ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:15Дивата Антарктика - Дивата Антарктика - В едно от най-отдалечените и неосквернени кътчета на Земята животът процъфтява въпреки екстремните условия.50 мин.
Документално
01:05На лов за крокодил-чудовище - На лов за крокодил-чудовище - Крокодил тероризира малка общност във Филипините. Заловен е огромен екземпляр, но местните настояват, че по-големият звяр все още е на свобода.45 мин.
Документално
01:50Когато акулите атакуват: да избегнеш челюстите - Когато акулите атакуват: да избегнеш челюстите - Действителни и ужасяващи истории на хора, които са поглеждали акула в очите и са оживели, за да разкажат.50 мин.
Документално
02:40Смъртоносна игра - Великите бягства - Тревопасните се сблъскват с най-различни хищници. Разчитат на инстинктите си и това може да доведе до някои от най-великите бягства в природата.45 мин.
Документално
03:25Да оцелееш в Серенгети - Да оцелееш в Серенгети - През сухия сезон гладни лъвове си съперничат с местните гепарди за плячка. По-дребните хищници могат да убият, но дали могат да запазят улова си?45 мин.
Документално
04:10Животински боен клуб - Въоръжаване - От африканските равнини до снежната пустош на Северна Америка, представяме най-смъртоносните битки за територия и превъзходство в природата.45 мин.
Документално
04:55Каубой с хеликоптер - Ловни полета, част 2 - В първата седмица момчетата са уловили множество едри крокодили, но Мат е сигурен, че огромното животно, успяло да потопи лодка, все още дебне наоколо.25 мин.
Документално
05:20Каубой с хеликоптер - Крокодилът, който изяде лодката - В разгара на туристическия сезон едър крокодил се е качил в рибарска лодка. Сега собственикът й отказва да се приближи до водата.25 мин.
Документално
05:45Дивата Франция с Рей Миърс - Епизод 4 - Рей отива в Севен, за да научи тайните на този загадъчен пейзаж. Там попада на скрит пчелен свят и се среща с фермер на кестени.15 мин.
Документално
06:00Каубой с хеликоптер - Крокодилска напаст във Финис ривър - Мат помага на приятеля си Пол в борбата с крокодилската напаст. Но при крокодили на всяка крачка, ще трябва здравата да се потруди.20 мин.
Документално
06:20Змии в града - Тунелът на обречените - Саймън и Сюси се борят в калта с четириметрова черна мамба, попаднала в дъждовната канализация. Собственик на нов дом заварва неканен гост и Сюси е принудена да свърши мръсната работа - да извади черно-бяла кобра от 45 мин.
Документално
07:05Бойното поле на хищниците - Бойното поле на хищниците - Когато проливните дъждове от Ангола залеят канала Савути на Ботсвана, ловуващите там хищници трябва да воюват за територията си.50 мин.
Документално
07:55На куката: Риболов на чудовища - Зеленият Голиат - Северозападната част на Тихия океан е дом на неуловимата зелена есетра, която расте до 213 см дължина и живее до 70 години.50 мин.
Документално
08:45На куката: Риболов на чудовища - Челюсти в реката45 мин.
Документално
09:30Змии в града - Тунелът на обречените - Саймън и Сюси се борят в калта с четириметрова черна мамба, попаднала в дъждовната канализация. Собственик на нов дом заварва неканен гост и Сюси е принудена да свърши мръсната работа - да извади черно-бяла кобра от 50 мин.
Документално
10:20Бойното поле на хищниците - Бойното поле на хищниците - Когато проливните дъждове от Ангола залеят канала Савути на Ботсвана, ловуващите там хищници трябва да воюват за територията си.50 мин.
Документално
11:10Дивата Япония: Снежни маймуни - Дивата Япония: Снежни маймуни - Дълбоко в покритите със сняг планини на централна Япония живее Хиро - млад макак, чийто очарователен характер разпалва неочаквано приятелство.50 мин.
Документално
12:00Човек сред гепарди - Човек сред гепарди - Кинематографът Боб Пуул пътува до сурова, живописна местност в Кения, за да улови редки моменти от живота на най-бързия хищник. Той проследява безстрашна майка гепард. Тя отглежда малките си и ги обучава на умения50 мин.
Документално
12:50Оцеляване в дивата природа - Правилата на царството - За много видове притежанието на територия е най-висшата цел. За териториалните видове територията е тяхното царство.55 мин.
Документално
13:45Оцеляване в дивата природа - Интернетът на природата - Комуникацията е едно от най-разнообразните и широко използвани стратегии в животинския свят. Тези, които я овладеят, имат предимство.50 мин.
Документално
14:35Оцеляване в дивата природа - Изкусно чифтосване - Изучаване на креативните тактики, които животните използват, за да намерят най-добрите половинки и да ги спечелят.50 мин.
Документално
15:25Оцеляване в дивата природа - Бойни планове - В природата всяко същество има план за действие. С удивителни архивни кадри и компютърно генерирани графики ще видим тактиките, които използват животните, за да оцеляват и доминират в природата. Това е Диви стр50 мин.
Документално
16:15Невероятният д-р Пол - четвърти сезон - Тежък ден в офиса - В един луд петъчен ден д-р Пол и другите ветеринари приемат спешен случай след спешен случай. Денят започва с кученце с очни проблеми, птица с повредена човка и трио вероятно бременни алпаки.50 мин.
Документално
17:05Най-смъртоносните животни на планетата - Азия - Простиращ се от Северния полюс до тропиците, животът в Азия е труден. За да оцелеят азиатските животни са се развили в едни от най-свирепите: полярни мечки, гризли, кобри и гигантски стършели.55 мин.
Документално
18:00Дивата Австралия55 мин.
Документално
18:55Кървави врагове: Хипопотам срещу лъв - Кървави врагове: Хипопотам срещу лъв - През деня хипопотамите са териториални и агресивни, но през нощта хищниците имат предимство, когато тревопасните излязат от реката.50 мин.
Документално
19:45На куката: Риболов на чудовища - Челюсти в реката55 мин.
Документално
20:40Дивата Австралия55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Кучешки хаос - Тази седмица в клиниката на д-р Пол настъпва кучешки хаос. Един след друг постъпват любимци от различни породи. От кучешки лудории до спешен случай, при който всяка секунда е важна - графикът на екипа е препълнен.50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Зимата идва - Зимата е сковала Юкон и ниските температури отварят доста работа на д-р Мишел Оукли. Всички бързат да заведат любимците си на преглед, преди лошото време да ги е принудило да се затворят у дома.55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб - Врагът отвътре - В този епизод природата си показва рогата - животинското царство се подготвя за дива война.2 ч.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg