ТВ програма National Geographic Channel - Петък, 22.03.2019

00:00Арестувани зад граница - В наркобизнеса на деветнадесет - През 2012 г. Симон Блигнот има доходна работа за най-големият наркодилър в Йоханесбург. Но когато шефът й я изпраща да сключи важна кокаинова сделка в Боливия, 19-годишната Симон изпада в затруднен60 мин.
Документално
01:00Арестувани зад граница - Двойна опасност в пустинята - Журналистът Фил Кокс се завръща в Судан, за да разследва твърденията за нелегално ползване на химически оръжия. Скоро разбира, че за главата му е обявена парична награда и плановете му се променят.55 мин.
Документално
01:55Арестувани зад граница: Престъпление и наказание - Млади трафиканти - Тийнейджърка наркотрафикант е измамена с по-опасна задача от договореното в Боливия. Друга девойка, страдаща от затлъстяване, желае да си направи операция за стомашен байпас толкова отч45 мин.
Документално
02:40Разглоби ме 2 - Суинг от 60-те - Тази седмица двата екипа издирват мото икони от 60-те, за да проверят кой може да спечели повече от продажба на стари части.45 мин.
Документално
03:25Лудите учени - Стрела на моравата - Джон и Лен Пуч комбинират две от изобретенията на Лен, за да получат екстремно влакче в градината.25 мин.
Документално
03:50Уличен Гений - Огън и вода - Тим Шоу провежда откачени експерименти за обикновения човек: той се опитва да измие колата си за секунда и да получи безплатна храна.20 мин.
Документално
04:10Разглоби ме 2 - Суинг от 60-те - Тази седмица двата екипа издирват мото икони от 60-те, за да проверят кой може да спечели повече от продажба на стари части.45 мин.
Документално
04:55Лудите учени - Стрела на моравата - Джон и Лен Пуч комбинират две от изобретенията на Лен, за да получат екстремно влакче в градината.20 мин.
Документално
05:15Уличен Гений - Огън и вода - Тим Шоу провежда откачени експерименти за обикновения човек: той се опитва да измие колата си за секунда и да получи безплатна храна.20 мин.
Документално
05:35Brain Games 4 - Сън - Средно човек прекарва в сън повече от 220 хил.часа или, грубо казано, 25 години от живота си. Но какво точно е сънят? Защо прекарваме толкова много от времето си в спане? И какво се случва с ума и тялото, ако не получим пълноценната 25 мин.
Документално
06:00Най-удивителните фотографии на Нешънъл Джиографик - Изкуствени рифове - Дейвид Дубилет изследва изкуствени рифове във водите на източното крайбрежие на САЩ и прави подводни снимки на потопените военни кораби.20 мин.
Документално
06:20Мегаполиси - Мумбай - Анализ на един от най-големите обществени работни проекти за подобряване на трафика в Мумбай, с цел да обедини сухопътните и водните системи в една обща градска инфраструктура, която да обслужва нарастващото население.20 мин.
Документално
06:40Изоставени - Църква във Филаделфия - Експертите реставратори Джей, Дан и Марк се отправят към историческата част на Филаделфия, за да проучат изоставена готическа църква.20 мин.
Документално
07:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Кодексът на японския воин - Юни 1944. Японците се оттеглят от Тихия океан и са изправени пред ключова битка на о. Сайпан. Ако загубят, Япония ще се окаже в обсега на смъртоносното оръжие на САЩ, бомбар60 мин.
Документално
08:00Морски вълци - Присъедини се към екипажа - За пръв в поредицата имаме достъп зад кулисите: вижте рибарите, даващи всичко от себе си в улова на риба тон и снимачния екип, правещ всичко по силите си, за да хване всяка секунда от най-непредвидимия екшън в Ат60 мин.
Документално
09:00Морски вълци - Най-лошото за първите - Почти 400 години Глостър, Масачузетс, е дом на най-старото морско пристанище на Америка и на хората, разчитащи за оцеляването си на риболова. Всяко лято носи нов шанс за богатство - най-доходната стока от океана, атл60 мин.
Документално
10:00Разследване на самолетни катастрофи - Фатални граници - Полет 821 на Аерофлот-Норд е на курс от Москва към Перм, Русия. По време на захода за кацане самолетът пикира и се разбива в транссибирската железопътна линия. Останките на боинга са овъглени. Всички60 мин.
Документално
11:00Спасителен отряд в ада - Съмнителна работа - В северната част на Норвегия два спасителни екипа имат една проста задача, която никога не приключва - мрежата от хиляди километри пътища да се запази проходима. 365 дни в годината.60 мин.
Документално
12:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Катастрофа на р.Потомак - Веднага след излитане, самолетът на Ер Флорида пада в ледената р. Потомак. Провежданенто на находчив експеримент ще изясни какво се е случило.60 мин.
Документално
13:00Разследване на самолетни катастрофи - сезон 12 - Катастрофа в Куинс - Скоро след атентатите на 11 септември, пътнически самолет пада в жилищен район на Ню Йорк. Открийте причината за тази катастрофа и как се отрази на авиационната индустрия.60 мин.
Документално
14:00Мегаструктури от Втората Световна: Участието на САЩ - Десантът в Нормандия - Пролетта на 1944. Съюзническата инвазия срещу Хитлер е неизбежна - под лидерството на фелдмаршал Ромел германците започват обширна програма за превръщане на бреговете в зони на с60 мин.
Документално
15:00Морски вълци - Риба или глад - За шест години настоящият шампион Дейв Караро е уловил повече риба от всеки друг капитан във флотилията. Но без първи улов през новия сезон капитан Дейв и екипажът му са в затруднение, а останалите екипажи са готови да се въ60 мин.
Документално
16:00Морски вълци - Лудост - В началото на третата седмица от сезона всички лодки са уловили риба, но не и Хард Мъчендайз. Докато Пинуийл се бори да запази първенството, Капитан Ти Джей от Хот Туна се надява 10-годишният му племенник Дани да донесе късмет в съ60 мин.
Документално
17:00Сервиз SOS - Месершмит KR200 - Тим и Фъз се заемат с една от най-малките си коли, и един от най-тежките си проекти - Месершмит KR200 от 1958 г. Екипът на Сервиз SOS се намесва, за да спаси миниатюрния автомобил и да върне усмивката на лицата на собствениц60 мин.
Документално
18:00Сервиз SOS - Форд Капри RS 3.1 - Тим Шоу и Фъз Тауншенд се заемат с реставрацията на колата на Хелън - Форд Капри Mk1 от 1974 г.60 мин.
Документално
19:00Разглоби ме 2 - Извън рамката - Двата екипа се състезават да спечелят повече пари от покупки на стари коли, разглобяването им и продажбата им на части.60 мин.
Документално
20:00Разглоби ме 2 - Коли за над 100 бона - Двата екипа получават предизвикателството да купят и разрушат кола, която е струвало повече от 50 хил. лири (днешни пари), когато е била нова.60 мин.
Документално
21:00Разследване на самолетни катастрофи - Смъртоносно снижение - Полет 780 на Катай Пасифик от Индонезия до Хонконг се намира над Южнокитайско море, когато двигателите на самолета отказват. Капитанът минава на ръчно управление и успява да активира единия двиг60 мин.
Документално
22:00Сервиз SOS: 7-дневно предизвикателство - Епизод 2 - Сервиз SOS: 7-дневно предизвикателство60 мин.
Документално
23:00Технически постижения - Мостът Мийо - Ричард Хамънд разглежда най-високия виадукт в света, разкривайки как тефлон и лодките на древните келти са помогнали на инженерите.60 мин.
Документално

Програма на National Geographic Channel за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на National Geographic Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg