ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:15Невъзможни кучета - Да пребориш страха - Мат помага на скърбяща вдовица да укроти своенравното си куче пазач и подкрепя агресивен любимец в търсенето на социално равновесие със себеподобните му.50 мин.
Документално
01:05Най-странните животни: Акули - Най-странните животни: Акули - Акулите са се появили много преди динозаврите. Имали са достатъчно време да еволюират и да се превърнат в едни от най-странните животни наоколо.45 мин.
Документално
01:50Когато акулите атакуват - Американската столица на нападенията от акули - Един малък участък от крайбрежието на Флорида е печално известен като американската столица на нападенията от акули. Специалисти проучват потенциалните причини за големия брой инцид50 мин.
Документално
02:40Когато акулите атакуват - Кошмарен меден месец - Сейшелските острови са известни като идилична дестинация за меден месец. През 2011 г. обаче архипелагът е разтърсен от две смъртоносни нападения на акули, настъпили в рамките на две седмици.45 мин.
Документално
03:25Когато акулите атакуват - Двойно нападение - Двайсет и три ужасяващи нападения, девет от които с фатален край, превръщат Реюнион в един от най-смъртоносните острови. Специалисти от целия свят обединяват усилия в търсене на причината.45 мин.
Документално
04:10Когато акулите атакуват - Кошмарен меден месец - Сейшелските острови са известни като идилична дестинация за меден месец. През 2011 г. обаче архипелагът е разтърсен от две смъртоносни нападения на акули, настъпили в рамките на две седмици.45 мин.
Документално
04:55Изпитания на дивата природа - Епизод 9 - Животните в движение изнасят едни от най-грандиозните спектакли на природата. На сушата, във въздуха и в морето, редица създания са принудени да мигрират, за да оцеляват.25 мин.
Документално
05:20Изпитания на дивата природа - Епизод 10 - Животните в движение изнасят едни от най-грандиозните спектакли на природата. На сушата, във въздуха и в морето, редица създания са принудени да мигрират, за да оцеляват.25 мин.
Документално
05:45Дивите кътчета на Америка - В сърцето на Гранд Каньон - National Geographic се присъединява към уникална изследователска одисея. Ще проучим целия Гранд Каньон, дълъг повече от 440 километра и ще разкрием загадките му.15 мин.
Документално
06:00Владенията на прерийните кучета - Добрият, лошият и обичливият - Времето в северно Ню Мексико се затопля и отбелязва официално началото на размножителния сезон. В равнините Фърги се изправя отново срещу Брутъс за правото да се чифтоса с женска от територи20 мин.
Документално
06:20Болницата за екзотични животни на д-р Кей - Две летящи катерици - В клиниката постъпват пациенти в критично състояние. Екипът приема по спешност две захарни торбести летящи катерици, които са се оплели в одеяло. Д-р Тиелън преглежда какадуто Мачо, залепна45 мин.
Документално
07:05Родени в Африка - Опасно детство - Всеки вид следва различен ритъм на растеж. Същото важи и за процеса на обучение. Докато дните отминават, ще станем свидетели на успехите и грешките на малките ни герои.50 мин.
Документално
07:55Царството на леопардите - Царството на леопардите - В отдалечен и слабо проучен район на Раджастан леопардите демонстрират удивително поведение. Майка на име Нийлам пази трите си малки от скитащи възрастни мъжки.50 мин.
Документално
08:45Невероятният д-р Пол - Сено за козата - Тази седмица д-р Пол и съпругата му планират да се отделят от клиниката, за да стегнат крайбрежната си къща. Но преди да си почине, той трябва да се погрижи за редица пациенти: куцаща камила, огромен бик за разплод 45 мин.
Документално
09:30Болницата за екзотични животни на д-р Кей - Две летящи катерици - В клиниката постъпват пациенти в критично състояние. Екипът приема по спешност две захарни торбести летящи катерици, които са се оплели в одеяло. Д-р Тиелън преглежда какадуто Мачо, залепна50 мин.
Документално
10:20Родени в Африка - Опасно детство - Всеки вид следва различен ритъм на растеж. Същото важи и за процеса на обучение. Докато дните отминават, ще станем свидетели на успехите и грешките на малките ни герои.50 мин.
Документално
11:10Родени в Африка - Уроци по лов - Пухкавите дребосъци вече знаят мястото си в семейството. Сега са тийнейджъри, въоръжени да посрещнат новите опасности, които ги очакват в саваната.50 мин.
Документално
12:00Царството на леопардите - Царството на леопардите - В отдалечен и слабо проучен район на Раджастан леопардите демонстрират удивително поведение. Майка на име Нийлам пази трите си малки от скитащи възрастни мъжки.50 мин.
Документално
12:50Диви ловци - Змии - По време на лов змиите преценяват с абсолютна точност момента, който разделя живота от смъртта. Отровните змии се нареждат сред най-опасните създания на планетата.55 мин.
Документално
13:45Диви ловци - Вълци и чакали - Вълците са отличен пример за колективен лов. Ефективността им се дължи на йерархията в глутницата, която изисква преданост.50 мин.
Документално
14:35Диви ловци - Мечки - Мечките са едни от най-умелите хищници на Земята. Смяната на сезоните отключва големи промени в тялото им, които им позволяват да оцелеят и в най-суровите условия.50 мин.
Документално
15:25Диви ловци - Риби - От океанските дълбини до най-бистрите високопланински реки - челюстите на рибите и техните врагове не спират да щракат.50 мин.
Документално
16:15Невероятният д-р Пол - пети сезон - Най-милото на мама - В ранна пролет майките в цял Мичиган, включително и Даян Пол, празнуват. На кравата Натали й предстои седалищно раждане, а бременната кобила Кайта бяга от фермата. Екипът на д-р Пол няма да се спре 50 мин.
Документално
17:05Животински боен клуб - Териториални войни - Язовец намира няколко вкусни лисичета, но после се изправя пред закрилящия ги баща. Две сиамски бети не се спират пред нищо в битка за територия.55 мин.
Документално
18:00Невероятният д-р Пол - Нагоре по Овчия поток - Докато д-р Пол и Чарлз се справят със стада упорити селскостопански животни, енергията на по-възрастния ветеринар впечатлява сина му.55 мин.
Документално
18:55Невероятният д-р Пол - Имате ли коза? - Сред пациентите са две кози - едната може би е била ослепена, когато кон я е ритнал в главата.50 мин.
Документално
19:45Царството на леопардите - Царството на леопардите - В отдалечен и слабо проучен район на Раджастан леопардите демонстрират удивително поведение. Майка на име Нийлам пази трите си малки от скитащи възрастни мъжки.55 мин.
Документално
20:40Невероятният д-р Пол - Нагоре по Овчия поток - Докато д-р Пол и Чарлз се справят със стада упорити селскостопански животни, енергията на по-възрастния ветеринар впечатлява сина му.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Магьосникът на лапите - Клиниката на Пол е изцяло кучешки свят! Ръцете на ветеринарите са препълнени с всевъзможни кутрета! От куцащи лабрадори и ранени немски догове до териери със зъбни проблеми - всички служители са заети да пома50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Преследване на диви крави - Двама водещи световни специалисти по акулите обединяват усилията си. Мисията им е да съберат и анализират трупащите се доказателства, че акулите нападат себеподобните си по-често отколкото предполагаме.55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб - Териториални войни - Язовец намира няколко вкусни лисичета, но после се изправя пред закрилящия ги баща. Две сиамски бети не се спират пред нищо в битка за територия.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg