ТВ програма History HD - Днес

00:00Изковани в огъня: Вятър и огнени колела Четирима ковачи трябва усилено да помислят, след като са натоварени със задачата да изковат оръжие от велосипед. След големи трудности и забавяния всеки от тях трябва да покаже най-доброто от себе си, преди времето 55 мин.
Документално
00:55Извънземни от древността: Завръщане на Марс Докато човечеството се подготвя за изграждането на колонии извън Земята, дали просто реализираме бъдещето си, или се връщаме към извънземното си минало? А кого ли ще срещнем, когато се превърнем в извънземни пос1 ч. 50 мин.
Документално
02:45Американски антиквари: Непредсказуемият форд Бронко Момчетата попадат на уникална находка и трябва да решат дали да рискуват докрай, или да си вървят у дома. Майк е готов на всякакви номера, опитвайки да спаси стара вещ от майката природа.50 мин.
Документално
03:35Надпревара за находки: Тексас: На тясно по вечерня Купувачите наддават в богаташкия Люисвил. Попадат на пианола, комплект за чай и комплект необичайни и скъпи мебели. В чий склад обаче се крие предметът, който ще донесе най-голямата печалба?20 мин.
Документално
03:55Спецове в заложната къща: Тричасова обиколка Спецовете от Заложната къща се опитват да изкарат печалба, когато клиент донася редки еднодоларови и петдоларови банкноти от 19. в. По-късно нашите герои запушват уши при пристигането в магазина на оръдие-играч25 мин.
Документално
04:20Спецове в заложната къща: Провокация за Чъмли Рик и Стареца разглеждат две донесени от клиент печатни плаки за кино плакат от предизвикалия полемики филм от 1943 г. Извън закона. Ще оферират ли Спецовете цена за този холивудски предмет класика?25 мин.
Документално
04:45Спецове в заложната къща: Що за камион! Спецовете разглеждат Мерцедес Унимог от 60-те г. - германска военна машина, конструирана да преодолява всякакви терени. По-късно един човек донася знак, някога стоял на Берлинската стена.20 мин.
Документално
05:05Спецове в заложната къща: Шефски му работи Спецовете са силно развълнувани, когато клиент донася табло от най-бързия самолет в света СР-71 Блакбърд. По-късно друг клиент иска да продаде гигантски ретро дънки Ливайс.25 мин.
Документално
05:30Спецове в заложната къща: Луд по стрелбата Ще сключат ли Спецовете изгодна сделка за рядка ловджийска пушка Стивънс с троен спусък? По-късно Кори и Рик разглеждат кинокамера, използвана от американските военни през Втората световна война.20 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Провокация за Чъмли Рик и Стареца разглеждат две донесени от клиент печатни плаки за кино плакат от предизвикалия полемики филм от 1943 г. Извън закона. Ще оферират ли Спецовете цена за този холивудски предмет класика?25 мин.
Документално
06:15Американски антиквари: Непредсказуемият форд Бронко Момчетата попадат на уникална находка и трябва да решат дали да рискуват докрай, или да си вървят у дома. Майк е готов на всякакви номера, опитвайки да спаси стара вещ от майката природа.45 мин.
Документално
07:00Спецове в заложната къща: Понита и мошеници Клиент донася библия, за която се смята, че е принадлежала на един от ездачите-пощальони на Пони Експрес. Кори пък се отправя до далечна галактика, когато в заложната къща се появява машина за пепси във вид на Р25 мин.
Документално
07:25Спецове в заложната къща: Готин колкото Айк Предлагат на Рик мемоари, написани и подписани от президента Дуайт Айзенхауер. Редовен клиент идва с нов модел армейски пистолет Ремингтън от Гражданската война. Кори и Чъм пък са развълнувани от комплект чанти 20 мин.
Документално
07:45Спецове в заложната къща: Доказателство в стил Булит Спецовете от заложната къща разглеждат форд мустанг ГТ кабрио от 1968 г., подобен на този във филма Булит, а по-късно клиент идва с пушка Смит и Уесън от 1858 г.25 мин.
Документално
08:10Спецове в заложната къща: На някои не им харесва Момчетата са силно развълнувани от донесената в магазина 20-доларова банкнота, принадлежала на прочутия Д. Б. Купър, отвлякъл самолет Боинг. По-късно клиент носи с маршова стъпка меч от Гражданската война.25 мин.
Документално
08:35Спецове в заложната къща: Кажи, че не е така Рик е развълнуван, когато клиент донася рядка книга, подписана от бейзболната легенда Джо Джаксън - Босия, а друг посетител иска да продаде пистолет от ВМС от Гражданската война.25 мин.
Документално
09:00Топ 10 на древните технологии: Най-смъртоносните оръжия От древния напалм, т.н. Гръцки огън, до оръжието, помогнало на монголите да създадат най-голямата древна империя - хунския лък… Кое смъртоносно оръжие заслужава титлата на оръжието, променило начина 55 мин.
Документално
09:55Изковани в огъня: Брадвата на конника Участниците се съревновават в задачата да пресъздадат т.н. смъртоносна брадва на конника. Кой ще се присъедини към редиците на шампионите от Изковани в огъня и ще се прибере у дома с наградата от60 мин.
Документално
10:55Изковани в огъня: Нож или смърт: Изковани в огъня: Всички звезди За първи път седмина фаворити от Изковани в огъня ще използват своите собствени исторически оръжия, за да преминат през серия сериозни предизвикателства. Кое острие ще премине най-успешно пр55 мин.
Документално
11:50КАМИОНИ ПО ЛЕДА: Проход убиец Смъртоносна комбинация от непредвидимо време по Северния склон прави прохода Атигън по-опасен от всякога. Рекорден снеговалеж в комбинация с по-високи температури са го превърнали в дяволска пързалка.60 мин.
Документално
12:50Проклятието на остров Оук: Ценен метал Нови разкрития за Нолан Крос предполага нова тамплиерска връзка, а силни доказателства убеждават екипа, че откритието на оловния кръст може да е най-историческата находка в Северна Америка.55 мин.
Документално
13:45Американски антиквари: Страхотна находка Майк и Франк приемат покана от Дамата на Модел А в Индиана - Ванеса, която е луда по всичко, свързано с Форд, Модел А. Дъщеря й я е убедила, че е време да се раздели с някои любими придобивки, между които и рядък м60 мин.
Документално
14:45Извънземни от древността: Тайния план на НАСА Дали космическият инженер Шернер фон Браун е имал тайни, събрани от нацистите през Втората световна война, или достъп до технологии, възстановени от Розуел? Възможно ли е най-големият космически учен на света 55 мин.
Документално
15:40Изковани в огъня: Мечът анелас Нов епизод от популярната поредица за предизвикателства, в която най-добрите ковачи на Америка се състезават за пресъздаването на някои от най-легендарните исторически оръжия пред строгите очи на жури от експерти.60 мин.
Документално
16:40Извънземни от древността: Остров на гигантите Могат ли древните руини на Сардиния да крият информация за извънземно минало? Марти Лагина и Джорджо Цокалос изследват странни статуи, мистериозни пирамиди и огромни структури от една от най-мистериозните култ55 мин.
Документално
17:35Изковани в огъня: Рицарите тамплиери Четирима ковачи са силно изненадани да разберат, че задачата им е да изготвят заедно тамплиерски ками от ръждясали доспехи и висококачествена стомана.60 мин.
Документално
18:35Спецове в заложната къща: Като скала Ще оферират ли цена момчетата, когато в магазина докарват рядък шевролет пикап от 1955 г.? По-късно Рик и Стареца разглеждат донесен от клиент адмиралтейски телефон от кораб на американските ВМС.30 мин.
Документално
19:05Спецове в заложната къща: Пробивът Ще направим пробив заедно със Спецовете, когато в магазина донасят боядисана врата на спалня от дома, в който е израснал Джим Морисън от Дорс. Чъмли пък проверява състоянието на настолна игра Зелда от 1988 г.30 мин.
Документално
19:35Спецове в заложната къща: Плейбои и играчи Присъединяваме се към клуба на Спецовете, когато в магазина донасят сувенири от Плейбой клъб. Кори и Чъм преглеждат чифт стари велосипеди Мъри, единият от които никога не е ползван.25 мин.
Документално
20:00Спецове в заложната къща: Великата кражба Натиснете газта със Спецовете в заложната къща, докато проверяват напълно персонализиран форд Роустър от 1932 г. Шофиран е едва 800 км, но исканата цена е висока и може да се окаже червена светлина в преговорите.30 мин.
Документално
20:30Спецове в заложната къща: Свържи се с мен Подгответе се за борба заедно със Спецовете, докато проверяват автентичността на пощенска картичка, подписана от легендарния боксьор Джак Джонсън, първия афроамериканец, станал шампион в тежка категория. Ще се поб30 мин.
Документално
21:00Надпревара за находки: Тексас: Изгубени в Остин, Тексас Купувачите се срещат с чудатите жители на Остин, Тексас. Джени получава урок по рокендрол. Междувременно Виктор попада на зареждаща с енергия вещ, а Моу и Мери влизат в сблъсък за склад с антики.30 мин.
Документално
21:30Надпревара за находки: Тексас: Пинята и други щури вещи През втория им и последен ден в Остин Док и Мери Педиън са отчаяни. Моу, Мери и Виктор започват търговия с пиняти, а Рики и Бъба са готови на всичко, само и само да успеят да закупят някое хранилище.30 мин.
Документално
22:00Премиера Извънземни от древността: Извънземният феномен В книгата Спомени от бъдещето Ерих фон Деникен поставя под въпрос всичко, което сме мислели, че знаем за историята на човечеството и загатва, че в далечното минало извънземни са посетили Земята. Дали2 ч.
Документално

Програма на History HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти, интервюта със свидетели за разнообразни теми от историята, модерното инженерство, исторически биографии, войни и конфликти ... още...

Популярно в poTV.bg