ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:15В кадър Епизод 6 Гледайте записи на невероятно животинско поведение от цял свят и открийте някои от най-неочакваните врагове и чудати сблъсъци в природата.50 мин.
Документално
01:05В кадър Епизод 7 Невероятно животинско поведение, включително лъвове, убиващи собствен събрат, сблъсък между две акули и леопард, който се бие с глутница хиени.45 мин.
Документално
01:50В кадър Епизод 8 Вижте леопард, който скача от дърво и убива импала, малко мече, изследващо камера с муцуната си, и как крокодил напада импала.50 мин.
Документално
02:40В кадър Епизод 9 Още невероятно животинско поведение - макаци се хранят под водата, диви кучета нападат бизон, а два леопарда убиват брадавичеста свиня.45 мин.
Документално
03:25В кадър Епизод 10 Вижте някои от най-неочакваните врагове и битки в природата, както и кадри на чудато поведение на животните по света.45 мин.
Документално
04:10Човек срещу природа Тексаското клане на огнени мравки В малък тексаски град се провежда странен експеримент, който може и да намери начин да спре инвазията на огнените мравки.25 мин.
Документално
04:35Човек срещу природа Невероятен хипопотам Как гигант-вегетарианец, тежащ три тона, се превръща в един от най-големите убийци на хора в Африка?20 мин.
Документално
04:55Светът на дивото Мадагаскар Пътувайте през тропически джунгли и планини, за да се запознаете с редките обитатели на Мадагаскар, включително хамелеони, лемури и мангусти.25 мин.
Документално
05:20Светът на дивото Открият океан Океаните покриват над седемдесет процента от земята и са определящата среда на нашата планета. Но този подводен свят си остава загадка.25 мин.
Документално
05:45Необикновената Африка Закума Национален парк Закума разкрива вълшебствата на Африка - слонски стада, лъвове, жирафи, хипопотами и хиляди птици. Бижуто на Сахел се намира между пустиня и тучна гора. През почти шест месеца от годината не пада нито капка дъж15 мин.
Документално
06:00Необикновената Африка Назинга Ранчото Назинга е уникално за западна Африка. Тук слонските стада нарастват, докато територията им в региона намалява. За спасяването им е необходимо преброяване. Научен екип изстрелва дрон в опит да преброи слоновете.25 мин.
Документално
06:25Необикновената Африка Последната гора Научете за най-голямата и най-старата гора в света, разположена в басейна на р. Конго в централна Африка. Площта й надвишава 2 млн. квадратни километра - повече от половината от територията на Република Конго. Гората 20 мин.
Документално
06:45Прекрасната Америка: Сред дивата природа Тайният живот на една ферма Хората и животните във фермите в сърцето на Америка са изправени пред редица опасности. Дивите създания споделят богатата екосистема с фермерите и съоръженията им, като се спотайват в по45 мин.
Документално
07:30Провалите на хищниците Намери и унищожи Последвайте някои от най-странните ловци на планетата, докато дебнат плячката си и се справят с провала на своите добре скроени планове.45 мин.
Документално
08:15Най-смъртоносните в Африка Убийци Преглед на десетте най-смъртоносни убийци на континента - от микроскопичните до огромните - в рамките на една от най-суровите обстановки.40 мин.
Документално
08:55Необикновената Африка Последната гора Научете за най-голямата и най-старата гора в света, разположена в басейна на р. Конго в централна Африка. Площта й надвишава 2 млн. квадратни километра - повече от половината от територията на Република Конго. Гората 25 мин.
Документално
09:20Най-смъртоносните в Африка Нашественици Вълнуващ поглед към най-смъртоносните и предизвикващи страх нашественици на континента.50 мин.
Документално
10:10Прекрасната Америка: Сред дивата природа Тайният живот на една ферма Хората и животните във фермите в сърцето на Америка са изправени пред редица опасности. Дивите създания споделят богатата екосистема с фермерите и съоръженията им, като се спотайват в по45 мин.
Документално
10:55Провалите на хищниците Намери и унищожи Последвайте някои от най-странните ловци на планетата, докато дебнат плячката си и се справят с провала на своите добре скроени планове.45 мин.
Документално
11:40Най-смъртоносните в Африка Кради или умри В африканския пущинак е пълно с крадци. В криминалния подземен свят на Ботсватна никой не е в безопасност. Всяко животно трябва да се бори за това, което му принадлежи по право - или не по право. На всяка цена.45 мин.
Документално
12:25Най-смъртоносните в Африка Правилата на бандата На жестоките бойни полета в Ботсвана най-важното е да си в банда. Силата е в бройката, но побеждават само тези, които играят по правилата на групата. Печеленето на място в нея и задържането на позицията е въ50 мин.
Документално
13:15Най-смъртоносните в Африка Убийци Преглед на десетте най-смъртоносни убийци на континента - от микроскопичните до огромните - в рамките на една от най-суровите обстановки.45 мин.
Документално
14:00Най-смъртоносните в Африка Нашественици Вълнуващ поглед към най-смъртоносните и предизвикващи страх нашественици на континента.45 мин.
Документално
14:45Най-смъртоносните в Африка Ловци в засада Едно будещо възхищение пътуване през света на камуфлажа, търпението и прецизността, където тези потайни хищници се укриват до последната секунда.50 мин.
Документално
15:35Най-смъртоносните в Африка Кради или умри В африканския пущинак е пълно с крадци. В криминалния подземен свят на Ботсватна никой не е в безопасност. Всяко животно трябва да се бори за това, което му принадлежи по право - или не по право. На всяка цена.50 мин.
Документално
16:25Невероятният д-р Пол - четвърти сезон Коледни лапи Седмицата преди Коледа е, а д-р Пол все още работи в оборите. Коледният дух вече се усеща из Мичиган, когато д-р Пол се запътва към фермата на Джон Джурдан за първото си повикване за деня.45 мин.
Документално
17:10Най-смъртоносните животни на планетата Първични хищници Удивителен поглед към най-едрите и страшни хищници на животинското царство, свикнали да използват мощта си, за да получат това, което искат.50 мин.
Документално
18:00Ловците на Африка Епизод 4 Това е историята на млада мъжка хиена на име Мицуму. Нашият герой поема на най-трудното пътешествие в живота си. Целта му е да намери нов клан.55 мин.
Документално
18:55Снежният леопард на Афганистан Снежният леопард на Афганистан Учени се опитват да хванат, маркират и проучат тази неуловима и красива голяма котка, въпреки че териториите й са част от военна зона.50 мин.
Документално
19:45Смърт, смут и сурикати Снежни тигри Смята се, че по света има само около 500 сибирски тигри. Без човешка намеса можем да станем свидетели на изчезването им.55 мин.
Документално
20:40Ловците на Африка Епизод 4 Това е историята на млада мъжка хиена на име Мицуму. Нашият герой поема на най-трудното пътешествие в живота си. Целта му е да намери нов клан.60 мин.
Документално
21:40Невероятният д-р Пол - пети сезон Прасета в дъжда Времето в Мичиган може и да е променливо, но тежката работа за д-р Пол и екипът му продължава. Дори в дъждовен и неприятен понеделник ветеринарите са на линия, за да помагат на нуждаещите се животни.45 мин.
Документално
22:25Най-смъртоносните животни на планетата Първични хищници Удивителен поглед към най-едрите и страшни хищници на животинското царство, свикнали да използват мощта си, за да получат това, което искат.55 мин.
Документално
23:20Най-смъртоносните в Африка Убийци Преглед на десетте най-смъртоносни убийци на континента - от микроскопичните до огромните - в рамките на една от най-суровите обстановки.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg