ТВ програма History HD - Днес

00:00Д. Б. Купър: Приключен случай?: 2-ра част През 1971 г. един мъж отвлича самолет, заплашвайки, че ще го взриви, и изисква 200 000 долара откуп от собственика Нортуест Ориент. После скача с парашут от самолета и повече не е видян. Разкриването на това прест2 ч.
Документално
02:00Хората от блатата: Дяволски води Началото на новия сезон е и Краля на блатото - Трой Ландри, има сериозен конфликт с майката природа. Нивото на водата в речния басейн е по-високо от когато и да било, пропъждайки алигаторите към недостъпни езерца и дървеса60 мин.
Документално
03:00В търсене на Хитлер: Тунелът През 2014 г. ФБР открива улики за това, че Хитлер може да е избягал в Южна Америка. С помощта на разсекретени разузнавателни данни В търсене на Хитлер се опитва да разбули загадката, свързана със смъртта на най-големия престъп60 мин.
Документално
04:00На лов за автомобили: Скутерче от 70-те Дани се захваща с проект за психеделичен мотоциклет, толкова готин в стил 70-те г., че се притеснява ще го върне ли навреме. Докато работят по мотоциклета, Дани обикаля из улиците, тествайки два класически миникупър30 мин.
Документално
04:30Търсачи на автомобили: Възстановяване на едно поколение Арън Лийдър и синът му търсят автомобил, който да реставрират заедно. В тази връзка тестват линкълн Континентал Марк III от 1969 г., стилен кадилак серия 62 от 1960 г. и рядък Импириал Краун от 1966 25 мин.
Документално
04:55Пета предавка: Епизод 3 Тиф и състезателят от Формула Е Карун Чандок организират надпревара между две бързи суперколи лимузини. Представящият екип тества ситроен С-4 Кактъс, който е с външни въздушни възглавници, за проверка на издръжливостта му.50 мин.
Документално
05:45Лиипу и Питбула: Смут Стив - Питбула е успешен автомонтьор, изградил бизнеса си от нулата. Лиипу взема разбити автомобили и използвайки единствено стари чукове, метални листа и резервни части, превръща таратайките в изумителни суперколи.50 мин.
Документално
06:35НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Стратегиите В специалния епизод ще видим най-успешните и най-губещи стратегии в историята на Надпревара за находки - от тайно наддаване до откачените номера на Бари. Непоказван досега преглед представя какво се случва25 мин.
Документално
07:00Война за доставки: Проблеми, изковани в камък Марк се заема да превози антична каравана, а Дъсти - скулптура, но когато Дъсти взема и втори товар, а пък Марк прави грешка, характерна за новак, и двамата установяват, че ги чакат допълнителни проблеми.25 мин.
Документално
07:25Хората от блатата: Убиецът на алигатори Ловците трябва да успеят да надхитрят коварните алигатори, които са твърде умни, за да се хванат на примамките им. Един екип търси местни ловци на раци, от които да се сдобие с традиционна стръв.50 мин.
Документално
08:15Дървосекачи: Трупата и извиващият се път В Луизиана Шелби и помощникът му Боб търсят трупи, а във Флорида екипът на Чапман води върла битка с легендарната трупа, която наричат Гъмп. Във Вашингтон пък Райгард се мъчи да не отпадне от надпреварата за рекорд50 мин.
Документално
09:05Камиони по леда: Пробив Най-важната транспортна поръчка в историята на компанията на Даръл и Лиза е в риск да пропадне, а съдбата на далечно селище е също застрашено. В Полар грешка от страна на Тод може да струва на фирмата провал с правителствен договор55 мин.
Документално
10:00Проклятието на остров Оук: Устремени към победа Рик и Марти Лагина се завръщат на остров Оук и започват подготовка за мащабни разкопки в Ямата с парите.60 мин.
Документално
11:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Твърде бърз и твърде любопитен Търговете отново се провеждат в Ривърсайд, където Джаръд трудно улучва подходящия подход. Дейв попада на нещо, което силно го озадачава, а Айви прилага уклончива стратегия с цел да направи голям удар.30 мин.
Документално
11:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Историята на един склад в Запада Купувачите се отправят към Санта Ана, Калифорния, където търгът е свързан с мечти за страхотни хранилища. Джаръд и Бранди попадат на склад, който таи обещания, а Мери е по дирите на колекционерски пр30 мин.
Документално
12:00Спецове в заложната къща: Всички срещу динозавъра Заставаме на предни позиции на огневата линия заедно със Спецовете, когато в магазина влетява с гръм и трясък пушка Хенри от 19. в. Ще уцели ли Рик или ще пропусне мишената?30 мин.
Документално
12:30Спецове в заложната къща: Пълен фалит Спецовете са тотално екзалтирани, когато в заложната къща клиент донася маратонка, за която се смята, че е принадлежала на легендата от Националната баскетболна лига Д-р Джей.30 мин.
Документално
13:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Тръжен маратон Даръл поема риск с помещение, което напълно покрито с одеала - една нетипична постъпка. Бранди залага на 6-тото си чувство. Ще съжалява ли?30 мин.
Документално
13:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Млад, но въоръжен Даръл взема кутия със стари книги, Джарод и Бранди се борят за помещение със знаци, а Бари поема риск с загадъчен куфар.30 мин.
Документално
14:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Не размътвай водата Купувачите търсят находки сред антични и индустриални стоки. Дейв Хестър и Бари тестват познанията си при необичайни предмети, а Джарод попада на поставка за вино, която изглежда ще струва скъпо.30 мин.
Документално
14:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Как да станеш велик и богат В столицата на приключенията в Калифорния купувачите търсят оборудване за къмпинг и палаткуване. Даръл купува цели ремаркета, а Дейв разкрива тайната си при наддаванията.30 мин.
Документално
15:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Обир по богаташки Купувачите се оправят към Торанс в Калифорния - градът да антикварите. Дейв и Джарод наддават за отделение с Ягуар, но конкуренцията се оказва по-силна от всякога.30 мин.
Документално
15:30НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Стратегиите В специалния епизод ще видим най-успешните и най-губещи стратегии в историята на Надпревара за находки - от тайно наддаване до откачените номера на Бари. Непоказван досега преглед представя какво се случва30 мин.
Документално
16:00Планинари: Кучи студ В Монтана Рич се опитва да защити младо семейство от хладен хищник, докато Том Ор се бори с кучешкия студ, опитвайки се да си построи примитивна индианска колиба. В Мейн заради една грешна стъпка Чарли Тъкър е принуден да се бори за ж60 мин.
Документално
17:00Американски антиквари: Моят дом е моята крепост Майк и Франк разглеждат колекциите на семейство, градило на ръка в продължение на 40 години свой собствен замък, както и на колекционер на циркови вещи с личен музей на восъчните фигури във всекидневната си.60 мин.
Документално
18:00Най-великите бягства от затвор в Америка: Епизод 1 Двучасовата специално заснета документална лента представя в детайли историята за бягството на двама осъдени от затвора Клинтън в северната част на щата Ню Йорк, а също и някои други от най-изумителните б2 ч.
Документално
20:00Дървосекачи: Падението на една легенда Унищожителна травма на член на Райгард разтърсва екипа из основи и застрашава по-нататъшната продукция. Сред блатата пък Шелби получава моторницата си обратно и е време за лов… за трупи и диви свине!60 мин.
Документално
21:00Премиера Нова ексклузивна поредица: Американски антиквари: Дъщеря и баща: лика-прилика Пазарлъкът е в кръвта на един пенсиониран аукционер и дъщеря му, както се оказва, когато Майк забелязва отдавна издирван от него кабриолет Корд от 30-те години.60 мин.
Документално
22:00Премиера Спецове в заложната къща: Удвои залозите Клиент донася автомат за продажба на дъвки Ригли от нач. на 20. в. Ще се забавлява ли Кори или ще реши, че сделката не е примамлива? По-късно друг човек иска да продаде игра Джими Джет от 60-те. Ще даде ли30 мин.
Документално
22:30НАЙ-ДОБРОТО ОТ НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Враждите В този специален епизод се връщаме в миналото, за да си припомним най-сериозните спречквания и вражди между купувачите. Може би вече си мислите, че ще има много кадри с Дейв Хестър… О, да, несъмнено!30 мин.
Документално
23:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Складове в центъра и мечти за напредък Търговете предизвикват купувачите да търсят печалба в етажна складова площ в центъра на Лос Анджелис. Даръл и Брандън са решени да придобият повече вещи за отворения си денонощно магазин, но за30 мин.
Документално
23:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Даръл е под пара Бранди изненадва Джаръд с дебела пачка, надявайки се да се сдобият с най-добрия склад за деня, а Даръл и Брандън печелят хранилище, но там откриват нещо, което ги изпраща в съда.30 мин.
Документално

Програма на History HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти, интервюта със свидетели за разнообразни теми от историята, модерното инженерство, исторически биографии, войни и конфликти ... още...

Популярно в poTV.bg