ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:41Диво царство: Царицата на севера Три лъвици се борят, за да запазят територията си. Синовете им са прогонени и сега трябва да възстановят изгубилия величието си прайд.49 мин.
Документално
01:30Диво царство: Лъвицата майка Матсуми става кралица на Прайда от блатата, но все още трябва да се докаже като водач. Дали цената на успеха ще се окаже твърде висока?48 мин.
Документално
02:18На куката: Риболов на чудовища: Речна акула! Зеб Хоган е във Флорида и разследва истории за човекоядци, живеещи във водите, далеч от океана.48 мин.
Документално
03:06Тигърът-беглец Тръгнете след млад тигър в Индия, който е бил прогонен от дома си от друг мъжкар и сега се бори за оцеляване.48 мин.
Документално
03:54Най-смъртоносните животни на планетата: Ловци в глутница Поглед към успешния ловен подход на някои хищници от животинското царство,които разчитат на стратегия и комуникация за групова атака на плячката.46 мин.
Документално
04:40Човек срещу страшилище: Крилат убиец На изолирани Индонезийски острови, местните говорят за Оранг Бати, летящо същество, което напада хора. Ричард Тери разследва случая.46 мин.
Документално
05:26Диви острови: Остров Ванкувър Мрежата от реки и тесни заливи на остров Ванкувър предоставя идеалната среда за една от най-важните риби на света - тихоокеанската сьомга.47 мин.
Документално
06:13Диво царство: Царицата на севера Три лъвици се борят, за да запазят територията си. Синовете им са прогонени и сега трябва да възстановят изгубилия величието си прайд.47 мин.
Документално
07:00Надпревара за живот: Тичай като вятъра Хищниците винаги търсят храна, а плячката им се опитва да не бъде изядена. Защитните адаптации увеличат шансовете за оцеляване.24 мин.
Документално
07:24Надпревара за живот: Ранното пиле Ще видите плановете за нападение и бягство на хищните птици и жертвите им, които набират скорост и се спускат, за да не бъдат хванати.26 мин.
Документално
07:50На куката: Риболов на чудовища: Най-големият скат на света Смята се, че гигантските австралийски риби скат и тайландският пресноводен скат достигат 5 м и 600 кг - те са сред най-големите сладководни риби.47 мин.
Документално
08:37На куката: Риболов на чудовища: Гигантски убиец на акули Зеб обикаля тропическа Флорида в търсене на каменния костур голиат и се среща с някои от най-кръвожадните хищници в океана.49 мин.
Документално
09:26На куката: Риболов на чудовища: Риба вампир Рибите вампири тежат до 18 килограма, ловуват като големи бели акули и имат ужасяващи 15-сантметрови зъби, които стърчат напред.50 мин.
Документално
10:16На куката: Риболов на чудовища: 180-килограмов супер скат Зеб обикаля мрачните реките на Северна Аржентина в търсене на най-големия сладководен скат на континента - речният късоопашат скат.49 мин.
Документално
11:05На куката: Риболов на чудовища: Гигантски сом убиец Зеб се насочва към древния френски град Алби в търсене на сом, който изскача от водата, за да се храни с гълъби.48 мин.
Документално
11:53На куката: Риболов на чудовища: Гигантски убиец на акули Зеб обикаля тропическа Флорида в търсене на каменния костур голиат и се среща с някои от най-кръвожадните хищници в океана.49 мин.
Документално
12:42На куката: Риболов на чудовища: Най-големият скат на света Смята се, че гигантските австралийски риби скат и тайландският пресноводен скат достигат 5 м и 600 кг - те са сред най-големите сладководни риби.44 мин.
Документално
13:26Речни челюсти Европейският сом - най-голямата сладководна риба на континента, превзема нови реки и демонстрира съвсем различно поведение, цветове и размери.51 мин.
Документално
14:17Гадни животни Животински аутсайдери с изненадващи умения, от мощния удар на рака-богомолка до страховития и биещ се със змии меден язовец.47 мин.
Документално
15:04Най-опасните животни в света: Африка Африканската пустош е дом на безчет създания, за които всеки ден е борба за оцеляване. Вижте героите в неспирните спектакли на живота и смъртта.47 мин.
Документално
15:51Дивите 24 часа: Африканската савана Саваната се простира в 25 държави и приютява милиони животни, а борбата между тревопасните и хищниците е непрестанна.46 мин.
Документално
16:37Изобретателните убийци на Африка: Открита територия Вижте изключителните тактики, които гепарди и лъвове предприемат, за да си осигурят храна в едно от най-богатите кътчета на югоизточен Серенгети.47 мин.
Документално
17:24Изобретателните убийци на Африка: На гладиаторската сцена Вижте как един прайд лъвове и млад леопард в Северна Ботсвана са готови на абсолютно всичко, за да намерят храна.47 мин.
Документално
18:11Изобретателните убийци на Африка: В окопите Реките Мара и Грумети се превръщат в бойно поле, когато над милион антилопи гну предприемат опасно пресичане, а крокодилите дебнат във водата.49 мин.
Документално
19:00Премиера Дивите Галапагоски остров Изолираните Галапагоски острови, на 960 км от брега на Еквадор, са дом на животни, които промениха представата ни за света.48 мин.
Документално
19:48Правене на панди Гигантските панди Кай Кай и Джиа Джиа са в настроение за любов и гледачите им не оставят нищо на случайността. Ще се сближат ли младите влюбени?49 мин.
Документално
20:37Най-опасните животни в света: Африка Африканската пустош е дом на безчет създания, за които всеки ден е борба за оцеляване. Вижте героите в неспирните спектакли на живота и смъртта.49 мин.
Документално
21:26Дивите Галапагоски остров Изолираните Галапагоски острови, на 960 км от брега на Еквадор, са дом на животни, които промениха представата ни за света.49 мин.
Документално
22:15Правене на панди Гигантските панди Кай Кай и Джиа Джиа са в настроение за любов и гледачите им не оставят нищо на случайността. Ще се сближат ли младите влюбени?48 мин.
Документално
23:03Диво царство: Царицата на севера Три лъвици се борят, за да запазят територията си. Синовете им са прогонени и сега трябва да възстановят изгубилия величието си прайд.49 мин.
Документално
23:52Диво царство: Лъвицата майка Матсуми става кралица на Прайда от блатата, но все още трябва да се докаже като водач. Дали цената на успеха ще се окаже твърде висока?49 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg