ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:15Дивите 24 часа - Бойното поле на големите котки - Пътуване в царството на котките, където гепарди, леопарди, ягуари и лъвове се бият, за да запазят мястото си на върха на хранителната верига.50 мин.
Документално
01:05Дивите 24 часа - Индонезийските острови - горски бойци - Битка за оцеляване на древните острови на Източните Индии, където човекоподобни царуват в джунглите, в които ловуват най-редките големи котки.45 мин.
Документално
01:50Дивите 24 часа - Невъзможната пустиня - Кенгура, гепарди и сурикати се борят за оцеляване в жегата. Дори невероятните адаптации на обитателите на пустинята понякога не са достатъчни.50 мин.
Документално
02:40Дивите 24 часа - Неопитоменият Нил - В Нил хипопотами, крокодили, лъвове, вълци, слепи кучета и двойнодишащи риби водят вечната борба за оцеляване.45 мин.
Документално
03:25Дивите 24 часа - Бойното поле на Скалистите планини - Зимата идва в Скалистите планини и животните се бият за правото да се чифтосат, но двубоите освирепяват с падането на температурите.45 мин.
Документално
04:10Китове от дълбините - Китове от дълбините - Филмът отразява постиженията на съвременната научна революция с маркери, прикрепени към животни, камери в дълбоки океански падини и триизмерно сканиране.45 мин.
Документално
04:55Диво меню - Пир или глад - Някои създания населяват места с изобилна храна. Други се справят с оскъдно меню. Диетата на животните зависи главно от местообитанието им.25 мин.
Документално
05:20Диво меню - Другари в кухнята - Животните вечно си съперничат за храна, но понякога се завързват удивителни контакти, при които различни видове си помагат с цел взаимна изгода.25 мин.
Документално
05:45Диво меню - Смесени салати - Джунглите и горите на Земята сервират салати по 24 часа в денонощието на животните, които могат да различат ядливите от отровните растения.15 мин.
Документално
06:00Диво меню - Обноски на масата - Дори в природата много често важат различни правила на масата, макар че понякога според неопитния зрител може да цари хаос.25 мин.
Документално
06:25Диво меню - Не прахосвай и няма да бъдеш в нужда - Независимо от диетата си животните трябва да освободят телата си от отпадните продукти. А отпадъците за едни може да са угощение за други.20 мин.
Документално
06:45Джейн Гудол: Спасяване на рая - Джейн Гудол: Спасяване на рая - Три острова близо до брега на Танзания процъфтяват, благодарение на огромните усилия на изключителни хора. Трите проекта засягат излюпването на костенурките, защитата на коралите и обучението45 мин.
Документално
07:30Диви гиганти от островите - Диви гиганти от островите - По средата между Нова Зеландия и Антарктида се намират скалистите острови Оклънд, искрица живот в мрачната южна част на океана.45 мин.
Документално
08:15Морско котки: битка за оцеляване - Морско котки: битка за оцеляване, 1 - Две морски котки се раждат на двата противоположни бряга на Южния остров на Нова Зеландия. Това е бойно поле, където малко бебета доживяват първия си рожден ден. Двете мъничета трябв50 мин.
Документално
09:05Дивите Филипини - Омагьосаните острови - Започваме пътешествието си от малкия о-в Батан, където ще видим уникална отровница и гигантски сухоземен рак. Лусон е основният остров на Филипните. Ще посетим Миндоро, за да се запознаем с най-застрашения местен е50 мин.
Документално
09:55Джейн Гудол: Спасяване на рая - Джейн Гудол: Спасяване на рая - Три острова близо до брега на Танзания процъфтяват, благодарение на огромните усилия на изключителни хора. Трите проекта засягат излюпването на костенурките, защитата на коралите и обучението45 мин.
Документално
10:40Диви гиганти от островите - Диви гиганти от островите - По средата между Нова Зеландия и Антарктида се намират скалистите острови Оклънд, искрица живот в мрачната южна част на океана.50 мин.
Документално
11:30Море на надеждата: Подводните съкровища на Америка - Море на надеждата: Подводните съкровища на Америка - Легендарният изследовател на океаните Силвия Ърл, фотографът Брайън Скери и писателят Макс Кенеди се опитват да защитят подводните обитания.45 мин.
Документално
12:15Райски места - Екстремната Аляска - В най-тежката зима в Денали - 20 часа тъмнина и температури близо 100 градуса под нулата са обичайни. Мечка гризли, вълк, лос и златен орел са намерили начин на оцелеят в този суров свят.50 мин.
Документално
13:05Морско котки: битка за оцеляване - Морско котки: битка за оцеляване, 1 - Две морски котки се раждат на двата противоположни бряга на Южния остров на Нова Зеландия. Това е бойно поле, където малко бебета доживяват първия си рожден ден. Двете мъничета трябв50 мин.
Документално
13:55Дивите Филипини - Омагьосаните острови - Започваме пътешествието си от малкия о-в Батан, където ще видим уникална отровница и гигантски сухоземен рак. Лусон е основният остров на Филипните. Ще посетим Миндоро, за да се запознаем с най-застрашения местен е45 мин.
Документално
14:40Дивите Филипини - Див рай - Ще видим костенурки на брега на Палаван и ще посетим уникалния морски национален парк Тубатаха за среща с гигантски китови акули и манти. Ще се запознаем с медиатори между хората и животните - ловци на змии ще преместят южнофил50 мин.
Документално
15:30Диви гиганти от островите - Диви гиганти от островите - По средата между Нова Зеландия и Антарктида се намират скалистите острови Оклънд, искрица живот в мрачната южна част на океана.50 мин.
Документално
16:20Невероятният д-р Пол - Грип в курника - Той може да е болен от грип, но когато трябва да лекуват болнава крава, летаргично куче и окуцяла патица, за д-р Пол и екипа му няма почивка.50 мин.
Документално
17:10Вълчи планини - Вълчи планини - Едно от последните диви кътчета в Европа се простира в Словакия, Полша и Украйна. То е дом на бобри, гигантски бизони, елени и вълци.50 мин.
Документално
18:00Животни на годината за 2017 г. - Животни на годината за 2017 г. - Разбор на най-новите кадри, карти и статистики, с подробна информация относно положението на любимите ни животни сега през 2017 г.55 мин.
Документално
18:55Животни: 24 колажа - Животни: 24 колажа - Животът не спира. Ден и нощ животните се хранят, почиват или играят. Морски костенурки снасят яйца нощем, а големи бели акули ловуват призори.50 мин.
Документално
19:45Последните дяволи - Последните дяволи - Запознайте се с невероятния и сложен живот на последните тасманийски дяволи. Експертните им ловни умения ги превръщат във върховен хищник.55 мин.
Документално
20:40Животни на годината за 2017 г. - Животни на годината за 2017 г. - Разбор на най-новите кадри, карти и статистики, с подробна информация относно положението на любимите ни животни сега през 2017 г.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - четвърти сезон - Студ и виме - Ветеринари, телета и котки - всички понасят зле мразовитото време. Фермерите, добитъкът и домашните любимци се опитват да се адаптират, а д-р Пол се топли по традиционния си начин - с много работа.50 мин.
Документално
22:25Вълчи планини - Вълчи планини - Едно от последните диви кътчета в Европа се простира в Словакия, Полша и Украйна. То е дом на бобри, гигантски бизони, елени и вълци.55 мин.
Документално
23:20Морско котки: битка за оцеляване - Морско котки: битка за оцеляване, 1 - Две морски котки се раждат на двата противоположни бряга на Южния остров на Нова Зеландия. Това е бойно поле, където малко бебета доживяват първия си рожден ден. Двете мъничета трябв55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg