ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:41Съдбоносна мисия: Акули под атака Брайън Скери посещава Кейп Код с цел да представи акулите не като свирепи човекоядци, а като крале на океана, които поддържат екосистемата.49 мин.
Документално
01:30Светкавични акули Ще видим удивителното хищническо поведение на някои акули, което сякаш противоречи на разбиранията ни къде и какво ядат.48 мин.
Документално
02:18Дивата Русия: Камчатка Активни вулкани рисуват пейзажа на далечния полуостров Камчатка, където орли и мечки споделят даровете от щедрото езеро Курил.48 мин.
Документално
03:06Дивата Русия: Тайната гора Посетете дълбоките и омагьосани гори на Усуриленд, криещи очарователни създания, включително два редки и застрашени видове котки.48 мин.
Документално
03:54Дивата Русия: Сибир Екзотична дива природа населява Сибир, който с уникалността си дава дом на саламандри, камили и дори мускусен елен, обичан заради миризмата му.46 мин.
Документално
04:40Дивата Русия: Девствени долини Пътувайте през величествените девствени гори на Урал, дом на гигантски елени, половин-тонни китове и малки създания.46 мин.
Документално
05:26Дивата Русия: Арктика Животът е суров за животните, населяващи руската арктика - екстремни температури и свирепи хищници, които правят оцеляването постоянна битка. неделя 27 август 201 ч. 34 мин.
Документално
07:00Най-опасните животни на Австралия: Смъртоносно динго Заснето от сестрата на жертвата видео показва агонията, причинена от кубомедуза в Куинсленд. Германски турист е преследван от кучета Динго.24 мин.
Документално
07:24Най-опасните животни на Австралия: Баба срещу крокодил Баба се събужда и открива соленоводен крокодил, който изтегля приятеля на сина й от палатката му, а окото на дете е избодено от сврака.26 мин.
Документално
07:50Подводният свят на Амазония Поройни дъждове заливат Амазония и екваториалната гора скоро ще бъде под 30 м вода. Младите животни трябва да се справят с потопа за пръв път.47 мин.
Документално
08:37Дива Амазония: Диво кралство Стратегии за оцеляване от короните на дърветата до горските пътеки, някои дори необичайни - например малко жабче защитава огромна тарантула.49 мин.
Документално
09:26Завръщането на паякообразните маймуни Паякообразна маймуна на име Инфинити е открадната от гората като бебе. Сега, след 8 години възстановяване, тя е готова да се върне в природата.50 мин.
Документално
10:16Завръщането на димните леопарди Две малки, спасени от бракониерите, са разпознати като редки димни леопарди - най-потайните големи котки на Индия. А сега се връщат на свобода.49 мин.
Документално
11:05Дива Амазония: Люлката на живота Удивителният живот в басейна на Амазонка - със своите цветя, улавящи насекоми, за да сменят пола си - е застрашен от човешката дейност.48 мин.
Документално
11:53Дива Амазония: Диво кралство Стратегии за оцеляване от короните на дърветата до горските пътеки, някои дори необичайни - например малко жабче защитава огромна тарантула.49 мин.
Документално
12:42Подводният свят на Амазония Поройни дъждове заливат Амазония и екваториалната гора скоро ще бъде под 30 м вода. Младите животни трябва да се справят с потопа за пръв път.44 мин.
Документално
13:26Дивата Венеция Рифовете в източния край на венецианската лагуна са дом на удивително богат животински свят - от актинии до светещи калмари.51 мин.
Документално
14:17Акула срещу хищник Редки и забележителни случаи на хищничество срещу акулите от най-различни видове, уловени от дръзки фотографи и случайни очевидци.47 мин.
Документално
15:04Струпване на акули Това е направо кошмар - над47 мин.
Документално
15:51Ужас от тигровите акули Професионалният гмуркач с акули Илай Мартинес и ученият Матю Смакол разследват дали поведението на акулите се променя, щом слънцето залезе.46 мин.
Документално
16:37Когато акулите атакуват: да избегнеш челюстите Действителни и ужасяващи истории на хора, които са поглеждали акула в очите и са оживели, за да разкажат.47 мин.
Документално
17:24Когато акулите атакуват: капани за туристи Всяка година милиони хора се стичат по плажовете за ваканция из райските кътчета, но на някои туристи краткият отдих може да им струва живота.47 мин.
Документално
18:11Съдбоносна мисия: Акули под атака Брайън Скери посещава Кейп Код с цел да представи акулите не като свирепи човекоядци, а като крале на океана, които поддържат екосистемата.49 мин.
Документално
19:00Премиера Дивите Американски земи В Северна и Южна Америка стават някои от най-големите зрелища на планетата - от мечки гризли, ловуващи в Аляска до овце, борещи се за надмощие.48 мин.
Документално
19:48Животни на годината за 2017 г. Разбор на най-новите кадри, карти и статистики, с подробна информация относно положението на любимите ни животни сега през 2017 г.49 мин.
Документално
20:37Завръщането на паякообразните маймуни Паякообразна маймуна на име Инфинити е открадната от гората като бебе. Сега, след 8 години възстановяване, тя е готова да се върне в природата.49 мин.
Документално
21:26Дивите Американски земи В Северна и Южна Америка стават някои от най-големите зрелища на планетата - от мечки гризли, ловуващи в Аляска до овце, борещи се за надмощие.49 мин.
Документално
22:15Животни на годината за 2017 г. Разбор на най-новите кадри, карти и статистики, с подробна информация относно положението на любимите ни животни сега през 2017 г.48 мин.
Документално
23:03Светкавични акули Ще видим удивителното хищническо поведение на някои акули, което сякаш противоречи на разбиранията ни къде и какво ядат.49 мин.
Документално
23:52Планетата на месоядните Големи бели акули, полярни мечки, лъвове и кафяви мечки борят съперници и природата, за да запазят местата си на върха на хранителната верига.49 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg