ТВ програма History - Събота, 26.01.2019

00:00Спецове в заложната къща: Силата на пинбола Ще се учим на пинбол заедно със Спецовете, когато Чъмли проверява две класически машини. Рик импровизира при прегледа на капсула за пренос на бележки по гълъб от Втората световна. По-късно момчетата тормозят Рик30 мин.
Документално
00:30Спецове в заложната къща: Фойерверки и свобода Четец на морзовия код от Втората световна се появява в магазина. Клиент донася писмо, писано от държавния секретар Джон Куинси Адамс, по-късно станал президент. Кори иска той да отговаря за годишното барбекю 25 мин.
Документално
00:55Изковани в огъня: Ятаганът Състезанието става по-напрегнато, когато ковачите трябва да трансформират ръждясало парче стомана от Мъркюри кугар от 1971 г. в елитно военно оръжие, известно с наименованието ятаган.55 мин.
Документално
01:50НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бягството на комарджията Купувачите се завръщат в Монтебело, където Даръл е постигнал някои от най-големите си удари. Ще успее ли отново или този път ще се провали? Междувременно Бранди научава, че Джаръд има проблем, който ще рефле30 мин.
Документално
02:20НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Покупки на Хълмовете Предстои битка между двойки, когато Рене и Кейси решават да отстранят от наддаването Джаръд и Бранди. Междувременно Даръл избягва куршум и се сдобива с интересен склад, а Айви се среща с космат приятел.25 мин.
Документално
02:45Изковани в огъня: Острието Занде Четирима ковачи разбират колко важни са детайлите, когато получават задачата да комбинират два или повече вида стомана за изковаването на оръжие. Във финалния кръг разполагат с пет дни, за да изковат острието Занде.50 мин.
Документално
03:35Спецове в заложната къща: Откраднатият обяд Бъдете готови да заредите заедно със Спецовете в заложната къща, когато Кори и Чъмли проверяват състоянието на колт Патърсън от 1838 г., в миналото принадлежал на полковник от Гражданската война. Ще се пробват л20 мин.
Документално
03:55Спецове в заложната къща: Великата кражба Натиснете газта със Спецовете в заложната къща, докато проверяват напълно персонализиран форд Роустър от 1932 г. Шофиран е едва 800 км, но исканата цена е висока и може да се окаже червена светлина в преговорите.25 мин.
Документално
04:20Изковани в огъня: Гладиаторска ножица Ковачите разполагат с различни видове стомана за изработване на кутия от дамаска стомана, от която после да направят кинжал. Кой ли от нашитегладиатори ще стане шампион и ще отнесе наградата от45 мин.
Документално
05:05Американски антиквари: Скрит сред самолетите Момчетата проучват истинско съкровище от мотоциклетни части, скрито зад тайна стена. Откриват уникално ценна колекционерска вещ от света на авиацията - двигател, свързан с Чарлс Линдберг.45 мин.
Документално
05:50Спецове в заложната къща: Прозрението В магазина се появява Амфикар 770 от 1964 г. Кори и Чъм са нахъсени, докато разглеждат пръстен от шампионата през 1939 г. на Националната боулинг асоциация. Рик се басира, че Кори и Чъм не могат да изкарат и ден без м25 мин.
Документално
06:15Спецове в заложната къща: Системата Чъм Военна палка, вероятно принадлежала на Юлисис С. Грант, се появява в магазина. Кори и Чъм пристигат да прегледат набор колекционерски скейтборд стикери. Чъмли опитва да докаже на Рик, че е цар на изпълнението на няк20 мин.
Документално
06:35Спецове в заложната къща: Идиотщини Яхваме конете заедно със Спецовете, когато в магазина донасят китара на Джийн Отри, а Рик започва да прави клоунади при появата на портрет на Ред Скелтън. Чъм решава да продаде колекцията си от обувки, но Рик има други 25 мин.
Документално
07:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Ч за Чупакабра Дейв поема риск, бойкотирайки търговете в Уестминстър, а в това време Бари поставя нов рекорд в търговете за складове… което не е задължително нещо хубаво.25 мин.
Документално
07:25НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Бързи и любопитни Наддаващите се надяват складовите клетки в богатия район на Ланкастър да се окажат добра сделка, но когато отварят вратите, не е ясно какво ги очаква - боклуци или съкровища.20 мин.
Документално
07:45НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Катастрофа Късметът на Джаръд и Бранди не им изневерява при търговете в Ориндж Каунти. Дейв пък не е виждан наоколо от доста време - дали не подготвя буреносно завръщане?25 мин.
Документално
08:10НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Нека Богът на търговете да е с теб Купувачите се завръщат за участие в прочутите търгове на хранилища в Чатсуърт, твърдо решени да напълнят камионите си. Кой обаче ще си тръгне с най-много плячка?25 мин.
Документално
08:35НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Леденият човек Купувачите пътуват 200 км до търговете в Окснард. Партньорството между Даръл и Брандън е застрашено, когато между бащата и сина отново цари напрежение.25 мин.
Документално
09:00КАМИОНИ ПО ЛЕДА: Като океана Хю се насочва на север заедно с обучаващия шофьор Фил Кром и бавното темпо не му допада. Агресивният му стил на каране почти го изкарва от пътя на място, където всяка грешка може да е фатална.55 мин.
Документално
09:55Изковани в огъня: Ятаганът Състезанието става по-напрегнато, когато ковачите трябва да трансформират ръждясало парче стомана от Мъркюри кугар от 1971 г. в елитно военно оръжие, известно с наименованието ятаган.60 мин.
Документално
10:55Изковани в огъня: Копие за лов на лъвове Четирима ковачи майсторят брадвичка от късове стомана. Двамата финалисти ще трябва да изработят смъртоносно масайско копие за лов на лъвове. Кой ще нададе победен рев и ще си тръгне с55 мин.
Документално
11:50Спецове в заложната къща: Стари пари Първата американска монета кара Рик да мисли, че е ударил големия джакпот, но ще му струва доста пари. Орнамент от австрийски производител на коли се появява при тях, но не е сигурно дали Рик ще направи оферта.30 мин.
Документално
12:20Спецове в заложната къща: Голямата битка Продавач носи античен велосипед. Дали Рик ще се подмами по предложението? Чък пък се вкарва в неприятности, когато продава един от японските катани, принадлежащи на Рик.30 мин.
Документално
12:50С камиони през Америка в нощта: Внимавай с острите ъгли Предстои епичен двубой между пикап додж и ландроувър от '71-ва. Обратите в това невиждано досега състезание следват един след друг. Силозната рампа изненадва губещите. Едно предизвикателство се оказв55 мин.
Документално
13:45Изковани в огъня: Нож или смърт: Подобно на баронг Ковачи, спецове по бойни изкуства и дори един месар имат за задача да използват своите персонифицирани исторически оръжия, за да съсичат, пронизват и режат в поредица предизвикателства - както за оръжията60 мин.
Документално
14:45Загадъчни антиквари: Въоръжени и опасни Момчетата проучват защо и как средновековни доспехи са били захвърлени и след това открити в пустинята на Аризона.55 мин.
Документално
15:40Американски антиквари: Кодексът на антикварите Момчетата получават ценна информация от друг антиквар, но дали той е наистина приятел или е конкурент? Най-голямата трудност е сключването на сделка с Кръстника на колекционерите.60 мин.
Документално
16:40НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Разказ за две якета Купувачите отиват в Холивуд, където Даръл Шийтс открива нов начин за постигане на печалба, Набила Ханис се отбива за кратко, а Джаръд и Бранди пък правят шокиращо разкритие.30 мин.
Документално
17:10Американски антиквари: Нещо в Колорадо Докато Франк се възстановява, Майк и брат му Роби пресичат Колорадо, за да направят ново откритие.55 мин.
Документално
18:05Проклятието на остров Оук: Треска за злато Братята Рик и Марти Лагина започват най-голямата и скъпоструваща операция в 223-годияната история на търсенето на съкровища. И след години търсене те най-накрая откриват злато.60 мин.
Документално
19:05Изковани в огъня: Етиопски извит меч шотел Четирима ковачи трябва да изработят напълно функциониращо оръжие от високовъглеродна стомана и ковано желязо. Само двама ще стигнат до финала, а там задачата е за пет дена да измайсторят едно от най-красивите ост55 мин.
Документално
20:00НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Подай темпо! В град Ориндж се раздават затворнически прегръдки. Бранди и Джаръд довеждат стар приятел, за да помага с по-тежките предмети, а Айви се забавлява с дребни вещи. Сред повредите от наводнението Мери открива кое е най-изго30 мин.
Документално
20:30НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ: Тук не се ругае Идвайки с екипа си в Буена Парк, Бранди и Джаръд се сдобиват с вероятно най-доброто сред най-лошото. Кени и братовчед му проверяват склад, който си заслужава само наполовина. Айви пристига на търга облечен като за св30 мин.
Документално
21:00Надпревара за находки: Тексас: Цял куп търгове Участниците преценяват шансовете за печалба по отношение на два съвсем различни квартала. Лиса пък показва нокти, докато се бори с разгорещен млад купувач.30 мин.
Документално
21:30Надпревара за находки: Тексас: На тясно по вечерня Купувачите наддават в богаташкия Люисвил. Попадат на пианола, комплект за чай и комплект необичайни и скъпи мебели. В чий склад обаче се крие предметът, който ще донесе най-голямата печалба?30 мин.
Документално
22:00Американски антиквари: Нещо в Колорадо Докато Франк се възстановява, Майк и брат му Роби пресичат Колорадо, за да направят ново откритие.60 мин.
Документално
23:00Проклятието на остров Оук: Теория на големия взрив Рик, Марти и останалите се връщат в Оук Айлънд, за да проследят смайващите открития от миналата година и удвояват усилията си, за да открият скритите пари.1 ч. 55 мин.
Документално

Програма на History за Събота. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на History за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

History е водещ, световен канал за исторически събития. Филмите представят достоверно наблюдения, факти. още...

Популярно в poTV.bg