ТВ програма Nat Geo Wild - Петък, 21.06.2019

00:15Риболов на гиганти - Епизод 2 - Анди Котзи е пътувал на шир и длъж в търсене на най-едрите и най-потайните риби на планетата, но няколко едри вида продължават да му убягват. Едноцветната гимносарда е в приоритетния му списък.50 мин.
Документално
01:05Животни на годината за 2017 г. - Животни на годината за 2017 г. - Разбор на най-новите кадри, карти и статистики, с подробна информация относно положението на любимите ни животни сега през 2017 г.45 мин.
Документално
01:50Екстремно оцеляване - Екстремно оцеляване - От високи планини до бурни реки - светът е пълен с опасни територии. Но дори и на такива места някои приспособили се видове живеят добре.50 мин.
Документално
02:40Фатално привличане - Фатално привличане, 1 - Защо най-древните убийци в Африка са толкова привлечени от плячка, която може да ги убие? Филмът разкрива какво прави тези опоненти толков смъртоносни, с какви оръжия разполагат и как ги използват в свой интере45 мин.
Документално
03:25Риболов на гиганти - Епизод 2 - Анди Котзи е пътувал на шир и длъж в търсене на най-едрите и най-потайните риби на планетата, но няколко едри вида продължават да му убягват. Едноцветната гимносарда е в приоритетния му списък.45 мин.
Документално
04:10Диви острови - Мистериозни острови: Късчета рай - Вижте риби папагали, които строят плажове, раци толкова големи, че могат да изядат цял кокос, яркосини гущери и непокътнатия архипелаг Чагос.45 мин.
Документално
04:55Светът на дивото - Открият океан - Океаните покриват над седемдесет процента от земята и са определящата среда на нашата планета. Но този подводен свят си остава загадка.25 мин.
Документално
05:20Светът на дивото - Мочурища - Влажните зони са сред най-плодородните и биологично разнообразни екосистеми на планетата. Тези водни местности са пръснати по цялата земя.25 мин.
Документално
05:45Изпитания на дивата природа - Фатално привличане - Любовта е прекрасна, но за редица видове привличането на половинка е кървав спорт. Размножителният инстинкт подтиква дивите животни да предприемат дълги пътешествия, да свалят гарда си в присъствието на х15 мин.
Документално
06:00Светът на дивото - Пустини - Макар и негостоприемни за живеене, пустините далеч не са лишени от живот и предлагат удивително разнообразие от обитаващи ги животни.25 мин.
Документално
06:25Светът на дивото - Господари на небесата - Мръсният въздух и разрушаването на хабитатите прави бъдещето на птиците несигурно. Изследвайте живота на пеликани, забулени сови и лешояди.20 мин.
Документално
06:45Юконски ветеринар - В капан за мечки - Д-р Оукли и дъщеря й причакват черна мечка, на която трябва да бъде поставен нашийник, но един неканен гост може да осуети плановете им. И още: новороден северен елен претърпява животозастрашаваща операция, а дакел е45 мин.
Документално
07:30Пирът на мечките гризли - Пирът на мечките гризли - В края на есента мечките гризли се готвят за дългата си зимна хибернация като качват килограми. Събират се по реките и пируват със сьомга.45 мин.
Документално
08:15Морско котки: битка за оцеляване - Морско котки: битка за оцеляване, 1 - Две морски котки се раждат на двата противоположни бряга на Южния остров на Нова Зеландия. Това е бойно поле, където малко бебета доживяват първия си рожден ден. Двете мъничета трябв50 мин.
Документално
09:05Невероятният д-р Пол - Котка за компания - Трикракият котарак Тейтър върши лудории в клиниката на Пол. В същото време случаите стават все по-необичайни. Д-р Пол приема тропически птици със странни наранявания, а спешно цезарово сечение изисква сериозна ра50 мин.
Документално
09:55Юконски ветеринар - В капан за мечки - Д-р Оукли и дъщеря й причакват черна мечка, на която трябва да бъде поставен нашийник, но един неканен гост може да осуети плановете им. И още: новороден северен елен претърпява животозастрашаваща операция, а дакел е45 мин.
Документално
10:40Пирът на мечките гризли - Пирът на мечките гризли - В края на есента мечките гризли се готвят за дългата си зимна хибернация като качват килограми. Събират се по реките и пируват със сьомга.50 мин.
Документално
11:30Морско котки: битка за оцеляване - Морско котки: битка за оцеляване, 1 - Две морски котки се раждат на двата противоположни бряга на Южния остров на Нова Зеландия. Това е бойно поле, където малко бебета доживяват първия си рожден ден. Двете мъничета трябв45 мин.
Документално
12:15Нападението на големите котки - Нападението на големите котки - Специално предаване за някои от най-дивите котки на света.50 мин.
Документално
13:05Тайните на зоопарка - Грижи за ламантина - На бял свят излизат най-новите попълнения на зоопарка - очарователни тигърчета. Осиротяло бебе ламантин намира своите спасители, а мъжка антилопа орикс се присъединява към стадо женски и във въздуха прехвърчат ис50 мин.
Документално
13:55Тайните на зоопарка - Романс с кенгуру - Подрастващото мъжко кенгуру Фъргъс е готово да се присъедини към възрастните. Преди да го пусне при другите, екипът на зоопарка се опитва да го сватоса с женска на име Беатрис.45 мин.
Документално
14:40Тайните на зоопарка - Красавици и зверове - Зоопаркът е обзет от трескави приготовления за посрещане на бебета. Програмата за възстановяване на популацията на гепарда напредва. Такин Док има проблеми с приобщаването и екипът е принуден да се намеси.50 мин.
Документално
15:30Тайните на зоопарка - Грижи за бебето - Служителите на зоопарка Калъмбъс имат много работа, преди да отворят вратите за посетители. Слончето Беко страда от болки на растежа, а бъдещата майка Фиби има нужда от преглед с ултразвук. Гледачи прибират стадата 50 мин.
Документално
16:20Невероятният д-р Пол - Котка за компания - Трикракият котарак Тейтър върши лудории в клиниката на Пол. В същото време случаите стават все по-необичайни. Д-р Пол приема тропически птици със странни наранявания, а спешно цезарово сечение изисква сериозна ра45 мин.
Документално
17:05Животински боен клуб - Големи убийци - И сивите китове, и африканските слонове се бият, за да защитят малките си и да продължат рода си.55 мин.
Документално
18:00Година в Дивото: Сибир - Година в Дивото: Сибир - Само най-издръжливите животни са способни да оцеляват в Сибир. Полярните мечки, северните елени, японските жерави, японската сьомга и невестулките понасят безмилостната зима и се възползват от краткото изо55 мин.
Документално
18:55Ледена мечка - Ледена мечка - Стереоскопични 3D изображения водят зрителите към неочаквани срещи с полярните мечки, като ги потапят в техния сетивен и физически свят.50 мин.
Документално
19:45Нападението на големите котки - Нападението на големите котки - Специално предаване за някои от най-дивите котки на света.55 мин.
Документално
20:40Година в Дивото: Сибир - Година в Дивото: Сибир - Само най-издръжливите животни са способни да оцеляват в Сибир. Полярните мечки, северните елени, японските жерави, японската сьомга и невестулките понасят безмилостната зима и се възползват от краткото изо55 мин.
Документално
21:35Невероятният д-р Пол - Тъмната страна на Луната - В седмицата между пълнолуние и Хелоуин д-р Пол и екипът му поемат редица странни и щури случаи. Телефонът не спира да звъни - нападнати прасета, пакостливи кучета, кон, блъснат от кола, и няколко крави раз50 мин.
Документално
22:25Юконски ветеринар - Кравешка намеса - Д-р Оукли трябва да се погрижи за раздразнителна свиня, която ражда, и гладното й прасенце. По време на рутинна кастрация на теле положението излиза от контрол. Куче претърпява неочаквана промяна, а миникон се бори с 55 мин.
Документално
23:20Животински боен клуб - Големи убийци - И сивите китове, и африканските слонове се бият, за да защитят малките си и да продължат рода си.55 мин.
Документално

Програма на Nat Geo Wild за Петък. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Nat Geo Wild за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Популярно в poTV.bg