ТВ програма History HD - Днес

00:00Спецове в заложната къща: Всички срещу динозавъра Заставаме на предни позиции на огневата линия заедно със Спецовете, когато в магазина влетява с гръм и трясък пушка Хенри от 19. в. Ще уцели ли Рик или ще пропусне мишената?30 мин.
Документално
00:30Спецове в заложната къща: Пълен фалит Спецовете са тотално екзалтирани, когато в заложната къща клиент донася маратонка, за която се смята, че е принадлежала на легендата от Националната баскетболна лига Д-р Джей.25 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Копие за лов на лъвове Четирима ковачи майсторят брадвичка от късове стомана. Двамата финалисти ще трябва да изработят смъртоносно масайско копие за лов на лъвове. Кой ще нададе победен рев и ще си тръгне с 10 000 долара и гордата титла 55 мин.
Документално
01:50Спецове в заложната къща: На 30 и няколко Мъж донася бейзболни сувенирни статуетки. В същото време Рик и Чъмли са заинтригувани от полицейски комплект за изготвяне на скици на заподозрени в престъпления въз основа на разкази на очевидци.25 мин.
Документално
02:15Спецове в заложната къща: Какво се случва в Стърджис? Чъмли преживява най-голямата изненада в живота си, когато спецовете в заложната къща му подаряват поръчков Харли Дейвидсън ФХР за 30-ия му рожден ден. Ще отиде ли с тях той на мотоциклетното рали в Стъ30 мин.
Документално
02:45Спецове в заложната къща: Таен обожател В магазина пристига зъболекарски стол Пиърлес Харвард от нач. на 20. в. Рик е готов за купон при вида на сувенири от филма от 90-те Светът на Уейн. По-късно Рик получава изненадващи писма от тайна обожателка.25 мин.
Документално
03:10Спецове в заложната къща: Скритото съкровище В магазина цъфва дърво със скрит в дънера му револвер от нач. на 19. в. Чъмли проявява изобретателност при проверката на ренесансов офорт от Пиетро Фачети, докато Стареца иска заложната къща да предлага намален25 мин.
Документално
03:35Надпревара за находки: Тексас: На тясно по вечерня Купувачите наддават в богаташкия Люисвил. Попадат на пианола, комплект за чай и комплект необичайни и скъпи мебели. В чий склад обаче се крие предметът, който ще донесе най-голямата печалба?25 мин.
Документално
04:00Надпревара за находки: Тексас: За още няколко хранилища Купувачите пристигат в Далас. Очаква ги лудешки ден на последователни търгове и ако не успеят да се справят с тълпата, може да пропуснат най-страхотния склад в живота си.20 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Викингска бойна брадва Ковачите трябва да трансформират пружина от влак в оръжие по избор, като само двама ще продължат напред със задачата да изработят за пет дни легендарна викингска бойна брадва. След този кошмарно тежък състезателен 45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Космически рейнджър Екипът се насочва към Минесота на спасителна мисия на останките на карнавален бизнес от майката Природа.50 мин.
Документално
05:55Спецове в заложната къща: Стърджис и придобивки Спецовете се отправят към ежегодното мотоциклетно рали в Стърджис. Ще се отпусне ли Рик, за да се наслади истински на пътуването, или ще иска да спира и търси сделки по пътя?20 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Кралят на пръстена Спецовете отправят молитва, когато клиент донася в магазина пръстен, за който се счита, че е принадлежал на католически кардинал. Надява ли се Рик на печалба до небето или ще изгуби вяра в ценността на тази вещ20 мин.
Документално
06:35Надпревара за находки: Тексас: Тексас ги продаде Купувачите Рики и Буба се сдобиват с ретро въздушен компресор, Моу открива невероятни литографии, а новата собственичка на магазин Лиса се захваща сериозно за работа.25 мин.
Документално
07:00Изковани в огъня: Келеуанг Ковачите трябва да направят своите характерни оръжия от ковка стомана. Само двама от тях оцеляват и са изпратени да пресъздадат красивия, но смъртоносен индонезийски меч келеуанг.50 мин.
Документално
07:50Извънземни от древността: Другата Земя Извънземни от древността разглежда 75 милиона години на доказателства за присъствието на извънземни на Земята, от ерата на динозаврите, през Древен Египет, до небесата в западната част на САЩ днес.45 мин.
Документално
08:35Надпревара за находки: Тексас: На тясно по вечерня Купувачите наддават в богаташкия Люисвил. Попадат на пианола, комплект за чай и комплект необичайни и скъпи мебели. В чий склад обаче се крие предметът, който ще донесе най-голямата печалба?20 мин.
Документално
08:55Американски антиквари: 40 акра и находка Майк и Франк претърсват двор от 40 акра в Мериланд, пълен с довлечени отвред вещи, и попадат на хипопотам с пружина и невиждано досега фермерско мини колело. По-надолу по пътя преглеждат събраното от три поколения 50 мин.
Документално
09:45Изковани в огъня: Рам дао Четирима ковачи на оръжие са изпратени в снежната зимна тундра, за да изковат кукри със стомана от стар снегомобил без помощта на електрически инструменти.60 мин.
Документално
10:45Спецове в заложната къща: Не си давай оръжието Нека засвидетелстваме вярност към спецовете в заложната къща! Момчетата разглеждат къс от знаме от изтребител от Първата световна война. Дали им предстои битка, за да се сдобият с американския флаг или ще има25 мин.
Документално
11:10Спецове в заложната къща: Нащрек Всички поздравяват спецовете в заложната къща, когато им донасят униформа на английски кралски гвардеец. Ще успеят ли момчетата да накарат продавача да се усмихне или цялата история за него е само бизнес?30 мин.
Документално
11:40Спецове в заложната къща: Човек, автомобил, пожар Поемаме на обиколка със спецовете в заложната къща, когато Рик и Стареца хвърлят око на един Хъдсън комодор от 1949 г. Дали предстои уникално луксозно пътуване от следвоенно време или е по-добре преговорит25 мин.
Документално
12:05Спецове в заложната къща: Последният самурай Опитвайки се да докаже, че е правилно да притежава дял от Злато и сребро, Кори купува меч, без да се допита до никого.30 мин.
Документално
12:35Американски антиквари: Сняг Оказали се сред снежна буря в Минесота, Майк и Франк се изправят срещу стихията, за да открият рядка двойка камиони.55 мин.
Документално
13:30Надпревара за находки: Тексас: Усилия в небето с диаманти Един екип се сдобива със склад в Ървинг, който потенциално може да им донесе 50 000 долара. Виктор пък се пробва да разбие конкуренцията с подмолни трикове.30 мин.
Документално
14:00Надпревара за находки: Тексас: Хирургът, вещицата и гардеробът Наближава торнадо и участниците в търга бързат да се сдобият с някой и друг склад в Източен Тексас, преди бурята да ги връхлети.30 мин.
Документално
14:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Велико посрещане със стил В Ривърсайд Кени е подмамен да наддава за огромен склад, а Рене и Кейси действат скромно и изкарват малка сума пари. Загадъчната кутия на Шана и Едуина е разшифрована.30 мин.
Документално
15:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Котешки мустаци и лъжи В Хавайските градини Даръл въвежда нов участник, а Бранди и Джаръд идентифицират нещо загадъчно в склада си. Джъстин се сдобива успешно с доста добър склад.25 мин.
Документално
15:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Огнени щайги Обратно в Санта Ана купувачите си имат работа с десет хранилища, принадлежащи на един и същи човек. Дейв заграбва близо половината от тях. Айви изкарва добра печалба от своя. В крайна сметка обаче Мери и Кени трябва да 30 мин.
Документално
15:55НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Айви не получава отговори В Стантън Дейв установява, че понякога да изкараш добри пари е като да ти вадят зъб. Мери се бори с нокти и зъби за печалба, а складът на Айви крие и добро, и лошо.25 мин.
Документално
16:20Изковани в огъня: Катар Предизвикателството тази седмица изисква от участниците да изработят острие по собствен дизайн, използвайки техниката Хада - традиционен процес, при който едновременно се изработват и слепват няколко слоя стомана.55 мин.
Документално
17:15Библейските тайни - разкрити: Загадъчни предсказания Библейските пророчества се смятат за послания и предупреждения, изпратени от Бог, но какво всъщност предсказват те? Възможно ли е да бъдат дешифрирани, за да се предугади бъдещето на човечеството?60 мин.
Документално
18:15Библейските тайни - разкрити: Сексът и светите писания По целия свят хора разчитат на Библията като нравствен ориентир относно брака, вярата, семейството. Възможно ли е обаче в нея да има противоречия или скрит смисъл - предизвикателство за убежденията ни55 мин.
Документално
19:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Щастието е топло лазерно оръжие Мери най-после попада на колекционерско съкровище в Ел Монте, а Айви открива семейно забавление на десетки години. Даръл пък посещава отново място на игри от детството си.30 мин.
Документално
19:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Стойността на куклите Джаръд попада на мечтаното хранилище с вещи и аксесоари за тържества, а Рене открива нова възможност за онлайн бизнес. Обувките на Айви пък произвеждат огромно впечатление.25 мин.
Документално
20:05Изковани в огъня: Рам дао Четирима ковачи на оръжие са изпратени в снежната зимна тундра, за да изковат кукри със стомана от стар снегомобил без помощта на електрически инструменти.55 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Рокзвезди и състезателни коли В заложната къща донасят автопортрет от китариста на Ролинг Стоунс Рон Уд, а Рик изпитва носталгия при вида на любовни писма, писани от самия Мики Руни. После Рик се забавлява с идеята да купи състез30 мин.
Документално
21:30Спецове в заложната къща: Коварният Рики В магазина донасят фланелка с автографа на нападателя на Сан Диего Дан Фаутс. Рик се учи на фокуси при появата на Изчезващата клетка за птици на Хари Блакстоун. Кори и Чъмли пък убеждават Рик да се присъедини към в30 мин.
Документално
22:00Извънземни от древността: Изкуственият човек Дали интелигентните роботи са заплаха за човечеството или следващата стъпка в еволюцията ни? Човекът и машината вече се сливат и дали не изпълняваме нещо, което е отдавна предначертано от извънземните?2 ч.
Документално

Програма на History HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти, интервюта със свидетели за разнообразни теми от историята, модерното инженерство, исторически биографии, войни и конфликти ... още...

Популярно в poTV.bg