ТВ програма Nat Geo Wild - Четвъртък, 27.06.2019

00:15Легендарен улов - Атлантическа мълния - Картър Андрюс се бори с опасните ледени течения на Северния Атлантически океан, за да улови едно от най-едрите и най-бързите създания в морето - червения тон.50 мин.
Документално
01:05Битка за прайда - Битка за прайда - Ботсвана е дом на най-големите лъвове на планетата, но средно само един на всеки осем мъжкари всъщност достига до зряла възраст.45 мин.
Документално
01:50Гигантите на океана - Гигантите на океана - Праисторически гиганти кръстосват Световния океан. Потопете се под повърхността, за да видите и чуете отблизо тези величествени създания - китовете.50 мин.
Документално
02:40Жирафът: африканският гигант - Жирафът: африканският гигант - Нов поглед към най-високото животно на света разкрива как този африкански идол оцелява в Кения, Южна Африка и Намибия.45 мин.
Документално
03:25Легендарен улов - Атлантическа мълния - Картър Андрюс се бори с опасните ледени течения на Северния Атлантически океан, за да улови едно от най-едрите и най-бързите създания в морето - червения тон.45 мин.
Документално
04:10Дивите кътчета на Европа - Дивите кътчета на Европа - Европа е континент с безброй различни климати и терени. В нейните граници се намират някои от най-красивите хабитати на планетата.45 мин.
Документално
04:55Светът на дивото - Американска прерия - Ограничените валежи в прерията са създали уникална екосистема от пасища, която е дом на бизони, червени лисици, белоглави орли и диви коне.25 мин.
Документално
05:20Светът на дивото - Джунглите на Азия - Достигнете сърцето на джунглата и се срещнете с азиатски слонове, плодоядни прилепи, скачащи паяци, водни биволи и питони.25 мин.
Документално
05:45Каубой с хеликоптер - 48 часа в блатото - част 2 - Гигантският крокодил, който Мат търси, отново е счупил капаните и Мат и момчетата отиват в блатото, за да го заловят.15 мин.
Документално
06:00Светът на дивото - Открият океан - Океаните покриват над седемдесет процента от земята и са определящата среда на нашата планета. Но този подводен свят си остава загадка.25 мин.
Документално
06:25Светът на дивото - Мочурища - Влажните зони са сред най-плодородните и биологично разнообразни екосистеми на планетата. Тези водни местности са пръснати по цялата земя.20 мин.
Документално
06:45Юконски ветеринар - Хитрият койот - Д-р Оукли изпада в затруднение с кастрацията на хитър койот. Невръстен обикновен тюлен се нуждае от спешна операция, за да се върне в океана. Рогата на северния елен Чъкълс трябва да бъдат подрязани, а един малък овцеби45 мин.
Документално
07:30Силата на нежния пол - Силата на нежния пол - Вижте живота сред природата от гледната точка на нежния пол: убийствени стратегии за оцеляване, невероятни брачни ритуали и щури способи за отглеждане на поколение. Момичетата определят правилата!45 мин.
Документално
08:15Борбата на мечките Гризли - Борбата на мечките Гризли - След почти 100 години господство в Йелоустоун, мечките гризли са принудени да се адаптират към нови условия - вълците се завръщат в района.50 мин.
Документално
09:05Невероятният д-р Пол - Мама мия! - Ветеринарната клиника посреща поредната щура седмица. Заедно, д-р Емили, д-р Бренда и д-р Пол се заемат с големи и малки пациенти. Д-р Емили изненадва всички с новината, че очаква второ дете и споделя как съвместява роди50 мин.
Документално
09:55Юконски ветеринар - Хитрият койот - Д-р Оукли изпада в затруднение с кастрацията на хитър койот. Невръстен обикновен тюлен се нуждае от спешна операция, за да се върне в океана. Рогата на северния елен Чъкълс трябва да бъдат подрязани, а един малък овцеби45 мин.
Документално
10:40Силата на нежния пол - Силата на нежния пол - Вижте живота сред природата от гледната точка на нежния пол: убийствени стратегии за оцеляване, невероятни брачни ритуали и щури способи за отглеждане на поколение. Момичетата определят правилата!50 мин.
Документално
11:30Борбата на мечките Гризли - Борбата на мечките Гризли - След почти 100 години господство в Йелоустоун, мечките гризли са принудени да се адаптират към нови условия - вълците се завръщат в района.45 мин.
Документално
12:15Двубоят на блатните дракони - Двубоят на блатните дракони - Флорида е дом на алигатори и крокодили, но кой е най-свирепият хищник? Ще сравним тези две праисторически чудовища, за да разберем.50 мин.
Документално
13:05Невероятният д-р Пол - Скокът на Пол - Сняг и лед покриват Уайдман, а работата за д-р Пол и екипът му не намалява. Те се борят със стихиите и хлъзгавите пътища, за да се грижат за здравето на пациентите си. Клиниката е препълнена и Чарлз ще замени слънчев50 мин.
Документално
13:55Невероятният д-р Пол - Чарлз командва - Както винаги ветеринарната клиника е претрупана с работа, но сред хаоса д-р Пол и Даян намират възможност да се оттеглят на заслужена ваканция. Семейството разчита на Чарлз да се грижи всичко да върви по вода в кли45 мин.
Документално
14:40Невероятният д-р Пол - Скъпа, студено е навън - Февруари е, снегът си остава по земята, но любовта е във въздуха. На Деня на Св. Валентин д-р Сандра споделя с персонала за годежа си. А Чарлз е самотен на романтичният празник, ето защо започва да се оглежд50 мин.
Документално
15:30Невероятният д-р Пол - Прасета под завивките - Зимата в Уайдман беше дълга и тежка и всички в клиниката чакат с нетърпение идването на пролетта. Д-р Пол и екипът посрещат безстрашно задържащите се ниски температури, грижат се здравето на пациентите си и с50 мин.
Документално
16:20Невероятният д-р Пол - Мама мия! - Ветеринарната клиника посреща поредната щура седмица. Заедно, д-р Емили, д-р Бренда и д-р Пол се заемат с големи и малки пациенти. Д-р Емили изненадва всички с новината, че очаква второ дете и споделя как съвместява роди45 мин.
Документално
17:05Животински боен клуб: Компилации - Заклети врагове - Заклети врагове използват уменията си, за да спечелят надмощие, но откриват, че понякога първичната сила не гарантира победа.55 мин.
Документално
18:00Риболов на гиганти - Епизод 3 - Анди Котзи е обиколил света в търсене на най-големите, най-хитрите и най-неуловимите риби на планетата, но няколко едри вида все още му убягват. Сред тях е гигантската гвинейска баракуда.55 мин.
Документално
18:55Дивата Южна Африка - Убийците на Калахари - От саваната до пустинята, сърцето на Южна Африка е дом на някои от най-успешните ловци, както и на изключително странни животни.50 мин.
Документално
19:45Двубоят на блатните дракони - Двубоят на блатните дракони - Флорида е дом на алигатори и крокодили, но кой е най-свирепият хищник? Ще сравним тези две праисторически чудовища, за да разберем.55 мин.
Документално
20:40Риболов на гиганти - Епизод 3 - Анди Котзи е обиколил света в търсене на най-големите, най-хитрите и най-неуловимите риби на планетата, но няколко едри вида все още му убягват. Сред тях е гигантската гвинейска баракуда.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Кучешки хаос - Тази седмица в клиниката на д-р Пол настъпва кучешки хаос. Един след друг постъпват любимци от различни породи. От кучешки лудории до спешен случай, при който всяка секунда е важна - графикът на екипа е препълнен.50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Родео със северни елени - Д-р Оукли се изправя пред огромните рога на северни елени, за да прегледа стадото им, но те ще я накарат да се изцапа. Издутият търбух на лос тревожи стопаните му, а две необщителни алпаки се запознават с нов 55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб: Компилации - Заклети врагове - Заклети врагове използват уменията си, за да спечелят надмощие, но откриват, че понякога първичната сила не гарантира победа.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Четвъртък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg