ТВ програма National Geographic Channel - Петък, 28.06.2019

00:00Табу 7 - Любов в затвора - Анализираме моралните и практически предпоставки на любовта зад решетките.60 мин.
Документално
01:00Табу 7 - Направи ме красив - Показваме екстремни козметични операции, които изкривяват границите на здравето, добрия вкус и самата красота.55 мин.
Документално
01:55Последната битка на Хитлер - Огнен остров - Като част от съюзническите усилия за освобождаване на пристанището в Антверпен, канадската Първа армия прекарва седмици в прочистване на п-в Шелда в Холандия. На 1 ноември 1944 г. войниците от Калгари започват д45 мин.
Документално
02:40Технически постижения - Еърбъс А380 - Ричърд Хамънд се заема да разкрие ролите, които играят природни и домакински обекти в създаването на най-големия пътнически самолет.45 мин.
Документално
03:25Строителна зона - Аутобанът - Открийте историята, технологиите и науката около германския аутобан - едно от малкото места в света, където шофьорите могат да карат луксозните си коли с огромни скорости.25 мин.
Документално
03:50Мигове от катастрофата - Ад в тунела - През 1999 камион се запалва в 11-километровия тунел Мон Блан и създава смъртоносен ад. След 53 часа битка с огъня 39 души загиват. Случаят се превръща в една от най-тежките злополуки в тунел на света.20 мин.
Документално
04:10Технически постижения - Еърбъс А380 - Ричърд Хамънд се заема да разкрие ролите, които играят природни и домакински обекти в създаването на най-големия пътнически самолет.45 мин.
Документално
04:55Строителна зона - Аутобанът - Открийте историята, технологиите и науката около германския аутобан - едно от малкото места в света, където шофьорите могат да карат луксозните си коли с огромни скорости.20 мин.
Документално
05:15Мигове от катастрофата - Ад в тунела - През 1999 камион се запалва в 11-километровия тунел Мон Блан и създава смъртоносен ад. След 53 часа битка с огъня 39 души загиват. Случаят се превръща в една от най-тежките злополуки в тунел на света.20 мин.
Документално
05:35Десетилетията: Ремикс - Нова династия - Животът през 80-те не е лесен за американските жени. Тормозени от шефовете си или закотвени вкъщи, те откриват неочаквано вдъхновение в звездите от сцената и екрана, които ги насърчават да изкажат мнението си и да с35 мин.
Документално
06:10Десетилетията: Ремикс - Цената на славата - Правим преглед на десетилетието, в което интересът ни към знаменитости, скандали и клюки се превръща в опасна мания. Експлозията на нови канали, списания и уебсайтове създава неочакван глад за съдържание и нито 25 мин.
Документално
06:35Десетилетията: Ремикс - Интернет революция - Раждането на интернет дава началото на нова ера, но дори технологичните експерти не виждат колко революционно е бъдещето. Предупредителните знаци за тъмната страна на нета са пропуснати и треската за инвестиции25 мин.
Документално
07:00Без закони - Дългият път - Зимата е вече на острова, но жителите му не спират с преследването на по-устойчив начин на живот. Гари се приготвя за ранен старт на сезона за лов на белки. Сам вече мисли за пролетта и строи нова система за събиране на дъждовна60 мин.
Документално
08:00Оцеляване в Америка - Диви прасета - Дик води Джони и Дейв в сърцето на Тексас, за да участват в ловно приключение в епичен мащаб.60 мин.
Документално
09:00Летището в Дубай - Епизод 2 - Пожарникарите бързат да помогнат на пълен пътнически самолет60 мин.
Документално
10:00Сервиз SOS - Ягуар МК 2 - Ягуар МК 2 е собственост на семейството на Тони над 40 години. След усложненията след стомашна операция, Тони не е в състояние да ремонтира сам колата и тя стои занемарена в гаража вече почти две десетилетия.60 мин.
Документално
11:00Космос - Да се скриеш в светлината - Нийл Деграс Тайсън изучава светлината и просвещението: от случайно откритата инфрачервена светлина от Уилям Хершел до началото на астрофизиката.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Касапница в града - Learjet 45, превозващ вътрешния министър на Мексико, се разбива във финансовия център на столицата - загиват всички на борда и девет на земята.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Смърт в Арктика - Полет 6560 катастрофира в хълм близо до Резълют Бей - едно от най-отдалечените летища в света.60 мин.
Документално
14:00Арестувани зад граница 7 - Жонгльорът60 мин.
Документално
15:00Арестувани зад граница 7 - Синът на Садам60 мин.
Документално
16:00Нашествие: Земя - Епизод 3 - Рибарско село на Амазонка е тероризирано от извънземни, а един пътен инцидент може би е свързан с появата на НЛО.60 мин.
Документално
17:00Историята за Бог с Морган Фрийман - Избраният - Морган се среща с няколко религиозни лидери, за да ги попита как са избрани и каква е ролята им в конкретната вяра. Разкриваме, че целта им е да надникнат през божествената гледана точка, за да научат остана60 мин.
Документално
18:00Загадките на Исус - Загадките на Исус - Този филм изследва множеството загадки около личността на Исус, както и знечението на живота му.60 мин.
Документално
19:00Най-трудните ремонти на света - Час пик - Райли се опитва да разкрие как точно армия работници подсигурява придвижването на милиони хора всяка сутрин до работните места.60 мин.
Документално
20:00Най-трудните ремонти на света - Високо в небето - Райли се присъединява към хората със спиращи дъха работни места: от най-високата сграда в Лас Вегас до бента на язовира Хувър.60 мин.
Документално
21:00Сервиз SOS - Астон Мартин DB6 - Стив, работник на нефтена платформа, притежава Астон Мартин DB6 от 20 години. Купил е колата на изгодна цена и тя се е превърнала в неговата радост и гордост. Но след като се поврежда, опитите му за ремонт се провалят.60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS - Тойота Селика - Тим и Фъз пътуват за Северна Ирландия, за да се заемат с реставрацията на Тойота Селика, първо поколение от 1972 г. Собственикът Ноел, маниак на моделите Селика, е купил колата с идеята да я ползва ежедневно.60 мин.
Документално
23:00Отблизо: Невероятни машини - C-5 Галакси - Построеният през 1968 г. C-5 Галакси е най-големият товарен самолет до този момент. Той е ключова част от арсенала на американските военни почти 50 години. Чад проследява как C-5 ще бъде разглобен, ремонтиран и с60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg