ТВ програма History HD - Днес

00:00Пътят към 11 септември: Втора част: Семейство Бин Ладен (1995 г. - 2000 г.) Втора част ни отвежда от Ню Йорк във Вашингтон, където ЦРУ и администрацията на Клинтън реагират на нарастващата заплаха от тероризъм. Профил на Бин Ладен се оформя посредством ря2 ч.
Документално
02:00Най-доброто от Американски антиквари : Най-доброто от легендарната Америка Поредицата представя двама от най-умелите антиквари в Америка, които преравят купчини с боклуци, гаражи, тавани и хамбари в търсене на скрити съкровища и предмети с историческа 60 мин.
Документално
03:00Спецове в заложната къща: Ако залогът не е на място Рик кара пробно небезизвестния Бронко на О Джей и вечеря с редки сребърни прибори. А далеч в заложната къща… ще приложи ли Чъм успешно психоуменията си на джедай за покупката на комикс Междузвездни во45 мин.
Документално
03:45Пътят към 11 септември: Втора част: Семейство Бин Ладен (1995 г. - 2000 г.) Втора част ни отвежда от Ню Йорк във Вашингтон, където ЦРУ и администрацията на Клинтън реагират на нарастващата заплаха от тероризъм. Профил на Бин Ладен се оформя посредством ря1 ч. 25 мин.
Документално
05:10Хората от блатата: Преследването започва Предвид вероятността да приключи сезона по-рано тази година, Трой повишава Чейс в ранг капитан на лодката си. Даниъл Едгар вика на помощ сина си за запълването на маркери, а Ар Джей и Джей Пол за първи път ловуват 40 мин.
Документално
05:50Хората от блатата: Свежа кръв Чейс не се явява на работа на втория си ден като капитан. Дуейн се мъчи да отговори на очакванията на баща си. Френчи и Джий имат нови територии, оголени след наводнение, а Глен Гуист се завръща у дома, където заварва нежелан50 мин.
Документално
06:40Спецове в заложната къща: Живей дълго и в благоденствие Кори смело навлиза там, където друг човек не се е осмелявал да пристъпи, докато проверява автентичността на подписана снимка от оригиналния актьорски състав на Стар Трек . Ще задържи ли тази космиче2 ч.
Документално
07:00Спецове в заложната къща: Таен обожател В магазина пристига зъболекарски стол Пиърлес Харвард от нач. на 20. в. Рик е готов за купон при вида на сувенири от филма от 90-те Светът на Уейн . По-късно Рик получава изненадващи писма от тайна обожателка.20 мин.
Документално
07:20Спецове в заложната къща: Скритото съкровище В магазина цъфва дърво със скрит в дънера му револвер от нач. на 19. в. Чъмли проявява изобретателност при проверката на ренесансов офорт от Пиетро Фачети, докато Стареца иска заложната къща да предлага намал20 мин.
Документално
07:40Спецове в заложната къща: Рокзвезди и състезателни коли В заложната къща донасят автопортрет от китариста на Ролинг Стоунс Рон Уд, а Рик изпитва носталгия при вида на любовни писма, писани от самия Мики Руни. После Рик се забавлява с идеята да купи съст20 мин.
Документално
08:00Спецове в заложната къща: Коварният Рики В магазина донасят фланелка с автографа на нападателя на Сан Диего Дан Фаутс. Рик се учи на фокуси при появата на Изчезващата клетка за птици на Хари Блакстоун. Кори и Чъмли пък убеждават Рик да се присъедини к20 мин.
Документално
08:20Спецове в заложната къща: Да се измъкнеш на Дилинджър Гилзи от последния обир, извършен от Джон Дилинджър, се появяват в магазина, а Рик и Кори пробват да купят колекционерски Шуин Уицър от 1947 г., който мярват от колата си. Чъмли пък си спомня детство25 мин.
Документално
08:45Спецове в заложната къща: Блус за рожден ден В магазина донасят военна лична книжка, подписана от Мерилин Монро. Клиент се пробва да иска висока цена за първото издание на Симфония № 6 на Бетховен. Кори и Антуан пък са хванати да дебнат наоколо при планир20 мин.
Документално
09:05Спецове в заложната къща: Повест за залаганията В магазина се появява яке на член на филмовия екип на Криминале . Кори действа соло , когато клиент донася оперни ръкавици, подписани от холивудската легенда Кларк Гейбъл. Рик отива в дома на Лони Хамаргре25 мин.
Документално
09:30Спецове в заложната къща: Книгата на Рик Заедно със Спецовете да бъдем просто себе си , когато в магазина донасят педал от китара на Кърт Кобейн. По-късно Рик става вярващ, когато издание от 1842 г. на Книга на Мормон се оказва най-скъпото, което няког30 мин.
Документално
10:00Спецове в заложната къща: Ван Гог е на мушка В магазина донасят литографии, за които се смята, че са от Винсент ван Гог, и картината за Спецовете е от ясна по-ясна. После Кори и Чъмли се връщат в детството си при появата на колекция от скейтбордове.30 мин.
Документално
10:30Спецове в заложната къща: Корава бисквитка Кори и Чъмли преустановяват безсмисления си спор, когато клиент донася колекция кукли Мистър Ти. Рик разгръща лошо късметче и всички се питат дали ще реши да отвори още късметчета или просто късметът наистина му 30 мин.
Документално
11:00Проклятието на остров Оук: Семейството си остава семейство Появява се опасност при гмуркането на водолазите, когато Рик и Марти Лагина удвояват усилията си да открият първоначалната Яма с пари, залавяйки се с амбициозно начинание.2 ч.
Документално
13:00В търсене на Хитлер: Издирването продължава Боб Баер и Джон Сенчич се завръщат с нови експерти и нова технология, за да разследват вероятното бягство на Хитлер от различни ъгли. Те се връщат в Берлин, където Лени Дипол и Саша Кийл откриват незнаен досега 60 мин.
Документално
14:00В търсене на Хитлер: Комплексът Проучвайки набързо изкопани тунели за бягство, екипът приема, че е вероятно Хитлер да е спирал някъде по пътя си към Испания. Дълбоко в аржентинските джунгли Тим и Аласдър попадат на улики, че мястото може да е било военизи60 мин.
Документално
15:00В търсене на Хитлер: Разкази на очевидци Боб и Джон заминават за Сев. Испания, където според разсекретен документ е възможно Хитлер да е преминал от Дания. Двамата откриват няколко очевидци, сателит от Третия райх и място, което може да е било нацистки ко60 мин.
Документално
16:00В търсене на Хитлер: Мрежата Следвайки улики за вероятна мрежа за организиране на бягството на нацисти, екипите в Южна Испания и Сев. Аржентина откриват независимо един от друг мащабни системи от тунели в планините.60 мин.
Документално
17:00В търсене на Хитлер: Заводът Продължава изследването на Боб и Джон в Испания, Мароко и Аржентина. Екипите проучват вероятен маршрут за бягство на Хитлер, като същевременно попадат на план за създаването на нацистки Четвърти райх.60 мин.
Документално
18:00В търсене на Хитлер: Тайният остров Проучвайки доклади за Четвъртия Райх, Боб и Джон пращат екипа до място в Германия, за което се смята, че може да е било център за тестване на оръжие, а също и до тайнствен пустинен остров в Аржентина, вероятна някогашна60 мин.
Документално
19:00В търсене на Хитлер: Неотбелязаният гроб Когато Перон е свален от власт, Хитлер и Борман вероятно са били принудени да напуснат Аржентина. Позовавайки се на разсекретени данни, Боб и Джон пращат екипите в Чили и Парагвай, да разследват къде се е крил Хитл60 мин.
Документално
20:00В търсене на Хитлер: Нацистката колония Боб и Джон са проучили стотици разсекретени архиви от различни държави. Следвайки информацията в тях, те пътуват от Берлин до Чили, за да проучат тайнствена германска общност с вероятни връзки с нацистите.60 мин.
Документално
21:00Изковани в огъня: Мечове пеперуда Четирима нови състезатели трябва да са мъдри в решенията си, докато майсторят острие в собствен стил, ползвайки купчина разнородни, стари и нови, инструменти.60 мин.
Документално
22:00Свирепи автомеханици: Хок 45-и Най-новата творба на Кени съчетава свързаната с каубойското минало история на колт 45-и калибър, превзел Запада, с традиционната работна машина в централните САЩ - пикап Уилис от 1947 г.60 мин.
Документално
23:00Проклятието на остров Оук: Семейството си остава семейство Появява се опасност при гмуркането на водолазите, когато Рик и Марти Лагина удвояват усилията си да открият първоначалната Яма с пари, залавяйки се с амбициозно начинание.2 ч.
Документално

Програма на History HD за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History HD за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти, интервюта със свидетели за разнообразни теми от историята, модерното инженерство, исторически биографии, войни и конфликти ... още...

Популярно в poTV.bg