ТВ програма History - Понеделник, 28.01.2019

00:00Американски изкормвач в Лондон: Черно сърце в бял град Докато разследват Световното изложение през 1893 г., превърнало Чикаго в терен за убийства за Х. Х. Холмс, Джеф и Амарилис откриват неочаквана връзка с Лондонския изкормвач в полицейските архиви на гр55 мин.
Документално
00:55Кастър: Последната мистерия: Семейна тайна Въоръжени с мистериозна карта, семейство Вайберт се залавя да разреши последната голяма мистерия на битката край Литъл Бигхорн: местонахождението на безценни скрити оръжия.55 мин.
Документално
01:50Изгубените доказателства: Монте Казино През 1943 г. над 355 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня: Нож макрака Четирима ковачи трябва да изработят карамбит -извит нож, приличащ на животински нокът. Останалите на финала двама участници имат пет дни за направата на едно от най-смъртоносните оръжия в африканската история - макрака. Кой к50 мин.
Документално
03:35Надпревара за находки: Тексас: Внимателно със соса за барбекю Бъба е сам, когато купувачите се отправят към Сидар Хил, Тексас, родното място на д-р Моу Пригоф. Мери се опитва да разубеди Моу да не купува хранилище, пълно със сосове за барбекю, а Виктор пр20 мин.
Документално
03:55Надпревара за находки: Тексас: Апокалипсис с Бъба Рики Смит открива колекционерска монета, която може да спаси света от предречения от маите апокалипсис. Напрежението се покачва, когато Бъба се настройва срещу Виктор, а Мери и Моу разработват нова стратег25 мин.
Документално
04:20Спецове в заложната къща: Звънчета, мечове и награди Рик и Кори проверяват състоянието на меч, принадлежал на свободните масони. Ще успеят ли да сключат сделка или ще ги отрежат на преговорите?25 мин.
Документално
04:45Спецове в заложната къща: Вълшебният автобус Пътуваме назад във времето със Спецовете, докато Рик преглежда напълно реставриран фолксваген Самба от 60-те г. Микробусчето има уникален дизайн - с 23 прозорци е, но дали нашият герой няма да загази в преговор20 мин.
Документално
05:05Спецове в заложната къща: Пурпурна мараня Предстои ни интересно плаване заедно със Спецовете, когато в магазина се появява колекция от викингски предмети. Дали Рик ще се сдобие със съкровище или поема в грешна посока?25 мин.
Документално
05:30Спецове в заложната къща: Супер готско време Ще трябва да отворим портфейлите заедно със Спецовете, когато Рик договаря продажбата на кутия за пури, някога принадлежала на Дж. Ф. Кенеди. По-късно в заложната къща донасят снимка на ген. Къстър от времето н20 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Кой е твоят Дали? Ще изпаднем в захлас заедно със Спецовете, когато в магазина се появява картина от поредицата Божествена комедия на Салвадор Дали. Дали творбата ще окаже сюрреалистичен ефект върху Рик или той ще се откаже от не25 мин.
Документално
06:15Изковани в огъня: Меч кампилан Ковачите трябва да пресъздадат страховития боен меч кампилан, който ще бъде подложен на тест за издръжливост. Само един от тях обаче ще заслужи титлата шампион в Изковани в огъня.45 мин.
Документално
07:00Детройтска стомана: Ракети и роботи Адам и екипът му възстановяват Рокет 88 от 1956 г. за бивш служител на Олдсмобил, а в екипа на Мобстийл има нов оксиженист, след като Адам отива на пазар за роботи.45 мин.
Документално
07:45Спецове в заложната къща: Отмъщението на Чъм Форсираме двигателите заедно със Спецовете, докато Рик тества буик от 1956 г., известен като най-добрия автомобил за цялото семейство. После Рик учи Кори да има вяра, когато клиент неочаквано донася в магазина 25 мин.
Документално
08:10Американски антиквари: Корав орех Франк се побърква по лого на марка закуска отпреди сто години и трябва да реши дали си заслужава да плати безпрецедентната цена, за да си го отнесе у дома.50 мин.
Документално
09:00Американски антиквари: Тик-ток находки Момчетата се развихрят в едно огромно ранчо в Тексас, където Майк хвърля ези-тура за автобус фолксваген, трансформиран в ловна хижа на колела.55 мин.
Документално
09:55Изковани в огъня: Меч нгомбе нгулу Четирима участват в съревнованието за изработване на остриета от гигантски асансьорен кабел - едно наистина откачено предизвикателство! Кой от тях ще се справи след двете задачи и трудния кръг на изпитване на измайсторен60 мин.
Документално
10:55Спецове в заложната къща: Тайното скривалище на Чъм Релефна монета от 1907 г. с образа на Сейнт-Годънс се появява на един от щандовете в магазина. Рик е заслепен при вида на чифт колекционерски очила за слънце Рейбан, вероятно някога носени от президента 30 мин.
Документално
11:25Спецове в заложната къща: Мини Рик Прокламация от времето на Гражданската война се появява в магазина. Рик успява да налучка ритъма, докато проверява състоянието на реставриран джубокс Уърлицър от 1947 г. По-късно Рик е силно смутен, когато Чъмли довежда 25 мин.
Документално
11:50Спецове в заложната къща: Високи аспирации В магазина се появява китара с автограф на бас-китариста Гари Талънт. Рик преглежда копие на мирен долар от 1964 г. Вдъхновен от част от самолет Фокър Т-2, Рик предизвиква Чъм на състезание по изработка на хартие30 мин.
Документално
12:20Спецове в заложната къща: Играта приключи Издигаме се във въздуха със Спецовете, когато в магазина връхлита ховъркрафт. Кори проверява комплект кукли с клатещи се глави от 60-те, изобразяващи Бийтълс. Когато заложната къща купува нова аркадна игра, Рик ра30 мин.
Документално
12:50Американски антиквари: Хидро-ранчо Момчетата пробват да сключат сделка със супер-майстор в една уникална ферма, но стилът му на преговаряне може да сложи край на процеса, преди дори да е стартирал.55 мин.
Документално
13:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Сезон на кича Бранди и Джаръд демонстрират своята пакостлива страна във Виктървил. Айви се сдобива със склад, от който всеки друг извръща глава. Мери пък поставя на място един нов участник в търга.30 мин.
Документално
14:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Метафоричен слой истински романтизъм Айви удря голяма печалба в близкия Ланкастър, а Дейв се възползва от това, че е близък с Айви. Междувременно Джъстин прекалява спрямо Рене и постига сериозна победа.30 мин.
Документално
14:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Ойларипи! Дамите от Вегас се срещат с Дейв, който моментално отнема склада им, като им оставя единствено огризки. Кени пък използва Мери като защита спрямо Дейв и двамата успяват заедно да се сдобият с доста приличен склад.30 мин.
Документално
15:15НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Вегас не обръща внимание В Пласентия дамите от Вегас изпробват новия си стил на участие в търг. Бранди и Джаръд участват само привидно, а Кени и брат му доказват на всички, че роднинството изобщо не е най-важното нещо.25 мин.
Документално
15:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Алчността на убиеца Рене отмъква всички хранилища в Ранчо Палос Вердес. Складът на Мери разкрива доста лепкаво минало, а Джъстин доказва, че може да превърне малка инвестиция в сериозен приход.30 мин.
Документално
16:10Изковани в огъня: Викингска тема Състезателите трябва да възстановят стари мечове и да изработят от тях викингски нож сакс. Във финалното предизвикателство останалите след елиминацията двама ковачи поемат към вкъщи, за да пресъздадат чифт смъртоносни вики60 мин.
Документално
17:10Американски антиквари: Рискове и награди В Детройт Франк рискува за един от най-страхотните предмети, които е виждал. Майк пък се сдобива с Пурпурно сърце, но и се заема със специална мисия.55 мин.
Документално
18:05Спецове в заложната къща: Свържи се с мен Подгответе се за борба заедно със Спецовете, докато проверяват автентичността на пощенска картичка, подписана от легендарния боксьор Джак Джонсън, първия афроамериканец, станал шампион в тежка категория. Ще се поб30 мин.
Документално
18:35Спецове в заложната къща: Шекел и Хайд Изпразнете джобовете си в услуга на Спецовете в заложната къща, когато изследват монета шекел от Тир на 2000 години. Същият тип монети са дадени на Юда, за да предаде Христос… Дали ще успеят да сключат сделка с библе30 мин.
Документално
19:05Надпревара за находки: Тексас: Пинята и други щури вещи През втория им и последен ден в Остин Док и Мери Педиън са отчаяни. Моу, Мери и Виктор започват търговия с пиняти, а Рики и Бъба са готови на всичко, само и само да успеят да закупят някое хранилище.30 мин.
Документално
19:35Надпревара за находки: Тексас: Чупи го, щом си го купил Купувачите се завръщат в Мескит, Тексас, където Рики и Бъба са имали сериозни загуби преди. Джени пък се мъчи да преодолее работна травма, а Моу и Мери попадат на шокиращи находки.25 мин.
Документално
20:00Изковани в огъня: Международен шампионат Четирима от най-добрите ковачи на планетата се съревновават в международния шампионат на Изковани в огъня. Трябва да представят гордо страната си и полагат всички усилия в майсторенето на меч спадрон, оръжие, разпр60 мин.
Документално
21:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Ч за Чупакабра Дейв поема риск, бойкотирайки търговете в Уестминстър, а в това време Бари поставя нов рекорд в търговете за складове… което не е задължително нещо хубаво.30 мин.
Документално
21:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бързи и любопитни Наддаващите се надяват складовите клетки в богатия район на Ланкастър да се окажат добра сделка, но когато отварят вратите, не е ясно какво ги очаква - боклуци или съкровища.30 мин.
Документално
22:00Премиера Спецове в заложната къща: Най-доброто място Миниатюрна лодка с дистанционно управление води Рик и Чъм към трудна сделка. Освен това Рик възлага големи надежди на медал от Първата световна война, но дали цената на продавача няма да се окаже твърде30 мин.
Документално
22:30Премиера Спецове в заложната къща: Разпродажба В този специален епизод за Деня на президентите Рик преследва картичка с автограф на Ейбрахам Линкълн, която просто трябва да притежава. Патентован модел на преса за американския флаг изкушава Рик, но дали ще30 мин.
Документално
23:00Премиера Проектът невъзможен: Да покориш леда Поредица, която представя ново поколение от епични инженерни проекти, които са били считани за немислими само допреди няколко години. Всеки епизод представя няколко проекта от особено значение за нашето бъдеще60 мин.
Документално

Програма на History за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg