ТВ програма History - Сряда, 30.01.2019

00:00Спецове в заложната къща: Денят на Чъм В магазина връхлита легендарен Шелби Дж Т 350 от 1967 г. Кори и Чъмли се чудят да купят ли една от първите конзоли за видеоигри, Магнавокс Одисей 200. Чъмли търси одобрение от Рик да тества новата машина за сладолед 30 мин.
Документално
00:30Спецове в заложната къща: Разположи атомните си оръжия Продавач твърди, че притежава калъф за термоядрена бойна глава. Кори се развихря, когато в магазина се появява мандолина от Тексаски плейбои на Боб Уилс. Чъмли пък се опитва да открие има ли нещо, с к25 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Рицарите тамплиери Четирима ковачи са силно изненадани да разберат, че задачата им е да изготвят заедно тамплиерски ками от ръждясали доспехи и висококачествена стомана.55 мин.
Документално
01:50Спецове в заложната къща: Четири точки и седем залога Клиент донася револвер Колт от 19. в. Ще се зареди ли Рик с достатъчно кураж, за да се сдобие с него или ще се уплаши? По-късно в магазина се появява маска на Ейбрахам Линкълн. Ще циментира ли покупка 30 мин.
Документално
02:20НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Някои бързат без успех, други печелят от раз Айви се надпреварва с времето, за да купи склад и да се прибира у дома, или ще се окаже в немилост. Рене харчи най-много пари от всички, но всъщност истинските печеливши са Даръл и Брандъ25 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня: Брадвата на конника Участниците се съревновават в задачата да пресъздадат т.н. смъртоносна брадва на конника. Кой ще се присъедини към редиците на шампионите от Изковани в огъня и ще се прибере у дома с наградата от50 мин.
Документално
03:35Проектът невъзможен: Да покориш леда Поредица, която представя ново поколение от епични инженерни проекти, които са били считани за немислими само допреди няколко години. Всеки епизод представя няколко проекта от особено значение за нашето бъдеще.45 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Бойна брадва табар-шишпар Четиримата ковачи попадат на истински препъникамък, когато получават за задача да изработят остриета собствен стил от тръбни ключове. В последния кръг пък трябва да пресъздадат изключително рядка хибридна брадва45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Рискове и награди В Детройт Франк рискува за един от най-страхотните предмети, които е виждал. Майк пък се сдобива с Пурпурно сърце, но и се заема със специална мисия.45 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Готин колкото Айк Предлагат на Рик мемоари, написани и подписани от президента Дуайт Айзенхауер. Редовен клиент идва с нов модел армейски пистолет Ремингтън от Гражданската война. Кори и Чъм пък са развълнувани от комплект чанти 25 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Доказателство в стил Булит Спецовете от заложната къща разглеждат форд мустанг ГТ кабрио от 1968 г., подобен на този във филма Булит, а по-късно клиент идва с пушка Смит и Уесън от 1858 г.20 мин.
Документално
06:35Спецове в заложната къща: На някои не им харесва Момчетата са силно развълнувани от донесената в магазина 20-доларова банкнота, принадлежала на прочутия Д. Б. Купър, отвлякъл самолет Боинг. По-късно клиент носи с маршова стъпка меч от Гражданската война.25 мин.
Документално
07:00Детройтска стомана: Всичко остава в семейството Екипът от Мобстийл учи сина на Адам, тийнейджър, как да се пазари, да купи и възстанови додж Дабъл Ю-100 от 1974 г., като се оказва, че е налице таен клиент. Момчетата търсят пожарен лост, който да инсталира45 мин.
Документално
07:45Спецове в заложната къща: Слагай седлото Рик проверява уменията на нов служител, когато в магазина се появява скутер Кушман с кош от 50-те г. По-късно пък заложната къща е разлюляна при вида на дървено конче-люлка тип Направи си сам.25 мин.
Документално
08:10Американски антиквари: Роден за лоши дела Докато издирват произволно находки, момчетата се оказват пред дома на бивша търговка на оръжие и съпруга й, шампион по джудо. Предстои им да сключат страхотна сделка.50 мин.
Документално
09:00Американски антиквари: Съкровищницата от находки на Д-р Пепър Момчетата се развихрят в Тексас с мега находки в първия бутилиращ завод на Д-р Пепър и водят тежки преговори в склад с площ 4,5 кв. км.55 мин.
Документално
09:55Проклятието на остров Оук: Усещане за дълбочина Сеизмичните резултати вече са получени и разкриват съществуването на мистериозно подземно помещение, а Гари и Джак правят откритие, което намеква за още една връзка с тамплиерите.60 мин.
Документално
10:55Спецове в заложната къща: Дай го насам Рик е заинтригуван от кухненски прибор от катастрофата на дирижабъла Хинденбург, а Стареца и Чъм се чудят да купят ли пушка Уинчестър. По-късно класически модел кола - пакард Бейкър от 1958 г., предизвиква още по-сил30 мин.
Документално
11:25Спецове в заложната къща: На 30 и няколко Мъж донася бейзболни сувенирни статуетки. В същото време Рик и Чъмли са заинтригувани от полицейски комплект за изготвяне на скици на заподозрени в престъпления въз основа на разкази на очевидци.25 мин.
Документално
11:50Спецове в заложната къща: Какво се случва в Стърджис? Чъмли преживява най-голямата изненада в живота си, когато спецовете в заложната къща му подаряват поръчков Харли Дейвидсън ФХР за 30-ия му рожден ден. Ще отиде ли с тях той на мотоциклетното рали в Стъ30 мин.
Документално
12:20Спецове в заложната къща: Стърджис и придобивки Спецовете се отправят към ежегодното мотоциклетно рали в Стърджис. Ще се отпусне ли Рик, за да се наслади истински на пътуването, или ще иска да спира и търси сделки по пътя?30 мин.
Документално
12:50Американски антиквари: По едно от всичко Майк и Руби откриват скрити смайващи реликви от света на мотоциклетизма в имот някъде в Колорадо.55 мин.
Документално
13:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Велико посрещане със стил В Ривърсайд Кени е подмамен да наддава за огромен склад, а Рене и Кейси действат скромно и изкарват малка сума пари. Загадъчната кутия на Шана и Едуина е разшифрована.30 мин.
Документално
14:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Котешки мустаци и лъжи В Хавайските градини Даръл въвежда нов участник, а Бранди и Джаръд идентифицират нещо загадъчно в склада си. Джъстин се сдобива успешно с доста добър склад.30 мин.
Документално
14:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Огнени щайги Обратно в Санта Ана купувачите си имат работа с десет хранилища, принадлежащи на един и същи човек. Дейв заграбва близо половината от тях. Айви изкарва добра печалба от своя. В крайна сметка обаче Мери и Кени трябва да 30 мин.
Документално
15:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Айви не получава отговори В Стантън Дейв установява, че понякога да изкараш добри пари е като да ти вадят зъб. Мери се бори с нокти и зъби за печалба, а складът на Айви крие и добро, и лошо.25 мин.
Документално
15:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Тра-ла-ла, складче! Обратно в Ривърсайд Шана и Едуина представят своя шикозен стил Златни момичета, но накрая всичко изглежда преструвка. Дейв зяпа един разхвърлян склад, а тъй като от Рене не се очаква да купува, той се заема с про30 мин.
Документално
16:10Изковани в огъня: Японско копие яри Майсторството на четирима ковачи на остриета е поставено на изпитание, когато трябва да изработят функционален сгъваем нож. В крайна сметка само двамина от тях стигат до финални кръг, в който задачата е да пресъздадат я60 мин.
Документално
17:10Американски антиквари: Черна дупка Момчетата са изумени при вида на къща, която изглежда застинала във времето и е пълна с огромно количество никога непродавани вещи, а и разполага с тайно мазе за контрабанда на алкохол.55 мин.
Документално
18:05Спецове в заложната къща: Вземи тези книги, Рик Гледайте внимателно действията на Спецовете, когато в магазина им клиент донася една от първите печатани в света книги - старопечатно издание от 15. в. По корицата ли само ще оценят момчетата тази рядка, про30 мин.
Документално
18:35Спецове в заложната къща: Кори, аз съм баща ти Спецовете в заложната къща се подготвят за битка, когато един мъж донася карабина Смит от Гражданската война. Това е проблемно оръжие - знае се, че се е самовзривявало по време на битка. Ще трябва да го държа30 мин.
Документално
19:05НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: На война и на лов за находки е позволено всичко Бари разбива конкуренцията, след като се сдобива с ценна антична машина за рязане на месо. Новодошлият Джеф прави впечатляващ дебют по време на търговете в Лагуна Найджъл.30 мин.
Документално
19:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: С пълна скорост с Монтебело Духовете се разбунват сред складовите клетки в Монтебело, където Джаръд и Бранди си тръгват от търга, проклинайки, че изобщо са дошли.25 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Представяме ви: Най-великите шампиони За първи път в Изковани в огъня петима бивши шампиони се завръщат за участие в уникално съревнование, но още преди първата пещ да бъде запалена, трябва да заслужат мястото си пред една от четирите на60 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Здравейте, залози! Изкуствен крак - пистолет докоцуква в заложната къща. Ще го изхвърлят ли на боклука Рик и Кори, ако се окаже, че не стреля? По-късно Кори и Чъм преглеждат четири годишници, подписани от Джеймс Дийн.30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Просто напълни камиона, Рене Рене и Кейси смятат да купуват много и да напълнят камиона си независимо от цената. Всякакви клюки се разпространяват относно магазина на Джаръд и Бранди в Лонг Бийч. Дали обаче той няма да се окаже твър30 мин.
Документално
22:00Топ 10 на древните технологии: Най-великите постижения на Рим Римската цивилизация прави света такъв, какъвто го познаваме днес, с някои от най-напредничавите технологически древни инженерни постижения. Кои топ 10 от тях са всъщност най-великите открития?60 мин.
Документално
23:00Спецове в заложната къща: Ще откажа тази пура Момчетата имат шанс да се сдобият с личната кутия за пури на Дж. Ф. Кенеди, стояла някога в Овалния кабинет. Ще им присветне ли на нашите герои или преговорите ще прегорят?30 мин.
Документално
23:30Спецове в заложната къща: Здравей и довиждане Спецовете помагат при идентификацията на алтернативен дизайн на корица за Серж. Пепър и Клубът на самотните сърца, донесен в магазина от клиент. Това е един от най-легендарните албуми на Бийтълс, но дали момче30 мин.
Документално

Програма на History за Сряда. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за днес

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg