ТВ програма History HD - Днес

00:00На лов за автомобили: Сладката количка на Дий Дий Снайдър от Туистед Систърс докарва на Дани и екипа му ново беемве Зет-4, което иска да бъде модифицирано за жена му Сузет като подарък за годишнината им. Междувременно Майк конструира пикник масичка на кол30 мин.
Документално
00:30На лов за автомобили: Новият камион на Дани Дани възлага на Раян да персонализира чисто нов шевролет Силверадо за най-трудния им клиент - самия Дани! Той иска да бъде съхранен духът на стария му камион от 1956 г., но и стане по-комфортен и надежден.30 мин.
Документално
01:00Спецове в заложната къща: Излез на арената Заемаме позиция, докато Спецовете оценяват вещи, принадлежали на непобедимия боксов шампион Роки Марчиано. Рик преглежда уникална, задействана от батерия, светеща в тъмното кола. Чъмли ползва модерни технологии з30 мин.
Документално
01:30Спецове в заложната къща: Рик и рокендрол Влизаме в света на паранормалното със Спецовете, когато в магазина донасят две първи издания на Коледна песен. Рик е разтърсен при вида на метеорит. Чъмли планира боулинг вечер с момчетата, но дали този дружески ж30 мин.
Документално
02:00Американски антиквари: Комарджията от Джорджия Американски антиквари представя двама от най-умелите в тази сфера - Майк Уолф и бизнес партньора му Франк Фриц, докато двамата търсят неща, представляващи историческа, колекционерска или популярна ценност, но60 мин.
Документално
03:00Най-доброто от Спецове в заложната къща: Гангстери Ще сме на гангстерска вълна: ще видим пак някои от най-добрите оръжия, китари и други гангстерски вещи - от китара лимитирано издание, изрисувана ръчно и ползвана от Фил Колън от Деф Лепард, до пръстен с 30 мин.
Документално
03:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Щастието е топло лазерно оръжие Мери най-после попада на колекционерско съкровище в Ел Монте, а Айви открива семейно забавление на десетки години. Даръл пък посещава отново място на игри от детството си.30 мин.
Документално
04:00Най-доброто от Американски антиквари: Най-доброто от най-зловещите колекции Майк и Франк се борят със страховете си, докато проучват най-ужасяващите находки, на които са попадали в хода на поредицата.55 мин.
Документално
04:55Изковани в огъня: Мечът качин дао Четиримата ковачи ще създадат острие собствен стил от стомана от старо морско оборудване чрез техника на метална инкрустация. Двама стигат до финала - за пет дни трябва да изработят смъртоносния меч качин дао, използван з50 мин.
Документално
05:45На лов за автомобили: Черно, бяло и истински хотрод Дани и момчетата се срещат с клиент, който иска щуро художествено оформление на щурия си драгстър Англиа от 1959 г. Шанън и Раян правят поръчков Харли Дейвидсън с дисаги за клиент, като ползват префасони25 мин.
Документално
06:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Кмет на Маргаритавил В Бомонт, Калифорния, се провеждат куп търгове на какви ли не неща - от най-обикновени до абсолютно необичайни. Рене залага с всички сили за огромен склад в търсене на качествени находки, а Мери се цели в по-про25 мин.
Документално
06:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Покупки и кукли Купувачите пристигат в Торанс за тежка надпревара за само няколко качествени хранилища. Бранди е принудена да пребори страховете си, когато Джаръд се сдобива със склад, който несъмнено ще се окаже истински кошмар.25 мин.
Документално
07:00Война за доставки: Семейство Мюнстер: Последната граница Марк спечелва наддаването за Мюнстер от класическото тв шоу с размера на Франкенщайн, но изпитва най-голям страх, когато се налага да повика Джен на помощ. Междувременно в битка за пространство Тод 25 мин.
Документално
07:25Спецове в заложната къща: Силата на пинбола Ще се учим на пинбол заедно със Спецовете, когато Чъмли проверява две класически машини. Рик импровизира при прегледа на капсула за пренос на бележки по гълъб от Втората световна. По-късно момчетата тормозят Рик25 мин.
Документално
07:50Спецове в заложната къща: Фойерверки и свобода Четец на морзовия код от Втората световна се появява в магазина. Клиент донася писмо, писано от държавния секретар Джон Куинси Адамс, по-късно станал президент. Кори иска той да отговаря за годишното барбекю 25 мин.
Документално
08:15Загадъчни антиквари: Целуни брадвата ми Блу и Майк проучват предмет, който прилича на древна брадва. Дейл инспектира артефакт, открит в складово хранилище, вероятно свързан с някогашна жестока практика срещу робите.50 мин.
Документално
09:05Изковани в огъня: Изкупление Четирима елиминирани ковачи се връщат в опит да изкупят предишния си провал, но ги очаква предизвикателство. След двата кръга на състезанието остават двама участници, които трябва да пресъздадат оръжие, известно с поразяващата55 мин.
Документално
10:00Изковани в огъня: Ятаганът Нов епизод от популярната поредица за предизвикателства, в която най-добрите майстори на остриета на Америка се състезават за пресъздаването на някои от най-легендарните исторически оръжия пред строгите очи на жури от експерти.60 мин.
Документално
11:00Американски антиквари: Кралицата на късмета Поредицата представя Майк Уолф, собственик на Антична археология, и бизнес партньора му Франк Фриц, които издирват отдавна забравени предмети, представляващи историческа, колекционерска или популярна ценност.60 мин.
Документално
12:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Най-добрият бизнес е при снеговалеж Купувачите се отправят към планината и се изкачват нависоко, в Римфорест, където ги чакат търгове в снега! Мери се справя с трудностите, а Кейси се мъчи да държи очите на Рене отворени за възможни30 мин.
Документално
12:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: От здрач до зори В пустинята Мохаве протича тежък търг, в който купувачите трябва да търсят усърдно, за да попаднат на нещо ценно. Макар да не харесва мястото, Дейв действа устремно в търга. Рене се бори да се сдобие с нещо стойност30 мин.
Документално
13:00Лесни машини за големи пари: Дивият Чарлс и Трей се отправят към ферма в покрайнините на града, за да закупят последната си находка - разнебитен форд мустанг от 1967 г. След откритието на форда трябва да решат дали да го откарат в колекцията си или първо 30 мин.
Документално
13:30Търсачи на автомобили: Добра авто-инвестиция Рон и жена му Анджи търсят забавно кабрио, което да е и умна инвестиция. В тази връзка тестват пъргав дубликат на порше 356 от '59-а г., супер як шевролет корвет от '58-а г. и корвет Стингрей от 1966 г. - ориги30 мин.
Документално
14:00Спецове в заложната къща: Силата на пинбола Ще се учим на пинбол заедно със Спецовете, когато Чъмли проверява две класически машини. Рик импровизира при прегледа на капсула за пренос на бележки по гълъб от Втората световна. По-късно момчетата тормозят Рик30 мин.
Документално
14:30Спецове в заложната къща: Фойерверки и свобода Четец на морзовия код от Втората световна се появява в магазина. Клиент донася писмо, писано от държавния секретар Джон Куинси Адамс, по-късно станал президент. Кори иска той да отговаря за годишното барбекю 30 мин.
Документално
15:00Изковани в огъня: Мечът качин дао Четиримата ковачи ще създадат острие собствен стил от стомана от старо морско оборудване чрез техника на метална инкрустация. Двама стигат до финала - за пет дни трябва да изработят смъртоносния меч качин дао, използван з60 мин.
Документално
16:00Загадъчни антиквари: Целуни брадвата ми Блу и Майк проучват предмет, който прилича на древна брадва. Дейл инспектира артефакт, открит в складово хранилище, вероятно свързан с някогашна жестока практика срещу робите.60 мин.
Документално
17:00Американски антиквари: Червено, бяло и блус музика Момчетата попадат на истинска музикална съкровищница в стар универсален магазин, а домът на вехтошар крие недостъпни тайни.60 мин.
Документално
18:00Най-доброто от Американски антиквари: Най-доброто от най-зловещите колекции Майк и Франк се борят със страховете си, докато проучват най-ужасяващите находки, на които са попадали в хода на поредицата.60 мин.
Документално
19:00Най-доброто от Спецове в заложната къща: Гангстери Ще сме на гангстерска вълна: ще видим пак някои от най-добрите оръжия, китари и други гангстерски вещи - от китара лимитирано издание, изрисувана ръчно и ползвана от Фил Колън от Деф Лепард, до пръстен с 30 мин.
Документално
19:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Щастието е топло лазерно оръжие Мери най-после попада на колекционерско съкровище в Ел Монте, а Айви открива семейно забавление на десетки години. Даръл пък посещава отново място на игри от детството си.30 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Гладиаторска ножица Ковачите разполагат с различни видове стомана за изработване на кутия от дамаска стомана, от която после да направят кинжал. Кой ли от нашитегладиатори ще стане шампион и ще отнесе наградата от60 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Луди сделки Рик лудва при вида на мотоциклет Триумф от 1969 г. Ще даде ли оферта или ще отклони покупката? По-късно клиент донася първия брой на комикса Мад. Дали Рик ще приеме със смях евентуална сделка или такава няма да бъде о30 мин.
Документално
21:30Спецове в заложната къща: Залози и малко Ван Хален история Клиент донася електронна китара с резонатор - кутия от пури, с автограф на легендарния фронтмен Сами Хагър. Ще я приеме ли за хит Рик или ще отклони предложението? По-късно Рик заминава да види ре30 мин.
Документално
22:00Американски изкормвач в Лондон: Лудите не знаят умора Дали Джак Изкормвача не е бил американец? Поредицата представя Джеф Мъджет, праправнука на първия американски сериен убиец Х. Х. Холмс, докато разследва възможността неговият роднина да е бил известния60 мин.
Документално
23:00Военноморските тюлени: Тайните бойци на Америка: Втора част Предстои да надникнем в кухнята на най-престижната бойна сила в света: военноморските тюлени. В епизода ще видим пространни разговори с бивши тюлени и военни сътрудници, като някои от тях застава2 ч.
Документално

Програма на History HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти, интервюта със свидетели за разнообразни теми от историята, модерното инженерство, исторически биографии, войни и конфликти ... още...

Популярно в poTV.bg