ТВ програма Nat Geo Wild - Днес

00:41Тайното царство на Борнео: Империята на слънцето В джунглите на Борнео еволюцията е красива и странна. Животът посреща предизвикателствата на природата - от птиците носорози до орангутаните.49 мин.
Документално
01:30Дива Амазония: Люлката на живота Удивителният живот в басейна на Амазонка - със своите цветя, улавящи насекоми, за да сменят пола си - е застрашен от човешката дейност.48 мин.
Документално
02:18Операция Суматрански носорог Природозащитниците в Малайзия са си поставили за цел да спасят суматранските носорози, чрез опасен и скъп план да ги заловят в дивата природа.48 мин.
Документално
03:06Съдбоносна мисия: Орангутан на ръба Тим Леймън се среща с орангутаните на Борнео, като отива до далечни места и се катери по огромни дървета, заснемайки невиждано досега поведение.48 мин.
Документално
03:54Акулотрас Заливът на Сан Франциско е дом на различни акули. Пазачите в Алкатрас разказвали истории за тях на затворниците, за да предотвратят бягства.46 мин.
Документално
04:40Сляпата маймуна Сляпата маймуна ни дава поглед отвътре в обществото на макаците и ни напомня, че състраданието не е уникално човешко поведение.46 мин.
Документално
05:26Последните дяволи Запознайте се с невероятния и сложен живот на последните тасманийски дяволи. Експертните им ловни умения ги превръщат във върховен хищник.47 мин.
Документално
06:13Тайното царство на Борнео: Империята на слънцето В джунглите на Борнео еволюцията е красива и странна. Животът посреща предизвикателствата на природата - от птиците носорози до орангутаните.47 мин.
Документално
07:00Надпревара за живот: Големите котки Леопардът е навярно най-добре оборудваната голяма котка, чиято популация се простира надлъж и нашир, но лъвовете нямат почти никакви врагове.24 мин.
Документално
07:24Надпревара за живот: Голямата пустинна надпревара Пустинните животни са еволюирали да понасят жегата и липсата на вода - скорпионите съществуват, откакто животът е излязъл от водата на сушата.26 мин.
Документално
07:50Националните паркове на Америка: Гранд Каньон Изваян от стихиите за милиони години Гранд Каньон е навярно най-известният природен феномен, но малцина са достигали отвъд северната му част.47 мин.
Документално
08:37Дива Амазония: Люлката на живота Удивителният живот в басейна на Амазонка - със своите цветя, улавящи насекоми, за да сменят пола си - е застрашен от човешката дейност.49 мин.
Документално
09:26Националните паркове на Америка: Йелоустоун Йелоустоун - съкровище на дивата природа с обширни гори и зейнали долини, е дом на големи стада бизони, глутници вълци и много мечки гризли.50 мин.
Документално
10:16На куката: Риболов на чудовища: Кралят на тарпоните В дъждовните гори на Никарагуа Зеб търси 140-килограмови гиганти, обитаващи най-голямото езеро в Централна Америка и закътана река в джунглата.49 мин.
Документално
11:05Тайното царство на Борнео: Империята на слънцето В джунглите на Борнео еволюцията е красива и странна. Животът посреща предизвикателствата на природата - от птиците носорози до орангутаните.48 мин.
Документално
11:53Дива Амазония: Люлката на живота Удивителният живот в басейна на Амазонка - със своите цветя, улавящи насекоми, за да сменят пола си - е застрашен от човешката дейност.49 мин.
Документално
12:42Националните паркове на Америка: Гранд Каньон Изваян от стихиите за милиони години Гранд Каньон е навярно най-известният природен феномен, но малцина са достигали отвъд северната му част.44 мин.
Документално
13:26Националните паркове на Америка: Йелоустоун Йелоустоун - съкровище на дивата природа с обширни гори и зейнали долини, е дом на големи стада бизони, глутници вълци и много мечки гризли.51 мин.
Документално
14:17Дивото кралство на Перу В подножието на Андите тече реката Ману, източник на живот за резервата Ману. Той е най-богатия на диви животни и растения резерват в света, където 90% от флората и фауната все още не са изследвани.47 мин.
Документално
15:04Тайното царство на Борнео: Империята на слънцето В джунглите на Борнео еволюцията е красива и странна. Животът посреща предизвикателствата на природата - от птиците носорози до орангутаните.47 мин.
Документално
15:51Най-чудатите твари в света: Чудновати храни Някои животни, както и хора, притежават хранителни навици, които могат да шокират, обезпокоят или отвратят.46 мин.
Документално
16:37Най-чудатите твари в света: Животните стават лоши Безразборно чифтосване и нагла агресия показват, че някои животни са полудели, няма спиране за тях!47 мин.
Документално
17:24Най-чудатите твари в света: Незабелязани нападения Странни срещи, неочаквани нападения и убийствени инстинкти - това са срещи с животни на неподходящото място и в неподходящото време.47 мин.
Документално
18:11Най-смъртоносните животни на планетата: Първични хищници Удивителен поглед към най-едрите и страшни хищници на животинското царство, свикнали да използват мощта си, за да получат това, което искат.49 мин.
Документално
19:00Премиера Дивите 24 часа: Неопитоменият Нил В Нил хипопотами, крокодили, лъвове, вълци, слепи кучета и двойнодишащи риби водят вечната борба за оцеляване.48 мин.
Документално
19:48Дивите 24 часа: Животът на екватора 24-часово пътуване по екватора, което ще ви покаже, че животът под лъчите на слънцето никога не е лесен, но често е удивителен.49 мин.
Документално
20:37Дивото кралство на Перу В подножието на Андите тече реката Ману, източник на живот за резервата Ману. Той е най-богатия на диви животни и растения резерват в света, където 90% от флората и фауната все още не са изследвани.49 мин.
Документално
21:26Дивите 24 часа: Неопитоменият Нил В Нил хипопотами, крокодили, лъвове, вълци, слепи кучета и двойнодишащи риби водят вечната борба за оцеляване.49 мин.
Документално
22:15Дивите 24 часа: Животът на екватора 24-часово пътуване по екватора, което ще ви покаже, че животът под лъчите на слънцето никога не е лесен, но често е удивителен.48 мин.
Документално
23:03Най-чудатите твари в света: Животните стават лоши Безразборно чифтосване и нагла агресия показват, че някои животни са полудели, няма спиране за тях!49 мин.
Документално
23:52Най-чудатите твари в света: Незабелязани нападения Странни срещи, неочаквани нападения и убийствени инстинкти - това са срещи с животни на неподходящото място и в неподходящото време.49 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg