ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:15Хипо срещу Кроки - Хипо срещу Кроки - Двама от най-страшните убийци в Африка живеят рамо до рамо - огромно тревопасно и най-опасният хищник, обитаващ сладките води на земята.50 мин.
Документално
01:05Най-смъртоносните акули в света - Най-смъртоносните акули в света - Филмът е посветен на няколко вида акули, включително тигровата, акулата бавачка и голямата бяла акула. Ще научим как ловуват и как прекарват деня си.45 мин.
Документално
01:50Владенията на леопардите - Царството на леопардите - Карула, Кралицата на Джума, властва над резервата Саби Санд в Южна Африка повече от 10 години. Но сега е мъртва. Поколението й се надява да си присвои земята, която тя е притежавала.50 мин.
Документално
02:40Дива зима - Дива зима - Зимата идва и животните трябва да преживеят най-непрощаващия сезон. Някои се борят за живота си, а за други ледът е възможност.45 мин.
Документално
03:25Дивото Охотско море - Епизод 1 - Епизодът представя предизвикателствата на живота в сурова среда и разкрива адаптациите и стратегиите на местните диви обитатели.45 мин.
Документално
04:10Американска пума - Американска пума - В суровия пейзаж на северните Скалисти планини изследователи, сред които и Буун Смит, са по следите на хитра млада женска пума.45 мин.
Документално
04:55Невъзможни кучета: Втори шанс - Битка или бягство - В този епизод Мат използва нов подход към агресията при разхождане с нашийник при куче на име Лу. Мат е последната надежда на собствениците да спасят любимеца си от приюта. Ще успее ли да помогне на Лу д25 мин.
Документално
05:20Невъзможни кучета: Втори шанс - Роднински връзки - Мат помага на две семейства с ревниви, недоверчиви любимци. Братята Кай и Губър били близки, но сега проявяват животозастрашаваща агресия един към друг. Ще успее ли Мат да върне хармонията в семейството?25 мин.
Документално
05:45Дивите кътчета на Америка - Загадките на Долината на смъртта - Поемете на пътешествие с колоритния пазач на Долината на смъртта, Джей Ти Рейнълдс, и се запознайте с учените, които работят в екстремни горещини за опазването на това диво кътче.15 мин.
Документално
06:00Невъзможни кучета: Втори шанс - Страх от непознати - Мат помага на красиво, но агресивно куче на име Грейсън, да намери пътя към надеждата и обичта. Вдовица се притеснява за семейното куче пазач, което скърби за смъртта на съпруга й. Ще успее ли Мат да му25 мин.
Документално
06:25Юконски ветеринар - Умният бизон - Докато очаква раждането на палета, д-р Оукли отива да се погрижи за упорит бизон и лос с респираторен проблем. В клиниката тя преглежда подутия крак на един немски дог.40 мин.
Документално
07:05Насекоми на война - Насекоми на война - Свирепа битка с епични размери вилнее под краката ни. В света на насекомите, дребни създания събират огромни и смъртоносни армии, с боен арсенал, който включва химически оръжия и сложни бойни схеми.50 мин.
Документално
07:55Враждебната планета - Планини - Най-високите планини на Земята са дом на барсове, скални орли, планински кози, белобузи гъски и маймуни гелади. Но само най-жилавите могат да издържат на екстремните метеорологични условия, оскъдната храна и ниските нива на50 мин.
Документално
08:45Невероятният д-р Пол - Незабравим панаир - Бренда изражда кутретата на булдог, а д-р Пол и Чарлз наддават за черна овца на панаира на окръг Изабела в Мичиган.45 мин.
Документално
09:30Юконски ветеринар - Умният бизон - Докато очаква раждането на палета, д-р Оукли отива да се погрижи за упорит бизон и лос с респираторен проблем. В клиниката тя преглежда подутия крак на един немски дог.50 мин.
Документално
10:20Насекоми на война - Насекоми на война - Свирепа битка с епични размери вилнее под краката ни. В света на насекомите, дребни създания събират огромни и смъртоносни армии, с боен арсенал, който включва химически оръжия и сложни бойни схеми.50 мин.
Документално
11:10Светкавични акули - Светкавични акули - Ще видим удивителното хищническо поведение на някои акули, което сякаш противоречи на разбиранията ни къде и какво ядат.50 мин.
Документално
12:00Невероятни прилепи - Невероятни прилепи - Когато падне нощта, небето оживява от пърхане на криле, което за някои може да предизвика кошмари.50 мин.
Документално
12:50Враждебната планета - Планини - Най-високите планини на Земята са дом на барсове, скални орли, планински кози, белобузи гъски и маймуни гелади. Но само най-жилавите могат да издържат на екстремните метеорологични условия, оскъдната храна и ниските нива на55 мин.
Документално
13:45Враждебната планета - Тревисти равнини - Тревистите равнини са едни от най-непостоянните местообитания на планетата със сезонни цикли на наводнения, глад, студ и пожари. Разкриваме предизвикателствата пред дивите им обитатели и настъпващите промени, които50 мин.
Документално
14:35Враждебната планета - Джунгли - Много вода, топлина и светлина - това са идеалните условия за развитието на живота. Ето защо джунглите са районите с най-голямо биоразнообразие на Земята. Но сезоните стават непредсказуеми и борбата за оцеляване е по-ожесто50 мин.
Документално
15:25Юконски ветеринар - Умният бизон - Докато очаква раждането на палета, д-р Оукли отива да се погрижи за упорит бизон и лос с респираторен проблем. В клиниката тя преглежда подутия крак на един немски дог.50 мин.
Документално
16:15Невероятният д-р Пол - пети сезон - Студ и мраз - Централен Мичиган отново се бори с брутална зима, но персоналът на ветеринарната клиника на д-р Пол не изглежда обезсърчен. Без значение какво е времето, болните животни имат нужда от грижа, а ветеринарите50 мин.
Документално
17:05Животински боен клуб - Мечки гризли, гуанако, бръмбари - Какво става, когато най-дивите животни на Америка се опълчат срещу своя си вид? Вижте лудешки обир на мечка гризли и скорец, защитаващ дома си.55 мин.
Документално
18:00Зовът на природата - Заклещеният енот - Във Флорида енот се е озовал в капан на остъклена веранда и очаква да бъде спасен. В Аляска колония от кафяви прилепи трябва да бъде преместена, за да преживее зимата.55 мин.
Документално
18:55Странности на природата: Полудели животни - Нашествието на калмарите - По принцип хумболтовият калмар не се среща край брега на Калифорния, но наскоро се е настанил там. Той има огромен апетит и унищожава местните рибни популации. Откъде е дошъл и възнаме50 мин.
Документално
19:45Враждебната планета - Планини - Най-високите планини на Земята са дом на барсове, скални орли, планински кози, белобузи гъски и маймуни гелади. Но само най-жилавите могат да издържат на екстремните метеорологични условия, оскъдната храна и ниските нива на55 мин.
Документално
20:40Зовът на природата - Заклещеният енот - Във Флорида енот се е озовал в капан на остъклена веранда и очаква да бъде спасен. В Аляска колония от кафяви прилепи трябва да бъде преместена, за да преживее зимата.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Скокът на Пол - Сняг и лед покриват Уайдман, а работата за д-р Пол и екипът му не намалява. Те се борят със стихиите и хлъзгавите пътища, за да се грижат за здравето на пациентите си. Клиниката е препълнена и Чарлз ще замени слънчев50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Надбягване със северни елени - Д-р Оукли участва в надпревара между хора и северни елени. Пет овцебика са подложени на тест за бременност, а Дейзи се събира със семейството си.55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб - Мечки гризли, гуанако, бръмбари - Какво става, когато най-дивите животни на Америка се опълчат срещу своя си вид? Вижте лудешки обир на мечка гризли и скорец, защитаващ дома си.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg