ТВ програма Nat Geo Wild - Понеделник, 24.06.2019

00:15Диви ловци - Влечуги - Въпреки древния си външен вид влечугите са сложно устроени и пълни с изненади. Подобно на динозаврите, съвременните представители са изключително ефективни ловци.50 мин.
Документално
01:05Диви ловци - Змии - По време на лов змиите преценяват с абсолютна точност момента, който разделя живота от смъртта. Отровните змии се нареждат сред най-опасните създания на планетата.45 мин.
Документално
01:50Диви ловци - Вълци и чакали - Вълците са отличен пример за колективен лов. Ефективността им се дължи на йерархията в глутницата, която изисква преданост.50 мин.
Документално
02:40Диви ловци - Мечки - Мечките са едни от най-умелите хищници на Земята. Смяната на сезоните отключва големи промени в тялото им, които им позволяват да оцелеят и в най-суровите условия.45 мин.
Документално
03:25Диви ловци - Риби - От океанските дълбини до най-бистрите високопланински реки - челюстите на рибите и техните врагове не спират да щракат.45 мин.
Документално
04:10Диви ловци - Змии - По време на лов змиите преценяват с абсолютна точност момента, който разделя живота от смъртта. Отровните змии се нареждат сред най-опасните създания на планетата.45 мин.
Документално
04:55Светът на дивото - Мадагаскар - Пътувайте през тропически джунгли и планини, за да се запознаете с редките обитатели на Мадагаскар, включително хамелеони, лемури и мангусти.25 мин.
Документално
05:20Светът на дивото - Амазонската дъждовна гора - Амазонка е най-голямата дъждовна гора в света и една от средите с най-голямо биоразнообразие - дом на анаконди, ленивци, каймани и делфини.25 мин.
Документално
05:45Изпитания на дивата природа - Епизод 8 - Кой казва, че най-интересните неща се случват на земята? Добре дошли в короните на борнейската дъждовна гора. Тукашният спектакъл се разиграва във въздуха, сред клоните и по върховете на дърветата. Някои животни ни15 мин.
Документално
06:00Светът на дивото - Амазонската дъждовна гора - Амазонка е най-голямата дъждовна гора в света и една от средите с най-голямо биоразнообразие - дом на анаконди, ленивци, каймани и делфини.25 мин.
Документално
06:25Светът на дивото - Африканската савана - Гористите местности и хълмистите равнини на африканската савана минават през 25 държави, като дивите животни се приспособяват към трудната среда.20 мин.
Документално
06:45Юконски ветеринар - Кравешка намеса - Д-р Оукли трябва да се погрижи за раздразнителна свиня, която ражда, и гладното й прасенце. По време на рутинна кастрация на теле положението излиза от контрол. Куче претърпява неочаквана промяна, а миникон се бори с 45 мин.
Документално
07:30Игра на лъвове - Игра на лъвове - Последвайте един мъжки лъв в порастването му от котенце в мъжкар, който защитава територията си и води прайда си в африканската савана.45 мин.
Документално
08:15Градинарите на рая - Градинарите на рая - Градинарите на рая е завладяващ разказ от първо лице за дейността на Тръста за дивата природа на Дейвид Шелдрик в Кения. Ставаме свидетели на героичните усилия за спиране на бракониерите, спасяване на осиротели сл50 мин.
Документално
09:05Невероятният д-р Пол - Тъмната страна на Луната - В седмицата между пълнолуние и Хелоуин д-р Пол и екипът му поемат редица странни и щури случаи. Телефонът не спира да звъни - нападнати прасета, пакостливи кучета, кон, блъснат от кола, и няколко крави раз50 мин.
Документално
09:55Юконски ветеринар - Кравешка намеса - Д-р Оукли трябва да се погрижи за раздразнителна свиня, която ражда, и гладното й прасенце. По време на рутинна кастрация на теле положението излиза от контрол. Куче претърпява неочаквана промяна, а миникон се бори с 45 мин.
Документално
10:40Игра на лъвове - Игра на лъвове - Последвайте един мъжки лъв в порастването му от котенце в мъжкар, който защитава територията си и води прайда си в африканската савана.50 мин.
Документално
11:30Градинарите на рая - Градинарите на рая - Градинарите на рая е завладяващ разказ от първо лице за дейността на Тръста за дивата природа на Дейвид Шелдрик в Кения. Ставаме свидетели на героичните усилия за спиране на бракониерите, спасяване на осиротели сл45 мин.
Документално
12:15Гадни животни - Гадни животни - Животински аутсайдери с изненадващи умения, от мощния удар на рака-богомолка до страховития и биещ се със змии меден язовец.50 мин.
Документално
13:05Дивата Русия: Последната дива шир - Камчатка: Огненият пръстен - Камчатка е уединен пристан за дивата природа в далечния руски изток. Животните се борят за оцеляването си в мразовития климат на недокоснатия пущинак.50 мин.
Документално
13:55Дивата Русия: Последната дива шир - На изток от рая - Езерото Байкал и източната делта на Каспийско море са рай за биоразнообразието и приютяват странни, загадъчни създания.45 мин.
Документално
14:40Дивата Русия: Последната дива шир - Замръзналото сърце на Сибир - Зимните температури в Сибир достигат -6250 мин.
Документално
15:30Дивата Русия: Последната дива шир - Тайното царство - В далечния руски изток северната планинска тайга се среща с южните умерени дъждовни гори. Редица видове намират убежище в този уникален район.50 мин.
Документално
16:20Невероятният д-р Пол - Тъмната страна на Луната - В седмицата между пълнолуние и Хелоуин д-р Пол и екипът му поемат редица странни и щури случаи. Телефонът не спира да звъни - нападнати прасета, пакостливи кучета, кон, блъснат от кола, и няколко крави раз45 мин.
Документално
17:05Животински боен клуб - Яж, ловувай и убивай - Майки воюват, за да опазят малките си, споровете за територия имат отровни последици, а най-издръжливите мършояди в природата се бият за храна.55 мин.
Документално
18:00Най-смъртоносните в Африка: Компилации - Смъртоносни илюзии - В африканските пустини, гори и савани животните се борят със зъби и нокти за оцеляването си. В еволюцията хищници и жертви са се приспособили да се сливат със средата.55 мин.
Документално
18:55Ловците на Африка - Кръвна клетва - С напредъка на сухия сезон в Замбия лъвският прайд Нсефу се опитва да защити малките си от агресивните съседи.50 мин.
Документално
19:45Гадни животни - Гадни животни - Животински аутсайдери с изненадващи умения, от мощния удар на рака-богомолка до страховития и биещ се със змии меден язовец.55 мин.
Документално
20:40Най-смъртоносните в Африка: Компилации - Смъртоносни илюзии - В африканските пустини, гори и савани животните се борят със зъби и нокти за оцеляването си. В еволюцията хищници и жертви са се приспособили да се сливат със средата.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Мед за всички - Асистент Кейти следва неотлъчно д-р Пол с надеждата да бъде приета във ветеринарна школа. В същото време Чарлз е нетърпелив да почерпи персонала на клиниката и снимачния екип с плодовете на труда си - пресен мед!50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Премеждия с бизони - Всеки ден носи нови предизвикателства на д-р Мишел Оукли - единственият юконски ветеринар с широка специализация в радиус от стотици километри. Тя се бори с бизони, проследява козирози, оперира мечка и освобождава 55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб - Яж, ловувай и убивай - Майки воюват, за да опазят малките си, споровете за територия имат отровни последици, а най-издръжливите мършояди в природата се бият за храна.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg