ТВ програма National Geographic Channel - Събота, 26.01.2019

00:00Наркотици ООД 7 - Празнично зашеметяване - Празниците са време за тържества и купони, срещи с близки и приятели. Това е времето, в което наркотърговията е най-оживена. Празничната замаяност е в основата на повишеното търсене на дрога по време на Марди Гра60 мин.
Документално
01:00Наркотици ООД: Компилация - Производителите - Ще видим света на наркотиците през очите на производителите им. Бивш британски гангстер ни служи като гид в забранен свят - тайно място за производство на хашиш. Запознаваме се с фермери в Холандия, революцион55 мин.
Документално
01:55Корабостроителница - Шлеп на брега - Проследяваме как работят хората в корабостроителниците и морските спасителни компании в северозападния Пасифик - винаги бързащи да върнат ценните рибарски лодки на вода или да изпълнят спасителни акции в океана.45 мин.
Документално
02:40Сервиз SOS - БМВ 2002 Турбо - БМВ 2002 Турбо е представено на Франкфуртсткото мото изложение през 1973. То е първата европейска кола с турбо двигател в серийно производство. Произведени са само 1672 броя, но с този модел БМВ се превръща в всепризната свет45 мин.
Документално
03:25Не казвайте на майка ми... - Лагос - Диего Бунюел разглежда великолепието на Лагос, за да разбере защо нигерийския мегаполис е един от най-бързо растящите градове в света.25 мин.
Документално
03:50Изоставени - Бирена фабрика Пабст - Екипът издирва съкровища в изоставения главен офис на пивоварна Пабст - комплекс от 1844 г.20 мин.
Документално
04:10Сервиз SOS - БМВ 2002 Турбо - БМВ 2002 Турбо е представено на Франкфуртсткото мото изложение през 1973. То е първата европейска кола с турбо двигател в серийно производство. Произведени са само 1672 броя, но с този модел БМВ се превръща в всепризната свет45 мин.
Документално
04:55Не казвайте на майка ми... - Лагос - Диего Бунюел разглежда великолепието на Лагос, за да разбере защо нигерийския мегаполис е един от най-бързо растящите градове в света.20 мин.
Документално
05:15Изоставени - Бирена фабрика Пабст - Екипът издирва съкровища в изоставения главен офис на пивоварна Пабст - комплекс от 1844 г.20 мин.
Документално
05:35Brain Games - Ти решаваш - Тествайте вашите умения за взимане на решения чрез серия от интерактивни игри.25 мин.
Документално
06:00Изоставени - Банка в Пенсилвания - Екипът на Джейк издирва съкровища в стара, изоставена банка, строена, за да пази внушителните богатства на нефтените барони на Америка.20 мин.
Документално
06:20Господари на войната - Трионът на Хитлер - Шутър разглежда МГ-42, легендарната немска картечница от ВСВ, използвана на брега на Нормандия, която може да изстреля 1500 куршума в минута.20 мин.
Документално
06:40Тайнствени досиета - Леонардо Да Винчи - Нови данни от Ренесанса оборват някои съвременни схващания за Леонардо Да Винчи.20 мин.
Документално
07:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Конкорд в пламъци - Един Конкорд се разбива секунди след излитането, а на пистата са открити три мистериозни предмета. Каква е връзката между тези улики?60 мин.
Документално
08:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Смъртта на Джон Кенеди Младши - Знаменитият син на Джей Еф Кей изчезва заедно със самолета си през 1999 г. Разследващите скоро откриват останките, но както е свалило самолета?60 мин.
Документално
09:00Сървайвър: Обратно към примитивното - Екстремни пустини - Хейзън Одел предприема екстремни предизвикателства за оцеляване в някои от най негостоприемните пустини в света - места, в които откриването на храна и вода е почти невъзможно, а прежурящото слънце60 мин.
Документално
10:00Сървайвър: Обратно към примитивното - Екстремни равнини - Хейзън Одел предприема екстремни предизвикателства за оцеляване в най-големите равнини в света - тук природните стихиите и липсата на храна и вода превръщат оцеляването в непрестанна битка.60 мин.
Документално
11:00Отвъд магията - Кръстосан огън - Ди Ем Си демонстрира как шифроването, маскировката, разузнаването и заблуждението от военната наука имат директна връзка с изкуството на магията.1 ч. 5 мин.
Документално
12:05Теория на глупостта - Епизод 13 - Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка на танците на пилон и спускането с боклукчийска кофа по наклон.25 мин.
Документално
12:30Теория на глупостта - Епизод 14 - Ричард Хамънд изследва потенциала за унижение и болка на спускането с въже, бягането по стени и летенето с реактивна раница.35 мин.
Документално
13:05Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 4 - Кайт сърфисти излитат, препятственици пропускат старта, а брейк танцьори губят баланс.25 мин.
Документално
13:30Теория на глупостта - втори сезон - Епизод 6 - Спомнете си детството: ще видим хора, катерещи дървета и играещи на прескочикобила. Любители сърфисти се опитват да преодолеят триенето.30 мин.
Документално
14:00Долината на успеха - Гъвкава методология - Войната на браузърите се развива с размах, Майкрософт се държат като гангстери и атакуват Нетскейп. TheGlobe.com се колебаят дали да привлекат потенциалния инвеститор, тъй като се съмняват, че той ще пасне на ком60 мин.
Документално
15:00Долината на успеха - Инверсия на приоритетите - В поредния сблъсък от Войната на браузърите Майкрософт пакетира всеки персонален компютър с Интернет Експлорър, което е голям удар за Нетскейп. Патерно и Крайзелман действат на изпарения, докато подготвят ли60 мин.
Документално
16:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Проблем с двигателите - Един от двигателите на самолет на авиолинии Бритиш Мидланд избухва в пламъци, пилотите се опитват да го приземят, но и вторият двигател отказва.60 мин.
Документално
17:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 13 - Ники Лауда: Трагедия в небето - Собственикът на авиолинии Лауда - Ники Лауда, и следователите се опитват да открият защо полет 004 пропада стеремително и се разбива.60 мин.
Документално
18:00Япония: Между земята и небето - Синият остров - Япония е архипелаг с неизмерими природни богатства. Южните острови Шикоку, Коншу и Окинава, с тяхната спокойна атмосфера, са люлката на японската духовност.60 мин.
Документално
19:00Възходът на животните - Епизод 1 - Дейвид Атънбъро използва нови фосилни доказателства, за да разкаже невероятната история за възхода на гръбначните.60 мин.
Документално
20:00Възходът на животните - Епизод 2 - Епизодът разказва историята на бозайниците: от скромното начало до рязкото увеличаване на разнообразието и господството им.60 мин.
Документално
21:00Мисия до Слънцето - Мисия до Слънцето - През лятото на 2018 г. НАСА изведе първата си сонда до звезда - исторически проект за изследване на Слънцето. Космическият апарат е най-бързият предмет, произведен от човека. Революционната мисия има за цел да дости60 мин.
Документално
22:00Тайните на космическите совалки - Тайните на космическите совалки - Документален филм от две части представя историята на емблематичните космически совалки на НАСА.60 мин.
Документално
23:00Тайните на космическите совалки - Тайните на космическите совалки - Документален филм от две части представя историята на емблематичните космически совалки на НАСА.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg