Ники Лауда, и следователите се опитват да открият защо полет 004 пропада стеремително и се разбива.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Изчезване - Следователите са озадачени, когато полет 254 на Вариг катастрофира над отдалечена джунгла - с почти 1200 км встрани от курса си.60 мин.
Документално
14:00Арестувани зад граница 7 - Бягство от Аржентина60 мин.
Документално
15:00Арестувани зад граница 7 - Опасни връзки - Британският медик Стивън Комиски предизвика нежеланото внимание на саудитската религиозна полиция след поредица от забранени гей афери.60 мин.
Документално
16:00Нашествие: Земя - Епизод 2 - Мъж описва смущаваща случка с мистериозна светлина, появаваща се над военна база, която изключила електричеството на лагера.60 мин.
Документално
17:00Историята за Бог с Морган Фрийман - Силата на чудесата - Историята за Бог е проучване на Морган Фрийман за Бог. Всеки епизод е посветен на въпрос относно божественото: от мистерията на сътворението, през истинската сила на чудесата, до обещанието за възкр60 мин.
Документално
18:00Загадката на гигантите от Каменната ера - Загадката на гигантите от Каменната ера - Откритието на Гьобекли тепе преди 20 години промени представите ни за историята на човечеството. Сега, новооткрити черепни фрагменти с прорези разкриват още по-добре как с60 мин.
Документално
19:00Корабостроителница - Буря над Аляска - Строителството и поддържането на флот от риболовни, пътнически и работни съдове е работа, изпълнена със стрес. Янк Марин в Ню Джърси бързат да довършат парти/риболовния кораб Мис Барнегат Лайт, за да може той да запо60 мин.
Документално
20:00Корабостроителница - Лодка за живеене - Поддържането на флот от риболовни, пътнически и работни съдове е работа, изпълнена със стрес. Екипът на Шамрок в Оушън Сити се опитва да извади потъваща лодка-къща, а обитателите й - мъж с 2 кучета, чакат с надежда 60 мин.
Документално
21:00Отблизо: Невероятни машини - C-5 Галакси - Построеният през 1968 г. C-5 Галакси е най-големият товарен самолет до този момент. Той е ключова част от арсенала на американските военни почти 50 години. Чад проследява как C-5 ще бъде разглобен, ремонтиран и с60 мин.
Документално
22:00Мегаструктури от Втората Световна: Източният фронт - Епизод 1 - Представяме историята на инвазията на Хитлер в Русия, най-масираната във военната история. Германците попадат на равен противник в Севастопол, едно от най-добре защитените укрепления. Там те 60 мин.
Документално
23:00Последната битка на Хитлер - Огнен остров - Като част от съюзническите усилия за освобождаване на пристанището в Антверпен, канадската Първа армия прекарва седмици в прочистване на п-в Шелда в Холандия. На 1 ноември 1944 г. войниците от Калгари започват д60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg