ТВ програма Nat Geo Wild - Събота, 08.08.2020

00:15Смърт, смут и сурикати - Невероятни насекоми - Милионите години еволюция позволяват на безгръбначните не само да оцеляват почти навсякъде, но и да процъфтяват чрез удивителни адаптации.50 мин.
Документално
01:05Родени в Африка - Училище за оцеляване - Всички новородени трябва веднага да усвоят две основни умения: да разпознават майките си като индивиди от собствения им вид и да овладеят движенията на тялото си, което тепърва откриват.45 мин.
Документално
01:50Родени в Африка - Опасно детство - Всеки вид следва различен ритъм на растеж. Същото важи и за процеса на обучение. Докато дните отминават, ще станем свидетели на успехите и грешките на малките ни герои.50 мин.
Документално
02:40Родени в Африка - Уроци по лов - Пухкавите дребосъци вече знаят мястото си в семейството. Сега са тийнейджъри, въоръжени да посрещнат новите опасности, които ги очакват в саваната.45 мин.
Документално
03:25Родени в Африка: Кръговратът на живота - Родени в Африка: Кръговратът на живота - Дали под грижите на самотна майка, или в обща ясла - невръстните хищници се учат да се справят сами в опасната африканска савана.45 мин.
Документално
04:10Най-дивите острови: Шри Ланка - Бряг на гиганти - За размерите си Шри Ланка е едно от местата с най-богато биоразнообразие в света. Какво прави дивата й природа толкова уникална?45 мин.
Документално
04:55Разследване на диви престъпления - Убийствен крадец на котки - Във Върмонт изчезват домашните котки и местните жители обвиняват за това член на семейство Невестулки, наричан рибар.25 мин.
Документално
05:20Разследване на диви престъпления - Крадец на кучета - Десетки малки кучета са изчезнали в предградие на Чикаго и жителите се опасяват, че следващи са децата им.25 мин.
Документално
05:45Невъзможни кучета: Втори шанс - Войнствените президенти - Мат се заема с кучета на ръба на катастрофа. Пет булдога, наречени Президентите, се бият всеки ден в дома си. Семейството е принудено да вземе трудно решение, за да гарантира безопасността им. Дали15 мин.
Документално
06:00Невероятни животни компилации - Слонове и орангутани - Слонът е достатъчно силен, за да избута камион, а орангутанът притежава сила колкото седем мъже, но и двете животни са изключително умни.25 мин.
Документално
06:25Невероятни животни компилации - Прасета и кучета - Прасетата могат да подушат нещо, заровено два етажа под земята, а носът на кучетата може да те заведе в съда.20 мин.
Документално
06:45Владенията на прерийните кучета - Нов шериф в града - Фърги е поел властта в равнините, но приема задълженията си прекалено сериозно. Той предизвиква досаден крадец, макар и постъпката му да разстройва бременната му партньорка Джун.20 мин.
Документално
07:05Владенията на прерийните кучета - Семейни работи - В равнините Фърги се чувства длъжен да помогне на бременната вдовица, останала сама след схватката му с бившия големец Брутъс.25 мин.
Документално
07:30Владенията на прерийните кучета - Непреклонност - Малките се раждат и градът на прерийните кучета сменя официално управата си. В равнините Джун се опитва да вдъхне увереност на плахия си син, а Руби се сблъсква със семейство нашественици.25 мин.
Документално
07:55Владенията на прерийните кучета - Битката на Шарлът - Сред възвишенията питателната храна е оскъдна. Шарлът трябва да се научи как да отблъсква грубияните, за да преживее тежкия сух сезон.20 мин.
Документално
08:15Супер змията на Америка - Супер змията на Америка - Женската тексаска гърмяща змия е изправена пред безброй предизвикателства. Тя трябва да преживее жаркото пустинно лято и да остави след себе си ново поколение.50 мин.
Документално
09:05Владенията на прерийните кучета - Имало едно време в Мексико - За прерийните кучета в северната част на Ню Мексико зимата наближава. Сред възвишенията Карл и малките се приготвят за хибернация, но необичаен съюз на смъртоносни хищници вещае голяма опаснос25 мин.
Документално
09:30Владенията на прерийните кучета - Добрият, лошият и обичливият - Времето в северно Ню Мексико се затопля и отбелязва официално началото на размножителния сезон. В равнините Фърги се изправя отново срещу Брутъс за правото да се чифтоса с женска от територи25 мин.
Документално
09:55Владенията на прерийните кучета - Нов шериф в града - Фърги е поел властта в равнините, но приема задълженията си прекалено сериозно. Той предизвиква досаден крадец, макар и постъпката му да разстройва бременната му партньорка Джун.25 мин.
Документално
10:20Владенията на прерийните кучета - Семейни работи - В равнините Фърги се чувства длъжен да помогне на бременната вдовица, останала сама след схватката му с бившия големец Брутъс.20 мин.
Документално
10:40Владенията на прерийните кучета - Непреклонност - Малките се раждат и градът на прерийните кучета сменя официално управата си. В равнините Джун се опитва да вдъхне увереност на плахия си син, а Руби се сблъсква със семейство нашественици.25 мин.
Документално
11:05Владенията на прерийните кучета - Битката на Шарлът - Сред възвишенията питателната храна е оскъдна. Шарлът трябва да се научи как да отблъсква грубияните, за да преживее тежкия сух сезон.25 мин.
Документално
11:30Двубоят на блатните дракони - Двубоят на блатните дракони - Флорида е дом на алигатори и крокодили, но кой е най-свирепият хищник? Ще сравним тези две праисторически чудовища, за да разберем.45 мин.
Документално
12:15Лъвско братство: Пътят на царете - Лъвско братство: Пътят на царете - С помощта на брат си, лъвът Мтима преодолява изпитанията на живота. Той научава истинския смисъл на властта и лидерството, за да се превърне в царя, който винаги е мечтал да бъде.50 мин.
Документално
13:05Враждебната планета - Планини - Най-високите планини на Земята са дом на барсове, скални орли, планински кози, белобузи гъски и маймуни гелади. Но само най-жилавите могат да издържат на екстремните метеорологични условия, оскъдната храна и ниските нива на50 мин.
Документално
13:55Враждебната планета - Джунгли - Много вода, топлина и светлина - това са идеалните условия за развитието на живота. Ето защо джунглите са районите с най-голямо биоразнообразие на Земята. Но сезоните стават непредсказуеми и борбата за оцеляване е по-ожесто45 мин.
Документално
14:40Враждебната планета - Тревисти равнини - Тревистите равнини са едни от най-непостоянните местообитания на планетата със сезонни цикли на наводнения, глад, студ и пожари. Разкриваме предизвикателствата пред дивите им обитатели и настъпващите промени, които50 мин.
Документално
15:30Враждебната планета - Полярни области - Посетете най-студените местообитания на Земята - полюсите. В еволюцията полярните видове са приспособили телата и поведението си към враждебните условия. Но светът им се променя с шеметна скорост и буквално се разпа50 мин.
Документално
16:20Враждебната планета - Пустини - Най-горещите местообитания на планетата, пустините, стават по-горещи, по-сухи и по-големи. Въпреки това редица забележителни създания понасят тежките условия. Проследете един ден от живота им под жаркото пустинно слънце.45 мин.
Документално
17:05Враждебната планета - Океани - Потопете се под повърхността на най-голямото местообитание - Световния океан. Там ще откриете свят на крайности - смазващи дълбини, бурни брегове, обширни сини пустини и оживени рифове. Открийте как оцеляват дивите обитатели55 мин.
Документално
18:00Провалът на хищника: Когато плячката напада - Провалът на хищника: Когато плячката напада - Стане ли въпрос за борба на живот и смърт между хищник и жертва, няма нищо по-удовлетворяващо от това да гледаш как по-слабият успява да се изплъзне.55 мин.
Документално
18:55Котешки стратегии - Котешки стратегии - На планетата съществуват 38 вида диви котки. Те живеят и ловуват на почти всякакъв терен. В еволюцията различните видове са се приспособили да нападат плячка с определен размер. Стратегиите им ги превръщат в едни от50 мин.
Документално
19:45Змийска мафия55 мин.
Документално
20:40Провалът на хищника: Когато плячката напада - Провалът на хищника: Когато плячката напада - Стане ли въпрос за борба на живот и смърт между хищник и жертва, няма нищо по-удовлетворяващо от това да гледаш как по-слабият успява да се изплъзне.55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Светът на Пол - Лекарите се занимават с едри кучета, очарователни котета и бодливи герои. Предстои и емоционалното изпращане на д-р Емили. Поемете на смайващо, динамично, весело пътешествие с поредния епизод на Невероятният д-р Пол.50 мин.
Документално
22:25Невероятният д-р Пол - Натоварен следобед - Летният сезон идва с пълната заетост на клиниката - ситуации на живот и смърт подлагат на изпитание издръжливостта на ветеринарите.55 мин.
Документално
23:20Невероятният д-р Пол - Невероятният г-н Куакерсън - Лятото е в разгара си и бебета са навсякъде. Д-р Пол, Чарлз и д-р Бренда се опитват да се справят с атаката от кученца, котенца и теленца. Междувременно се налага някои от животните на сем. Пол да бъдат 55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg