ТВ програма History - Вторник, 29.01.2019

00:00Спецове в заложната къща: Г-н Готин Рик се сдобива с репродукция на известната снимка на Ансъл Адамс Монолит: Лицето на половин купол, подписана от самия него. По-късно се опитва да спечели от едноцентова монета от 1791 г. Кори пък вижда, че Рик все му вз30 мин.
Документално
00:30Спецове в заложната къща: Натисни едно за Чъм Ще играем бейзбол заедно със Спецовете, когато в магазина донасят автограф от бейзболната легенда Хонъс Уогнър. Ще постигнат ли хоумрън Кори и Чъмли или подписът ще се изпари в небитието?25 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Международен шампионат Четирима от най-добрите ковачи на планетата се съревновават в международния шампионат на Изковани в огъня. Трябва да представят гордо страната си и полагат всички усилия в майсторенето на меч спадрон, оръжие, разпр55 мин.
Документално
01:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Ч за Чупакабра Дейв поема риск, бойкотирайки търговете в Уестминстър, а в това време Бари поставя нов рекорд в търговете за складове… което не е задължително нещо хубаво.30 мин.
Документално
02:20НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бързи и любопитни Наддаващите се надяват складовите клетки в богатия район на Ланкастър да се окажат добра сделка, но когато отварят вратите, не е ясно какво ги очаква - боклуци или съкровища.25 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня: Викингска тема Състезателите трябва да възстановят стари мечове и да изработят от тях викингски нож сакс. Във финалното предизвикателство останалите след елиминацията двама ковачи поемат към вкъщи, за да пресъздадат чифт смъртоносни вики50 мин.
Документално
03:35Спецове в заложната къща: Свържи се с мен Подгответе се за борба заедно със Спецовете, докато проверяват автентичността на пощенска картичка, подписана от легендарния боксьор Джак Джонсън, първия афроамериканец, станал шампион в тежка категория. Ще се поб20 мин.
Документално
03:55Спецове в заложната къща: Шекел и Хайд Изпразнете джобовете си в услуга на Спецовете в заложната къща, когато изследват монета шекел от Тир на 2000 години. Същият тип монети са дадени на Юда, за да предаде Христос… Дали ще успеят да сключат сделка с библе25 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Меч нгомбе нгулу Четирима участват в съревнованието за изработване на остриета от гигантски асансьорен кабел - едно наистина откачено предизвикателство! Кой от тях ще се справи след двете задачи и трудния кръг на изпитване на измайсторен45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Хидро-ранчо Момчетата пробват да сключат сделка със супер-майстор в една уникална ферма, но стилът му на преговаряне може да сложи край на процеса, преди дори да е стартирал.45 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Тайното скривалище на Чъм Релефна монета от 1907 г. с образа на Сейнт-Годънс се появява на един от щандовете в магазина. Рик е заслепен при вида на чифт колекционерски очила за слънце Рейбан, вероятно някога носени от президента 25 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Мини Рик Прокламация от времето на Гражданската война се появява в магазина. Рик успява да налучка ритъма, докато проверява състоянието на реставриран джубокс Уърлицър от 1947 г. По-късно Рик е силно смутен, когато Чъмли довежда 20 мин.
Документално
06:35Спецове в заложната къща: Високи аспирации В магазина се появява китара с автограф на бас-китариста Гари Талънт. Рик преглежда копие на мирен долар от 1964 г. Вдъхновен от част от самолет Фокър Т-2, Рик предизвиква Чъм на състезание по изработка на хартие25 мин.
Документално
07:00Детройтска стомана: Цената е точна Адам възстановява олдсмобил 98 от 1967 г. за член на студентското си братство, но бюджетът е ограничен. Рон пък се захваща с най-голямото предизвикателство досега, когато е помолен да боядиса стогодишен Бай-отого.45 мин.
Документално
07:45Спецове в заложната къща: Спящият великан Кори и Чъмли удрят спирачки, когато забелязват декорация за покрив на ролс-ройс от 30-те г. А когато виждат как Стареца дреме повече от обичайното, решават да вземат нещата в свои ръце.25 мин.
Документално
08:10Американски антиквари: Клубът на самотните антиквари На терена на старо кино на открито Майк и Даниел попадат на колекционерски записи на изпълнения на Бийтълс, които може да се окажат единствени по рода си.50 мин.
Документално
09:00Американски антиквари: Една гигантска находка за човечеството Момчетата попадат на колекцията на бивш пожарникар, включваща страшно рядък експонат от историята на Космическата ера. Планът на Франк обаче е разбит на пух и прах.55 мин.
Документално
09:55Изковани в огъня: Бойна брадва табар-шишпар Четиримата ковачи попадат на истински препъникамък, когато получават за задача да изработят остриета собствен стил от тръбни ключове. В последния кръг пък трябва да пресъздадат изключително рядка хибридна брадва60 мин.
Документално
10:55Спецове в заложната къща: Готин колкото Айк Предлагат на Рик мемоари, написани и подписани от президента Дуайт Айзенхауер. Редовен клиент идва с нов модел армейски пистолет Ремингтън от Гражданската война. Кори и Чъм пък са развълнувани от комплект чанти 30 мин.
Документално
11:25Спецове в заложната къща: Доказателство в стил Булит Спецовете от заложната къща разглеждат форд мустанг ГТ кабрио от 1968 г., подобен на този във филма Булит, а по-късно клиент идва с пушка Смит и Уесън от 1858 г.25 мин.
Документално
11:50Спецове в заложната къща: На някои не им харесва Момчетата са силно развълнувани от донесената в магазина 20-доларова банкнота, принадлежала на прочутия Д. Б. Купър, отвлякъл самолет Боинг. По-късно клиент носи с маршова стъпка меч от Гражданската война.30 мин.
Документално
12:20Спецове в заложната къща: Кажи, че не е така Рик е развълнуван, когато клиент донася рядка книга, подписана от бейзболната легенда Джо Джаксън - Босия, а друг посетител иска да продаде пистолет от ВМС от Гражданската война.30 мин.
Документално
12:50Американски антиквари: Рискове и награди В Детройт Франк рискува за един от най-страхотните предмети, които е виждал. Майк пък се сдобива с Пурпурно сърце, но и се заема със специална мисия.55 мин.
Документално
13:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Цяла шепа долари През този ден в Парамаунт край Емили има само мъже. Джъстин търси съвет от Айви относно части от колекционерски кадилак, а Кени моментално съжалява, че отваря уста по време на търга.30 мин.
Документално
14:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Дрънкулката на едно момиче е съкровище за другиго Обратно в Аделанто Айви се сдобива умело с гигантска находка. Бранди и Джаръд изпробват терена и тази тактика им се отплаща. Мери увеличава печалбата си, омаяна от звуците на успеха.30 мин.
Документално
14:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Купувачка балерина Обратно в Ориндж, Кени поема по пътя на спомените… Бранди и Джаръд се заемат със склад, пълен с инструменти, а Даръл и внучката му попадат на зловеща находка.30 мин.
Документално
15:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Проповед за купувача Купувачите губят ума си в Западна Ковина. Кени отива на лов за пуми, но вместо това попада на преносим амвон. Айви показва на дамите как да се обличат, за да постигат успех.25 мин.
Документално
15:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Някои хора са готини Връщаме се в Морено Вали, където дружелюбността на Джъстин му спечелва благоразположението на Рене, както и шанс за успех, а цилиндричният склад на Даръл се оказва добро попадение.30 мин.
Документално
16:10Изковани в огъня: Брадвата на конника Участниците се съревновават в задачата да пресъздадат т.н. смъртоносна брадва на конника. Кой ще се присъедини към редиците на шампионите от Изковани в огъня и ще се прибере у дома с наградата от60 мин.
Документално
17:10Американски антиквари: Бетонна джунгла Майк и Франк издирват колекционерски вещи за първи път в Ню Йорк и се завръщат в бъдещето в огромен компютърен магазин с изумителен инвентар.55 мин.
Документално
18:05Проектът невъзможен: Да покориш леда Поредица, която представя ново поколение от епични инженерни проекти, които са били считани за немислими само допреди няколко години. Всеки епизод представя няколко проекта от особено значение за нашето бъдеще.60 мин.
Документално
19:05Надпревара за находки: Тексас: Купувачи в бурята Лошото време обърка деня на търговете за купувачите и изнервя Вик. Рики и Бъба откриват предмети за заклет футболен фен, а хранилището на Джени се оказва пълно с радостни изненади.30 мин.
Документално
19:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Май сме на грешното място Нашите герои залагат за изоставени складови хранилища в Лонг Айлънд. Там Бари Уайс се сдобива с ценна тайна информация, а Марк Бейлело се хвали със спечелените 50 хиляди от продажбата на находките в закупен25 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Рицарите тамплиери Четирима ковачи са силно изненадани да разберат, че задачата им е да изготвят заедно тамплиерски ками от ръждясали доспехи и висококачествена стомана.60 мин.
Документално
21:00Спецове в заложната къща: Четири точки и седем залога Клиент донася револвер Колт от 19. в. Ще се зареди ли Рик с достатъчно кураж, за да се сдобие с него или ще се уплаши? По-късно в магазина се появява маска на Ейбрахам Линкълн. Ще циментира ли покупка 30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Някои бързат без успех, други печелят от раз Айви се надпреварва с времето, за да купи склад и да се прибира у дома, или ще се окаже в немилост. Рене харчи най-много пари от всички, но всъщност истинските печеливши са Даръл и Брандъ30 мин.
Документално
22:00Премиера Проклятието на остров Оук: Усещане за дълбочина Сеизмичните резултати вече са получени и разкриват съществуването на мистериозно подземно помещение, а Гари и Джак правят откритие, което намеква за още една връзка с тамплиерите.60 мин.
Документално
23:00Премиера Американски антиквари: По едно от всичко Майк и Руби откриват скрити смайващи реликви от света на мотоциклетизма в имот някъде в Колорадо.60 мин.
Документално

Програма на History за Вторник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg