ТВ програма Nat Geo Wild - Неделя, 09.08.2020

00:15Провалът на хищника: Когато плячката напада - Провалът на хищника: Когато плячката напада - Стане ли въпрос за борба на живот и смърт между хищник и жертва, няма нищо по-удовлетворяващо от това да гледаш как по-слабият успява да се изплъзне.50 мин.
Документално
01:05Враждебната планета - Тревисти равнини - Тревистите равнини са едни от най-непостоянните местообитания на планетата със сезонни цикли на наводнения, глад, студ и пожари. Разкриваме предизвикателствата пред дивите им обитатели и настъпващите промени, които45 мин.
Документално
01:50Враждебната планета - Полярни области - Посетете най-студените местообитания на Земята - полюсите. В еволюцията полярните видове са приспособили телата и поведението си към враждебните условия. Но светът им се променя с шеметна скорост и буквално се разпа50 мин.
Документално
02:40Враждебната планета - Пустини - Най-горещите местообитания на планетата, пустините, стават по-горещи, по-сухи и по-големи. Въпреки това редица забележителни създания понасят тежките условия. Проследете един ден от живота им под жаркото пустинно слънце.45 мин.
Документално
03:25Враждебната планета - Океани - Потопете се под повърхността на най-голямото местообитание - Световния океан. Там ще откриете свят на крайности - смазващи дълбини, бурни брегове, обширни сини пустини и оживени рифове. Открийте как оцеляват дивите обитатели45 мин.
Документално
04:10Владенията на прерийните кучета - Непреклонност - Малките се раждат и градът на прерийните кучета сменя официално управата си. В равнините Джун се опитва да вдъхне увереност на плахия си син, а Руби се сблъсква със семейство нашественици.20 мин.
Документално
04:30Владенията на прерийните кучета - Битката на Шарлът - Сред възвишенията питателната храна е оскъдна. Шарлът трябва да се научи как да отблъсква грубияните, за да преживее тежкия сух сезон.25 мин.
Документално
04:55Невероятни животни компилации - Слонове и орангутани - Слонът е достатъчно силен, за да избута камион, а орангутанът притежава сила колкото седем мъже, но и двете животни са изключително умни.25 мин.
Документално
05:20Невероятни животни компилации - Прасета и кучета - Прасетата могат да подушат нещо, заровено два етажа под земята, а носът на кучетата може да те заведе в съда.25 мин.
Документално
05:45Невъзможни кучета: Втори шанс - Битка или бягство - В този епизод Мат използва нов подход към агресията при разхождане с нашийник при куче на име Лу. Мат е последната надежда на собствениците да спасят любимеца си от приюта. Ще успее ли да помогне на Лу д15 мин.
Документално
06:00Невероятни животни компилации - Вълци и гарвани - Гарваните са умни колкото делфини и говорят като папагали. Вълците могат да ловуват в продължение на три дни на територия с размера на Делауер.25 мин.
Документално
06:25Невероятни животни компилации - Тигри и полярни мечки - Тигрите са силни колкото 13 мъже и езиците им имат зъби. Полярните мечки регенерират костите си и е възможно да крият лек за диабета.20 мин.
Документално
06:45Владенията на прерийните кучета - Порой от неприятности - В кучешкия град настъпва сезонът на мусоните. Скарлет и семейството й бързат да укрепят дупката си за наводненията, но посрещат неочаквани гости малко преди началото на бурята.20 мин.
Документално
07:05Владенията на прерийните кучета - Завладяването на Дивия Запад - В кучешкия град споровете за имоти се уреждат по различен начин. За пръв път в живота си Пелт и Диджит търсят собствени дупки. Те се изправят срещу неочаквани предизвикателства - язовци и ал25 мин.
Документално
07:30Владенията на прерийните кучета - Трескава надпревара - Сред възвишенията Шарлът и Петал поемат в търсене на нови територии и бъдещи партньори. В равнините Бътъркъп, братята и сестрите й се учат да оцеляват без родителски надзор.25 мин.
Документално
07:55Владенията на прерийните кучета - Дългият зимен сън - За прерийните кучета от северно Ню Мексико зимата скоро ще настъпи. Сред възвишенията Карл и малките се подготвят за хибернация, но необичаен съюз от опасни хищници представлява голяма заплаха към гриз20 мин.
Документално
08:15Дивите тайни на екватора - Галапагос - На 1100 км от брега на Еквадор се намира група вулканични острови - дом на някои от най-странните организми, съществували на Земята. Архипелагът Галапагос се е образувал преди повече от 20 млн. години и обитателите м50 мин.
Документално
09:05Владенията на прерийните кучета - Малкият разбойник - Джун трябва да вземе решение за осиротелия дребосък, Винс, който се опитва да се присъедини към семейството й. Сред възвишенията безстрашните малки на Скарлет се натъкват на два язовеца, а последствият25 мин.
Документално
09:30Владенията на прерийните кучета - На път към дома - Прерийните кучета от северно Ню Мексико се изправят пред всякакви заплахи - и големи, и малки. В равнините Джун се бори с нашествие на бълхи.25 мин.
Документално
09:55Владенията на прерийните кучета - Порой от неприятности - В кучешкия град настъпва сезонът на мусоните. Скарлет и семейството й бързат да укрепят дупката си за наводненията, но посрещат неочаквани гости малко преди началото на бурята.20 мин.
Документално
10:15Владенията на прерийните кучета - Завладяването на Дивия Запад - В кучешкия град споровете за имоти се уреждат по различен начин. За пръв път в живота си Пелт и Диджит търсят собствени дупки. Те се изправят срещу неочаквани предизвикателства - язовци и ал25 мин.
Документално
10:40Владенията на прерийните кучета - Трескава надпревара - Сред възвишенията Шарлът и Петал поемат в търсене на нови територии и бъдещи партньори. В равнините Бътъркъп, братята и сестрите й се учат да оцеляват без родителски надзор.25 мин.
Документално
11:05Владенията на прерийните кучета - Дългият зимен сън - За прерийните кучета от северно Ню Мексико зимата скоро ще настъпи. Сред възвишенията Карл и малките се подготвят за хибернация, но необичаен съюз от опасни хищници представлява голяма заплаха към гриз25 мин.
Документално
11:30Акулите на Съединените щати: Горещи точки - Акулите на Съединените щати: Горещи точки - В тази специална поредица представяме смайващи сцени с разнообразни видове акули, които се срещат по крайбрежието на САЩ. Форматът съчетава архивни материали, оригинал45 мин.
Документално
12:15Акули край вулканите - Акули край вулканите - Това са две от най-могъщите природни сили - вулканите и акулите. Те будят както страх, така и интерес, и често се срещат заедно. Вулканите по света са се превърнали в горещи точки за акули. На някои места това50 мин.
Документално
13:05Най-прочутите акули - Най-прочутите акули - В Световния океан живеят милиони акули, но няколко са добили световна известност: най-голямата бяла акула, най-често сниманата тигрова акула и акулата, която скача на 30 метра над водата. Представяме най-великит50 мин.
Документално
13:55Най-голямата бяла акула: Експедиция Хавай - Най-голямата бяла акула: Експедиция Хавай - През януари 2019 г. три огромни бели акули са забелязани до брега на Оаху, Хавай, където видът се среща рядко. Едната е най-едрата, снимана някога. Само седмици по-къс45 мин.
Документално
14:40Чудати акули - Чудати акули - Ще се гмурнем от слънчевия бряг на 2500 м в морската бездна, където екстремните приспособления са ключови за оцеляването. Чудатите акули от дълбините са намерили начин да понасят смазващото налягане и да откриват плячка в неп50 мин.
Документално
15:30Яростта на бичата акула - Яростта на бичата акула - Дълги години по-дребната, невзрачна бича акула се нареждаше на трето място след голямата бяла акула и тигровата акула по брой нападения на хора. С глобалното затопляне територията ? се разширява и тя се 50 мин.
Документално
16:20Тайните на бичата акула - Тайните на бичата акула - Знаем, че бичите акули навлизат в реките, а освен това ловуват и в морето. Ще видите отблизо как те нападат други акули, дебнат плячка в тъмните дълбини, раждат малките си в реки, преследват рибни пасажи45 мин.
Документално
17:05Най-опасните акули в Америка - Най-опасните акули в Америка - В океаните около Съединените щати се срещат около 175 вида акули, но само няколко от тях нападат хора. Въпреки всичко годишният брой на инцидентите с акули в САЩ е по-голям, отколкото във всичк55 мин.
Документално
18:00Дивите тайни на екватора - Африка - Екваториалният пояс на Африка е дълъг 4000 км. Дивите му обитатели са разнообразни като пейзажите му. В сухите тревисти равнини бродят едри тревопасни и емблематични хищници, а дъждовните гори подслоняват редки маймуни.55 мин.
Документално
18:55Дивите тайни на екватора - Галапагос - На 1100 км от брега на Еквадор се намира група вулканични острови - дом на някои от най-странните организми, съществували на Земята. Архипелагът Галапагос се е образувал преди повече от 20 млн. години и обитателите м50 мин.
Документално
19:45Ловците на Африка - Братя по оръжие - Лъвският прайд от Нсефу живее на брега на замбийската река Луангва. Опитните лъвици отглеждат малките си. Родили са седем лъвчета през влажния сезон, а това не е най-благодатният период от годината.55 мин.
Документално
20:40Дивите тайни на екватора - Африка - Екваториалният пояс на Африка е дълъг 4000 км. Дивите му обитатели са разнообразни като пейзажите му. В сухите тревисти равнини бродят едри тревопасни и емблематични хищници, а дъждовните гори подслоняват редки маймуни.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Проблем с крава - Лека-полека се появяват първите признаци на лятото, а клиниката работи на пълни обороти. Асистентката Оливия е решила да подобри квалификацията и сега съчетава работата с училището. Д-р Пол и екипът са готови да й 50 мин.
Документално
22:25Невероятният д-р Пол - Конят чудо - Денят на бащата наближава и Чарлз урежда неповторим излет с лагеруване за него и баща му. Междувременно, д-р Пол и д-р Бренда трябва да се справят с вълната от спешни случаи в клиниката и във фермата.55 мин.
Документално
23:20Невероятният д-р Пол - Светът на Пол - Лекарите се занимават с едри кучета, очарователни котета и бодливи герои. Предстои и емоционалното изпращане на д-р Емили. Поемете на смайващо, динамично, весело пътешествие с поредния епизод на Невероятният д-р Пол.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Неделя. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg